Επισκέπτης
να βαλω την τζανιν?
να βαλω την τζανιν?
Ρε in between κουραζουν αυτα τα χρωματιστα posts σου. Γραφε με ενα χρωμα ...
στην δικη του παπαδοπουλου τον ρωτησε ο δικαστης επαγγελμα!και απαντησε ο παπαδοπουλους ΟΙΚΙΑΚΑ!!
FidoDiLdo ζεις στον κόσμο σου.Τώρα αν η ψευδαίσθηση οφείλεται σε ουσίες,ή στην πλύση εγκεφάλου που σού έχουν κάνει κάποιοι,ή σε όψιμο νεοπλουτισμό,δεν ξέρω.Η Κούβα έχει πολύ καλό σύστημα υγείας,αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο προηγμένη,αφού η "δημοκρατική" χώρα των ΗΠΑ της έχει εμπάργκο,και μαζί τα τσιράκια της Αγγλία κλπ.Αν πέσεις με τη μηχανή σε δρόμο των ΗΠΑ θα σε φάνε οι γύπες αφού αν δεν έχεις ασφάλεια δε θα έρθει ποτέ το ασθενοφόρο.Γι'αυτό και φοράνε κράνος!Το δε εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα ρατσιστικό,αφού αν δεν έχεις λεφτά δε σπουδάζεις.Αντίθετα στις Κομουνιστικές χώρες η εκπαίδευση ήταν υψηλού επιπέδου.Γι'αυτό οι Ρώσσοι επιστήμονες ήταν περιζήτητοι όταν η CIA διέλυσε τη Σοβιετική ένωση.
2)Να βριζετε την χουντα και συγχρονως να μιλατε για κουμμουνισμο ειναι αστειο!Βριζω το ειδωλο μου στο καθρεφτη επειδη αντι για κοκκινα φοραει μπλε!
Το δε εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα ρατσιστικό,αφού αν δεν έχεις λεφτά δε σπουδάζεις.Αντίθετα στις Κομουνιστικές χώρες η εκπαίδευση ήταν υψηλού επιπέδου.Γι'αυτό οι Ρώσσοι επιστήμονες ήταν περιζήτητοι όταν η CIA διέλυσε τη Σοβιετική ένωση.
...
Μην στεναχωριέσαι κανείς δεν πεθαίνει στην Αμερική.
...
Α, και το βασικό. Ο Αμερικάνος παράγει χρήμα, κόβει δηλαδή dollars, κάτι που εμείς λόγω αυτής της μαλακίας που λέγεται ΟΝΕ δεν μπορούμε.
Οι Σοβιετικοί είχαν εκπληκτική τεχνολογία,απλώς δεν την πέρασαν στο ευρύ κοινό.Οι Αμερικάνοι,ότι ανακάλυπταν για τις ένοπλες δυνάμεις το πουλούσαν και στο κοινό για να τα κονομήσουν!Οι Αμερικάνοι είναι τόσο καλοί που δεν μπόρεσαν ποτέ να φτιάξουν διαστημικό σταθμό μόνοι τους και ζήτησαν τη βοήθεια των Ρώσσων για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.Όταν οι άλλοι είχαν τον Μιρ,οι Αμερικάνοι έπεζαν τρίλιζα.Τα δε αναβολικά,είναι πολυχρησιμοποιημένα στις ΗΠΑ.Απλώς δεν τους "έπιαναν"!!!
ειστε το 5%..διοτι οταν σας στριμωχνουμε καπου αντι να απαντησετε πετατε απο το ενα θεμα στο αλλο..
[size=8pt]Και τι έκανες εκεί έξω που ήσουν???? Περαστικός μήπως?????
Και κατά τύχη τα είδες όλα αυτά?????
'Η μήπως ήσουν εξεγερτής και αντικαθεστωτικός.
Τότε βλακεία τους που δεν σε συνέλαβαν.
Είδες δηλαδή το ΤΑΝΚ να σκοτώνει και να λιώνει ανθρώπους ???? Πω πώ τι λες. δεν το πιστεύω.
Γιατί δεν βγαίνεις να το ΦΩΝΑΞΕΙΣ.
Προτείνω να πλησιάσεις τον Παπαχελά και σε μία μελλοντική εκπομπή να του εκθέσεις και τις απόψεις σου. Αντε η αλήθεια πεθαίνει τελευταία.
Και για το σπέρμα του πατέρα μου που είπες σε παρακαλώ να μην τον βάζεις ούτε καν στο στόμα σου γιατί είσαι 51 ετών και λες ακόμη τέτοιες μωρίες (Δεν λέω πιο βαριές κουβέντες γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου). Ντροπή σου ανεδέστατε 51 ετών που μπορεί να έχεις και παιδιά. Τέτοια τους μαθαίνεις?????? Κάνε την χάρη σε παρακαλώ. Καραγκιόζη.
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Η αλήθεια πεθαίνει τελευταία.[/size]