sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.313
- Πόντοι
- 22.266
γιαγαντας rip
οι παλιοι πουστηδες τυπε πχ Φρεντυ Μερκιουρη κλπ ειχανε μια αλλη ποιοτητα σε συγκριση με τους σημερινους.
Σαν τους πολιτικους ενα πραμα
δεν θυμαμαι ποτε αλλοτε μεσα σε μια χρονια να χουν φυγει τοσα πολλα μεγάλα και κυριως αναγνωρισμενα ονοματα απο τον καλλιτεχνικο χώρο...
αν και στα παιδικα μου χρονια, και κυριως, μετεπειτα της εφηβιας μου, δεν ημουν και τοσο της ποπ κουλτουρας, παρολα αυτα εχουν μεινει ανεξίτηλα στη μνημη μου βιωματα και γεγονοτα που συνοδευτηκαν απο μουσικα ακουσματα προερχομενα απο καλλιτεχνες οπως ο prince, ο george michael κτλ...
περα απο την αναμφισβητη καλλιτεχνικη αξια του και την απωλεια του, με το θανατο του "πεθαινει" κι ενα κομματι του παρελθοντος σου (για οσους εζησαν ως παιδια και εφηβοι στα 80s-90s)
υγ μη ξεχναμε το 2016 ηταν κι η χρονια που εφυγε ο τιτανας ο λεμι (και ο bowie που αρχικως τον ξεχασα)
rip για το καλλιτεχνη
και για ολους εμας χρονια πολλα και κυριως κα-υ-λα!
H αιτία για όσα συνέβησαν στην μουσική βιομηχανία και για τόσες απώλειες το 2016 ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
10 Ιανουαρίου 2016
:o :o :o :o :o[size=10pt]ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ[/size] :o :o :o :o :o
πεθαινουν εκαττομυρια καθε ημερα ομονοιακοι απο πρεζα,no one bats an eye
πεθαινει ο George απο ξεχασμενο δονητη στον κωλο του and everyone loses their minds :S :S :S
υπερβαλεις! κανεις, εδω μεσα τουλαχιστον, δεν ειδα να χανει τα μυαλα του...πεθαινουν εκαττομυρια καθε ημερα ομονοιακοι απο πρεζα,no one bats an eye
πεθαινει ο George απο ξεχασμενο δονητη στον κωλο του and everyone loses their minds :S :S :S
Κακομοιρα τα σχολια σουπεθαινουν εκαττομυρια καθε ημερα ομονοιακοι απο πρεζα,no one bats an eye