Νέα

Η δεξιά εκδοχή της χούντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
O Πανουτσος προκειμενου να βγαλει το αντιπαναθηναικο του μενος εχει γραψει και πει απιστευτα πραγματα...

Kαι σαν πολύ άντρας που είναι, όταν φαινόταν το 2003-04 ότι αλλάζει το πράγμα, άρχισε τις γαργάρες και να το παίζει και καλά αντικειμενικός με το σύγγαβρο κολλητάρι του Κάρπετ στην "Αθλητική Κυριακή" που επί των ημερών τους ήταν τόσο αντικειμενική όσο ο Τσουκαλάς...Μετά ευτυχώς πήρε πόδι, για να μπορούμε να βλέπουμε και κανένα αθλητικό στο κανάλι που εμείς πληρώνουμε.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή για τον "μεγάλο" δημοσιογράφο Πανούτσο,η χούντα δεν ήταν κακή...Μήπως εργαζόταν στην εφημερίδα "Ακρόπολη" τότε;Γιατί σε αριστερή εφημερίδα αν εργαζόταν,θα έκλαιγε με μαύρο δάκρυ...Αλήθεια,αυτοί που έφαγαν το ξύλο στα υπόγεια της ΕΑΤ-ΕΣΑ σε ποιούς ανήκουν;Σε ποιο "μισό";

Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού βολεύτηκε, όπως και τώρα με την κατάντια και τη διαφθορά που βασιλεύει παντού βλέπεις τον κόσμο και δε μιλάει και κάνει το κορόιδο. Κι αν τώρα πεις στους μη προνομιούχους να κάνουν πορείες και διαμαρτυρίες, θα δεις ότι θα λουφάξουν γιατί ελπίζουν ότι όλο και κάποιο ρουσφέτι θα τύχει και σ'αυτούς.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Επεισοδιακή διαδήλωση στην Αμάρυνθο

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας μπήκε και πάλι η κωμόπολη της Αμαρύνθου, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής είχαμε επεισόδια με τραυματισμούς στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι της περιοχής συνεπλάκησαν με περίπου 80 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που μετέβησαν εκεί, φωνάζοντας αντιρατσιστικά συνθήματα.

Οι συμπλοκές που ακολούθησαν είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ατόμων, τα οποία μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

ΠΗΓΗ: ant1.gr
====================================================

Πραγματικα η πιο ευχαριστη ειδηση της ημερας!
Μακαρι να μπορουσαν ετσι να μαζευτουν και ολοι οι μαγαζατορες του κεντρου να σαπισουν στο ξυλο ολους του κομπλεξικους που σπανε την περιουσια του κοσμακη για την κ@υλα τους...
Ενα μεγαλο μπραβο στους κατοικους της Αμαρυνθου!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μπράβο στους κατοίκους της αμαρύνθου για τι πράγμα, για την ξεφτίλα τους;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αφού επισκέπτεται πλέον την Αμάρυνθο κάθε καραγκιόζης αυτής της κοινωνίας για να κάνει "πορεία", τότε ναι, ξεφτιλιστήκανε...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο στους ένδοξους πολίτες της Αμαρύνθου!!! Η ξεφτίλα τους καλά κρατεί!!

Και έχει πολύ δρόμο ακόμα!

"Τιμή σ' αυτούς που στην ζωή τους, όρισαν και φυλάττουν  ... " Αμαρύνθους!!!...

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλα δεν έχω καταλάβει,
Πήγαν κάποια κωλόπαιδα γιατί για κωλόπαιδα πρόκειται στην πόλη αυτή γιατί?????? Για να προξενήσουν ζημιές. Νοίκιασαν και 2 λεωφορεία άκουσα στην tv και όρδευσαν προς την πολή αυτή της Χαλκίδας με σκοπό να κάνουν παράνομες πράξεις. Εν πάσει περιπτώσει έκαναν ότι έκαναν και μετά τους περιποιήθηκαν οι κάτοικοι της πόλης και καλά τους έκαναν. Τους μπαγλάρωσαν στο ξύλο και τους έκαναν να βγάλουν αίμα από το στόμα.
Ε, καλά τους έκαναν. Καλά ποιοί νομίζουν ότι είναι ρεεεεεε????
Δηλαδή μπουκάρουν 5 μέσα σε ένα σπίτι και ο καθένας από εμάς θα κάτσει να του γαμήσουν την γυναίκα, τα παιδιά  και να το κάνουν κάμπριο. Καλά έχουμε τρελαθεί ή τα λέμε για επιδειξιομανία??????
Γιατί αν είναι έτσι τότε πρέπει να πάρει ο καθένας από ένα μάγκνουμ και να βαρά στο ψαχνό και μετά να βγαίνει να ζητοκραυγάζει τι ωραία που σκοτώνω κοσμάκη. Μήπως και τότε του δώσουμε και κανένα παράσημο.
Μου θυμίζει τους αλητοφονιάδες της 17 Νοέμβρη που ΣΚΟΤΩΣΑΝ και έρχονται μερικοί και φωνάζουν συμπαράσταση.
Μάλλον πρέπει να ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ τα ξερονήσια (είναι βαριά η κουβέντα) αλλά δεν γίνεται αλλοιώς. Και όχι μόνο ξερονήσια αλλά ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
Καλά θα τρελαθούμε τελικά.
Τι ζητάμε σε αυτή την χώρα?????.
50 χρόνια φυλακή πρέπει να πάνε και να τους πλειστηριαστεί η οικογενειακή τους περιουσία. Και πρέπει να μπουν και ανάλογες διατάξεις και στο Σύνταγμα μπας και τελικά δούμε άσπρο φως εδώ μέσα μιάς και τώρα συζητείται η αναθεώρηση.
Αντε γιατί πολλές μαλακίες ακούγονται παό τους δήθεν προοδευτικούς και έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
μπενε τα βιντεο και οι φωτογραφιες δειχνουν καθαρα τους φοιτητες να ειναι πανω στην εισοδο οταν μπηκε το αρμα!!αν θεωρεις πως δεν ισχυει σε προκαλω να μας δειξεις φωτογραφια την ωρα που εμπαινε το τανκς!!μπορει το ΚΚΕ να εχει 7 τοις εκατο,ο καρατζαφερης και το  λοιπο σκυλολοι ποσο εχει?και το 7 τοις εκατο ειναι σταθερο και δεν καταβαινει ποτε!στην πορεια φετος πλακωθηκαν αναρχικοι με πασπιτες!μην τα μπερδευεις τα πραγματα!!ο τριανταφυλοπουλος που ξερουμε τι λαμογιο ειναι ,ακομα και αυτος δηλωσε οτι μονο οι βουλευτες και οι υπουργοι του ΚΚΕ δεν τα παιρνουν!!επισης ολες οι εκπομπες που ειχαν συνεντευξεις με ατομα που ζησαν την εποχη της χουντας .ολοι μα ολοι μιλησαν για στιγνη δικτατορια και βασανισμους!!
Οντως τραυματιστηκαν φοιτητες που ηταν στη πορτα αλλα νεκρος μεσα στο Πολυτεχνειο δεν υπηρξε!!!Υπηρξαν δυστυχως στους γυρω δρομους.Τελοσπαντων.Επειδη βλέπω παντως φιλε μου πηγαινεις στις πορειες μπορεις να μου πεις το λόγο?Πας για να τιμησεις τη Δαμανακη,το Μπιστη,το Χριστοδουλακη και τους λοιπους?Για μενα αυτη η ταχα επετειος του Πολυτεχνειου πρεπει να καταργηθει.Μονο ζημιες προκαλει και τιποτα αλλο.Αφηστε που ουσιαστικα δεν προσφερε τιποτα καλο!!Εκτος και αν θεωρειται καλο που στη θεση του Παπαδοπουλου πηγε ο Ιωαννιδης.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δυστυχώς για σένα gabor είναι προφανής η πολιτική-κομματική σου τοποθέτηση. Βλέπω όταν έρθουν να γαμήσουν τη δική σου γυναίκα οι "θεματοφύλακες" που υμνείς να λες "περιμένετε, γαμήστε κι εμένα!".

Επισκέπτης
οι οποιοι οταν τους ειχε αναγκη η πατριδα την κοπανησαν με ελαφρα πηδηματακια για το εξωτερικο  να κανουν αντισταση απο το Παρισι, τις ΗΠΑ, τη Σουηδια(με εξωγαμα μαλιστα, κατα τη διαρκεια της ...αντιστασης).

Γιατί ρε φίλε, δεν έκανε σπουδαία αντίσταση ο Ανδρέας στη Σουηδία γαμώντας Σουηδέζες και σπέρνοντάς τους εξώγαμα, με τα λεφτά που έστελναν από την Ελλάδα οι διάφοροι μαλάκες ως εισφορές στο "αντιστασιακό" ΠΑΚ ; Ή μήπως οι υπόλοιποι λεβέντες που γαμούσαν αβέρτα στο Παρίσι τις καλύτερες και ακριβότερες πουτάνες ή έπιναν μπάφους στο Μόναχο , δεν έκαναν σοβαρή αντίσταση στη Χούντα των Αθηνών;

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Αφού επισκέπτεται πλέον την Αμάρυνθο κάθε καραγκιόζης αυτής της κοινωνίας για να κάνει "πορεία", τότε ναι, ξεφτιλιστήκανε...

Απ' ότι κατάλαβα και ξέρω, οι κάτοικοι της Αμάρυνθου είναι εναντια της Βουλγάρας που έκανε την παρτούζα και την βιντεοσκόπησαν στο κινητό της. Εγώ απ ότι έχω καταλάβει, ήθελε και έκανε την όλη φάση η κοπέλα.
Βέβαια πέσανε οι Τηλε-Δράκουλες δημοσιογράφοι και είπαν πως η κοπέλα κατέγγειλε το γεγονός και άλλες τέτοιες μαλακίες.
Το χωριό τα έβαλε λοιπόν με την οικογενειά της που ηταν Βούλγαροι και την κάνανε απο το χωριό και ήρθανε Αθήνα.
Βέβαια οι κάτοικοι της Αμάρυνθου ως γνήσιο δείγμα "ζώου-προβάτου-Ελληνα", που ό,τι ακούει απο την τηλεόραση το πιστεύει κιόλας, κάνανε χοντρό σκηνικό με την οικογένεια της κοπέλας.
Οι τύποι βέβαια που πήγανε και τα σπάσανε, κακως πήγανε στο χωριό να τα σπάσουνε...Επρεπε να πανε σε κανα δημοσιογράφο-τηλεδράκουλα να τα πούνε ένα χεράκι....

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Πως καταλάβαμε ότι η κοπελα ήθελε και το έκανε;

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Απ' ότι κατάλαβα και ξέρω, οι κάτοικοι της Αμάρυνθου είναι εναντια της Βουλγάρας που έκανε την παρτούζα και την βιντεοσκόπησαν στο κινητό της. Εγώ απ ότι έχω καταλάβει, ήθελε και έκανε την όλη φάση η κοπέλα.
Βέβαια πέσανε οι Τηλε-Δράκουλες δημοσιογράφοι και είπαν πως η κοπέλα κατέγγειλε το γεγονός και άλλες τέτοιες μαλακίες.
Το χωριό τα έβαλε λοιπόν με την οικογενειά της που ηταν Βούλγαροι και την κάνανε απο το χωριό και ήρθανε Αθήνα.
Βέβαια οι κάτοικοι της Αμάρυνθου ως γνήσιο δείγμα "ζώου-προβάτου-Ελληνα", που ό,τι ακούει απο την τηλεόραση το πιστεύει κιόλας, κάνανε χοντρό σκηνικό με την οικογένεια της κοπέλας.
Οι τύποι βέβαια που πήγανε και τα σπάσανε, κακως πήγανε στο χωριό να τα σπάσουνε...Επρεπε να πανε σε κανα δημοσιογράφο-τηλεδράκουλα να τα πούνε ένα χεράκι....
+1

Πως καταλάβαμε ότι η κοπελα ήθελε και το έκανε;
Εδω μεσα κανενας δεν μπορει να ειναι 100% σιγουρος για τι ακριβως συνεβει με την κοπελα ,αλλα με βαση τα μεχρις στιγμης στοιχεια ,το γεγονος οτι οι ανηλικοι δεν ειναι καν προφυλακιστεοι(δικηγορος ,μελος του φορουμ ειχε γραψει οτι αυτο ειναι σημαδι οτι κατα 99% οι κατηγορουμενοι ειναι αθωοι) αλλα και με βαση την απλη λογικη του μεσου ανθρωπου ,που ζει στη σημερινη πραματικοτητα και δεν ειναι ανω των 30(για να ξερει πως συμπεριφερονται οι νεοι σημερα) καταλαβαινει οτι δεν υπηρξε βιασμος.Προσωπικη μου αποψη: η κοπελα πηγε οικιοθελως για παρτουζα για τον α,β λογο και μολις εμαθε για την βιντεοσκοπηση απο φοβο ισως προς την μητερα της ,δηλωσε βιασμο.Οσο για την αντιμετωπιση των κατοικων απεναντι της πιστευω οτι και ελληνιδα να ηταν ακριβως ,η ιδια θα ηταν...Τωρα αν καποιοι θελουν να μιλουν για ρατσισμο ,να τους πω οτι υπαρχει τοσος ρατσισμος ,οσο υπαρχει και μεταξυ δυτικα-βορεια  προαστεια,Αθηνα-Θεσσαλονικη,Ευρωπαιοι-Ελληνες κλπ...

Ασχετα ομως με ολα αυτα ολοι οι "αγωνιστες" που νοιαζονται για την ελευθερια μας, ξεχνουν την βασικη αρχη της δημοκρατιας ,ο κατηγορουμενος ειναι αθωος μεχρι αποδειξεως  εναντιον του!

Αλλα ρε sincity απαντησε μου σ'αυτο αν θες ,και να ισχυει οτι η κοπελα βιαστηκε ,οτι ενα μερος των κατοικων (γιατι πολλοι την στηριξαν) ειναι ρατσιστες και την στιγματιζουν ,το βρισκεις σωστο να ανεβαινουν 80 καμμενοι απο την αθηνα στο χωριο τους ,να τους γραψουν στους τοιχους τους προσβλητικα συνθηματα και πιθανον να προκαλεσουν επεισοδια-ζημιες???Ειλικρινα ασε στην ακρη ιδεολογιες,αριστερους-δεξιους,ρατσιστες-δημοκρατες κλπ  και απαντησε μου μονο στο τελευταιο ,να βρουμε εναν κοινο παρανομαστη!

Επισκέπτης
στην πορεια του πολυτεχνειου παω για να τιμησω τα παιδια που δωσαν τη ζωη τους για την ελευθερια!!ειναι λαθος να συνδεεις την πορεια με τα επεισοδια που κανουν καποια ατομα!!και που εν γνωσης σας και επιτηδες τα ταυτιζετε επιτηδες με την πορεια με σκοπο να αμαυρωθει αυτη η ημερα!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Mάγκες μας βλέπω να πηγαίνουμε σε ακύρηχτο εμφύλιο σε λίγα χρόνια αν συνεχισουμε έτσι...
Όλοι μας...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Jules η ελευθερία του ενός σταματάει (ή πρέπει να σταματάει) εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

Δεν έχω εικόνα του τι έγινε, γι'αυτό και δεν το σχολίασα. Πιστεύω όμως ότι θα πρέπει ο καθένας να είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων ή των συμπεριφορών του.

Όσον αφορά στο γεγονός το οποίο καταγγέλθηκε ως βιασμός, ίσως αυτό που βλέπουμε είναι ό θρίαμβος της αποτελεσματικότητας του δασκαλέματος συμπεριφοράς και απόκρυψης-παραποίησης-καταστροφής στοιχείων. Αυτό αποτελεί τη δική μου εκτίμηση.

Οι εκτιμήσεις σου όσον αφορά στο γεγονός αυτό καθεαυτό, είναι προσωπικές και σε ασυμφωνία με τις δικές μου. Αλλά δεν έχει νόημα να το συζητάμε αυτό τώρα.

Προσωπικά συμφωνώ με την αντίδραση που υπήρξε ενάντια στην ομερτά της επαρχίας - μέχρι ενός σημείου. Διαφωνώ με επιθετικές συμπεριφορές απέναντι σε αθώους. Αλλά ποιός είναι τελικά ο αθώος και ποιός ο ένοχος; Ποιός προκαλεί και ποιος αντιδρά;

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς για σένα gabor είναι προφανής η πολιτική-κομματική σου τοποθέτηση. Βλέπω όταν έρθουν να γαμήσουν τη δική σου γυναίκα οι "θεματοφύλακες" που υμνείς να λες "περιμένετε, γαμήστε κι εμένα!".

Καταρχήν το δυστυχώς δεν το κατάλαβα todok?????
Επειδή δεν συμφωνούμε με εσένα?????
Ποιό το πρόβλήμα σου ρε todok?????
Ναι έχω κομματική τοποθέτηση και ταυτότητα.

Εσύ που δεν έχεις (οπότε εδώ δεν ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να μιλάς) ή μάλλον έχεις αλλά το παίζεις προοδευτικός και ανεξάρτητος και δεν θέλεις να φαίνεσαι τότε κάτσε να σου γαμήσουν την γυναίκα και λέγε στους αντιεξουσιαστές "κάτσε κούκλα μου μία εμπειρία είναι η πούτσα του αναρχικού που τρως".
Και όταν έλθει η σειρά σου τότε προσέλαβε και έναν operateur για τις δικές του ενέργειες.

Και μην τραβάς και τόσο ζόρι για την ιδεολογία μου και την κομματική μου ταυτότητα που δυστυχώς έχεις μεσάνυχτα και δεν την γνωρίζεις.  Αυτά σε πρώτη φάση.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ναι έχω κομματική τοποθέτηση και ταυτότητα.

Να τη χαίρεσαι. Κράτα τη να μη σου φύγει.

Εσύ που δεν έχεις (οπότε εδώ δεν ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να μιλάς) ή μάλλον έχεις αλλά το παίζεις προοδευτικός και ανεξάρτητος και δεν θέλεις να φαίνεσαι τότε κάτσε να σου γαμήσουν την γυναίκα και λέγε στους αντιεξουσιαστές "κάτσε κούκλα μου μία εμπειρία είναι η πούτσα του αναρχικού που τρως".

Το απόλυτο χάος. Καμμία λογική σειρά. Σε φαντάζομαι να μιλάς και να φτύνεις, φωνάζοντας για να επιβάλεις την άποψή σου. Δεν είσαι όμως στη λαϊκή. Η δύναμη της συνήθειας μήπως;

Και όταν έλθει η σειρά σου τότε προσέλαβε και έναν operateur για τις δικές του ενέργειες.

Την έχεις την ξένη ορολογία είναι προφανές. Αλλά πως επιτρέπεις κάτι τέτοιο στον εαυτό σου; Εσυ να χρησιμοποιείς λέξεις που δεν είναι ελληνικές; Τι θα πουν οι φίλοι σου οι ναζιστές;

Και μην τραβάς και τόσο ζόρι για την ιδεολογία μου και την κομματική μου ταυτότητα που δυστυχώς έχεις μεσάνυχτα και δεν την γνωρίζεις.

Έτσι νομίζεις

Αυτά σε πρώτη φάση.

Να και οι απειλές.

Gabor έχεις σοβαρό πρόβλημα.

Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι το πρόβλημά σου σχετίζεται με το περιορισμένο των πνευματικών σου δυνατοτήτων. Το οποίο δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς.

Προτείνω ξύδι.

Περαστικά σου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom