ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.857
- Πόντοι
- 216
Ισως ο μονος ανθρωπος που ξερει τι λεει,και πως να το λεει εδω μεσα.Φιλε bene σε συγχαιρω πραγματικα και συμφωνω φουλ με ο,τι εχεις γραψει σ αυτο το κειμενο.Να σαι καλα,μακαρι να υπαρχουν κι αλλοι λογικοι ανθρωποι που να χουν φαει λιγο την ζωη με το κουταλι εδω μεσα,αντι για τους μαλακες που εχουν την ετοιμη μιζερη ζωουλα χαρη στον μπαμπα και την μαμα,αλλα το παιζουν "αγωνιστες" γιατι ενδιαφερονται ταχα για χιλια δυο.Οταν πηγαινα σχολειο στο ενιαιο πολυκλαδικο λυκειο αθηνων το 1999 στη τριτη λυκειου ειχαν γινει οι μεγαλες καταληψεις.Απο τοτε καταλαβα τι πανια ειναι τα κουμουνια και τι καπιλευτες αγωνων .Και εξηγουμε απλα και κατανοητα.Τα σχολεια κανανε καταληψη για να χασουνε μαθημα και στα αρχιδια μας οταν ειμασταν 17 η παιδεια κλπ.Αιτηματα ειναι τυροπιττα χωρις τυρι κλπ.Για εμενα οποιος λεει το αντιθετο ειναι εκτος ελληνικης κοινωνιας.Η καταληψη γινεται 1000% για να αραζουμε σπιτι..Λοιπον το πολυκλαδικο ειχε περιπου 700 ατομα μαθητες.Μια μερα λοιπον σκαει ο Γαβριλος στο σχολειο ενα πανι και μισο με μυαλο καμενο απο μαλακισμενες θεωριες με ενα πανο που ελεγε κατι για την παιδεια και φυσικα απο κατω ΚΝΕ..Το κακο σας το καιρο ρε μπασταρδοι..Ποιος σας ειπε πως γουσταρουμε τις βρωμερες μασχαλες σας και το κολο ριζοσπαστη σας..Τον λιωσαμε στο ξυλο το πουστη αυτον και καθε κολοκουμουνι που ηθελε να βγει στη τηλεοραση και να πει πως οι καταληψεις ειναι της ΚΝΕ.Η καταληψη ηταν για να παιζουμε μπαλα ρε μαλακες και επειδη θελαμε να αραξουμε.Ολα αυτα τα χρονια η ιδια ιστορια..Μαλακες με ψευτοκουλτουρα και χαζο θεωριες του κολου που φορανε nike και adidas εχουν κινητο nokia και κανουν πορεια στις πρεσβειες εξω οι ξενοι κλπ..Αντε ρε πανια στη Ρωσσια να ψοφισετε οπως ο Ζαχαριαδης που νομιζετε πως μιλατε σε ασχετους.Εγω ρε πανι ξεκινησα να δουλευω οικοδομη 17 χρονων εχω κανει 100 δουλειες και κανενα αρχιδι απο εσας δεν νοιαζετε πραγματικα για τον εργατη.Ολα αυτα ειναι πιπες της Παπαρηγα και του καθε αρρωστου απλυτου που εχετε εκει.Εχετε φραγκα πηγαινετε σε ιδιωτικα και μας το παιζετε αγωνιστες του κολου.Αι στο διαολο μαλακες.Ζωα..Οτι και να μου πεις για ιστορια εισαι για το πουτσο.Στο πολυτεχνειο ολος ο κοσμος ξερει πως πολλες φωτογραφιες ''νεκρων'' ηταν απο περιοδικα ξενα ανθρωπων ασχετων με τα σκηνικα και οταν κανατε πορεια και κηδειες τα φερετρα ειχαν μεσα πετρες αντι για νεκρους.Στον εμφυλιο με χρηματοδοτηση απο τη κωλο-Ρωσσια θελατε να παρετε την Ελλαδα στο τσακ γλιτωσαμε.Εθνικοι προδοτες μια μπασταρδο μειονοτητα ειστε που τσαμπα ζει..Ολοι οι ηγετες σας ειναι σαπιοι.Παπαρηγα με φραγκα και παιδι στο ιδιωτικο.Κανελλη τι να λεμε δεν ξερει τι εχει.Τριανταφυλλοπουλος με Cayenne.Λαζοπουλος αντε γεια.Γκλετσος για δημαρχος..Ζωα!.Μια ζωη μεσ το ψεμα.Ακομα και αυτα που σου λεω τωρα ενω ξερεις πως ειναι αληθεια δεν προκειται να παραδεχτεις τιποτα γιατι απο μικρα παιδια ειστε μεσα στη μουφα.Δεν βαφτιζεστε ψευτο κουλτουριαριδες τι ειστε ρε ανωτερη φυλη νουμερα..Και η πιστη και η εκκλησια μαλακα δεν ειναι ο Χριστοδουλος ουτε οι πετρες που ειναι φτιαγμενα τα μοναστηρια.Ειναι η πιστη μεσα σου.Ειναι αυτο που νιωθεις οταν κοιτας ψηλα..Αλλα εσεις οταν κοιτατε ψηλα βλεπετε μονο χωμα γιατι ειστε ολοι πεθαμενοι..5% ειστε μαλακες κολλημενοι αντι να βγειτε στη ζωη και να κερδισετε με το σπαθι σας ειστε η μειοψηφια που βρωμαει.Οικοδομη εχεις κανει μαλακα να δεις τι ειναι 50ε η πινεις fredoccino στη καφετερια..Εμαθες και απο αγωνες.Υπαρχει κοσμος που δεν ξερει αλλα σε εμας που ξερουμε τι λερα ειστε οχι μονο εσεις αλλα και ολα τα κομματα ειστε ενα ματσο σκατα.Οτι εχω ειναι δικο μου,μονος μου σπουδασα και τωρα δουλευω σε τραπεζα και χαιρομαι που φοραω τι γραβατουλα μου και εχω το αμαξακι μου γιατι εχω δουλεψει ρε πανι..Εσυ καθεσαι με τη ΠΚΣ και κλεινεις τις σχολες γιατι δεν ξερεις τι θα πει κερδιζω τι θα πει δουλευω τι θα πει ειμαι ανθρωπος αυτοδημιουργητος που ξυπναει 6.30 το πρωι και γυρναει 6 το απογευμα.Κολοπαιδα γαμω τη δημοκρατια να γινει κατι να πατε στο διαολο ολα τα κομματοσκυλα.Ειστε το βαρος της κοινωνιας.Και μεθαυριο στη πορεια απλωθειτε να φαινεστε πολλοι μαλακες μαζι και βαλτε και τα κολοπανο σας να λενε μαλακιες αλλα το βραδυ ολοι venue ζωα..Τοση ωρα που διαβαζεις σου στειλανε mms να πας σε rnb παρτυ μαλακα..Κανε κανα μπανιο πρωτα βρωμιλε..
Φιλικα
kingfuse