Νέα

Η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Εγώ ακόμη αδυνατώ να κατανοήσω πώς ο ελληνικός εθνικισμός μπορεί να συνδέεται ή και να εκφράζεται μέσα από σχήματα προσκείμενα στον πάλαι ποτέ γερμανικό εθνικο-σοσιαλισμό.
Λογικά ο οποιοσδήποτε Έλληνας εθνικιστής θα έπρεπε να αποστρέφεται μετά βελυγμίας αυτούς που εισέβαλαν και υποδούλωσαν την πατρίδα του για 4 χρόνια.
Ας μου απαντήσει κάποιος φίλος της Χρυσής Αυγής επ'αυτής της απορίας μου αν γίνεται.
Να μας απαντήσουν και για το ξύλο που έχουν φάει κατά καιρούς  Ελληνες μετανάστες στη Γερμανία από τα αδέλφια τους, τους ναζί...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
γι αυτό δε λένε τίποτα οι έλληνες φασίστες???

πως το σχολιάζουν??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να μας απαντήσουν και για το ξύλο που έχουν φάει κατά καιρούς  Ελληνες μετανάστες στη Γερμανία από τα αδέλφια τους, τους ναζί...

φανταζομαι οτι δεν ηταν μελη της χ.α αυτοι που τις φαγανε :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
φαντασου να πανε χρυσαυγιτες κάπου έξω και να φάνε ξύλο από τους αντίστοιχους φασιστες εκεί... ε ρε γλεντιααα......

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
ε δεν νομιζω να γινει και αυτο ρε
ειπαμε :2funny:
Ο επικεφαλής της Χρυσης Αυγης παντως επειδη δε φερνει και πολυ σε Άριο δε νομιζω να την βγαλει καθαρη αν συναντησει καμια αντιστοιχη ομαδα στο εξωτερικο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο επικεφαλής της Χρυσης Αυγης παντως επειδη δε φερνει και πολυ σε Άριο δε νομιζω να την βγαλει καθαρη αν συναντησει καμια αντιστοιχη ομαδα στο εξωτερικο.

σε αρειανο ομως?
:2funny:
ε θα γνωριστουν αυτοι ρε

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
είπαμε ρε παιδιά, αλλά δεν διαβάζετε....
άλλο ελληνικός εθνικισμός και άλλο εθνικοσοσιαλισμός.
μην τα συγχέουμε.
την απορία την έχετε γιατί τα συγχέετε.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ελατε τωρα ,σ αυτες τις εκλογες που μας εχουν πρηξει με τη μη αυτοδυναμια ,λες και τοσα χρονια καποιος κυβερνουσε, θα κατεβουν παλι ολοι ,κυνηγοι ,πρασινοι ,ροζ ,τιγρε , εε μαζι μ αυτους και οι χρυσαυγιτες και οτι αρπαξουν .
παντως καλυτερα να κατεβαιναν οι ιεροδουλες και κανεις δεν θα τις πειραζε και θα ειχε και πλακα το θεμα.
πιο μεγαλη. 

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
ελατε τωρα ,σ αυτες τις εκλογες που μας εχουν πρηξει με τη μη αυτοδυναμια ,λες και τοσα χρονια καποιος κυβερνουσε, θα κατεβουν παλι ολοι ,κυνηγοι ,πρασινοι ,ροζ ,τιγρε , εε μαζι μ αυτους και οι χρυσαυγιτες και οτι αρπαξουν .
παντως καλυτερα να κατεβαιναν οι ιεροδουλες και κανεις δεν θα τις πειραζε και θα ειχε και πλακα το θεμα.
πιο μεγαλη. 

φίλε κάπου τα μπέρδεψες...στις ευρωεκλογές δεν τίθεται θεμα αυτοδυναμίας

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγω δεν καταλαβαινω απο συμβολα και χαιρετισμους, αλλα εχω διαβασει αρκετα και εχω δει τι σημαινει 50 χρονια "κατοχη" απο κομουνιστομπολσεβικισμο σε πανω απο 15 καταδυναστευμενες χωρες της ευρωπης που οι καλοι μας εβρεοκουμουνιστες τις πηγαν πισω στο μεσαιωνα επιδη δεν συμφωνουσαν μαζι τους.........ΠΟΤΕ ΡΕ ΞΑΝΑ..και οσο αφορα τις παπαριες για ξυλο και τετοια ..αυτα αφορουν κατι τουρκαλαδες βρομυλους που τους χαιδεψαν καταλληλα (περιπτωση στο Αμβουργο ,εδωσα κιεγω ενα χερακι) και λιγο μου φανηκε... :bottom: :bottom:για ρωτηστε τους ρουμανους η τους τσεχους η τους ουγγρους.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω δεν καταλαβαινω απο συμβολα και χαιρετισμους, αλλα εχω διαβασει αρκετα και εχω δει τι σημαινει 50 χρονια "κατοχη" απο κομουνιστομπολσεβικισμο σε πανω απο 15 καταδυναστευμενες χωρες της ευρωπης που οι καλοι μας εβρεοκουμουνιστες τις πηγαν πισω στο μεσαιωνα επιδη δεν συμφωνουσαν μαζι τους.........ΠΟΤΕ ΡΕ ΞΑΝΑ..και οσο αφορα τις παπαριες για ξυλο και τετοια ..αυτα αφορουν κατι τουρκαλαδες βρομυλους που τους χαιδεψαν καταλληλα (περιπτωση στο Αμβουργο ,εδωσα κιεγω ενα χερακι) και λιγο μου φανηκε... :bottom: :bottom:για ρωτηστε τους ρουμανους η τους τσεχους η τους ουγγρους.....

τυπε μου!δικε μου!

:2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

κατσε ρε
δλδ λες οτι στην ρουμανια δεν περνουσαν καλα?

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

γι αυτό μακρυα από ξένες ιδεολογίες τυπου ναζισμού/κομμουνισμού/φιλελευθερισμου/σοσιαλισμού...μόνο Ελλάδα και να πάνε να γα...θουν όλοι όσοι θελουν να μας βαλουν σε μαντρυά για να κανουν τους τσοπάνηδες

Επισκέπτης

οι χωρες του πρωην Ανατ. μπλοκ ξεπεσαν οικονομικα γιατι κοιλαραδες τυπου Παπαριωνα καταβροχθιζανε καθημερινα τονους φαγητου και ετσι ο λαος ηταν στην πεινα  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οι χωρες του πρωην Ανατ. μπλοκ ξεπεσαν οικονομικα γιατι κοιλαραδες τυπου Παπαριωνα καταβροχθιζανε καθημερινα τονους φαγητου και ετσι ο λαος ηταν στην πεινα  :2funny: :2funny: :2funny:

καλως τον
μεγαλεεεεε :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αποτυχημένη προσπάθεια για χιούμορ.

Αλλά άσε, μπορεί να τσιμπήσει καμία ψυχολόγα από αυτές που μπαίνουν στο site.

Καλόοο. Είναι τεχνική για το θρεντ "ξερό καμάκι" δηλαδη...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
γι αυτό μακρυα από ξένες ιδεολογίες τυπου ναζισμού/κομμουνισμού/φιλελευθερισμου/σοσιαλισμού...μόνο Ελλάδα και να πάνε να γα...θουν όλοι όσοι θελουν να μας βαλουν σε μαντρυά για να κανουν τους τσοπάνηδες

Έχω πάντως να σχολιάσω σ' αυτά που λες, φίλε, πως με το να βάζουμε όλους τους -ισμούς σε ένα τσουβάλι, λαϊκίζουμε και μόνον. (Άποψή μου, μην το πάρεις προσωπικά.)
Διότι -ισμός είναι και ο Χριστιανισμός (και μάλιστα ξενοκίνητος κατά τη λογική σου, μιας και δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα), -ισμός και ο Ουμανισμός, όπως και πολλοί άλλοι -ισμοί.
Δεν είναι δυνατόν η κάθε κοινή πολιτική άποψη (η αγάπη για την ελευθερία και δημοκρατία π.χ.) να μας "βάζει σε μαντρί" και όποιος την έχει να είναι δυνάμει "τσοπάνης".
Είναι λοιπόν προτιμότερο να κάνουμε σαφές ποιους -ισμούς σιχαινόμαστε (και γιατί), αποφεύγοντας τις γενικότητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom