Νέα

Η δεξιά εκδοχή της χούντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Επί χούντας κυβερνούσε ο χωροφύλακας και επί μεταπολίτευσης ο δημόσιος υπάλληλος. Μικρή η διαφορά.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Σε ευχαριστώ που παρακολουθείς αυτά που γράφω.  Απορώ ακόμη πως δεν ασπάστηκες έστω και λίγο από αυτά που γράφω. Με τιμάς, σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Και εγώ σε ευχαριστώ που εσύ παρακολουθείς αυτά που γράφω. Δεν υπάρχει τίποτα για να ασπαστώ.

Πάνω άπο όλα όμως βλέπω ότι διαθέτεις αυτογνωσία και αυτό είναι σημαντικό εφόδιο για την μελλοντική σου σταδιοδρομία και ανέλιξη των δύσκολων στόχων που έχεις βάλει. (Εαν έχεις βάλει).

Ευχαριστώ για το αγνό ενδιαφέρον. Με συγκινείς.

Προφανώς και το σχόλιο περί Γκαίμπελς δεν έγινε κατανοτητό. Εσύ λοιπόν πιστεύεις ότι όποιος δε συμφωνεί μαζί σου δεν έχει επίπεδο, δεν έχει στόχους και έχει πρόβλημα. Δεν ξέρω πως βγάζεις αυτό το γελοίο συμπέρασμα

Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι το πρόβήμα ίσως το έχεις εσύ;

Εδώ κάπου σταματάει η συζήτησή μας, έχει κουράσει και δεν οδηγεί πουθενά.

Επισκέπτης
Επί χούντας κυβερνούσε ο χωροφύλακας και επί μεταπολίτευσης ο δημόσιος υπάλληλος. Μικρή η διαφορά.

Αν και αυτό που λες είναι άτοπο,ποιος δημόσιος υπάλληλος σε έστειλε σε ξερονήσι;Ποιος Δημόσιος υπάλληλος σε μπουζούρισασε στην "ψειρού" και σε έκαναν μαύρο στο ξύλο;Ποιος μπήκε το βράδυ στο σπίτι σου να κάνει έρευνα αν έχεις κομμουνιστικό υλικό;Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Sincity γιατι δεν απαντας αν εισαι ευχαριστημενος απο τη δημοκρατια μας

Όχι δεν είμαι. Το έχω ήδη πει. Στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία. Από την άλλη αν η άλλη επιλογή είναι η χούντα, προτιμώ το παρόν πολίτευμα με τη μορφή αυτή.

γιατι παντα οι αριστεροι και οι κουλτουριαριδες αυτου του τοπου να μπορουν να λενε  οτι θελουν-ιστορικα και οσοι αγαπανε αυτο το τοπο και δεν δεχωνται τα ιμια

Δεν ξέρω, δεν είμαι αριστερός, ούτε "κουκουές", ούτε κουλτουριάρης, ούτε κολλάει πάνω μου καμμια από τις εττικέτες που χρησιμοποιούνται για να κατηγοριοποιήσουν τον κόσμο, ή όσους διάφοροι δυσκολεύνται να κατανοήσουν.

Στα Ίμια ήμουν Αλεξ/πολη, υπαξιωματικός, παρατεταγμένος αμέσως μετά τα τεθωρακισμένα, με δεσμίδα γεμάτη και σφαίρα στη θαλάμη. Εσύ που ήσουν;

δεν ξεχνουν τις αλυτρωτες πατριδεσ και θεωρουν πρωτευουσα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ τη κωνσταντινουπολη ειναι παρανοικοι και φασιστες

Θα έλεγα ότι εκτός απο φασίστες είναι παρανοϊκοί και επικίνδυνοι. Αν θες ρώτα με να σου εξηγήσω.

Επισκέπτης
Βλέπω ολοένα και περισότερους να νοσταλγούν τη χούντα,αλλά ή δεν την έχουν ζήσει,ή ήταν παιδάκια.Ίσως βέβαια οι γονείς τους να ήταν τότε από τους εκλεκτούς του καθεστώτος.Ίσως και να βγήκαν ωφελημένοι,οπότε δικαιολογούνται.Δε σάς αρέσει το καθεστώς σήμερα;Μπορείτε να το αλλάξετε.Καταθέστε τις ιδέες σας,δημιουργήστε ένα σχήμα,και στις επόμενες εκλογές,ζητήστε την ψήφο του λαού.Αν έχετε καλές ιδέες,και όρεξη να τις ακολουθήσετε πιστά,κι εγώ μαζί σας.Ούτε εμένα μου αρέσει το υπάρχον καθεστώς.Εχθές το βράδυ,στην Σούτσου στην πλατεία Μαβίλη,πετροβολήθηκαν,μέλη της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ...Οι δεύτεροι πέρασαν μπροστά μου φορώντας κράνη!!!!Κάποιοι από αυτούς τους κόπανους,μπορεί να μπαίνουν εδώ μέσα και να γράφουν για "δημοκρατία",και οι ΔΑΠίτες για άλλες μαλακίες.Να τη βράσω αυτή τη δημοκρατία κωλόπαιδα.Έκανα το λάθος,να φύγω από έναν φίλο τη στιγμή των "επεισοδίων" και γύρισα πίσω!Από τη μία οι φοιτητές της κυβερνώσας παράταξης,και από την άλλη οι της παρελθούσας...Πιο πέρα οι "Ακροαριστεροί".Οι νεοναζί έλειπαν να δέσει το γλυκό..Πιτσιρικάδες 18-25 ετών,και "έκαναν πορεία"!!!Ορίστε μάγκες πεδίο δόξης λαμπρόν.Αλλάξτε το καθεστώς με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Αν θέλετε να το αλλάξετε με ρόπαλα,και πέτρες,δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για δημοκρατία.Αλλά μπαίνετε σε μια αγέλη,και ακολουθείτε το Κριάρι χωρίς να τολμάτε να πείτε λέξη,υπό το φόβο της διαγραφής από την αγέλη.Και μετά μιλάτε για δημοκρατία όπως την αντιλαμβάνεστε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
σε μας τους μαντράχαλους θα φέρει δώρα?
Τελικά στο σαιτ τα καλύτερα εποχιακά θέματα ειναι τον Αυγουστο
βλέπε '' Μωρα στην παραλία''  ;)

Εγώ του έστειλα ήδη κάρτα του ʼγιου Νικόλαου (ʼγιος Βασίλης σε ευρωπαϊκή έκδοση, τώρα με την Ε.Ε. επιβάλεται...) και του ζήτησα φέτος να έχουμε καλοκαίρι τα χριστουγεννα και μωρά στην παραλία για να στανιάρουμε λιγάκι...

Επισκέπτης
Εγώ του έστειλα ήδη κάρτα του ʼγιου Νικόλαου (ʼγιος Βασίλης σε ευρωπαϊκή έκδοση, τώρα με την Ε.Ε. επιβάλεται...) και του ζήτησα φέτος να έχουμε καλοκαίρι τα χριστουγεννα και μωρά στην παραλία για να στανιάρουμε λιγάκι...

Αν θες καλοκαίρι,πήγαινε στην Αυστραλία [Δε σου λέω να πας στην Χιλή ή στη Βενεζουέλα,θα με βρίσεις (για Κούβα δεν το συζητάμε!!!) ]
ʼσε να κάνουμε κανα σκι.1χρόνο περιμένουμε να χιονίσει.Τα μωρά θα τα δούμε από τον Απρίλιο εώς τον Οκτώμβριο!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν θες καλοκαίρι,πήγαινε στην Αυστραλία [Δε σου λέω να πας στην Χιλή ή στη Βενεζουέλα,θα με βρίσεις (για Κούβα δεν το συζητάμε!!!) ]
ʼσε να κάνουμε κανα σκι.1χρόνο περιμένουμε να χιονίσει.Τα μωρά θα τα δούμε από τον Απρίλιο εώς τον Οκτώμβριο!!!

Το έχω κάνει αυτό...είχε πλάκα, αλλά ήταν ξενέρωτα τελικά.

Και για σκι...ρε παιδιά, ειλικρινά το απολαμβάνετε στην Αράχωβα?

[Πάει το thread...το γάμησα...απολογούμαι]

Επισκέπτης
Γιώργο,ποτέ δεν έχω καθήσει στην Αράχωβα.Περνάω,πάω στον Παρνασσό,κάνω σκι κι επιστρέφω.Σιγά μη δώσω λεφτά στους βλάκες...Ιδίως για διαμονή είναι πανάκριβα.Φέτος θα πάω και στην Αυστρία για λίγε μέρες,αλλά ας κάνουμε κι εδώ..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συμφωνούμε...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Todok φυσικα και υπαρχουν ονοματα νεκρων..μονο που αυτοι δεν το ξερουν πως εχουν πεθανει διοτι πολυ απλα δεν ηταν εκει..

απο τις πρωτες σελιδες σας εξηγω πως το ολο ψεμα εχει συντηρηθει απο το πολιτικο συστημα διοτι καθε πλευρα κατι καρπωνεται..και επισης εχω βαλει ερωτηματα στα οποια κανεις δεν απανταει..
Αφου λοιπον δεν απαντατε δεν ξερετε συνεπως καλο ειναι να μαθετε..
Ειναι γνωστο σε οποιονδηποτε ενημερωμενο πολιτη πως με το τελος της χουντας η νεα κυβερνηση κατοπιν λαικης πιεσης ορισε ειδικη εισαγγελικη επιτροπη της οποιας συντονιστης ηταν ο δικαστης Τσεβας για να εκδοσει πορισμα για τα γεγονοτα της 17 Νοεμβριου.Το πορισμα σαφεστατα αναφερει πως εντος του χωρου του πολυτεχνειου κανενας νεκρος δεν  υπηρξε.Νεκροι υπηρχαν του Ζωγραφου εκεινη την ημερα ομως τα αιτια του θανατου τους δεν ειναι γνωστα..Για την ιστορια συμπληρωνω πως εγιναν φαρσοκωμωδιες κηδειες απο τους κουμμουνιστες των υποτιθεμενων νεκρων..Εφημεριδες της εποχης αναφερουν πως στην πορεια που εγινε πριν τις κηδειες εγιναν επεισοδια οταν καποιοι ζητησαν να ανοιξουν τα φερετρα.Αυτο εγινε και τα φερετρα ειχαν μεσα πετρες..Μετα απο 1-2 χρονια και σε ασχετη χρονικη στιγμη νομιζω καλοκαιρι του 78 εφημεριδες αναφερουν πως οι φωτογραφιες των υποτιθεμενων νεκρων ηταν απο διαφημησεις στο σουηδικο τυπο για καλλυντικα..

Πρεπει να καταλαβετε πως αυτη η ιστορια ειναι βρωμικη, οπως βρωμικοι ειναι οι πολιτικοι-δημοσιογραφοι-φωτογραφοι κλπ που καπιλευτηκαν την αντιδραση του κοσμου εκεινη την ημερα για να πουλησει καθενας το προιον του.Ειναι βλακεια να πιστευεις κατι χωρις να το εχεις ψαξει και να εισαι πιονι του συστηματος ειτε ανηκεις δεξια ειτε αριστερα για εμενα δεν εχει σημασια.Σημασια εχει να ξερεις

Υ.Γ. Αναφερομαι αποκλειστικα και μονο στα γεγονοτα της 17 νοεμβριου.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
18 Νοεμβρη σήμερα,
επετειος, γιορτή ηταν και πάει πέρασε,
ελπίζω να το τελιώσαμε το θέμα,
αντε και του χρόνου.
Αφου τον προηγούμενο μήνα λογω 28ης λυσαμε ολο το θέμα
εμφύλιος, κατοχή, ταγματασφαλίτες, συμμορίτες, μεταξάς, ρούπελ, γερμανοί , μουσολίνι
τωρα πιστοί στο ιστορικό μας καθήκον σαν σαιτ λύσαμε και το θέμα του πολυτεχνείου.

Αυτό που με τρομάζει ειναι οτι ερχετε Δεκέμβριος και χριστουγενα και οτι βλέπω να συζητάμε και να απαντάμε τα βαθειά ερωτήματα...
ηταν ο χριστός μαυρος?
τελικά εμεινε η μαρία παρθένα?
υπήρχαν οι 3 μάγοι?
πως τη γλίτωσε ο ιησους απ τον ιρώδη?
υπάρχει αγιος Βασίλης?
σε μας τους μαντράχαλους θα φέρει δώρα?

Τελικά στο σαιτ τα καλύτερα εποχιακά θέματα ειναι τον Αυγουστο
βλέπε '' Μωρα στην παραλία''  ;)
Ξεχασες τον Ιανουαριο, Φωτα. Βαφτιστηκε οντως ο Χριστος? Τί ηταν ο Αι Γιαννης ο Προδρομος κλπ
Φεβρουαριος, Αγιος Βαλεντινος
Μαρτης Επανασταση του '21, τί ηταν εθνικη-θρησκευτικη ή κοινωνικη? (ωχ ωχ εκει θα γινει της πουτανας...απο τωρα θα ακονιζουν τα...πληκτρολογια οι αντιμαχομενες πλευρες...)
Απριλης,Πασχα
Μαης , Πρωτομαγια,φαιναλ φορ, πρωταθλημα και κυπελλο
...Δοξα τω Θεω εχουμε πολυ μελλον για καβγαδες :grin: :grin: :grin:

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Todok φυσικα και υπαρχουν ονοματα νεκρων..μονο που αυτοι δεν το ξερουν πως εχουν πεθανει διοτι πολυ απλα δεν ηταν εκει..

απο τις πρωτες σελιδες σας εξηγω πως το ολο ψεμα εχει συντηρηθει απο το πολιτικο συστημα διοτι καθε πλευρα κατι καρπωνεται..και επισης εχω βαλει ερωτηματα στα οποια κανεις δεν απανταει..
Αφου λοιπον δεν απαντατε δεν ξερετε συνεπως καλο ειναι να μαθετε..
Ειναι γνωστο σε οποιονδηποτε ενημερωμενο πολιτη πως με το τελος της χουντας η νεα κυβερνηση κατοπιν λαικης πιεσης ορισε ειδικη εισαγγελικη επιτροπη της οποιας συντονιστης ηταν ο δικαστης Τσεβας για να εκδοσει πορισμα για τα γεγονοτα της 17 Νοεμβριου.Το πορισμα σαφεστατα αναφερει πως εντος του χωρου του πολυτεχνειου κανενας νεκρος δεν  υπηρξε.Νεκροι υπηρχαν του Ζωγραφου εκεινη την ημερα ομως τα αιτια του θανατου τους δεν ειναι γνωστα..Για την ιστορια συμπληρωνω πως εγιναν φαρσοκωμωδιες κηδειες απο τους κουμμουνιστες των υποτιθεμενων νεκρων..Εφημεριδες της εποχης αναφερουν πως στην πορεια που εγινε πριν τις κηδειες εγιναν επεισοδια οταν καποιοι ζητησαν να ανοιξουν τα φερετρα.Αυτο εγινε και τα φερετρα ειχαν μεσα πετρες..Μετα απο 1-2 χρονια και σε ασχετη χρονικη στιγμη νομιζω καλοκαιρι του 78 εφημεριδες αναφερουν πως οι φωτογραφιες των υποτιθεμενων νεκρων ηταν απο διαφημησεις στο σουηδικο τυπο για καλλυντικα..

Πρεπει να καταλαβετε πως αυτη η ιστορια ειναι βρωμικη, οπως βρωμικοι ειναι οι πολιτικοι-δημοσιογραφοι-φωτογραφοι κλπ που καπιλευτηκαν την αντιδραση του κοσμου εκεινη την ημερα για να πουλησει καθενας το προιον του.Ειναι βλακεια να πιστευεις κατι χωρις να το εχεις ψαξει και να εισαι πιονι του συστηματος ειτε ανηκεις δεξια ειτε αριστερα για εμενα δεν εχει σημασια.Σημασια εχει να ξερεις

Υ.Γ. Αναφερομαι αποκλειστικα και μονο στα γεγονοτα της 17 νοεμβριου.

Δεν μου λες, το βίντεο με το τανκ να μπαίνει στο πολυτεχνείο ενώ η πύλη πάνω αλλά και από πίσω ήταν γεμάτη φοιτητές από που βγήκε; Μήπως κατασκευάστηκε σε κάνα studio του Hollywood όπως αυτό του ανθρώπου που πατάει στο φεγγάρι και αυτό με τους εξωγήϊνους του Area 51;

Ή μήπως ήταν από διαφήμιση οχήματος παντώς εδάφους και καιρού;

Οι εκπομπές από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Πολυτεχείου την ώρα των γεγονότων που μιλούσαν για σοβαρά τραυματίες και για χρήση όπλων από στρατιώτες τι ήταν; Εκ των υστέρων ηχογραφημένα μηνύματα προβοκατόρων και υπηρετών του μετέπειτα πολιτικού συστήματος; Οι μαρτυρίες όσων ήταν γύρω και μέσα στο Πολυτεχνείο, απλών πολιτών ή και φοιτητών; Τι αποδείξεις μας τσαπουνάς ρε φίλε, εσύ ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα από άτομα του επιπέδου σου που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν από το να πιστέψουν εσένα και τον Λιακόπουλο για πρωτεύουσες του έθνους και ανώτερες φυλές και θες να σε πάρουμε στα σοβαρά;  Και αν ο κάθε "αναρχοκομμουνιστής"  όπως τον χαρακτηρίζεις εσύ και οι άλλοι φίλοι σου, είναι ελεύθερος να μιλάει και να λέει τις απόψεις του ανοιχτά χωρίς αυτές να απαξιώνονται, είναι γιατί οι απόψεις αυτές έχουν βάση και κοινωνική αποδοχή που εκφράζονται και κοινοβουλευτικά και δεν είναι σαν τους διθυράμβους αστείων ατόμων όπως ο Λιακόπουλος και ο Γεωργιάδης.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι το πρόβήμα ίσως το έχεις εσύ;

Ε, όχι και έχω εγώ το πρόβλημα, αγαπητέ.

Σκάρτο είναι το σύστημα εδώ και τόσα χρόνια και εγώ έχω το πρόβλημα????
Εδώ έγιναν κλοπές στο ΧΑΑ και καθημερινά βγαίνουν στην φόρα λαμόγια και σκάνδαλα (εκτός αν ζεις σε εικονικά πραγματικότητα όπως ο Σημίτης που έλεγε ισχυρή Ελλάδα ή ο Χριστόδουλος που είπε ότι την Χούντα δεν την πήρε χαμπάρι γιατί σπούδαζε) και μου λες τώρα ότι εγώ έχω το πρόβλημα??????
Ελεος γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που λες.
Εύκολα ρίχνεις λάδι στη φωτιά αλλά μετά αυτή δύσκολα σβήνει. Εκτός αν είσαι πυροσβέστης (όχι απο αυτούς τους συμβασιούχους που τους ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια) και είσαι διατεθιμένος να την σβήσεις.
Εγώ γεγονότα ανάφερα και τίποτα άλλο.

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Το μόνο που μετράει από το παρελθόν είναι ότι οι ίδιοι που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάντια εξακολουθούν να κυβερνούν και σήμερα μέσω των παιδιών τους και των εγγονιών τους.

Αυτό ξαναπές το. Και αν πάμε ακόμα πιο πίσω, των περισσότερων οι πρόγονοι προέρχονται από "τζάκια" και οικογένειες που τα είχαν βρει με τους τούρκους πριν την επανάσταση του 21... αλλά και μετά από αυτήν (δημογέροντες, κοτζαμπάσιδες, και απανταχού τσιφλικάδες και "λόγιοι"). Αυτοί οι φωστήρες έκλειναν συμφωνίες με τις ξένες δυνάμεις χρησιμοποιώντας κάποιους ικανούς μεν, ανίδεους δε φουκαράδες για να κάνουν τις δουλειές τους και φροντίζοντας μετά να τους ξεφορτωθούν πάραυτα (βλ. Κολοκοτρώνηδες κ.α. στη στενή). Αυτών οι απόγονοι κυβερνούν και σήμερα, και βεβαίως μεταξύ τους υπάρχει πλήρης αλληλεγγύη και κατανόηση, με εναλλασόμενες και προσυμφωνημένες περιόδους διακυβέρνησης. Μετά από όλα αυτά, ο απλός λαός τσακώνεται (σίγουρα τους βολεύει αυτό) για το αν μια συντηρητική πολιτική είναι λιγότερο επιζήμια για τον τόπο από μια προοδευτική ή το αντίστροφο.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
GABOR επανέρχομαι παρά την απόφασή μου να μην ασχοληθώ πλέον με το θέμα.

Καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σου ότι το πρόβλημα το έχουν ΣΙΓΟΥΡΑ οι άλλοι και όχι Εσύ.

Μετά από αυτή σου τη δήλωση, πιστεύω ότι οποιοσδήποτε διάλογος μεταξύ μας δε θα οδηγήσει κάπου.

Με βάση την παραπάνω παράγραφο, δε θα σχολιάσω τα λεγόμενά σου περί ΧΑΑ και συμβασιούχων. Δεν έχει νόημα άλλωστε, οι απόψεις σου είναι ΠΑΝΤΑ οι σωστές.

Αλάνθαστο - Εσύ και ο Πάπας. Αυτό θα πει να έχει κανείς στόχους.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
GABOR επανέρχομαι παρά την απόφασή μου να μην ασχοληθώ πλέον με το θέμα.

Καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σου ότι το πρόβλημα το έχουν ΣΙΓΟΥΡΑ οι άλλοι και όχι Εσύ.

Μετά από αυτή σου τη δήλωση, πιστεύω ότι οποιοσδήποτε διάλογος μεταξύ μας δε θα οδηγήσει κάπου.

Με βάση την παραπάνω παράγραφο, δε θα σχολιάσω τα λεγόμενά σου περί ΧΑΑ και συμβασιούχων. Δεν έχει νόημα άλλωστε, οι απόψεις σου είναι ΠΑΝΤΑ οι σωστές.

Αλάνθαστο - Εσύ και ο Πάπας. Αυτό θα πει να έχει κανείς στόχους.

Ενώ εσύ που έχεις μάλλον????? στόχους δυσφορείς για το ΧΑΑ (α μπα δεν έγινε τίποτα) και για τους συμβασιούχους (καλά ρε τους κάνουν)
Αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε.

Sheikah

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τσακώνεστε και χαλάτε την ημέρα σας αδίκως. Το Πολυτεχνείο ΔΕΝ υπάρχει. Δεν είναι τίποτα παραπάνω απο 10-15 τυπάκια που ήταν αρκετά βλαμμένα ώστε να μήν κατέβουν απο την πύλη βλέπωντας το άρμα να πλησιάζει. Για ποιά επανάσταση και βλακείες μου μιλάτε; Που ήταν οι φοιτητές νωρίτερα και θυμήθηκαν να κλειστούν μέσα όταν η Χούντα είχε ήδη χάσει την υποστήρηξη Βρετανών / Αμερικανών και ήταν έτοιμη για φούντο;
Αλλά και περνώντας και στο σήμερα. Απο που και ως που πρέπει να ανεχόμαστε κάθε μαλακισμένο (συγνώμη) που δεν έχει τι να κάνει κάθε 17 Νοέμβρη και σπάει την περιουσία του κοσμάκη. Αλλά βέβαια όταν τα σπάει βγαίνει ο Ευαγγελάτος και φωνάζει: "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ;", ενώ όταν η Αστυνομία κάνει το καθήκον της: "ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ". Ποιά άσυλα και ποιές μαλακίες. ʼρση του ασύλου. Αν του χρόνου στείλει 10 διμοιριες σμέσα στο Πολυτεχνείο ή στη Φιλοσοφική και τους στείλει για 1 χρόνοι στο ΚΑΤ να δούμε θα ξαναπάνε; Είμουνα στο Hilton χθές σε μία έκθεση. Βγαίνωντας έπεσα στην πορεία. Περίμενα σε ένα στενό και κοίταζα.... το 80% αυτών που είδα να περνάνε απο μπροστά μου δεν ξέρουν γιατί ήταν εκεί και μου λέτ6ε ιδανικά. Δεν υπαρχουν πια ιδανικα καταλαβετέ το και αφήστε τις ηθικολογίες.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τσακώνεστε και χαλάτε την ημέρα σας αδίκως. Το Πολυτεχνείο ΔΕΝ υπάρχει. Δεν είναι τίποτα παραπάνω απο 10-15 τυπάκια που ήταν αρκετά βλαμμένα ώστε να μήν κατέβουν απο την πύλη βλέπωντας το άρμα να πλησιάζει. Για ποιά επανάσταση και βλακείες μου μιλάτε; Που ήταν οι φοιτητές νωρίτερα και θυμήθηκαν να κλειστούν μέσα όταν η Χούντα είχε ήδη χάσει την υποστήρηξη Βρετανών / Αμερικανών και ήταν έτοιμη για φούντο;
Αλλά και περνώντας και στο σήμερα. Απο που και ως που πρέπει να ανεχόμαστε κάθε μαλακισμένο (συγνώμη) που δεν έχει τι να κάνει κάθε 17 Νοέμβρη και σπάει την περιουσία του κοσμάκη. Αλλά βέβαια όταν τα σπάει βγαίνει ο Ευαγγελάτος και φωνάζει: "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ;", ενώ όταν η Αστυνομία κάνει το καθήκον της: "ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ". Ποιά άσυλα και ποιές μαλακίες. ʼρση του ασύλου. Αν του χρόνου στείλει 10 διμοιριες σμέσα στο Πολυτεχνείο ή στη Φιλοσοφική και τους στείλει για 1 χρόνοι στο ΚΑΤ να δούμε θα ξαναπάνε; Είμουνα στο Hilton χθές σε μία έκθεση. Βγαίνωντας έπεσα στην πορεία. Περίμενα σε ένα στενό και κοίταζα.... το 80% αυτών που είδα να περνάνε απο μπροστά μου δεν ξέρουν γιατί ήταν εκεί και μου λέτ6ε ιδανικά. Δεν υπαρχουν πια ιδανικα καταλαβετέ το και αφήστε τις ηθικολογίες.

Δυστυχώς αγαπητέ η τσίμπλα στο μάτι είναι πολύ βαθιά και η πραλίνα στο αυτί το ίδιο επίσης και χρειάζεται μεγάλη ιατρική επέμβαση για να ξεμπλοκάρουν μερικοί από τα δεσμά της Ηρωπολυτεχνειολαγνείας.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom