Επισκέπτης
sxsitegr σε ποια κοινωνία προόδευσαν;Σε αυτή στην οποία τα πιτσιρίκια μπαίνουν με το όπλο στο σχολείο και σκοτώνουν τους συμμαθητές τους επειδή..."δεν τους έπαιξαν";Ωραία πρόοδος....
Σου έχει απαντήσει κάποιος για τον πληθωρισμό και το Νομισματοκοπείο αλλά εσύ ή κοιμόσουν ή είχες κουραστεί από τη Σόνια ή ... γαργάρα!!... Το χαβά σου λοιπόν!!!
Έχεις ακούσει για υψηλό πληθωρισμό στις ΗΠΑ;!;
Για εγκληματικότητα δεν έχεις ακούσει; Για τράβα να κάνεις βόλτα πέρα από την 100στη (ας πούμε...) Λεωφόρο και αν δεν έρθει το Περιπολικό "με τις πάντες" να σου κάνει έλεγχο, να μου τρυπήσεις τη μύτη και μετά θα πάω στη Συγγρού... Σε κοιτάνε, σε κόβουν στη στιγμή (δεν είναι μαλάκες) και τί σου λένε!;!...
Λέτε κάτι μαλακίες οι περισσότεροι εδώ πέρα... Όποιος πει στην Παπαρήγα ή στον Καρατζαφέρη ή στον Τεγόπουλο ή στο Δασκαλόπουλο να σας λογαριάσει ή να σας λυπηθεί, θα έχει πάρει ληγμένα...
Αν ακούσει ο Αμερικανός εργάτης στις Αυτοκινητοβιομηχανίες πόσα παίρνω εγώ (που είμαι εκπαιδευτικός εδώ πέρα) θα γουρλώσει τα μάτια! Ο οικοδόμος εκεί θα δακρύσει... Ούτε αυτός που πλένει πιάτα (ύπνοι...) σε ταβέρνα στο "Astoria", δεν παίρνει τόσα λίγα όσο εμείς εδώ...
Και βάλτε ετικέττες αβέρτα... Στράτα - στρατούλα, κοθώνια!...
Οι κομμουνιστές είναι όλοι αποβράσματα, οι ναζήδες είναι όλοι καθάρματα, οι χουντικοί όλοι ζώα, οι καπιταλιστές όλοι κακοί, οι καπιταλιστές όλοι καλοί...
Αν δεν ήταν ο Bill, ύπνοι, να δω που θα γράφατε τις μαλακίες σας!...
Ανοίξτε ρε μαλάκες στο προσωπικό του Φυσικού Τμήματος στο Princeton και μετρήστε Ρώσικα ονόματα... Για τις γυναίκες τους, ρε , τους προσλάβανε;!; Ζαγάρια... Σε 50 - 100 χρόνια οι Ρώσοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια και οι δικές σας οι εγγονές και τα δισέγγονα θα πηγαίνουν να κάνουν βίζιτες και να στείλουν κανά φράγκο...
Ο bene ρε και ο Αυνανίας και ο dstp και ο "apolitik" κάνανε την Ελβετία, Ελβετία και τη Σουηδία, Σουηδία και την Αμερική, ΗΠΑ;!; Ο bene ρε κέρδισε την Βέρμαχτ, ζαγάρια, ή ο Κόκκινος Στρατός;;; Και πού ήταν ο Κόκκινος Στρατός όταν ο Γκορμπατσώφ τους έπαιρνε παρτούζα όλους;!; Παπαγάλοι...
Σε ολες τις καταληψεις ειτε σε σχολεια ειτε σε πανεπιστήμι α υπαρχουν ατομα που απλα το κανουν επειδη γουσταρουν να τεμπελιασου ν και αλλοι επειδη πραγματικα πιστευουν οτι εχουν καποιο λογο να αγωνιστούν.warhol και pervertboy με κανετε και γελαω.δηλαδη εσεις κανατε καταληψη για το καλο της παιδειας? λιωνω στα γελια με ατομα σαν και σας..ειπαμε ρε μεγαλε να τα λεμε στους γονεις μας για να μην σπανε τις καταληψεις και να παιζουμε μπαλα αλλα μην τρελαθουμε κιολας.ποσα παιδια 16 με 18 που κανουν καταληψη ενδιαφερονται για την παιδεια?????
Πρωτα απ'ολα βλεπω οτι πολλή χουντα μαζευτηκε εδω μεσα, αλλα στ' αρχιδια μου στην τελική...Αυ το που με ενοχλει ειναι η ασεβεια προς καποιους ανθρώπους οι οποιοι εχασαν τη ζωή τους...Το να ασχολεισαι με το αν τους καθαρισαν τα χουντικα καθαρματα μεσα στο πολυτεχνειο, ενα μετρο απο το πεζοδρομιο ή διπλα στον καδο απορριματων, δειχνει απλα τι σκατα κουβαλανε μερικοι μεσα στο κεφαλι τους...pervertboy μιλαω συγκεκριμενα για το ψεμα του πολυτεχνειου και τους ψευτονεκρους.αν εχεις να πεις κατι πανω σε αυτο πες το αλλιως το να γενικευεις σου δινει θεση στο αεροπλανο για Σιβηρια..
sxsitegr σε ποια κοινωνία προόδευσαν;Σε αυτή στην οποία τα πιτσιρίκια μπαίνουν με το όπλο στο σχολείο και σκοτώνουν τους συμμαθητές τους επειδή..."δεν τους έπαιξαν";Ωραία πρόοδος....
Μάθε αγαπητέ ότι χρήμα κόβεις όσο θέλεις μέχρι συνθήκες πλήρους απασχόλησης οπότε μέχρι τότε δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα πληθωρισμού.
Μα δεν είναι ένα περιστατικό στο οποίο ανήλικος σκοτώνει συμμαθητές του.Ακόμα και ο άλλος στην Οκλαχώμα που σκότωσε με ανατίναξη κτηρίου τόσα άτομα,είχε πολεμίσει στον πρώτο πόλεμο με το Ιρακ.Κάθε τόσο κι ένας μαθητής σκοτώνει.Χώρια πόσους σκοτώνουν στους δρόμους.Όσον αφορά για τον Ρώσσο,δεν ξέρω που διάβασες ότι ήταν του κόμματος.Και απ'ότι αντιλαμβάνομαι η ταινία-δεν την έχω δει-θα ειναι Αμερικανικής παραγωγής.Κάτι σαν τη...Δύναμη Δέλτα όπου στην πραγματικότητα οι Αμερικάνοι δεν τα κατάφεραν,αλλά στην ταινία ο Τσακ Νόρις τους διέλυσε όλους!!!
Gabor,
Εγώ λέω βαρειές κουβέντες, άμα λάχει:
Είσαι μαλάκας.
Και να σου πω και γιατί:
Γιατί δεν ξέρεις να συζητάς.
Δε με ενδιαφέρει τι πιστεύεις, στ αρχίδια μου, πίστευε ότι θέλεις. Δικαίωμά σου.
Όταν όμως σου λέω ότι ΕΙΔΑ πράματα, όταν ΔΕΝ έχεις λόγο να αμφισβητείς αυτό που σου λέω (γιατί να σου πω ψέματα ρε ηλίθιε, έχω να βγάλω κάτι απ αυτό, ή πάω να κάνω φιγούρα πίσω απ την ανωνυμία μου?), και γράφεις ότι έχεις γράψει εδώ πιο πάνω δείχνουν ότι είσαι (δυστυχώς για σένα) ένας άμυαλος, φιγουρατζής και φανατικός τσόγλανος.
Οπότε δεν έχω κανένα λόγο να ασχολούμαι μαζί σου, το site εδώ δεν είναι ούτε εκπαιδευτικό, ούτε σωφρονιστικό. Αλλά εκτός από σένα το διαβάζουν κι άλλοι, και έτσι θα απαντήσω σε μερικά που είπες, αν και αμφιβάλλω αν θα καταλάβεις τίποτα:
Ήμουν εκεί, μαλάκα, όπως ήταν το 80% του πληθυσμού της Αθήνας ηλικίας από 16-17 έως 28-30. Τι νομίζεις, ότι το πολυτεχνείο ήταν μια «εκδήλωση ολίγων αναρχικών» όπως έλεγαν τότε οι ανακοινώσεις της χούντας?
Όσα είδα τα είδα από διάφορα σημεία. Τα περισσότερα τα είδα από μια ταράτσα πολυκατοικίας απέναντι από το πολυτεχνείο. Οι ταράτσες ήταν μέρος που οι μπάτσοι δεν σκέφτηκαν να ψάξουν, και ήταν και δύσκολο να ανέβεις (οι πολυκατοικίες δεν άνοιγαν τις πόρτες τους εύκολα). Όσοι καταλήξαμε σε ταράτσες κάναμε μώκο (αν και θα μπορούσαμε να πετάμε κάτω διάφορα που υπήρχαν εκεί) για να μη προδοθούμε.
ΔΕΝ είδα το τανκ να λιώνει κανέναν. Την ώρα που μπούκαρε το τανκ με είχε πάρει λίγο ο ύπνος σε ένα πλυσταριό. Αλλά η σκηνή με το τανκ έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ της Ολλανδικής τηλεόρασης, και μπορείς να δεις εκεί τι έγινε.
Σίγουρα θα το δείξουν τα κανάλια πάλι, τώρα στην επέτειο.
Είδα όμως αστυνομικούς με το πιστόλι στο χέρι να πυροβολούν προς τον κόσμο. Όχι στον αέρα.
Και έχω και φιλικό μου πρόσωπο (15 ετών) που σκοτώθηκε από σφαίρα πολυβόλου άρματος (εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο και τον χτύπησε στ αρχίδια του ? πέθανε από αιμορραγία πριν φτάσει στο νοσοκομείο). Σπαρτίδης, ψάξε τον κατάλογο των νεκρών και θα τον βρεις. Στην πλατεία Βικτωρίας αυτό.
Δεν έχω κανένα λόγο να φωνάξω τίποτα, ηλίθιε, γιατί δε με ενδιαφέρει να το κάνω. Γιατί να το κάνω, για να μαζέψω κουκιά? Ούτε Δαμανάκη, ούτε Λαλιώτης είμαι εγώ. Δε με ενδιαφέρει αυτό το σπορ.
Και το να πείσω κάτι ηλίθιους σαν και σένα το αποκλείω (είναι αδύνατο), οπότε γιατί να δώσω περισσότερη δημοσιότητα στη γνώση μου απ όση δίνω εδώ?
Φτάνει. Κάποιοι, καταλαβαίνουν.
ʼλλοι ΔΕΝ καταλαβαίνουν, και παρουσιάζουν τη δική σου εικόνα.
Καθυστερημένο ον.
Καλά GABOR το τελευταίο σου μήνυμα με έστειλε!Ποια νομισματική θεωρεία,ποιά μακροοικονομία.Εσύ έβγαλες καινούριους οικονομικούς νόμους...Ρε τί μαλάκες που είμασταν και δεν βάζαμε το νομισματοκοπείο να κόβει αβέρτα χρήμα να ξεπληρώσουμε τα δάνεια...Πάλι καλά που το σκέφτηκαν οι Αμερικανοί!!!
Α παπαπαπαπαπαπα.. Τί είπες τώρα ρε φίλε? Κάτσε , γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στο τέλος, μπάστα...