Νέα

Η δεξιά εκδοχή της χούντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Με χαρα ειδα οτι πολυ συμφωνουν να σπασει ο δικομματισμος με λυπη ομως εχω παρατηρησει τοσο καιρο οτι οταν οι περισσοτεροι φτανουν στην καλπη δισταζουν να ριξουν το μικρο! Ασυνειδησια? Εγω παντως εχω τη συνειδηση μου καθαρη..

Σας προκαλεσα ομως να κανετε κι εσεις καμμια προταση και δεν ειδα τπτ! Μονο να διαφωνειται και να συμφωνειται ε..?
Εσεις που γραψατε οτι οι μεταπολιτευτες τα εχουν κανει σκατα, το ελλαδισταν κι αλλα τετοια ριχτε καμμια προταση για ενα καλυτερο αυριο! Οι κατεξοχην "βολεψακηδες" δεν χρειαζεται να απαντησουν!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
1)Εδω κανουν αεροπορικες κρατησεις για κουβα , ρωσια , κινα.
οι τιμες ειναι μετ'επιστροφης οποτε υπολογιστε τα μισα και εχετε μια λογικοτατη τιμη!Οσοι θαυμαζετε την ελευθερια ,την ασφαλεια ,το συστημα υγειας της κουβας κλπ ,δεν εχετε παρα να τα μαζεψετε ,να κλεισετε εισητηρια και να πατε!Με τα ψιχουλα δε που εχετε απο ελλαδα ,εχετε τη δυνατοτητα εκει για πρωτη μουρη καλυβα με θεα την θαλασσα ,να πηδατε την πουτανες που δεν υπαρχουν και επιτελους να βρειτε την αξιοκρατια που θα σας φτασει εκει που νομιζετε οτι ανηκετε!

2)Να βριζετε την χουντα και συγχρονως να μιλατε για κουμμουνισμο ειναι αστειο!Βριζω το ειδωλο μου στο καθρεφτη επειδη αντι για κοκκινα φοραει μπλε!

3)Οποιος υποστηριζει το δικιο των εκπαιδευτικων να μας πει ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηγε σχολειο και αν πηγε ποτε(δημοσιο παντα)!Αλλα ξεχασα οι δασκαλοι στο αμερικανικο κανουν πολυ καλα την δουλεια τους στα παιδια της παπαρηγα και της κανελλη οποτε αξιζουν αυξηση!

4)Κατι ακουσα για λαμπρο συστημα υγειας της κουβας κλπ.Δεν εχω πληροφορηση κατα ποοσο ισχυει ,αλλα ρε παιδες γιατι οταν καποιος εχει κατι σοβαρο κοιταει να φυγει για αμερικη-αγγλια?Κουβα δεν ακουσα κανεναν να πηγαινει?Μονο για δηλητηριο του μπλε σκορπιου ειχα ακουσει που τελικα αποδεικτηκε απατη!Ή μηπως ηταν απατη επειδη ο σκορπιος ηταν μπλε και οχι κοκκινος...?
Και ρε παιδες το συστημα υγειας των ΗΠΑ ειναι μαπα επειδη αγνοει την ανθρωπινη φυση,βασιζεται στο οτι ο καθε εργαζομενος με τα λεφτα που παιρνει θα πηγαινει να κανει μια ασφαλιση , οχι να τα τρωει ολα για χαμπουργκερ και TV plasma...
Και στο κατω-κατω προτιμω να τα πληρωνω χοντρα και οταν χρειαστει να ξερω οτι θα μπω στο νοσοκομειο και θα βγω ορθιος και καλυτερος απο οτι ημουν παρα να ειναι "τζαμπα" και να μην βγαινω ποτε οπως στο μπουρδελο μας!Και τελοσπαντων το συστημα υγειας των ΗΠΑ δεν χαρακτηριζουν το καπιταλιστικο,στο συστημα της Σουηδιας και της Δανιας που ειναι ολα τζαμπα και λειτουργουν σωστα ,εκει ειναι κουμουνιστες ή μηπως σοσιαλιστες...?Καπιταλες ειναι και αυτοι και γουσταρουν!
5)ΧΧΧ ειπε:"Μία μόνο παρατήρηση.
Όλοι εσείς που υποστηρίζετε τα σχετικά με τα "παραμύθια του Πολυτεχνείου ......... είναι αποτέλεσμα αυτού του γαμημένου συστήματος που ονομάζετε "δημοκρατία".
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι σοφά παρατηρούσα ν:" Το μη χείρον βέλτιστο  "

Συμφωνω μαζι σου ,αλλα γιατι δεν υποστηριζεις ακριβως τα ιδια σ'αυτα που ειπαν για τη δημοκρατια μας και την ελευθερια μας οι κουμουνιστες του φορουμ??? ;)
6)Βενε , ανανιας και λιωμας συμφωνω απολυτως μαζι σας αλλα χασατε το δικιο σας με τον τροπο που τα ειπατε και οταν αναφερατε τα περι πολυτεχνειου , οχι γιατι εχετε αδικο αλλα γιατι τους δωσατε την ευκαιρια να σας σταμπαρουν με το "δεξιος,χουντικος κλπ" και ετσι να αποφυγουν να απαντησουν παλι στα επιχειρηματα σας.
7)Για να επιστρεψουμε στο τοπικ δεν χρειαζεται να διαφωνουμε αφου απο πολυ εγκυρη πηγη συζητιεται σοβαρα να κατασκευαστει 'υπουργιουπολη" στα σπατα οπου θα ειναι μαζεμενα ολα τα υπουργεια και οι υπηρεσιες και το κεντρο θα ησυχασει!Μακαρι τελικα να γινει ,να δουμε τοτε αν διαδηλωνουν για αιτηματα ή για να γουσταρουν και να τα σπανε!
8)Αλλα ρε ετσι συνεχιστε να τα σπατε ,να τα καιτε και δηθεν να διαδηλωνετε για την γκ@υλα σας ,μονο κακο κανετε!Βλεπετε ηδη συζητανε να καταργησουν το ασυλο στα πανεπιστημια ,πραγμα στο οποιο λογω της αληθινα δημοκρατικης μου φυσης ειμαι αντιθετος , αλλα μ'αυτα που κανετε ρε κομπλεξαρες ακομα και εγω το σκεφτομαι και τελικα θα το καταργησουν!
Αλλα τι σας λεω για δημοκρατια...Εβλεπα ντοκυμαντερ για το απολυταρχικο καθεστως των σπαρτιατων και κουφαθηκα με τις ομοιοτητες του με τον κομμουνισμο.Στην ουσια ηταν η μοναδικη επιτυχημενη εφαρμογη του κουμουνισμου στην ιστορια της ανθρωποτητας (πριν καν αυτος διατυπωθει σαν ιδεα)αλλα και αυτο δεν κρατησε πολυ!
Ρε η ρωσια με ατελειωτους φυσικους πορους ,με ατελειωτο ανθρωπινο δυναμικο,με ψυχρο κοσμο και απετυχε και εσεις ακομα μιλατε για κομμουνισμο.Ξεκωληστε ρε και αφηστε να παμε μπροστα!
Ο αλλος λεει ρωτησα γνωστους μου στην κουβα και ολα ειναι τελεια ,τις ρωσιδες/ρουμανες πουτανες που πηδας τις ρωτησες την γνωμη τους, την αλβανιδα που σου καθαριζει το σπιτι ρωτησες την γνωμη της.
Στα πανεπιστημια ρε εχετε δει ποσα μελη εχει η ΔΑΠ απο ρωσια,αλβανια ,β.κορεα κλπ?Η ΠΚΣ ουτε το 1/3 δεν εχει και φρικαρουν!

9)Ρε κοκκινοι σας ενοχλει κανεις?Να ντυνεστε οπως γουσταρετε σας αφηνουν , να βγαινετε στα μερη που γουσταρετε σας αφηνουν , να κανετε τις παρεες που γουσταρετε σας αφηνουν , να λετε και να γραφετε οτι θελετε σας αφηνουν , οταν φωναζετε οι αλλοι σιωπουν ,τι σας ενοχλει και μας τα πρηζετε?
Αν πειναγαμε οπως λετε ,αν κακοπερνουσαμε οπως λετε δεν θα σασταν 8% ρε , θα σασταν 80% ,αυτο γιατι δεν το καταλαβαινετε???
500 ατομα ειστε σε καθε πορεια και πατε σε ολες!Οι ιδιες φατσες στους εκπαιδευτικους , οι ιδιες φατσες στους τραπεζικους ,οι ιδιες φατσες στους αγροτες ,οι ιδιες φατσες στους φοιτητες, οι ιδιες φατσες στους συνταξιουχους(!) ,οι ιδιες φατσες στους οικολογους ΚΑΙ οι ιδιες φατσες και στα γηπεδα!!!!

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πρωτα απ'ολα βλεπω οτι πολλή χουντα μαζευτηκε εδω μεσα, αλλα στ' αρχιδια μου στην τελική...Αυτο που με ενοχλει ειναι η ασεβεια προς καποιους ανθρώπους οι οποιοι εχασαν τη ζωή τους...Το να ασχολεισαι με το αν τους καθαρισαν τα χουντικα καθαρματα μεσα στο πολυτεχνειο, ενα μετρο απο το πεζοδρομιο ή διπλα στον καδο απορριματων, δειχνει απλα τι σκατα κουβαλανε μερικοι μεσα στο κεφαλι τους...
Ακομα καλο ειναι ο καθενας να μιλαει για την παρτη του!
Σε ολες τις καταληψεις ειτε σε σχολεια ειτε σε πανεπιστήμια υπαρχουν ατομα που απλα το κανουν επειδη γουσταρουν να τεμπελιασουν και αλλοι επειδη πραγματικα πιστευουν οτι εχουν καποιο λογο να αγωνιστούν.
Το οτι καποιοι εδω μεσα λενε οτι εκαναν καταληψεις για να κατσουν ή ειχαν σαν αιτημα τις τυροπιτες, δειχνει απλα οτι ηταν και θα ειναι ρεμπεσκεδες! Αυτο ομως δεν τους δινει το δικαιωμα να βγαζουν και ρεμπεσκεδες ολους τους αλλους, κρινοντας απο τη μουρη τους!

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε in between κουραζουν αυτα τα χρωματιστα posts σου. Γραφε με ενα χρωμα ...

ʼντε γαμήσου ρε...

Από όλο το post, ρε ραδίκι, το χρώμα βρήκες να κοιτάξεις;!; Μαλάκα!...

Το μόνο χρώμα που κουράζει, είναι το σκούρο καφέ... Γι' αυτό το έβαλα, για να μην το διαβάσουν πολλοί...
Το άλλο post, με το πορτοκαλί και το κόκκινο, πώς στο διάολο κουράζει;;;

Επισκέπτης
FidoDiLdo ζεις στον κόσμο σου.Τώρα αν η ψευδαίσθηση οφείλεται σε ουσίες,ή στην πλύση εγκεφάλου που σού έχουν κάνει κάποιοι,ή σε όψιμο νεοπλουτισμό,δεν ξέρω.Η Κούβα έχει πολύ καλό σύστημα υγείας,αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο προηγμένη,αφού η "δημοκρατική" χώρα των ΗΠΑ της έχει εμπάργκο,και μαζί τα τσιράκια της Αγγλία κλπ.Αν πέσεις με τη μηχανή σε δρόμο των ΗΠΑ θα σε φάνε οι γύπες αφού αν δεν έχεις ασφάλεια δε θα έρθει ποτέ το ασθενοφόρο.Γι'αυτό και φοράνε κράνος!Το δε εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα ρατσιστικό,αφού αν δεν έχεις λεφτά δε σπουδάζεις.Αντίθετα στις Κομουνιστικές χώρες η εκπαίδευση ήταν υψηλού επιπέδου.Γι'αυτό οι Ρώσσοι επιστήμονες ήταν περιζήτητοι όταν η CIA διέλυσε τη Σοβιετική ένωση.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
στην δικη του παπαδοπουλου τον ρωτησε ο δικαστης επαγγελμα!και απαντησε ο παπαδοπουλους ΟΙΚΙΑΚΑ!!

Warhol,

Μια μικρή διόρθωση:

Δεν ήταν ο Παπαδόπουλος αυτός που είπε το "οικιακά". Ήταν ο Παττακός.
Και επειδή απόψε είμαι σε φάση "αποκαλύψεων" για τον εαυτό μου (πράμα που δεν έχω κάνει συχνά στο παρελθόν), να σας πω ότι τη δίκη των πρωταιτίων την παρακολούθησα ολόκληρη απο το κέντρο τύπου που είχε στηθεί στη Μεγ. Βρεττανία (το ξενοδοχείο) ευρισκόμενος συνεχώς σε καμπίνα μεταφραστού (είχα κάποιο μέσον).
Η δίκη έγινε κεκλεισμένω των θυρών στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (δεν υπήρχε δηλαδή κοινό που την παρακολούθησε), αλλά μεταδόθηκε ΑΤΟΦΙΑ με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο κέντρο τύπου, όπου μεταφραζόταν ταυτόχρονα σε 3-4 γλώσσες και οι (ξένοι) δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν με ακουστικά.

Ήταν μια ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα και διδακτική εμπειρία. Νεαρός φοιτητής τότε, έμαθα ένα σωρό πράματα.
Και (οφείλω να πω) θαύμασα την προσωπικότητα και το νομικό ύψος του δικαστή Ντεγιάννη. Επρόκειτο για άνθρωπο ξεχωριστό (και προφανώς μη έχοντα σχέση με πολιτικές λοβιτούρες και εκμεταλλεύσεις), και ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που στη συνέχεια δεν κατέλαβε καμιά άλλη δημόσια θέση...

Σιχαίνομαι την πολιτική, σιχαίνομαι τα κοινά, και όπως θα χετε διαπιστώσει δε συμμετέχω πολύ στις διάφορες "ποδοσφαιρικού" τύπου πολιτικές αντιπαραθέσεις που κατά καιρούς ξεσπάνε εδώ.
Έχω πάντως "ψάξει" πολύ στη ζωή μου, και η παρακολούθηση αυτής της δίκης ήταν ένα απο αυτά τα ψαξίματα.
Να σας πω και κάτι ακόμα? Όσο περισσότερο "ψάχνεις" και καταλαβαίνεις βαθύτερα τί γίνεται γύρω σου, τόσο περισσότερο απογοητεύεσαι.

Απογοητεύεσαι για το ότι κάποτε τα πράματα θα φτιάξουν.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
FidoDiLdo ζεις στον κόσμο σου.Τώρα αν η ψευδαίσθηση οφείλεται σε ουσίες,ή στην πλύση εγκεφάλου που σού έχουν κάνει κάποιοι,ή σε όψιμο νεοπλουτισμό,δεν ξέρω.Η Κούβα έχει πολύ καλό σύστημα υγείας,αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο προηγμένη,αφού η "δημοκρατική" χώρα των ΗΠΑ της έχει εμπάργκο,και μαζί τα τσιράκια της Αγγλία κλπ.Αν πέσεις με τη μηχανή σε δρόμο των ΗΠΑ θα σε φάνε οι γύπες αφού αν δεν έχεις ασφάλεια δε θα έρθει ποτέ το ασθενοφόρο.Γι'αυτό και φοράνε κράνος!Το δε εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα ρατσιστικό,αφού αν δεν έχεις λεφτά δε σπουδάζεις.Αντίθετα στις Κομουνιστικές χώρες η εκπαίδευση ήταν υψηλού επιπέδου.Γι'αυτό οι Ρώσσοι επιστήμονες ήταν περιζήτητοι όταν η CIA διέλυσε τη Σοβιετική ένωση.

Εχεις πάει ποτέ στην Αμερική μεγάλε.
Μάλλον όχι γι' αυτό τα λες αυτά.
Μην στεναχωριέσαι κανείς δεν πεθαίνει στην Αμερική.
Αλλά και όποιος θέλει να σπουδάσει βάζει κάτω τον κώλο του και το πετυχαίνει. Σύμφωνώ ότι ένα μεγάλο ποοστό των Αμερικανών δεν είναι και τόσο "δυνατοί" όπως εμείς.
Αλλά στα πενεπιστήμια διαγράφεται η διαφορά. Εκεί γίνεται έρευνα που εδώ την κοιτάμε με την διόπτρα.
Εν πάσει περιπτώση την Αμερική δεν την πολυεδιαφέρει (τα τελευταία χρόνια) τι θα κάνει ο οποιοσδήποτε. Στα παρέχει όλα, αν είσαι ικανός άδραξέ τα. Αν όχι, άξιος της τύχης σου.
Είναι λίγο κυνικό αλλά τι να κάνουμε υπάρχει ανταγωνισμός (ποτέ όμως με αυτή την ξεφτίλα των μισθών και παροχών όπως εδώ).
Το ζητούμενο είναι ότι ο Αμερικάνος εργοδότης δεν κοιτά τον Αμερικάνο πλέον. Η προσφορά έρχεται και από Κίνα ή Ινδία (στους Η/Υ είναι μεγάλοιι παίχτες). Εχει χρήματα, δίνει μεγάλους μισθούς και παροχές στον πιο άξιο. Κάτι αντίθετο με εδώ, που είναι κατά πολύ νυχτωμένοι. Ετσι η χώρα παράγει (σε αντίθεση με την Ελλάδα που ούτε καρφίτσες έχει την δυνατότητα να βγάλει) και πάει μπροστά.
Α, και το βασικό. Ο Αμερικάνος παράγει χρήμα, κόβει δηλαδή dollars, κάτι που εμείς λόγω αυτής της μαλακίας που λέγεται ΟΝΕ δεν μπορούμε.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Dstp ουτε εγω στο κοσμο μου ουτε εσυ στο δικο σου!
1)Απλα λες οτι λες μπας και τσιμπισετε κανα μελος... ή να το παιξεις κοκκινος για να πνιξεις τις τυψεις σου για τους εργαζομενους που ξεζουμας στην επιχειρηση σου!(ενα απο τα 2συμβαινει-θυμιζω τους κουμουνιστες γνωστους μου με βιλες και σκαφη)

2)Συνεχιζεις να μην μου απαντας σε τπτ!Λες κατι για το συστημα υγειας της αμερικης ,σου απανταω και μου απαντας ξαναλεγοντας οτι ακριβως ειπες και στην αρχη και τπτ σχετικο με την απαντηση μου!

3)Οποιος υποστηριζει οτι οι καταληψεις γινονται απο τους μαθητες για ιδεολογικους λογους κοροίδευει τον εαυτο του ή ανηκει στην κατηγ 1 που ανεφερα προηγουμενως.Ουτε το 10% των μαθητων δεν ξερει καν ποιος ειναι ο υπουργος οικονομιας μας , οχι για ιδεολογιες και ιστορια!
Ημουν απο τους πρωτους στις καταληψεις οχι για καλυτερη παιδεια αλλα για κοπανα και μαγκια οπως ολοι μας.Αλλα ημουν και ο μονος που οταν σπαγαν την πορτα να μπουν οι καθηγητες εβαλα τα χερια μου στα σπασμενα γυαλια για να μην την ανοιξουν!Και αυτο το εκανα οχι για το κομμουνισμο αλλα για το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ μου δικαιωμα να κανω καταληψη!

4)Ναι ρε η ΣΙΑ διελυσε την ΕΣΣΔ για ολα φταινε οι αλλοι και ποτε ο κωλος μας!Στη κουβα γιατι δεν την διαλυει!

5)Και οσο για την εκπαιδευση των αμερικανων , το πληκτρολογιο που γραφεις , το ADSL  που χρησιμοποιεις , το φαρμακο που θα σου προσφερει 10-20χρονια ποιοτικης ζωης επιπλεον, το βιαγκρα  για να γαμας , το κινητο για να καλεις συγκεντρωσεις , το νεο αεροπλανο για να πεταγεσαι γρηγορα στην κουβα και οτι αλλα χρησιμοποιεις στη ζωη-βιτρινα σου οι αμερικανοι ή το συστημα τους τα εφηυραν!
Οι ρωσοι σου μονο οπλα και αναβολικα εβγαλαν!
Α!!Και πουτανες να γαμαμε φτηνα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
2)Να βριζετε την χουντα και συγχρονως να μιλατε για κουμμουνισμο ειναι αστειο!Βριζω το ειδωλο μου στο καθρεφτη επειδη αντι για κοκκινα φοραει μπλε!

Νομίζω ότι ο Φιντο Ντιλντο είπε μία από τις πιο σωστές κουβέντες σε αυτό το thread...

Και μια ερώτηση στους οπαδούς του κουβανικού θαύματος: Αν κάποιοι αντικαθεστωτικοί καταλάμβαναν το πολυτεχνείο της Αβάνας με αίτημα ελεύθερες εκλογές, ελεύθερα Μ.Μ..Ε., δημοκρατία, άμεση απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατούμενων κ.τ.λ. πώς θα αντιδρούσατε;
Ή επειδή το τανκ που θα έμπαινε μέσα δεν θα ήταν ΑΜΧ-30 αλλά Τ-54/55 θα άλλαζε κάτι;

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Το δε εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα ρατσιστικό,αφού αν δεν έχεις λεφτά δε σπουδάζεις.Αντίθετα στις Κομουνιστικές χώρες η εκπαίδευση ήταν υψηλού επιπέδου.Γι'αυτό οι Ρώσσοι επιστήμονες ήταν περιζήτητοι όταν η CIA διέλυσε τη Σοβιετική ένωση.

Πανεπιστήμια τότε σαν το Berkley πώς τα εξηγείς?

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
...
Μην στεναχωριέσαι κανείς δεν πεθαίνει στην Αμερική.
...
Α, και το βασικό. Ο Αμερικάνος παράγει χρήμα, κόβει δηλαδή dollars, κάτι που εμείς λόγω αυτής της μαλακίας που λέγεται ΟΝΕ δεν μπορούμε.

Σου έχει απαντήσει κάποιος για τον πληθωρισμό και το Νομισματοκοπείο αλλά εσύ ή κοιμόσουν ή είχες κουραστεί από τη Σόνια ή ... γαργάρα!!... Το χαβά σου λοιπόν!!!

Έχεις ακούσει για υψηλό πληθωρισμό στις ΗΠΑ;!; 
Για εγκληματικότητα δεν έχεις ακούσει; Για τράβα να κάνεις βόλτα πέρα από την 100στη (ας πούμε...) Λεωφόρο και αν δεν έρθει το Περιπολικό "με τις πάντες" να σου κάνει έλεγχο, να μου τρυπήσεις τη μύτη και μετά θα πάω στη Συγγρού... Σε κοιτάνε, σε κόβουν στη στιγμή (δεν είναι μαλάκες) και τί σου λένε!;!...

Λέτε κάτι μαλακίες οι περισσότεροι εδώ πέρα... Όποιος πει στην Παπαρήγα ή στον Καρατζαφέρη ή στον Τεγόπουλο ή στο Δασκαλόπουλο να σας λογαριάσει ή να σας λυπηθεί, θα έχει πάρει ληγμένα...

Αν ακούσει ο Αμερικανός εργάτης στις Αυτοκινητοβιομηχανίες πόσα παίρνω εγώ (που είμαι εκπαιδευτικός εδώ πέρα) θα γουρλώσει τα μάτια! Ο οικοδόμος εκεί θα δακρύσει... Ούτε αυτός που πλένει πιάτα (ύπνοι...) σε ταβέρνα στο "Astoria", δεν παίρνει τόσα λίγα όσο εμείς εδώ...

Και βάλτε ετικέττες αβέρτα... Στράτα - στρατούλα, κοθώνια!...

Οι κομμουνιστές είναι όλοι αποβράσματα, οι ναζήδες είναι όλοι καθάρματα, οι χουντικοί όλοι ζώα, οι καπιταλιστές όλοι κακοί, οι καπιταλιστές όλοι καλοί...

Αν δεν ήταν ο Bill, ύπνοι, να δω που θα γράφατε τις μαλακίες σας!...

Ανοίξτε ρε μαλάκες στο προσωπικό του Φυσικού Τμήματος στο Princeton και μετρήστε Ρώσικα ονόματα... Για τις γυναίκες τους, ρε , τους προσλάβανε;!; Ζαγάρια... Σε 50 - 100 χρόνια οι Ρώσοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια και οι δικές σας οι εγγονές και τα δισέγγονα θα πηγαίνουν να κάνουν βίζιτες και να στείλουν κανά φράγκο... 

Ο bene ρε και ο Αυνανίας και ο dstp και ο "apolitik" κάνανε την Ελβετία, Ελβετία και τη Σουηδία, Σουηδία και την Αμερική, ΗΠΑ;!; Ο bene ρε κέρδισε την Βέρμαχτ, ζαγάρια, ή ο Κόκκινος Στρατός;;; Και πού ήταν ο Κόκκινος Στρατός όταν ο Γκορμπατσώφ τους έπαιρνε παρτούζα όλους;!; Παπαγάλοι...

Επισκέπτης
Έχω πάει στις ΗΠΑ Gabor (Zsa Zsa Gabor ;) και συγγενείς έχω εκεί.Μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν υπάρχουν κοινωνικοί διαχωρισμοί.Μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που ζουν με τα πάρτι και τις γυμνές γκόμενες στις πισίνες,με τις λιμουζίνες και τις σαμπάνιες,και πιο δίπλα,άνθρωποι που μένουν κάτω από τις γέφυρες σε χαρτόνια,και πεθαίνουν από το κρύο.Και μερικοί από αυτούς για να επιβιώσουν,κατατάσσονται στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και σκοτώνονται στο Ιρακ,στο Αφγανιστάν,στη Σομαλία,και παλιώτερα στο Βιετνάμ και στην Κορέα.Και όσοι επέστρεφαν,ήταν πρεζόνια και τρελοί.Το Αμερικάνικο όνειρο έχει τελειώσει προ πολλού.Απλώς κάποιοι δε λένε να το καταλάβουν.Δεν υπάρχουν πλέον χρυσορυχεία.Έχουν γεμίσει ποντίκια...

FidoDiLdo δεν έχω καμιά σχέση με το ΚΚΕ και λοιπών αριστερών κομμάτων.Ποτέ δεν είμουν σε κόμμα,οπότε δεν ψάχνω να προσυλλυτίσω κανέναν.Όσο για τις καταλήψεις,ήμουν ανέκαθεν εναντίον.Και ποτέ δεν είχα συμμετάσχει σε κατάληψη.Οι Σοβιετικοί είχαν εκπληκτική τεχνολογία,απλώς δεν την πέρασαν στο ευρύ κοινό.Οι Αμερικάνοι,ότι ανακάλυπταν για τις ένοπλες δυνάμεις το πουλούσαν και στο κοινό για να τα κονομήσουν!Οι Αμερικάνοι είναι τόσο καλοί που δεν μπόρεσαν ποτέ να φτιάξουν διαστημικό σταθμό μόνοι τους και ζήτησαν τη βοήθεια των Ρώσσων για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.Όταν οι άλλοι είχαν τον Μιρ,οι Αμερικάνοι έπεζαν τρίλιζα.Τα δε αναβολικά,είναι πολυχρησιμοποιημένα στις ΗΠΑ.Απλώς δεν τους "έπιαναν"!!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
dstp οταν ημουν 17 ησουν αγεννητος βλάμμενε.πριν απαντησεις  διαβασε καλα τι εχω γραψει..ειπα εγω ρε τρομπα πως το τανκ δεν μπηκε στο πολυτεχνειο?εχεις καει?δεν διαβαζεις τι γραφω ή τα γυαλια σου απο τη Ρωσσια εχουν μεγαλυτερους βαθμους απο αυτους που εχεις..

warhol και pervertboy με κανετε και γελαω.δηλαδη εσεις κανατε καταληψη για το καλο της παιδειας? λιωνω στα γελια με ατομα σαν και σας..ειπαμε ρε μεγαλε να τα λεμε στους γονεις μας για να μην σπανε τις καταληψεις και να παιζουμε μπαλα αλλα μην τρελαθουμε κιολας.ποσα παιδια 16 με 18 που κανουν καταληψη ενδιαφερονται για την παιδεια?????
pervertboy μιλαω συγκεκριμενα για το ψεμα του πολυτεχνειου και τους ψευτονεκρους.αν εχεις να πεις κατι πανω σε αυτο πες το αλλιως το να γενικευεις σου δινει θεση στο αεροπλανο για Σιβηρια..

και για το τελος ο τρομπας Che papara.που διαφωνεις δεν καταλαβα?εγω σου μιλησα συγκεκριμενα και σου ειπα για το πορισμα του Τσεβα.το ξερεις εξυπνακια?στο μαθανε στη Σιβηρια που πας με την perissos tours?Ρωτα το στρουχτορα σου στο τελος-τελος..και για την επανασταση που λες εσυ μπορεις να την κανεις γιατι χρηματοδοτησε κρυφα απο τη μανα ρωσσια εγω ομως δουλευω και σε γραφω μαζι με την επανασταση σου..

και κατι τελευταιο.αν δειτε απο την αρχη τα post θα καταλαβετε γιατι ειστε το 5%..διοτι οταν σας στριμωχνουμε καπου αντι να απαντησετε πετατε απο το ενα θεμα στο αλλο..εξ'ου και η ψευτο κουλτουριτσα σας

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οι Σοβιετικοί είχαν εκπληκτική τεχνολογία,απλώς δεν την πέρασαν στο ευρύ κοινό.Οι Αμερικάνοι,ότι ανακάλυπταν για τις ένοπλες δυνάμεις το πουλούσαν και στο κοινό για να τα κονομήσουν!Οι Αμερικάνοι είναι τόσο καλοί που δεν μπόρεσαν ποτέ να φτιάξουν διαστημικό σταθμό μόνοι τους και ζήτησαν τη βοήθεια των Ρώσσων για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.Όταν οι άλλοι είχαν τον Μιρ,οι Αμερικάνοι έπεζαν τρίλιζα.Τα δε αναβολικά,είναι πολυχρησιμοποιημένα στις ΗΠΑ.Απλώς δεν τους "έπιαναν"!!!

Το skylab, 10 χρόνια και βάλε πριν το Μιρ δεν σου λέει κάτι; Ή το πρόγραμμα Απόλλων;
Και η τεχνολογία ΠΡΕΠΕΙ να είναι προσιτή στο κοινό ειδάλλως δεν έχει νόημα να υπάρχει αν έστω και από σπόντα δε βελτιώνει τη ζωή του απλού πολίτη...
Όσο για τη σοβιετική τεχνολογία, από τα μέσα της δεκαετίας του '60 είχαν αρχίσει να χάνουν την κούρσα οριστικά σε όλους τους τομείς. Όχι γιατί ήταν ηλίθιοι, κάθε άλλο, αλλά γιατί απλά δεν ήταν ανταγωνιστικοί...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
ειστε το 5%..διοτι οταν σας στριμωχνουμε καπου αντι να απαντησετε πετατε απο το ενα θεμα στο αλλο..

Όταν λές "στριμώχνουμε", ποιοί είστε "εσείς";  Εκπροσωπείς και κάποιον άλλο πέραν του εαυτού σου; Αν ναι, ποιόν;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Όταν οι Αμερικάνοι ξεκινήσανε τα πρώτα ταξίδια στο διάστημα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το εξής πρόβλημα: Τα στυλό που χρησιμοποιούσαν δεν έγραφαν (ελλείψει βαρύτητας το μελάνι δεν κατέβαινε προς τα κάτω).

Η αμερικανική κυβέρνηση ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και απασχόλησε πάρα πολλούς επιστήμονες για να λύσει το πρόβλημα. Τελικά, μετά από αρκετό καιρό (1 τουλάχιστον δεκαετία) πειραμάτων και δοκιμών, βρέθηκε η λύση. Κατασκευάστηκε στυλό που γράφει σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, με την κεφαλή προς τα πάνω, κάτω από τη θάλασσα κτλ κτλ.

Οι Ρώσοι απλά έγραφαν με μολύβι.

Η σημειολογία της ιστορία είναι διττή. Οι Ρώσοι προφανώς περηφανεύονται ότι είναι εξυπνότεροι των αμερικάνων. Οι Αμερικάνοι ωστόσο προόδευσαν.

Το ίδιο συνέβη και στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, την επιστήμη.

Επισκέπτης
bene μάλλον κάποιος πιτσιρίκος είσαι που,δεν έχεις γαμίσει ακόμα,και όταν σε ζορίζουν το παίζεις μεγάλος.Σε λίγο θα μας πεις ότι είχες πολεμίσει και στην Κορέα με το Ελληνικό Εκστρατευτικό σώμα,στο πλευρό των φίλων σου από το Ιλινόις!ʼντε παίξε με το τρενάκι σου τώρα,και μόλις σε βάλει η μαμά σου να κοιμηθεις,παίξε και με το πουλάκι σου.Να λερώσεις τα σεντόνια αποκλείεται διότι δε χύνεις ακόμα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Και τι έκανες εκεί έξω που ήσουν???? Περαστικός μήπως?????
Και κατά τύχη τα είδες όλα αυτά?????
'Η μήπως ήσουν εξεγερτής και αντικαθεστωτικός.
Τότε βλακεία τους που δεν σε συνέλαβαν.
Είδες δηλαδή το ΤΑΝΚ να σκοτώνει και να λιώνει ανθρώπους ???? Πω πώ τι λες. δεν το πιστεύω.
Γιατί δεν βγαίνεις να το ΦΩΝΑΞΕΙΣ.
Προτείνω να πλησιάσεις τον Παπαχελά και σε μία μελλοντική εκπομπή να του εκθέσεις και τις απόψεις σου. Αντε η αλήθεια πεθαίνει τελευταία.
Και για το σπέρμα του πατέρα μου που είπες σε παρακαλώ να μην τον βάζεις ούτε καν στο στόμα σου γιατί είσαι 51 ετών και λες ακόμη τέτοιες μωρίες (Δεν λέω πιο βαριές κουβέντες γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου). Ντροπή σου ανεδέστατε 51 ετών που μπορεί να έχεις και παιδιά. Τέτοια τους μαθαίνεις?????? Κάνε την χάρη σε παρακαλώ. Καραγκιόζη.
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Η αλήθεια πεθαίνει τελευταία.[/size]

Gabor,

Εγώ λέω βαρειές κουβέντες, άμα λάχει:
Είσαι μαλάκας.
Και να σου πω και γιατί:
Γιατί δεν ξέρεις να συζητάς.
Δε με ενδιαφέρει τι πιστεύεις, στ αρχίδια μου, πίστευε ότι θέλεις. Δικαίωμά σου.
Όταν όμως σου λέω ότι ΕΙΔΑ πράματα, όταν ΔΕΝ έχεις λόγο να αμφισβητείς αυτό που σου λέω (γιατί να σου πω ψέματα ρε ηλίθιε, έχω να βγάλω κάτι απ αυτό, ή πάω να κάνω φιγούρα πίσω απ την ανωνυμία μου?), και γράφεις ότι έχεις γράψει εδώ πιο πάνω δείχνουν ότι είσαι (δυστυχώς για σένα) ένας άμυαλος, φιγουρατζής και φανατικός τσόγλανος.
Οπότε δεν έχω κανένα λόγο να ασχολούμαι μαζί σου, το site εδώ δεν είναι ούτε εκπαιδευτικό, ούτε σωφρονιστικό. Αλλά εκτός από σένα το διαβάζουν κι άλλοι, και έτσι θα απαντήσω σε μερικά που είπες, αν και αμφιβάλλω αν θα καταλάβεις τίποτα:

Ήμουν εκεί, μαλάκα, όπως ήταν το 80% του πληθυσμού της Αθήνας ηλικίας από 16-17 έως 28-30. Τι νομίζεις, ότι το πολυτεχνείο ήταν μια «εκδήλωση ολίγων αναρχικών» όπως έλεγαν τότε οι ανακοινώσεις της χούντας?
Όσα είδα τα είδα από διάφορα σημεία. Τα περισσότερα τα είδα από μια ταράτσα πολυκατοικίας απέναντι από το πολυτεχνείο. Οι ταράτσες ήταν μέρος που οι μπάτσοι δεν σκέφτηκαν να ψάξουν, και ήταν και δύσκολο να ανέβεις (οι πολυκατοικίες δεν άνοιγαν τις πόρτες τους εύκολα). Όσοι καταλήξαμε σε ταράτσες κάναμε μώκο (αν και θα μπορούσαμε να πετάμε κάτω διάφορα που υπήρχαν εκεί) για να μη προδοθούμε.
ΔΕΝ είδα το τανκ να λιώνει κανέναν. Την ώρα που μπούκαρε το τανκ με είχε πάρει λίγο ο ύπνος σε ένα πλυσταριό. Αλλά η σκηνή με το τανκ έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ της Ολλανδικής τηλεόρασης, και μπορείς να δεις εκεί τι έγινε.
Σίγουρα θα το δείξουν τα κανάλια πάλι, τώρα στην επέτειο.
Είδα όμως αστυνομικούς με το πιστόλι στο χέρι να πυροβολούν προς τον κόσμο. Όχι στον αέρα.
Και έχω και φιλικό μου πρόσωπο (15 ετών) που σκοτώθηκε από σφαίρα πολυβόλου άρματος (εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο και τον χτύπησε στ αρχίδια του ? πέθανε από αιμορραγία πριν φτάσει στο νοσοκομείο). Σπαρτίδης, ψάξε τον κατάλογο των νεκρών και θα τον βρεις. Στην πλατεία Βικτωρίας αυτό.

Δεν έχω κανένα λόγο να φωνάξω τίποτα, ηλίθιε, γιατί δε με ενδιαφέρει να το κάνω. Γιατί να το κάνω, για να μαζέψω κουκιά? Ούτε Δαμανάκη, ούτε Λαλιώτης είμαι εγώ. Δε με ενδιαφέρει αυτό το σπορ.
Και το να πείσω κάτι ηλίθιους σαν και σένα το αποκλείω (είναι αδύνατο), οπότε γιατί να δώσω περισσότερη δημοσιότητα στη γνώση μου απ όση δίνω εδώ?
Φτάνει. Κάποιοι, καταλαβαίνουν.
ʼλλοι ΔΕΝ καταλαβαίνουν, και παρουσιάζουν τη δική σου εικόνα.
Καθυστερημένο ον.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom