Νέα

Η δεξιά εκδοχή της χούντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Gabor ο αλτρουϊσμός της ιδεολογίας σου και το βάθος της σκέψης σου μας έχουν συγκινήσει αφάνταστα.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Να τη χαίρεσαι. Κράτα τη να μη σου φύγει.

Το απόλυτο χάος. Καμμία λογική σειρά. Σε φαντάζομαι να μιλάς και να φτύνεις, φωνάζοντας για να επιβάλεις την άποψή σου. Δεν είσαι όμως στη λαϊκή. Η δύναμη της συνήθειας μήπως;

Την έχεις την ξένη ορολογία είναι προφανές. Αλλά πως επιτρέπεις κάτι τέτοιο στον εαυτό σου; Εσυ να χρησιμοποιείς λέξεις που δεν είναι ελληνικές; Τι θα πουν οι φίλοι σου οι ναζιστές;

Έτσι νομίζεις

Να και οι απειλές.

Gabor έχεις σοβαρό πρόβλημα.

Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι το πρόβλημά σου σχετίζεται με το περιορισμένο των πνευματικών σου δυνατοτήτων. Το οποίο δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς.

Προτείνω ξύδι.

Περαστικά σου.

Καταρχήν δεν σε ερωτήσαμε.
Εσένα ποιός σου μίλησε ρε?????. Τι πετάχτηκες σαν το σκατό.????????
Ποιός νομίζεις ότι είσαι????
Αχθος αρούρης είσαι και τίποτα πάλλο πάρε το απόφαση και ξεκόλα??? που θα με πεις εμένα ναζιστή. Κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ.
Με γνωρίζεις?????
Εγώ προσωπικά ούτε θέλω.
Είπες ότι δεν θα ξανααπαντήσεις.
Γιατί ρίχνεις και το επίπεδό σου αυτό το λιγοστό που έχεις????
Την μπανάνα σου και στο κλουβί σου ρε

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Gabor ο αλτρουϊσμός της ιδεολογίας σου και το βάθος της σκέψης σου μας έχουν συγκινήσει αφάνταστα.

Θα βάλω τα κλάματα με αυτό που είπες.
Εγώ απλώς έθεσα κάποιες απόψεις και εσύ άρχισες την ειρωνεία.
Δεν με ξέρεις και έπρεπε να σεβαστείς αρχικά αυτά που είπα.
Την διαφωνία πιστεύω να έχεις μάθει στο σχολέιο που πήγαινες ότι την λέμε κομψά και πολιτισμένα και όχι ερωνικά γιατί και ο ίδιος μειώνεσαι.
Εκτός αν είσαι της αντιεξουσιαστικής τάξης (με τις ενέργειες έχω και όχι με την ιδεολογία τους που μπορεί σε μερικά σημεία να συμφωνώ θεωρητικώς, γιατί πρακτικώς και αυτοί χερότερα θα έπραταν από το σημερινό καθεστώς - αυτό είναι άλλη συζήτηση) και κάνεις ότι σου γουστάρει.

Αν είναι έτσι τότε μάλλον πήγαινε να ρίξεις καμμία βομβίτσα μπας και ξελαμπικάρεις.

Μόνο σκέψου ότι με την αναθεώρηση του Συντάγματος ενδέχεται να ξεπαγώσουν την θανατική ποινή οπότε μάλλον  με τέτοια μυαλά θα βρεθείς με μία ένεση στο χέρι προς τον άλλο  κόσμο.

Γι΄αυτό πρόσεχε αγαπητέ η εξουσία ΠΟΤΕ δεν έχασε, αλλά και ΟΥΤΕ θα χάσει. Πάρε το απόφαση.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Εσένα ποιός σου μίλησε ρε?????. Τι πετάχτηκες σαν το σκατό.????????
Ποιός νομίζεις ότι είσαι????
Αχθος αρούρης είσαι και τίποτα πάλλο πάρε το απόφαση και ξεκόλα??? που θα με πεις εμένα ναζιστή. Κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ.
Με γνωρίζεις?????
Εγώ προσωπικά ούτε θέλω.
Είπες ότι δεν θα ξανααπαντήσεις.
Γιατί ρίχνεις και το επίπεδό σου αυτό το λιγοστό που έχεις????
Την μπανάνα σου και στο κλουβί σου ρε

Είναι πολύ ευχάριστο το ότι επιβεβαιώνεις την ορθότητα των χαρακτηρισμών μου με το δικό σου, χαριτωμένο τρόπο.

Έχεις καταντήσει γραφικός.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου.

Εκτός αν συντρέχει λόγος να το κάνω. Το πιθανότερο.

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
???!!?!?!?!?!?!  αηντεεεεεεεεε !!! Ξεφυγαμε... Χαλαρωστε λιγακι ρε.. Gabor μην ωριεσε κι εσυ ρε ψηλε ασε να λενε.. προφανως τους προκαλεσες για να λενε! sincity, todok, δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος αυτος για να πεισουμε τον αλλο οτι εχουμε δικιο. αφηστε αλλους να ριχνουν το επιπεδο τους, αυτους που νομιζουν οτι ανηκουν στη αρια φυλη.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εκτός αν συντρέχει λόγος να το κάνω. Το πιθανότερο.

Μάλλον θα επικαλείσαι το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματός μας  (Α120) παρ. 4 "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία".
Και εγώ μαζί σου ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ. Από κοντά.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
???!!?!?!?!?!?!  αηντεεεεεεεεε !!! Ξεφυγαμε... Χαλαρωστε λιγακι ρε.. Gabor μην ωριεσε κι εσυ ρε ψηλε ασε να λενε.. προφανως τους προκαλεσες για να λενε! sincity, todok, δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος αυτος για να πεισουμε τον αλλο οτι εχουμε δικιο. αφηστε αλλους να ριχνουν το επιπεδο τους, αυτους που νομιζουν οτι ανηκουν στη αρια φυλη.

Μακρία πήγες στην αρία φυλή. Τους Σπαρτιάτες έπρεπε να θυμηθείς αφού δηλώνεις και ΕΛΛΗΝ.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν είναι έτσι τότε μάλλον πήγαινε να ρίξεις καμμία βομβίτσα μπας και ξελαμπικάρεις.

Μόνο σκέψου ότι με την αναθεώρηση του Συντάγματος ενδέχεται να ξεπαγώσουν την θανατική ποινή οπότε μάλλον  με τέτοια μυαλά θα βρεθείς με μία ένεση στο χέρι προς τον άλλο  κόσμο.

Γι΄αυτό πρόσεχε αγαπητέ η εξουσία ΠΟΤΕ δεν έχασε, αλλά και ΟΥΤΕ θα χάσει. Πάρε το απόφαση.

Aφού πρώτα ταυτίζεις τη διαφωνία στο κατεστημένο με τις βόμβες και την ποινικοποιείς, καταλήγεις στο ιδεολογικό σου υπόβαθρο.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Για τα άτομα που έχουν φαγωθεί ότι σώνει και καλά η κοπέλα έχει βιαστεί, υπάρχει ένα ρητό που ταιριάζει γάντι:

?What we wish, we readily believe, and what we ourselves think, we imagine others think also.? - Julius Caesar (και αυτό)

Το γενικό μου σχόλιο είναι ότι δεν γνωρίζω με βεβαιότητα τη συμβαίνει και τι έχει συμβεί. Από αυτά που έχω πληροφορηθεί και από άτομα που έχω ρωτήσει, κλείνω προς την άποψη ότι όλα είναι πανηγύρι. Αλλά δεν το δένω και κόμπο.

Ασχέτως πάντως του τι θα αποδειχθεί, όλοι οι υπερασπιστές της 16χρονης έκαναν ήδη ένα τεράστιο λάθος. Καταδικάσανε κάποιους χωρίς να γνωρίζουν και χωρίς αποδείξεις.

Το τεκμήριο της αθωότητας είναι και αυτό ανθρώπινο δικαίωμα. Και ίσως, σημαντικότερο από όλα τα υπόλοιπα που διακυβεύονται στην υπόθεση.
Λυπάμαι που το βλέπω να χάνεται σε κραυγές και υστερίες. Αλλά στην τελική, αν δεν τα "χώσουμε" στους άλλους, χωρίς να ξέρουμε, πως θα κάνουμε το κομμάτι μας και θα δείξουμε πόσο (μα πόσο; ) ανώτεροι ήμαστε;

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Aφού πρώτα ταυτίζεις τη διαφωνία στο κατεστημένο με τις βόμβες και την ποινικοποιείς, καταλήγεις στο ιδεολογικό σου υπόβαθρο.

Ε, τι να κάνουμε τώρα. Δεν συμφωνούμε.
Και άσε τα ιδεολογικά υπόβαθρα.
Ρίξε την βόμβα σου γιατί έτσι θα νοιώσεις άντρας.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Παντως για μια ακομα χρονιά τη μερα του Πολυτεχνειου , ουδεις κληθηκε στα διαφορα πανελ να πει και την αλλη εκδοχη , αυτη των υποστηρικτων της 21ης Απριλη. Ειναι που καποιοι κατηγορουν τον Παπαδοπουλο για λογοκρισια... Ε, ρε υποκρισια... >:(

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Βλέπω όταν έρθουν να γαμήσουν τη δική σου γυναίκα οι "θεματοφύλακες" που υμνείς να λες "περιμένετε, γαμήστε κι εμένα!".

Όπα φάουλ.

Δεν σε καταλαβαίνω εδώ. Υπονοείς ότι όλοι όσοι υποστηρίζουν αυτά που υποστηρίζει ο GABOR είναι γκέυ, ενώ όσοι υποστηρίζουν τα δικά σου άντρακλες; Υπάρχουν δηλαδή γκέυ και μάτσο ιδεολογίες;

Δεν το ήξερα ότι αν γραφτείς στην αριστερά σου δίνουν τζάμπα τεστοστερόνη...

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μάθε ορθογραφία πρώτα. Δεν έχεις πάει σχολείο;

Ενας άχθος αρούρης σαν και εσένα δεν είναι ικανός να μου κάνει τέτοια παρατήρηση γιατί αυτά γίνονται λόγω ταχύτητας πληκτρολογίου.

Επισκέπτης
την εποχη της χουντας μπορουσαν να πανε οι αντιθετοι προς αυτην ,να πουνε την γνωμη τους?ή μηπως τους στελναν καρφι στα ξερονησια και στις φυλακες?

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όπα φάουλ.

Δεν σε καταλαβαίνω εδώ. Υπονοείς ότι όλοι όσοι υποστηρίζουν αυτά που υποστηρίζει ο GABOR είναι γκέυ, ενώ όσοι υποστηρίζουν τα δικά σου άντρακλες; Υπάρχουν δηλαδή γκέυ και μάτσο ιδεολογίες;

Δεν το ήξερα ότι αν γραφτείς στην αριστερά σου δίνουν τζάμπα τεστοστερόνη...

Δεν βλέπεις sxtigergr ότι προσπαθεί αγωνιωδώς να μπεί στο πρόγραμμα τεστοστερόνης (καλά την μεθαδόνη την παίρνει αβέρτα) και μόνο μέσω του Περισσού μπορεί. Εκεί είναι η θαλπωρή γι' αυτόν.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom