Νέα

Η δεξιά εκδοχή της χούντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.857
Πόντοι
216
Οταν πηγαινα σχολειο στο ενιαιο πολυκλαδικο λυκειο αθηνων το 1999 στη τριτη λυκειου ειχαν γινει οι μεγαλες καταληψεις.Απο τοτε καταλαβα τι πανια ειναι τα κουμουνια και τι καπιλευτες αγωνων .Και εξηγουμε απλα και κατανοητα.Τα σχολεια κανανε καταληψη για να χασουνε μαθημα και στα αρχιδια μας οταν ειμασταν 17 η παιδεια κλπ.Αιτηματα ειναι τυροπιττα χωρις τυρι κλπ.Για εμενα οποιος λεει το αντιθετο ειναι εκτος ελληνικης κοινωνιας.Η καταληψη γινεται 1000% για να αραζουμε σπιτι..Λοιπον το πολυκλαδικο ειχε περιπου 700 ατομα μαθητες.Μια μερα λοιπον σκαει ο Γαβριλος στο σχολειο ενα πανι και μισο με μυαλο καμενο απο μαλακισμενες θεωριες με ενα πανο που ελεγε κατι για την παιδεια και φυσικα απο κατω ΚΝΕ..Το κακο σας το καιρο ρε μπασταρδοι..Ποιος σας ειπε πως γουσταρουμε τις βρωμερες μασχαλες σας και το κολο ριζοσπαστη σας..Τον λιωσαμε στο ξυλο το πουστη αυτον και καθε κολοκουμουνι που ηθελε να βγει στη τηλεοραση και να πει πως οι καταληψεις ειναι της ΚΝΕ.Η καταληψη ηταν για να παιζουμε μπαλα ρε μαλακες και επειδη θελαμε να αραξουμε.Ολα αυτα τα χρονια η ιδια ιστορια..Μαλακες με ψευτοκουλτουρα και χαζο θεωριες του κολου που φορανε nike και adidas εχουν κινητο nokia και κανουν πορεια στις πρεσβειες εξω οι ξενοι κλπ..Αντε ρε πανια στη Ρωσσια να ψοφισετε οπως ο Ζαχαριαδης που νομιζετε πως μιλατε σε ασχετους.Εγω ρε πανι ξεκινησα να δουλευω οικοδομη 17 χρονων εχω κανει 100 δουλειες και κανενα αρχιδι απο εσας δεν νοιαζετε πραγματικα για τον εργατη.Ολα αυτα ειναι πιπες της Παπαρηγα και του καθε αρρωστου απλυτου που εχετε εκει.Εχετε φραγκα πηγαινετε σε ιδιωτικα και μας το παιζετε αγωνιστες του κολου.Αι στο διαολο μαλακες.Ζωα..Οτι και να μου πεις για ιστορια εισαι για το πουτσο.Στο πολυτεχνειο ολος ο κοσμος ξερει πως πολλες φωτογραφιες ''νεκρων'' ηταν απο περιοδικα ξενα ανθρωπων ασχετων με τα σκηνικα και οταν κανατε πορεια και κηδειες τα φερετρα ειχαν μεσα πετρες αντι για νεκρους.Στον εμφυλιο με χρηματοδοτηση απο τη κωλο-Ρωσσια θελατε να παρετε την Ελλαδα στο τσακ γλιτωσαμε.Εθνικοι προδοτες μια μπασταρδο μειονοτητα ειστε που τσαμπα ζει..Ολοι οι ηγετες σας ειναι σαπιοι.Παπαρηγα με φραγκα και παιδι στο ιδιωτικο.Κανελλη τι να λεμε δεν ξερει τι εχει.Τριανταφυλλοπουλος με Cayenne.Λαζοπουλος αντε γεια.Γκλετσος για δημαρχος..Ζωα!.Μια ζωη μεσ το ψεμα.Ακομα και αυτα που σου λεω τωρα ενω ξερεις πως ειναι αληθεια δεν προκειται να παραδεχτεις τιποτα γιατι απο μικρα παιδια ειστε μεσα στη μουφα.Δεν βαφτιζεστε ψευτο κουλτουριαριδες τι ειστε ρε ανωτερη φυλη νουμερα..Και η πιστη και η εκκλησια μαλακα δεν ειναι ο Χριστοδουλος ουτε οι πετρες που ειναι φτιαγμενα τα μοναστηρια.Ειναι η πιστη μεσα σου.Ειναι αυτο που νιωθεις οταν κοιτας ψηλα..Αλλα εσεις οταν κοιτατε ψηλα βλεπετε μονο χωμα γιατι ειστε ολοι πεθαμενοι..5% ειστε μαλακες κολλημενοι αντι να βγειτε στη ζωη και να κερδισετε με το σπαθι σας ειστε η μειοψηφια που βρωμαει.Οικοδομη εχεις κανει μαλακα να δεις τι ειναι 50ε η πινεις fredoccino στη καφετερια..Εμαθες και απο αγωνες.Υπαρχει κοσμος που δεν ξερει αλλα σε εμας που ξερουμε τι λερα ειστε οχι μονο εσεις αλλα και ολα τα κομματα ειστε ενα ματσο σκατα.Οτι εχω ειναι δικο μου,μονος μου σπουδασα και τωρα δουλευω σε τραπεζα και χαιρομαι που φοραω τι γραβατουλα μου και εχω το αμαξακι μου γιατι εχω δουλεψει ρε πανι..Εσυ καθεσαι με τη ΠΚΣ και κλεινεις τις σχολες γιατι δεν ξερεις τι θα πει κερδιζω τι θα πει δουλευω τι θα πει ειμαι ανθρωπος αυτοδημιουργητος που ξυπναει 6.30 το πρωι και γυρναει 6 το απογευμα.Κολοπαιδα γαμω τη δημοκρατια να γινει κατι να πατε στο διαολο ολα τα κομματοσκυλα.Ειστε το βαρος της κοινωνιας.Και μεθαυριο στη πορεια απλωθειτε να φαινεστε πολλοι μαλακες μαζι και βαλτε και τα κολοπανο σας να λενε μαλακιες αλλα το βραδυ ολοι venue ζωα..Τοση ωρα που διαβαζεις σου στειλανε mms να πας σε rnb παρτυ μαλακα..Κανε  κανα μπανιο πρωτα βρωμιλε..

Φιλικα
kingfuse
Ισως ο μονος ανθρωπος που ξερει τι λεει,και πως να το λεει εδω μεσα.Φιλε bene σε συγχαιρω πραγματικα και συμφωνω φουλ με ο,τι εχεις γραψει σ αυτο το κειμενο.Να σαι καλα,μακαρι να υπαρχουν κι αλλοι λογικοι ανθρωποι που να χουν φαει λιγο την ζωη με το κουταλι εδω μεσα,αντι για τους μαλακες που εχουν την ετοιμη μιζερη ζωουλα χαρη στον μπαμπα και την μαμα,αλλα το παιζουν "αγωνιστες" γιατι ενδιαφερονται ταχα για χιλια δυο.

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ισως ο μονος ανθρωπος που ξερει τι λεει,και πως να το λεει εδω μεσα.Φιλε bene σε συγχαιρω πραγματικα και συμφωνω φουλ με ο,τι εχεις γραψει σ αυτο το κειμενο.Να σαι καλα,μακαρι να υπαρχουν κι αλλοι λογικοι ανθρωποι που να χουν φαει λιγο την ζωη με το κουταλι εδω μεσα,αντι για τους μαλακες που εχουν την ετοιμη μιζερη ζωουλα χαρη στον μπαμπα και την μαμα,αλλα το παιζουν "αγωνιστες" γιατι ενδιαφερονται ταχα για χιλια δυο.

Πάντως συμφωνούμε σίγουρα όλοι ότι είμαστε forum γεμάτο ζωντάνια! Και αυτό γιατί έχουμε το θάρρος να αντιλαμβανόμαστε και να ικανοποιούμε τις βασικές ανάγκες μας!...

Αλλά πολύ παράξενο π.χ. με τους a(v)nanias και bene: αφού έχουμε επάρκεια πόρων και τόσο καλή πληροφόρηση για τα ... σχετικά, γιατί επιμένουμε να "ασπρίζουμε" αβέρτα τοίχους;!; Και γήπεδα ολόκληρα;...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Μετά από τη χρυσή αυγή ανακαλύψαμε τον άλλο εθνικό κίνδυνο, την κνε  :jerking: :jerking: :jerking:

Γιατί αυτά ακούγονται σαν ύμνοι προς τον νεοφιλελευθερισμό που μαθαίνουν οι τρόφιμοι συγκεκριμένης νεολαίας;

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τσιτάτο αφιέρωμένο εξαιρετικά σε κάθε σύγχρονο μαρξιστή, κομμουνιστή, "αριστερό" και ... ακόμα στο Λύκο (και την Κοκκινοσκουφίτσα!)

ΕΙΣΗΓΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
              ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
            ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
 ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
                             4 (17) ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 1917

(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ)

< Η Επανάσταση της 25 του Οχτώβρη φανέρωσε την εξαιρετική πολιτική ωριμότητα του προλεταριάτου, που έδειξε ότι είναι ικανό...
...
Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την οργάνωση της οικονομικής ζωής.
Κανείς δεν μπορεί να δώσει ένα τέτοιο σχέδιο
. Μπορεί όμως να το φτιάξει η μάζα από τα κάτω, με την πείρα. Φυσικά, θα δοθούν οδηγίες και θα χαραχτούν οι δρόμοι, η αρχή όμως πρέπει να γίνει ταυτόχρονα και από τα πάνω και από τα κάτω
.
...
.......καθετί, που δρα εναντίον μας.

Β. Ι. ΛΕΝΙΝ
                                ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
(σελίδα 110-112, ΑΘΗΝΑ 1982, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ)

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ο bene πάντως αν και μαλακίζεται (το παραδέχθηκε άλλωστε) είναι λαμπρός ρήτορας!!! Και γαμώ...

Χαραμίζεται μόνο με τα δάνεια και τις γκόμενες!... Έχει σκεφθεί να γράψει, π.χ. Θέατρο;

Επισκέπτης
sxsitegr οι πόροι μειώνονται.Το ξέρουμε.Το θέμα είναι ποιοι τους μειώνουν.Στον Αμαζώνιο το δάσος μειώνεται.Από ποιους όμως;Απο τους αυτόχθονες;Ή μήπως από τις εταιρείες που ελέγχουν λίγοι;Στις ʼνδεις το ίδιο.Από τους Ινδιάνους μειώνονται;Στην Ευρώπη τα ίδια.Στην Ασία τα ίδια...Θα ξέρεις ίσως ότι ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) έχει μια εταιρεία που έχει πάρει από το κράτος μια τεράστια έκταση στη Στερεά Ελλάδα και βγάζει μεταλεύματα.Ο τόπος έχει διαλυθεί από τις εξορύξεις.Την ίδια στιγμή,ο πρόεδρος της εταιρείας και πρόην πρόεδρος του ΣΕΒ,κ.Κυριακόπουλος,ζήταγε και ζητάει,να αυξηθεί το ποσοστό απολύσεων,πιο σφιχτή εισοδηματική πολιτική,μικρότερες εώς μηδενικές αυξήσεις,μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων κλπ.Η καταστροφή της φύσης λοιπόν,γίνεται από μια βιομηχανία,και όχι από τους κατοίκους των γύρω περιοχών.ʼρα η φύση δίδει τον πλούτο της σε λίγους.Οι οποίοι από τη ματαιοδοξία τους τον απομυζούν...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ρε in between κουραζουν αυτα τα χρωματιστα posts σου. Γραφε με ενα χρωμα ...

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1

Επιπεδο πανω απ'ολα! (ή μηπως επιπεδος?!?)
Αν ο φιλος σου ο bene δουλευει οπως λεει οικοδομη εγω ειμαι ο che! θα ηξερε βεβαια οτι τις μεγαλυτερες κινητοποιησεις και τις μεγαλυτερες πορειες τις εχουν κανει οι οικοδομοι και γενικα η εργατικη ταξη. Θα ηξερε βεβαια οτι οι ηγετες που ονομαζει ειναι ο ιδιος ο λαος! Αλλα προφανως κανει μια κομματικη επιθεση που δεν με αφορα στο κατω κατω! Αν ο bene κραζει τα κομματοσκυλα της ΠΚΣ και λοιπον οργανωσεων 1 εγω τους κραζω 10 γιατι εγω ειμαι με τον εργατη οχι με τον ΠΚΣιτη!
Το γεγονως οτι o bene βεβυλωνει την μνημη οσων εχασαν τη ζωη τους κατω απο τα τανκς  για ψωμι-παιδια-ελευθερια (κι εσυ τον επιβραβευεις) ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

Επισκέπτης
Το γεγονως οτι o bene βεβυλωνει την μνημη οσων εχασαν τη ζωη τους κατω απο τα τανκς  για ψωμι-παιδια-ελευθερια (κι εσυ τον επιβραβευεις) ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

Κανένας δεν έχασε την ζωή του κάτω από το τανκ και σου είπε και γιατί δεν στέκει αυτό. Φυσικά, ξέρω ότι είναι αδύνατον να σε πείσω γιατί είσαι γαλουχημένος. Και για να σου αποδείξω ότι είσαι γαλουχημένος θα σου πω το πολύ εξής απλό πράγμα: Καταρχήν το τανκ που μπήκε στο Πολυτεχνείο ήταν ΕΝΑ (και όχι τακΣ που αναφέρεις) και αυτοί που σκοτώθηκαν (αν παραδεχτούμε έστω ότι σκοτώθηκαν) ήταν 1-2 άτομα και όχι πλήθος όπως υποννοείς. Ως συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, η τρίχα γίνεται τριχιά.

Αυτοί που, ιστορικώς αποδεδειγμένα, ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ που σκοτώθηκαν ήταν στον πόλεμο του '40. Και αυτούς τους ήρωες τα σημερινά παιδιά ήθελαν να "τιμήσουν" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) παρελαύνοντας με μαύρα περιβραχιόνια...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Το θέμα είναι ποιοι τους μειώνουν.

Θέτοντας το έτσι δεν παίρνεις απάντηση. Τους πόρους τους καταναλώνουν οι άνθρωποι γενικά (ανεξαρτήτως ιδεολογίας). Δεν δέχομαι ότι τα κομμουνιστικά καταναλώνουν λιγότερο, γιατί πολύ απλά, αυτά που έχουν επιβιώσει δεν έχουν τα μέσα να καταναλώσουν. Ζουν ασκητικά λόγω συνθηκών και όχι λόγω επιλογής.

Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι και το σχόλιο σου περί της καταστροφής του περιβάλλοντος είναι άστοχο κατά τη γνώμη μου. Το περιβάλλον, επί κομμουνιστικών καθεστώτων, δέχθηκε και δέχεται μεγαλύτερα πλήγματα, απ' ότι από τα καπιταλιστικά καθεστώτα. Όχι κατ' ανάγκη γιατί οι άλλοι είναι οικολόγοι, αλλά γιατί κάποτε μπορείς να τους σταματήσεις.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά,
Πέρασαν τόσα χρόνια. Καλά υπάρχουν ακόμα αφελείς που πιστεύουν ότι ΕΝΤΟΣ του ΕΜΠ με την ορδή του τάνκ σκοτώθηκαν άνθρωποι???????
Οι μόνοι που σκοτώθηκαν ήταν από αδέσποτες στου Γκύζη, στην περιοχή του Ζωγράφου και έξω ακριβώς από το ΕΜΠ (πρέπει να ήταν εκεί που είναι τώρα τα goodies - γωνία με Στουρνάρη) από τον Ντερτιλή και ο οποίος είναι ακόμη εσώκλειστος.
Ολα τα άλλα είναι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.857
Πόντοι
216
Μετά από τη χρυσή αυγή ανακαλύψαμε τον άλλο εθνικό κίνδυνο, την κνε  :jerking: :jerking: :jerking:

Γιατί αυτά ακούγονται σαν ύμνοι προς τον νεοφιλελευθερισμό που μαθαίνουν οι τρόφιμοι συγκεκριμένης νεολαίας;
O κυριος εθνικος κινδυνος για την ελλαδα ειναι κατι παπαροστοματοι σαν κι εσενα βασικα.Η νεολαια του 2007 δεν χρειαζεται "υμνους νεοφιλελευθερισμου" αλλα ευκαιριες να προχωρησει μπροστα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.857
Πόντοι
216
Επιπεδο πανω απ'ολα! (ή μηπως επιπεδος?!?)
Αν ο φιλος σου ο bene δουλευει οπως λεει οικοδομη εγω ειμαι ο che! θα ηξερε βεβαια οτι τις μεγαλυτερες κινητοποιησεις και τις μεγαλυτερες πορειες τις εχουν κανει οι οικοδομοι και γενικα η εργατικη ταξη. Θα ηξερε βεβαια οτι οι ηγετες που ονομαζει ειναι ο ιδιος ο λαος! Αλλα προφανως κανει μια κομματικη επιθεση που δεν με αφορα στο κατω κατω! Αν ο bene κραζει τα κομματοσκυλα της ΠΚΣ και λοιπον οργανωσεων 1 εγω τους κραζω 10 γιατι εγω ειμαι με τον εργατη οχι με τον ΠΚΣιτη!
AΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΡΕ-τι μαλακειες λεμε τωρα περι εργατικης ταξης και παπαριες?
Αμαν πια με το γαμημενο τανκ,το εχουν κουρασει με αυτην την φτιαχτη ιστορια και την προπαγανδα.Παει αυτο,πανε 30 χρονια απο τοτε,τωρα ειναι 2007 και ειναι καιρος για δουλεια!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Δεν σας πιστευω! Δεν περιμενα οτι υπαρχουν τοσοι στρατιωτικοι εδω μεσα! απο το "τανκς" παιθαναν
1-2 ατομα δηλαδη τι θα επρεπε να γινει να αρχισει να βομβαρδιζει κι ολας? Ελα μωρε τωρα σιγα το μεγαλο γεγονως! Δηλαδη την αλλη φορα που θα εχει καταληψη μια σχολη να στειλουμε ενα τανκσακι να τη διαλυσει να πατησει και κανα 2-3 και δε βαριεσαι τι αξια εχει μια ζωη? Α ρε "φιλοαμερικανακια" σας εχουν του χεριου τους γι' αυτο δεν προκειται να δουμε ασπρη μερα.
Δοξα και τιμη στα παιδια που χασαν τη ζωη τους!
Δοξα και τιμη στο κοσμο που κατα χιλιαδες κατεβηκε στο δρομο για ενα καλυτερο αυριο!
Δεν εχω σκοπο να πεισω κανενα σας για το αντιθετο ο καθενας μας εχει κριση (αν και επηρρεαζεται απο πολλα: "γραβατες", "κουστουμια", "τηλεοπτικα λαμογια"... να κρινει την ιστορια, το σημερα, και το αυριο
Κι αν μερικους τους τρομαζει οι μερες που ερχονται καλα κανουν και τρομαζουν... ο λαος δεν ξεχνα!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
AΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΡΕ-τι μαλακειες λεμε τωρα περι εργατικης ταξης και παπαριες?

Σωπα ρε μεγαλε? Και ρατσιστης? Γιατι οι Αλβανοι, Πολωνοι δεν ειναι ανθρωποι ρε τι ειναι ποντικια? Και επειδη εισαι και ψαγμενος για βγες στην αγορα και δες ποσοι ειναι οι ελληνες οικοδομοι που νομιζεις οτι ειναι ολοι ξενοι.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Ρε παιδιά,
Πέρασαν τόσα χρόνια. Καλά υπάρχουν ακόμα αφελείς που πιστεύουν ότι ΕΝΤΟΣ του ΕΜΠ με την ορδή του τάνκ σκοτώθηκαν άνθρωποι???????
Οι μόνοι που σκοτώθηκαν ήταν από αδέσποτες στου Γκύζη, στην περιοχή του Ζωγράφου και έξω ακριβώς από το ΕΜΠ (πρέπει να ήταν εκεί που είναι τώρα τα goodies - γωνία με Στουρνάρη) από τον Ντερτιλή και ο οποίος είναι ακόμη εσώκλειστος.
Ολα τα άλλα είναι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.[/size]
Gabor,
θά πρεπε να ντρέπεσαι λίγο...
(και τι είναι η "ορδή" του τανκ?)

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν σας πιστευω! Δεν περιμενα οτι υπαρχουν τοσοι στρατιωτικοι εδω μεσα! απο το "τανκς" παιθαναν
1-2 ατομα δηλαδη τι θα επρεπε να γινει να αρχισει να βομβαρδιζει κι ολας? Ελα μωρε τωρα σιγα το μεγαλο γεγονως! Δηλαδη την αλλη φορα που θα εχει καταληψη μια σχολη να στειλουμε ενα τανκσακι να τη διαλυσει να πατησει και κανα 2-3 και δε βαριεσαι τι αξια εχει μια ζωη? Α ρε "φιλοαμερικανακια" σας εχουν του χεριου τους γι' αυτο δεν προκειται να δουμε ασπρη μερα.
Δοξα και τιμη στα παιδια που χασαν τη ζωη τους!
Δοξα και τιμη στο κοσμο που κατα χιλιαδες κατεβηκε στο δρομο για ενα καλυτερο αυριο!
Δεν εχω σκοπο να πεισω κανενα σας για το αντιθετο ο καθενας μας εχει κριση (αν και επηρρεαζεται απο πολλα: "γραβατες", "κουστουμια", "τηλεοπτικα λαμογια"... να κρινει την ιστορια, το σημερα, και το αυριο
Κι αν μερικους τους τρομαζει οι μερες που ερχονται καλα κανουν και τρομαζουν... ο λαος δεν ξεχνα!

Και βεβαίως για τα παιδία εκτός του ΕΜΠ δηλώνουμε την θλίψη και την καταδίκη όσων έφταιγαν και να πάνε ισόβια.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΣ του ΕΜΠ. Ούτε ένας δεν έπαθε τίποτα.
Το παραμύθι έχει τελειώσει.
Και εν πάσει περιπτώση και ο Κάστρο  επανάσταση έκανε για ένα καλύτερο αύριο (Που είναι, το βλέπεις??????). Και οι στρατιωτικοί το ίδιο θα σου απαντήσω έκαναν τότε για να βγάλουν την Χώρα από το αδιέξοδο έτσι απλά και κυνικά.
Το καλύτερο αύριο όμως που το βλέπεις σήμερα??????? μετά την εξέγερση στο ΕΜΠ.
Κλωνοποιημένοι ανθέλληνες κουκουέδες κυβερνούν την χώρα από το 1975 και μετά, και στο όνομα της Δημοκρατίας τα έχουν ΓΑΜΗΣΕΙ.
Μάλλον μία επανάσταση χρειάζεται όπως γουστάρεις (αλλά Κάστρο) και εσύ για να μπούν στην θέση τους μερικά πράγματα.
Διότι ο καιρός γαρ εγγύς.

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Αμαν πια με το γαμημενο τανκ,το εχουν κουρασει με αυτην την φτιαχτη ιστορια και την προπαγανδα.Παει αυτο,πανε 30 χρονια απο τοτε,τωρα ειναι 2007 και ειναι καιρος για δουλεια!

Δεν φτεται εσεις... απο τη στιγμη που η μεγαλυτερη προπανγανδα ειναι η τηλεοραση δεν φταιτε εσεις. Σας εχουν πηξει το μυαλο οι αμερικανικες προπαγανδες με τα διαφορα εργα που διαστρεβλωνουν το μυαλο του καθενος.
Ε βεβαια με τοση βια που δειχνουν τι να μας λεει που σφαγιαζονται οι παλαιστινιοι? καλα να παθουν! τι να μας πει ενα τανκσακι? επρεπε να φερουν κανα black hawk..

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Gabor,
θά πρεπε να ντρέπεσαι λίγο...
(και τι είναι η "ορδή" του τανκ?)

Επειδή λέω την αλήθεια????
'Η μήπως είσαι αφελής και ακόμη αυτό το παραμύθι πιστεύεις?????
Στα χρόνια του Μαρκάτου διαλύσανε το κτίριο με όλους τους πίνακες όλων των πρυτάνεων και καθόντουσαν και τους κοιτάγανε.
Πριν ένα χρόνο Θεσαλλονίκη καταστρέψανε ένα σωρό πράγματα και πάλι τους κοιτάγανε.
Τότε ήταν ο Κωστάκης και η Μαρία και τώρα είναι οι γνωστοί - άγνωστοι. Και μιλάνε για άσυλο τα σκατόπαιδα.
Δεν τους γνωρίζουν????
Πολύ καλά μάλιστα.
Γιατί δεν τους πιάνουν??????

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom