Αγαπητέ Che, κάποια πράγματα σύντομα :
-Δεν είπα ότι είσαι ΚΝίτης, αλλά το ότι οι περισσότεροι τείνουν να προσβάλλονται όταν τους αποδοθεί ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός και το θεωρούν προσωπική επίθεση, εμένα κάτι μου λέει. Απο εκεί και πέρα πιστεύω ότι σε κάποια αριστερή οργάνωση από αυτές που βρίθουν στα πανεπιστήμια όντως ανήκεις, αλλά δεν μου λέει και κάτι, κι ούτε σε κρίνω από αυτό. Ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας, και στην τελική μπορεί και να μην είσαι.
- Δηλαδή τί εννοείς ότι ο Φιντέλ τους έχει απαγορέψει να εκδίδονται? Καθίστε ρε παιδιά , από τη μία κρίνουμε τους νόμους της χώρας που ζούμε θεωρώντας ότι καταδυναστεύουν τη ζωή μας και από την άλλη προτιμούμε τις αποφάσεις του ΕΝΟΣ? Και να ξέρεις ότι αν τους το απαγόρεψε, μάλλον στο μουνί τους τον έχουν γραμμένο. Και επειδή η ερώτηση στο προηγούμενο ποστ ήταν ρητορική , αλλά η απάντηση σου μου δείχνει ότι μάλλον αγνοείς :
Το μεγαλύτερο ποσοστό των τουριστών πάει στην Κούβα είτε για να μείνει σε ξενοδοχεία ειδικά για αυτούς καθ'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού (λέγε με ζώο = Αμερικανό τουρίστα) είτε για να ΓΑΜΗΣΕΙ. Θες να δεις ένα από τα θρεντ που υπάρχουν? Αν βαριέσαι πες το μου και θα σου πω αναλυτικά πως γίνεται στην συνέχεια. Εν κατακλείδει όμως, για να ΓΑΜΗΣΕΙ χαλαρά, με τα πούρα , τα καπελάκια και τα mojito του
Τώρα επίτρεψέ μου να σου πω ότι η τελευταία άποψη είναι παρεξηγήσιμα αφελής.. Και μάλλον κάποιος άλλος έχει στρατολογήσει εσένα προς τη συγκεκριμένη σκέψη. Από τη μία τείνεις να μας πληροφορήσεις σχετικά, και από την άλλη θέτεις δύο αόριστα ερωτήματα ως απόδειξη. Στο ίδιο πνεύμα λοιπόν :
Ο Έλβις ζει. Πώς εξηγείς αλλιώς το ότι κανείς δεν έχει δει, δηλαδή να ανοίξει και να δει, τα κόκκαλα στον τάφο του, καθώς και το ότι υπάρχουν τόσοι κύριοι που το δηλώνουν σε πανό, φορώντας παντελόνια με τούλια και πουκάμισα ανοικτά μέχρι τον αφαλό??