Νέα

Η δεξιά εκδοχή της χούντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα γεγονοτα της νομικης εγιναν για αλλους λογους . Επειδη διακοπηκαν οι αναβολες στρατευσης. Για εκλογες παρωδια τί να λεμε? Οι εκλογες ειναι εξορισμου παρωδια. Για τη δικη φιασκο και τις διωξεις αντιφρονουντων μαθε οτι ο Παπαδοπουλος  (ναι, αυτος ο κακος ...φασιστας) αφησε ελευθερο τον παραλιγο δολοφονο του. Νομιζω δεν εχει ξαναγινει . Σημερα στη...δημοκρατια θα γινοταν?
Η απαγορευση εξοδου , τα πανω απο 3 ατομα νομιζω ειναι παραμυθακια . Αν τα πιστευεις...
Η λογοκρισια ειναι θετικη. Δες τη σημερινη κατασταση και το χαος που επικρατει...
Η στηριξη στον Νιξον δε βλεπω τί το κακο εχει... Φυσικα στην Ελλαδα που απο μικρα παιδια μας κανουν πλυση εγκεφαλου οτι καθε τι Αμερικανικο ειναι η ενσαρκωση του Διαβολου τί να πω... Απλα θα αναφερω το γνωμικο της Liberation.. "Ο αντιαμερικανισμος ειναι ο σοσιαλισμος των ηλιθιων"
Και εν πασει περιπτωσει γιατι οι Αριστεροι ιστορικοι υποστηριζουν αυτα που εγραψα στο πρωτο post για το Πολυτεχνειο? Δεν απαντησες...
τα γεγονοτα της νομικς δεν γιναν για την αναβολη στρατευσης και το ξερεις πολυ καλα!!οσον αφορα την απαγορευση  εξοδου και τα πανω απο 3 ατομα ειναι πραγματικοτητα και μπορουν να το επιβεβαιωσουν ατομα που ζουσαν τοτε,οπως πχ ο πατερας μου!!λογοκρισια στην ενημερωση ειναι απαραδεκτο να υπαρχει!!για τον παραλιγο δολοφονο του παπαδοπουλου ,τον αφησε ελευθερο επειτα απο πιεσεις που δεχτηκε!οσο για το νιξον,η μετεπειτα πορεια του εδειξε ποιος ειναι!δεν απαντησες ομως για τα ξερονησια,τους βασανισμους,την κηδεια του παπανδρεου που εξελιχθηκε σε διαδηλωση κατα της δικτατοριας,δεν απαντησες για την απαγορεψη συγκεκριμενων τραγουδιων και καλλιτεχνων!!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Δεν χρειαζεται να απαντησει κανεις τπτ.. εχουν αποδειξει τι ειναι και τι ηταν:

warhol συνομιλικοι ειμαστε..δεχομαι τις απαντησεις σου..κανε μου τη χαρη να δεις αυτα που σου ειπα..δεν παταω επι πτωματων,μετοχες παιζω.δεν με πειθεις οτι και να λες πως στο σχολειο εκανες καταληψη συνειδητα->ζητω οι γκομενες του Γ2.αυτα για εσενα.

che εισαι αδερφη τελικα. :2funny:

και οι μαλακιες αφου δυστυχως δεν εχουμε επιχειρηματα συνεχιζονται  :jerking:

Η απαγορευση εξοδου , τα πανω απο 3 ατομα νομιζω ειναι παραμυθακια . Αν τα πιστευεις...

Εδω Γελαμε Εν Χωρο!!!    :grin:    Ρωτα το μπαμπακα σου η μηπως φορουσε κουκουλα στην κατοχη?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Επισης ο Παπαδοπουλος ηταν ο μονος Ελληνας Κυβερνητης που απαγορευσε στους Αμερικανους να περνανε με τα πολεμικα αεροσκαφη τους πανω απο τον Ελλαδικο χωρο για τον Αραβοισραηλινο Πολεμο των 7 ημερων.... Ποιός απο τους σημερινους ηγετες του τοπου τολμαει να το κανει? Θυμηθειτε τον πολεμο στη Σερβια το 1999 και το λιμανι της Θεσσαλονικης που χρησιμοποιουταν οι Συμμαχοι για να περνανε τα αρματα στην εμπολεμη ζωνη Τεμεναδες κανουν οι σημερινοι στους Αμερικανους... Και η πλακα ειναι οτι κατηγορουν την 21 Απριλη ως «φιλοαμερικανικη».  :grin: :grin: Χεχε... Τελικα εχουν πλακα.... Και για το ποσο κακια ηταν η 21 Απριλη δειτε τα αποτελεσματα μιας δημοσκοπησης που δημοσιευσε το Βημα στις 21 Απριλη 2002. Συμφωνα με αυτην λοιπον, στους ανθρωπους με ηλικιες πανω απο 55 (οι οποιοι εζησαν απο πρωτο χερι την εποχη εκεινη) , το 31% πιστευει οτι η Χουντα εκανε καλο στη χωρα, το 24 % οτι δεν εκανε ουτε καλο ουτε κακο και 45% οτι εκανε κακο. Δηλαδη πανω απο τους μισους ανθρωποιυς της εποχης  δεν πιστευουν οτι η Χουντα εκανε κακο στη χωρα. Αυτο τί σας λεει?
Επισης για οσους χρησιμοποιουν χαρακτηρισμους «φασιστα, χουντικε κλπ» ας τους πω οτι οι υβρεις χρησιμοποιουνται οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα και οταν επικρατει πανικος. Το παιχνιδι των χαρακτηρισμων μπορω να το παιξω και εγω. Αλλα  δε θελω να πεσω σε τετοιο επιπεδο. Πιστευω οτι ασχετως των προσωπικων πεποιθησεων του καθενος μπορει να γινει μια συζητηση με ανταλλαγη επιχειρηματων και να βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.
Warhol  ο πατερας σου σκοτωθηκε επι Χουντας? Εσυ ποσων χρονων εισαι?(αν επιτρεπεται να ρωταω βεβαια...) Αν προλαβες τη Χουντα πώς και εισαι ζωντανος
Che Guevara για αυτο που εγραψα για τον Τσε που τον εφαγαν οι αριστεροι δεν απαντησες... Και φυσικα ΔΕΝ φοραγε ο πατερας μου κουκουλα επι κατοχης...Εξυπναδες. Μονο αυτα εχετε να λετε...

Επισκέπτης
ειμαι 26 χρονων!!ο πατερας μου δεν σκοτωθηκε,ειχε συλληφθει ομως εξαιτιας των πολιτικων του πιστευων!ο παππους μου  σταλθηκε εξορια!!οσον αφορα την αμερικη στα ειπα και πιο πριν!!στηριξαν την εκστρατεια του νιξον!!ναι ναι αυτος ειναι που με το σκανδαλο παραιτηθηκε!!παλι δεν απαντας ομως για της εξοριες ,την απαγορευση τραγουδιων και καλλιτεχνων!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Δηλαδη ο Παπαδοπουλος ηξερε οτι ο Νιξον εκανε τα σκανδαλα και τον στηριζε? Οι εξοριες που ξεκινησαν απο το Κεντρο και τη Δημοκρατια ειναι λαθος (οπωσδηποτε) , αλλα
1) Δεν υποστηριζω οτι ο Παπαδοπουλος ηταν Αγιος . Και λαθη εκανε.Λαθος του η εξορια(αν και πιστευω οτι δεν γνωριζε τί γινοταν, απλα πιστευε οτι εξοριζοντουσαν οι εγκληματιες )Το κυριοτερο παντως λαθος του ειναι που παρεδωσε την εξουσια στους πολιτικους!
2) Ειναι ο μη χειρων! Αρα ο βελτιστος (κατα την αποψη μου). Κανεις δεν ειναι αλανθαστος (ουδεις ασφαλτος που ειπε και η...λαιδη)
Οι καλλιτεχνες που λογοκριθηκαν (για μενα πολυ σωστα) ειχαν σκοπο να καταστρεψουν πνευματικα τη χωρα (και το καταφεραν. Δες πώς κατηντησε η σημερινη κοινωνια...) . Τη δημοσκοπηση που δημοσιευσα δεν τη σχολιασες ... Νομιζω , ασχετως του τί λεμε εμεις, αρμοδιοτεροι να απαντησουν ειναι αυτοι ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
το 31% πιστευει οτι η Χουντα εκανε καλο στη χωρα, το 24 % οτι δεν εκανε ουτε καλο ουτε κακο και 45% οτι εκανε κακο. Δηλαδη πανω απο τους μισους ανθρωποιυς της εποχης  δεν πιστευουν οτι η Χουντα εκανε κακο στη χωρα.
καταρχάς χούντα δεν έχω ζήσει, ότι έχω ακούσει απο γονείς σχολείο κλπ!
δεν διάβασα την δημοσκόπηση γι' αυτό και ρωτάω:
υπήρχε στο καπάκι ερώτηση "θα θέλατε να είχαμε πάλι χούντα"?
Το αν έκανε καλό ή κακό με το αν την θέλουν πάλι υπάρχει απόσταση.
Κάποτε έγινε δημοσκόπηση και στην Ισπανία και οι πιο πολλοί απάντησαν οτι η οικονομία τους ήταν πολύ καλύτερη επι Φράνκο γιατί ξεχρέωσε όλα τα δάνεια που είχε η χώρα του.
δεν γνωρίζω όμως αν θα ήθελαν πάλι δικτατορία

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Η ερωτηση ηταν "Η Χουντα εκανε καλο ή κακο στη χωρα?" . Επισης υπηρχε μια ερωτηση (δε θυμαμαι αν ηταν σε αυτη ή σε αλλη δημοσκοπηση), αν θα ψηφιζατε ενα κομμα Λεπενικο, και το ΝΑΙ πηρε γυρω στο 15% . Δε θυμαμαι καλα...

Επισκέπτης
αρα συμφωνα με αυτα που υποστηριζεις ,πρεπει να υπαρχει λογοκρισια στην ενημερωση,λογοκρισια στον πολιτισμο!!αν ο παπαδοπουλος δεν ηξερε τι γινοταν στις εξοριες,πραγμα που δεν το πιστευω,τοτε ηταν χαζος!!και ποιοι ηταν εγκληματιες?οι αριστεροι και οι κομμουνιστες ,επειδη διαφωνουσαν με το καθεστως?μην δικαιολογεις τα αδικαιολογητα!!δεν ξερω τι εισαι ,αλλα δημοκρατης δεν εισαι!!οσον αφορα την δημοσκοπηση πιστευω οτι ηταν σικε και δημοσιευθηκε επιτηδες!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
"Σικε" η δημοσκοπηση????? Δηλαδη το ΒΗΜΑ ειναι φιλοχουντικη εφημεριδα και αβανταρει τη Χουντα???
Εγω ,το εχω ξαναπει, πιστευω ΑΠΟΛΥΤΑ στη Δημοκρατια...Ποιά Δημοκρατια ομως ...Την Αμεση ,με το λαο να ψηφιζει οχι πολιτικους αλλα πολιτικες!!! Αν ο Παπαδοπουλος ηταν βασανιστης εκ πεποιθησεως πιστεψε με ο Παναγουλης θα ειχε σκοτωθει επι τοπου και δεν θα αφηνοταν ελευθερος. Ποιο δημοκρατικο θεωρω το καθεστως 21 Απριλη παρα τα σημερινα χαλια . Σημερα ΔΕΝ εχουμε δημοκρατια...  Ανοιξτε τωρα τον ΑLPHA και πειτε μου...Δε θα τους λογοκρινατε?
Μαλλον η λεξη "καλλιτεχνης" εχει χασει τη σημασια της.

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Che Guevara για αυτο που εγραψα για τον Τσε που τον εφαγαν οι αριστεροι δεν απαντησες...

Οταν μια χωρα υποφερει οικονομικα απο τα συνεχη εμπαργκο και τις απειλες της Αμερικης οτι θα επιτεθει (που επιτεθηκε αλλα εφαγε ακυρο) εσυ θα επερνες το στρατο για να πας βολιβια?? Ο φιντελ εκρινε το καλυτερο για τη χωρα του! Οσο για τις προβοκατσιες των αμερικανων για τον τσε δεν απανταω σε προπαγανδες..

Επισης ο Παπαδοπουλος ηταν ο μονος Ελληνας Κυβερνητης που απαγορευσε στους Αμερικανους να περνανε με τα πολεμικα αεροσκαφη τους πανω απο τον Ελλαδικο χωρο για τον Αραβοισραηλινο Πολεμο των 7 ημερων....

Επισης ο Παπαδοπουλος ηταν ο μονος Ελληνας Κυβερνητης που δημιουργησε το κυπριακο!

Επισης για οσους χρησιμοποιουν χαρακτηρισμους «φασιστα, χουντικε κλπ» ας τους πω οτι οι υβρεις χρησιμοποιουνται οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα και οταν επικρατει πανικος.

Επισης για οσους πιστευουν οτι το να λες ενα "φασιστα" "φασιστα" ενα "χουντικο" "χουντικο" ή ενα "Βαζελο" "βαζελο"    ειναι υβρης μαλλον ειναι λιγο επιπολαιοι να το λενε αυτο! Τα επιχειρηματα κοιτα παρακατω ποιοι δεν τα εχουν και τα ξαναλεμε..

σε αντιθεση με εσενα ο che papara ειναι γραφικος.μαλακα ακομα να παρεις πτυχιο ε?μπανιο εκανες βρωμιλε?πορεια αυριο μαλακα οχι σημερα τελικα βρεχει και θα λιωσεις φλωρακο..

...

Todok μαλακα εχεις προβλημα που φοραμε γραβατα?το ξερεις πως σε γραφουμε στα αρχιδια μας κομπλεξικε.αν εισαι μαγκας δουλεψε και εσυ αλλιως φαε απο τα ετοιμα ή παρε καμμια πιπα στα κομματοσκυλα να σου πετανε ψιχουλα ζωο..

οπως προειπα βρωμανε τα κουμουνια και ειναι δυσκολο να παιζεις ξυλο οταν ο αλλος βρωμαει.
4.Οι απλυτοι που παρακολουθουν τη συζητηση δεν προκειται να καταλαβουν ποτε.Ειναι σαν να μιλας στο τοιχο οταν μιλας σε κουμουνι απλως ο τοιχος δεν βρωμαει.

5.να πατε στη Ρωσσια ζωα

Φιλικα

Το κακο σας το καιρο ρε μπασταρδοι..Ποιος σας ειπε πως γουσταρουμε τις βρωμερες μασχαλες σας και το κολο ριζοσπαστη σας..Τον λιωσαμε στο ξυλο το πουστη αυτον και καθε κολοκουμουνι που ηθελε να βγει στη τηλεοραση και να πει πως οι καταληψεις ειναι της ΚΝΕ.
Αντε ρε πανια στη Ρωσσια να ψοφισετε οπως ο Ζαχαριαδης που νομιζετε πως μιλατε σε ασχετους.

Αι στο διαολο μαλακες.Ζωα..Οτι και να μου πεις για ιστορια εισαι για το πουτσο.

Κολοπαιδα γαμω τη δημοκρατια να γινει κατι να πατε στο διαολο ολα τα κομματοσκυλα.Ειστε το βαρος της κοινωνιας.μαλακα..Κανε  κανα μπανιο πρωτα βρωμιλε..

Απαντησε μου τωρα ποιος εχει επιχειρηματα συμφωνα με αυτα που ειπες εσυ! Η θα διαψευσεις και τον εαυτο σου?

Αντε γεια ρε που θελετε να μιλησουμε και σοβαρα  :jerking:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Το Κυπριακο το εκανε ο Ιωαννιδης!!!! Παρτε το χαμπαρι . Αλλη η Χουντα Παπαδοπουλου και αλλη του Ιωαννιδη. Δηλαδη αν κανει μια μαλακια τωρα ο Καραμανλης θα κατηγορηθει ο Ανδρεας Παπανδρεου? Οχι βεβαια...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
germaon υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου και αυτό είναι κάτι απόλυτα σεβαστό. Πριν προχωρήσω στην παράθεση της δικής μου άποψης, επέτρεψέ μου να σε ενημερώσω οτι τη δυνατότητα που έχεις αυτή τη στιγμή να βγαίνεις και να λές ελεύθερα όσα λές δεν θα την είχες την περίοδο της δικτατορίας όπως και σε κάθε εποχή ολοκληρωτικού καθεστώτος. Την ελευθερία λόγου λοιπόν που εσύ απολαμβάνεις και ορισμένες φορές καταχράσαι πρέπει να τη σεβαστείς. Και κυρίως οφείλεις να παραδεχτείς ότι μια τέτοια δυνατότητα δεν θα υπήρχε αν ήταν στην εξουσία ο τάδε παπαδόπουλος.

Δεν ξέρω την ηλικία σου. Ακούγεσαι μικρότερος από εμένα. Δεν το λέω για να σε μειώσω, δεν έχω τέτοιο σκοπό.

Ο φανατισμός όμως με τον οποίο εκφράζεσαι, η πίστη σου ότι "έτσι όπως λέω εγώ έγιναν τα πράγματα" σε αφήνει λίγο εκτεθειμένο. Σε προλαβαίνω πριν αναφέρεις "γεγονότα", "ιστορικούς" και "δημοσκοπήσεις σε ηλικίες πάνω από 55". Όλα όσα λές δεν τα έχεις ζήσει, η άποψη που εκφράζεις δεν είναι δική σου. Είσαι απλά φερέφωνο. Θα προτιμούσα να έλεγες τη δική σου γνώμη. Προτιμώ το "έτσι μου γουστάρει" από τον τάδε και δείνα ανθυπο-ιστορικό, πουλημένο ανθρωπάκι. Γιατί έχω μάθει εδώ που έχω φτάσει, όσο έχω νοιώσει και καταλάβει, ότι όλοι είναι πουλημένοι.

Η δικτατορία ή "επανάσταση" όπως την ονομάζεις ήταν σαφέστατα αμερικανόφερτη. Δεν το λέω εγώ αλλά τα έγγραφα του Αμερικάνικου Υπουργείου Εξωτερικών ή του Αγγλικού Φόρειν Όφις δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το παρελθόν επιστρέφει ωραιοποιημένο. Είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας και κυρίως της προσωπικής μου. Εϊναι κοινώς αποδεκτό ότι το παρόν δημοκρατικό σύστημα είναι το μη χείρον. Και η δικτατορία δεν είναι δημοκρατία.

Πες λοιπόν την άποψή σου γιατί μπορείς να το κάνεις χωρίς να χτυπήσει η πόρτα σου και να σε πάρουν σηκωτό για "εξακρίβωση". Και σεβάσου την ελευθερία που έχεις. Γιατί δεν δόθηκε, κερδίθηκε. Και όχι από κάποιους σαν εσένα.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φιλε (και πιστεψε με το λεω με πολυ ειλικρινεια)sincity τα αρχεια του αμερικανικου φορειν οφις που βγηκαν στη δημοσιοτητα το 2002 αποδεικνυουν το ακριβως αντιθετο. Οτι η Χουντα επιασε στον υπνο τους αμερικανους. Υπαρχει μαλιστα και η περιβοητη επιστολη Ταλμποτ(πρεσβης των ΗΠΑ στην Ελλαδα) που λεει σε γενικες γραμμες, "Στην Ελλαδα εχει γινει πραξικοπημα του στρατου. Πώς να ενεργησουμε?" Και ακολουθει απαντηση απο τον προεδρο, "Περιμενετε να δειτε ποιός θα επικρατησει , και συνεργαστειτε μαζι του"!!! Αυτο καταδεικνυει οτι οι Αμερικανοι δεν ηξεραν !
Επισης "φερεφωνο" να διαβαζει αριστερους ιστορικους εχεις ξαναδει? Αντιθετως δεν νομιζω καποιος αριστερος να εχει πλησιασει (δε λεω να διαβασει) καποιο βιβλιο ενος "Ακροδεξιου". Ουτε καν ακουνε την αλλη αποψη την οποια εγω απεδειξα οτι διαβαζω.
Δεν εζησα τη Χουντα , συνεπως φυσιολογικα δεν εχω ιδιαν αποψην. Αναγκαστικα θα διαβαζω αποψεις αλλων. Δηλαδη εσυ για γεγονοτα που δεν εζησες δεν εχεις αποψη? Για το παρον συστημα διαφωνω οτι ειναι το μη χειρον. Αποψεις ειναι αυτες.
Και πιστεψε με ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
sincity μακαρι καποιοι να διαβασουν με λιγη σοβαροτητα αυτα που λες γιατι ειναι πολυ σοβαρα..

germaon συνεχιζεις να αποφευγεις το ερωτημα μου και μου λες για το κυπριακο και τους αμερικανους. θα αρχισω να πιστευω οτι δεν εχεις επιχειρηματα..

οσο για την αμερικανοδικτατορια στην ελλαδα ρωτα και διασταυρωσε αυτο που θα σου πω. Ο παπαδοπουλος μερικες μερες πριν κανει πραξικοπημα και βγαλει το στρατο στους δρομους ειχε στειλει μεσω της αμερικανικης πρεσβιας γραμμα στον αμερικανο προεδρο ζητωντας του την αδεια να το κανει. Η αμερικη θεωρησε πως δεν ηταν ακομη προσφορο το εδαφος και εστειλε αρνητικο μνμ το οποιο ομως στην ελλαδα πλαστογραφηθηκε. Συγκεκριμενα διαγραφηκε η προταση "δεν ειναι η καταλληλη στιγμη" Αρα οι αμερικανοι ηξερα γιατι οι ιδιοι ειχαν συζητησει με τον παπαδοπουλο το πραξικοπημα αλλα ηθελαν να το καθυστερησουν για να γινουν πιο ευνοικες οι συνθηκες οσο αναφορα την ρωσσικη επηρροη στην ελλαδα. Το πραξικοπημα εγινε και τελικα η αμερικη το στηριξε...
Εχω διαβασει βιβλια ακροδεξιων φιλε germaon και δεν ειμαι ο μονος αριστερος που το κανει γιατι πιστευεις το αντιθετο?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Σορρυ αλλα το Κυπριακο εσυ το ανεφερες και σου απαντησα. Ποιό ερωτημα σου δεν απαντω?...
Οι Αμερικανοι σχεδιαζαν πραξικοπημα με τους στρατηγους οχι με τον Παπαδοπουλο. Την επιστολη που λες δεν την ξερω.
Τα λογια του sincity μαλλον εσυ Τσε πρεπει να τα λαμβανεις υποψην....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Και μπορεις να μου αναφερεις ποιά βιβλια ακροδεξιων εχεις διαβασει?

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
germaon τους επηξες ρε φιλε..

che εισαι μεγαλη κοτα.αν εχεις αρχιδια απαντα σε αυτα που σε ρωταω.εχουμε φτασει στη 19η σελιδα και ακομα μωρη κοτα... :2funny: :grin:

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Και μπορεις να μου αναφερεις ποιά βιβλια ακροδεξιων εχεις διαβασει?

αφου μου απαντησεις εσυ περι επειχηρηματων.. εθεσες μια προταση περι υβρεων και σου εθεσα μια ερωτηση κοιτα ποιο πανω αν θες.. εκτος αν θες να απανταμε οτι μας βολευει.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
φίλε germaon (και το εννοώ) όσον αφορά στα αρχεία δώσε μου 1 μέρα να ψάξω μια συγκεκριμένη πηγή. Αν κάνω λάθος θα το αναγνωρίσω. Δεν έχω τέτοια προβλήματα.

Πράγματι, πολλοί "αριστεροί" είναι το ίδιο φανατικοί με πολλούς "ακροδεξιούς", τόσο φανατικοί που δεν ενδιαφέρονται για την άλλη άποψη. Οι χαρακτηρισμοί σε εισαγωγικά γιατί τέτοιες ταμπέλες δεν ισχύουν πια, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που κάποτε ίσχυαν. Είναι λάθος οι ταμπέλες.

Η γνώμη που έχω σχηματίσει πλέον είναι ότι το να επικαλείσαι φωνές "αριστέρές" ή "δεξιές" είναι ρίσκο. Όλοι είναι στο κόλπο, όλοι κάτι πουλάνε. Εϊναι στην κρίση του καθενός να φιλτράρει και να κρατήσει ό,τι νομίζει ότι είναι αλήθεια. Και εγώ το κάνω και εσύ και όλοι. Εδώ όμως, για το συγκεκριμένο, ήθελα και τη δική σου άποψη.

Αυτό που προσωπικά με πειράζει σε περιπτώσεις ολοκληρωτικών καθεστώτων τύπου δικτατορίας ή κομμουνιστικού σχήματος είναι η στέρηση της ελευθερίας. Και είναι το πιο σημαντικό.

Εκεί που συμφωνούμε είναι στο ότι αυτό που υπάρχει στην ελλάδα δεν είναι δημοκρατία. Είναι η εκδίκηση της κακογουστιάς και των μετρίων. Και έχουν έρθει για να μας καθήσουν στο σβέρκο.

Εμείς εδώ δεν έχουμε δημοκρατία, έχουμε την ελληνική της έκδοση. Και όμως, όσο κακή και αν είναι, όσο μακρία και αν βρίσκεται από την πραγματική ισονομία και ισοπολιτεία που οραματίστηκαν εκεί τον 5ο αιώνα πχ, προσωπικά την προτιμώ από κάθε άλλο ενδεχόμενο.

Προς το παρόν.

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
germaon τους επηξες ρε φιλε..

che εισαι μεγαλη κοτα.αν εχεις αρχιδια απαντα σε αυτα που σε ρωταω.εχουμε φτασει στη 19η σελιδα και ακομα μωρη κοτα... :2funny: :grin:

κριμα για σενα αλλα εισαι ασοβαρος..εσυ εχεις μπερδεψει τις βουρτσες... επειδη εχω αρχιδια και δεν κρυβομαι πισω απο πληκτρολογια σε προσκαλεσα τουλαχιστον 2 φορες να ερθεις στο ΕΜΠ να τα πουμε. δεν απολογειται κανεις εδω μεσα παλικαρα μου. Προσπαθουμε οι περισσοτεροι τουλαχιστον να κανουμε ενα υγειη διαλογο. 6 post ποιο πανω απο το δικο σου σ'αυτη τη σελιδα 19 απεδειξα γιατι δεν προκειται να σου ξανα δωσω σημασια...  Αντε γεια

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom