Απ' ότι κατάλαβα και ξέρω, οι κάτοικοι της Αμάρυνθου είναι εναντια της Βουλγάρας που έκανε την παρτούζα και την βιντεοσκόπησαν στο κινητό της. Εγώ απ ότι έχω καταλάβει, ήθελε και έκανε την όλη φάση η κοπέλα.
Βέβαια πέσανε οι Τηλε-Δράκουλες δημοσιογράφοι και είπαν πως η κοπέλα κατέγγειλε το γεγονός και άλλες τέτοιες μαλακίες.
Το χωριό τα έβαλε λοιπόν με την οικογενειά της που ηταν Βούλγαροι και την κάνανε απο το χωριό και ήρθανε Αθήνα.
Βέβαια οι κάτοικοι της Αμάρυνθου ως γνήσιο δείγμα "ζώου-προβάτου-Ελληνα", που ό,τι ακούει απο την τηλεόραση το πιστεύει κιόλας, κάνανε χοντρό σκηνικό με την οικογένεια της κοπέλας.
Οι τύποι βέβαια που πήγανε και τα σπάσανε, κακως πήγανε στο χωριό να τα σπάσουνε...Επρεπε να πανε σε κανα δημοσιογράφο-τηλεδράκουλα να τα πούνε ένα χεράκι....
+1
Πως καταλάβαμε ότι η κοπελα ήθελε και το έκανε;
Εδω μεσα κανενας δεν μπορει να ειναι 100% σιγουρος για τι ακριβως συνεβει με την κοπελα ,αλλα με βαση τα μεχρις στιγμης στοιχεια ,το γεγονος οτι οι ανηλικοι δεν ειναι καν προφυλακιστεοι(δικηγορος ,μελος του φορουμ ειχε γραψει οτι αυτο ειναι σημαδι οτι κατα 99% οι κατηγορουμενοι ειναι αθωοι) αλλα και με βαση την απλη λογικη του μεσου ανθρωπου ,που ζει στη σημερινη πραματικοτητα και δεν ειναι ανω των 30(για να ξερει πως συμπεριφερονται οι νεοι σημερα) καταλαβαινει οτι δεν υπηρξε βιασμος.Προσωπικη μου αποψη: η κοπελα πηγε οικιοθελως για παρτουζα για τον α,β λογο και μολις εμαθε για την βιντεοσκοπηση απο φοβο ισως προς την μητερα της ,δηλωσε βιασμο.Οσο για την αντιμετωπιση των κατοικων απεναντι της πιστευω οτι και ελληνιδα να ηταν ακριβως ,η ιδια θα ηταν...Τωρα αν καποιοι θελουν να μιλουν για ρατσισμο ,να τους πω οτι υπαρχει τοσος ρατσισμος ,οσο υπαρχει και μεταξυ δυτικα-βορεια προαστεια,Αθηνα-Θεσσαλονικη,Ευρωπαιοι-Ελληνες κλπ...
Ασχετα ομως με ολα αυτα ολοι οι "αγωνιστες" που νοιαζονται για την ελευθερια μας, ξεχνουν την βασικη αρχη της δημοκρατιας ,ο κατηγορουμενος ειναι αθωος μεχρι αποδειξεως εναντιον του!
Αλλα ρε sincity απαντησε μου σ'αυτο αν θες ,και να ισχυει οτι η κοπελα βιαστηκε ,οτι ενα μερος των κατοικων (γιατι πολλοι την στηριξαν) ειναι ρατσιστες και την στιγματιζουν ,το βρισκεις σωστο να ανεβαινουν 80 καμμενοι απο την αθηνα στο χωριο τους ,να τους γραψουν στους τοιχους τους προσβλητικα συνθηματα και πιθανον να προκαλεσουν επεισοδια-ζημιες???Ειλικρινα ασε στην ακρη ιδεολογιες,αριστερους-δεξιους,ρατσιστες-δημοκρατες κλπ και απαντησε μου μονο στο τελευταιο ,να βρουμε εναν κοινο παρανομαστη!