Νέα

Η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Sorry, αλλά που έχεις γνωρίσει προσωπικά Πολωνούς; Κάτι συντηρητές που είχε τύχει, νορμάλ...μετανάστες

ναι εχω
και εχω παει και σε πολωνικο μαγαζι δυστηχως
το πρωην ακροπολ η πολονιαν οπως το λεγαμε ;)
οπως σου ειπα δεν ειναι ολοι
γενικα υπαρχει μια αντιπαθεια για την ελλαδα
εγω αυτο εχω διαπιστωσει τωρα ο καθενας εχει δικα του βιωματα
οπως πχ πολλοι λενε για τους βουλγαρους,εγω οσους και οσες εχω γνωρισει δεν μου εδωσαν την εντυπωση οτι αντιπαθουν τους ελληνες

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε τι ακριβώς εύγε; Στην ταύτιση Εθνικών φρονημάτων με Εθνικοσοσιαλισμό - Ρατσισμό; Από κάτι τέτοια υπέφερε η χώρα 50 χρόνια και μετά η ανάρτηση σημαίας θεωρούνταν μαύρη αντίδραση.

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
O ΣΥΡΙΖΑ [...] ας σκεφτεις οτι και καλα θελει να εκπροσωπει την λαικη και φτωχη ταξη αλλα με τον αλαβανο απο τους πιο πλουσιους βουλευτες, οτι ειναι και καλα υπερ των ανεργων [...]

Γιατί, εσύ ξέρεις πολλούς φτωχούς βο(υ)λευτές??? Οι άλλοι θαρρείς πως έχουν λίγα? Στις προσωπικές τους δηλώσεις, σίγουρα... Αλλά τί γίνεται με συγγενείς και "κουμπάρους"??

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ΠΑΙΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΖΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ.

Που πστεύει οτι έχει πάρει εργολαβία την προάσπιση του Έθνους...πές στου συναγωνιστές σου να ξεκαβαλήσουν από το καλάμι και το συζυτάμε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Sorry, αλλά που έχεις γνωρίσει προσωπικά Πολωνούς; Κάτι συντηρητές που είχε τύχει, νορμάλ...μετανάστες
οι Πολωνοι μισουνε τους Ρωσσους γιατι λενε οτι ηταν υπο Σοβιετικη κατοχη 50 χρονια!!!τωρα τους μισουνε γιατι ενω η Ρωσσια εχει τα παντα αυτοι δεν εχουνε τιποτα μονο αρακα καροτα πατζαρια και πατατες.και ειναι αναγκασμενοι να πληρονουνε το γκαζι και το πετρελαιο με της παγκοσμιες τιμες.εμας τους Ελληνες δεν μας πολυ πανε λογω θρησκιας.ειναι πολυ φανατικοι καθολικοι.ακομα και οι Κροατες τοσο φανατικοι δεν ειναι!!!οι Βουλγαροι δεν μας μισουνε.καταρχην ειναι ορθοδοξοι και εχουνε πολλα Ελληνικα στοιχεια στον πολητισμο τους.οι Πολωνοι εχουνε πολυ μεγαλο κομπλεξ και τωρα εχουνε γινει πιο κακοι γιατι η οικονιμια τους ειναι σε κριση!!!

Casual_Style_

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Keyser Soze δεν ειπα το αντιθετο οτι οι υπολοιποι βουλευτες ειναι φτωχοτεροι ή δεν ειναι καβατζωμενοι οι συγγενοι τους, απλα λεω οτι ο συριζα ειναι για τον πουτσο. ο,τι πολιτικες ενεργειες  κανουν, θα ειναι ειτε ακρως ανθελληνικες ή σε βάρος της ελληνικης εργατικης ταξης. και αν αναρωτιεσαι αν ψηφιζω λαος ή χ.α σου απαντώ δεν κανω καν τον κοπο να παω στις καλπες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν και διαφωνω με τις αποψεις τους (οχι ολες ομως....) θα ηθελα να μπουνε στη βουλη ακομα και οι χρυσαυγιτες.....γενικα ειμαι υπερ της πολιτικης ποικιλλιας και μακαρι η επομενη κυβερνηση να μην βγει με αυτοδυναμια :cheesy: :cheesy:
καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις στη βουλη και παραεξω απο κει....

υ.γ. το πας μη ελλην βαρβαρος δεν εχει την εννοια που οι πιο πολλοι ξεροκεφαλοι πιστευουν οτι εχει....

υ.γ.2 καλη και αξια η χρυση αυγη αλλα οι πιο πολλοι χρυσαυγιτες ειναι απλως παραφουσκωμενα γομαρακια που τα χαρακτηριζει η ημιμαθεια :)

υ.γ.3 η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας σας το ανεφερα? :P

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αν και διαφωνω με τις αποψεις τους (οχι ολες ομως....) θα ηθελα να μπουνε στη βουλη ακομα και οι χρυσαυγιτες.....γενικα ειμαι υπερ της
Σε Δημοκρατικη Βουλη, ανθρωποι που δεν εχουν σχεση με Δημοκρατια? I dont think so :)

MOUSIGETIS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πολλοι μεταναστες αυξημενη εγκληματικοτητα, ειδικα τα αλβανα..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν τίθεται πάντως θέμα να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, πόσο μάλλον στην Ευρωβουλή.
Πάλι θα μαζέψει το 0,0002%, ως συνήθως.
Ας κατέβει λοιπόν.
Πολύς ντόρος για το τίποτα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε Δημοκρατικη Βουλη, ανθρωποι που δεν εχουν σχεση με Δημοκρατια? I dont think so :)

Οσο δε με χαλανε οι αποψεις του αλαβανου και του τσιπρα αλλο τοσο δε με ενοχλουν και οι αποψεις της χα....μπορει να μπει και η αντιφα στη βουλη? μακαρι να μπει.....ολοι ειναι ευπροσδεκτοι να λενε τις αποψεις τους.....ποιος ειπε μπαι δε γουει οτι δεν εχουν σχεση με το δημοκρατικο πολιτευμα οι χαυγιτες? εθνικιστες ειναι οι ανθρωποι οχι δικτατορες....
οι αρχαιοι ελληνες που δημιουργησαν τη δημοκρατια και ειχαν αυστηροτατο πρωτοκολλο οχι μονο για τους αλλοδαπους αλλα και για αυτος που ηταν απο αλλες πολεις-κρατη (οχι οτι εχουν καμια σχεση με τη ΧΑ απλα το αναφερω)

αυτοι παντως που θα συνεχισω να υποστηριζω με σθενος ειναι οι οικολογοι πρασινοι....παρολιγο να μπουν στις τελευταιες εκλογες :) :)

υ.γ. πας μη ελλην βαρβαρος = αυτος που δεν διαθετει την ελληνικη παιδεια
εσυ οταν μιλας για βαρβαρο στην καθουμιλουμενη (εστω οτι εισαι χρυσαυγιτης ας πουμε) εννοεις αυτον που δεν εχει την ελληνικη παιδεια? και τι εννοουμε ως ελληνικη παιδεια? τετοιες φρασεις δεν ειναι για να τις πιανουμε στο στομα μας ετσι οπως εχει εξελιχθει η ελληνικη παιδεια και τα ελληνοπουλα γενικοτερα...δε μας παιρνει...  :)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε Μουνίτσα, τι θα πει "καλό είναι να μπουν στη Βουλή"??

Στη Βουλή δεν μπαίνεις ούτε με πραξικόπημα, ούτε με κλήρωση.

Πρέπει να σε ψηφίσει ο "κυρίαρχος Λαός". Άν τους ψηφίσει θα μπούν, αν δεν τους ψηφίσει δεν θα μπούν. Αν εσύ θέλεις να μπούν, ψήφισέ τους. Τώρα, αν θέλεις να μπούν και άλλοι, π.χ. οικολόγοι, ψαράδες, φυσιολάτρεις και δεν ξέρω 'γω τι, θα έχεις δίλημμα...

Προσωπικά πιθανολογώ πως δεν θα μπούν στη Βουλή και κάθε άλλο παρά θα στενοχωρηθώ για να είμαι και ειλικρινής.

Αν μη τι άλλο από συμπαράσταση στους Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία τη δεκαετία του '60!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom