You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η δεξιά εκδοχή της χούντας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 575
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Σίγουρα υπάρχει θέμα με την οικογένεια αυτή.
Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθουν ποτέ
Gabor ξέχασες την περίπτωση των αρχαίων που βρέθηκαν σπίτι του στην κρήτη
Τι μόνο πρόβλημα????, ο ιός των Ωνάσιδων που είναι να τους θερίσει εδώ και τώρα. Αει στο διάολο κτήνη.
Ναι τον αρχαιοκάπηλο, που έχει και συλλογή.
Το πιο όμως εκπληκτικό που θα ξεπεράσει τα όρια της διαστροφής στον Ελληνική πολιτική ιστορία είναι όταν η Ντορίτσα πάρει την πρωθυπουργία (κάτι τέτοιο παίζει μετά τον κωστάκη) να βάλει ποιόν λέτε υπουργό τον εξωτερικών????
Τον ΤΟΝΥ ΣΑΜΑΡΑ (Και ο Φρόυντ θα έβγαινε από τον τάφο του για να μελετούσε από κοντά αυτό το σπάνιο ψυχαναλυτικό φαινόμενο - σπάνιο στα χρονικά)
Καλά ρε GABOR, εσύ δηλωμένη χουντάρα τι δουλειά έχεις να ανακατεύεσαι στα της -έστω και αυτής που έχουμε- δημοκρατίας;Τι μόνο πρόβλημα????, ο ιός των Ωνάσιδων που είναι να τους θερίσει εδώ και τώρα. Αει στο διάολο κτήνη.
Ναι τον αρχαιοκάπηλο, που έχει και συλλογή.
Το πιο όμως εκπληκτικό που θα ξεπεράσει τα όρια της διαστροφής στον Ελληνική πολιτική ιστορία είναι όταν η Ντορίτσα πάρει την πρωθυπουργία (κάτι τέτοιο παίζει μετά τον κωστάκη) να βάλει ποιόν λέτε υπουργό τον εξωτερικών????
Τον ΤΟΝΥ ΣΑΜΑΡΑ (Και ο Φρόυντ θα έβγαινε από τον τάφο του για να μελετούσε από κοντά αυτό το σπάνιο ψυχαναλυτικό φαινόμενο - σπάνιο στα χρονικά)
Γερμανοτσολία δεν τον ανεβοκατάεβαζε ο Λαλιώτης και ο Κουρής?????
Ειδικά ο πρώτος, είναι έγκριτη και αδέκαστη πηγή πληροφόρησης.
Πως κατάφερες Gabor στο ίδιο post να αναφέρεις 3 άτομα χειρότερα από τον Δρακουμέλ... Ούτε στόχο να το είχες βάλει...
Καλά ρε GABOR, εσύ δηλωμένη χουντάρα τι δουλειά έχεις να ανακατεύεσαι στα της -έστω και αυτής που έχουμε- δημοκρατίας;
Ρε μεγάλε μήπως έχουμε γνωριστεί από πουθενά στρατό ίσως και δεν το θυμάμαι και βγαίνεις και λες αυτές τις τρίχες και τις συκοφαντίες????? ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ?????
Ειδικά ο πρώτος, είναι έγκριτη και αδέκαστη πηγή πληροφόρησης.
Πως κατάφερες Gabor στο ίδιο post να αναφέρεις 3 άτομα χειρότερα από τον Δρακουμέλ... Ούτε στόχο να το είχες βάλει...
Μα δεν διαψεύστηκαν από τον αρχιερέα ΤΟΤΕ και ούτε ΤΩΡΑ ο Μάκης (ασχέτως που σε μερικά λέει μαλακίες) και αυτές οι μηνύσεις που δήθεν έχει καταθέσει είναι για τις εντυπώσεις και μόνο. Ο βλάκας.
ΔΕΝ είσαι χουντικός δηλαδή; Σε συκοφαντώ;Ρε μεγάλε μήπως έχουμε γνωριστεί από πουθενά στρατό ίσως και δεν το θυμάμαι και βγαίνεις και λες αυτές τις τρίχες και τις συκοφαντίες????? ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ?????
Και μήπως αυτός δεν είναι που ξεκίνησε την ιστορία της "δια βίου εκπαίδευσης" ώστε να πέσει η αξία της εργασίας και να εξαθλιωθεί το ανθρώπινο δυναμικό; Τα παιδιά του και τα εγγόνια του όμως δε τα έστειλε στη δια βίου εκπαίδευση, τα έστειλε να πιάσουν καρέκλες. Και κοροιδεύουν μετά τους ανέργους που αγωνίζονται για ένα πιάτο φαί.
Αλλά πως να μη τα κάνουν αυτά όταν υπάρχουν άνθρωποι που τους ψηφίζουν και τους γλύφουν;
Αλλά πως να μη τα κάνουν αυτά όταν υπάρχουν άνθρωποι που τους ψηφίζουν και τους γλύφουν;
ΔΕΝ είσαι χουντικός δηλαδή; Σε συκοφαντώ;
Kαι όχι βέβαια. Ελεος.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
1007?;Μοντέλο αυτοκινήτου μου θυμίζει.Ακόμα και αν είναι ανασφάλιστη η γυναίκα,αρκεί να πάει στην πρόνοια να βγάλει μια κάρτα και θα κάνει ΟΛΕΣ τις εξετάσεις από την πρώτη ημέρα μέχρι και την επόμενη της γέννας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.Βέβαια σε αυτή την περίπτωση,θα είναι σε 6κλινα δωμάτια.Αν όμως έχει ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ,ΤΑΕ (ξέρω ατομα που με τέτοια ταμεία γέννησαν σε δημόσια νοσοκομεία) θα γεννήσει σε 3κλινο σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς 1?...
Για τους γάμους τα κόστη αφορούν τα εντυπωσιακά νυφικά,τα πανάκριβα κοστούμια,τη χλιδάτη δεξίωση,το πολυτελές αμάξι-αν δεν έχει κάποιος φίλος...Αν η μέλουσα κυρία θέλει,να πάρει από τον Κωστέτσο ας το πληρώσει αυτή.Αν θέλει να πάει με Ferrari ας τη νοικιάσει αυτή.
Η Βάπτιση ακολουθεί το παραπάνω.Αν γουστάρεις,κάλεσε 10-20 καλούς φίλους,πήγενε σε μια εκκλησία,και μετά πήγενε να τους κεράσεις σουβλάκια.Αν είναι καλοί φίλοι δε θα σε παρεξηγήσουν.Θα το εκτιμήσουν και αυτό.Αν όμως θέλεις να λες ότι για τη βάπτιση πήρες το τάδε κοστούμι αξία 1500? και η γυναίκα σου την τάδε "τουαλέτα" 2000? και κάνατε τη δεξίωση στο τάδε κτήμα,δε σού φταίει κανείς.
Εντάξει φίλε μου, κανείς δεν φταίει, μια χαρά οικονομία έχουμε, η μεσοαστική τάξη ανθίζει και προοδεύει και οι έχοντες τα μοιράζονται με τους μη έχοντες. Είναι όλα άψογα, συναγωνιζόμαστε την Σουηδία σε κράτος πρόνοιας, τα σχολεία διδάσκουν, ο κόσμος έχει λεφτά και τα χαίρεται κ.ο.κ. ... Όπως το βλέπει ο καθένας.
ʼσχετη βέβαια η επιμονή σου στους γάμους και τα νοσοκομεία, με την άποψη μου ότι μαστιζόμαστε από άλλου είδους δικτατορία και ότι οι κύριοι με τα μαύρα γυαλιά εκπαιδεύτηκαν, προσαρμόστηκαν, έγιναν πιο έξυπνοι(νεοσυντηριτικοί λέγονται τώρα, Ευαγγελιστές αλλού, και πάει λέγοντας), ότι υπάρχουν υπηρεσίες που ξέρουν μέχρι και τι ώρα πάμε τουαλέτα και το κυριότερο ότι απέκτησαν αυτές τις παράνομες εξουσίες δίχως να στάξει ρουθούνι και μάλλον με τη θέληση μας. Αλλά σαφώς παίζει ρόλο και στο πως τα βλέπει κανείς, η οικονομική του θέση και ισχύς. Οπότε πάσο.
Επισκέπτης
Εντάξει φίλε μου, κανείς δεν φταίει, μια χαρά οικονομία έχουμε, η μεσοαστική τάξη ανθίζει και προοδεύει και οι έχοντες τα μοιράζονται με τους μη έχοντες. Είναι όλα άψογα, συναγωνιζόμαστε την Σουηδία σε κράτος πρόνοιας, τα σχολεία διδάσκουν, ο κόσμος έχει λεφτά και τα χαίρεται κ.ο.κ. ... Όπως το βλέπει ο καθένας.
ʼσχετη βέβαια η επιμονή σου στους γάμους και τα νοσοκομεία, με την άποψη μου ότι μαστιζόμαστε από άλλου είδους δικτατορία και ότι οι κύριοι με τα μαύρα γυαλιά εκπαιδεύτηκαν, προσαρμόστηκαν, έγιναν πιο έξυπνοι(νεοσυντηριτικοί λέγονται τώρα, Ευαγγελιστές αλλού, και πάει λέγοντας), ότι υπάρχουν υπηρεσίες που ξέρουν μέχρι και τι ώρα πάμε τουαλέτα και το κυριότερο ότι απέκτησαν αυτές τις παράνομες εξουσίες δίχως να στάξει ρουθούνι και μάλλον με τη θέληση μας. Αλλά σαφώς παίζει ρόλο και στο πως τα βλέπει κανείς, η οικονομική του θέση και ισχύς. Οπότε πάσο.
Αν από αυτά που έγραψα κατάλαβες αυτά που εσύ έγραψες,τότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα εγώ...
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αν από αυτά που έγραψα κατάλαβες αυτά που εσύ έγραψες,τότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα εγώ...
Έγινε φίλε μου, forum είναι, ο γραπτός λόγος εδώ συχνά παρεξηγείται. Ο καθένας με τις απόψεις του.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 8K