.....ποιος ειπε μπαι δε γουει οτι δεν εχουν σχεση με το δημοκρατικο πολιτευμα οι χαυγιτες? εθνικιστες ειναι οι ανθρωποι οχι δικτατορες....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 415
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Βρε Μουνίτσα, τι θα πει "καλό είναι να μπουν στη Βουλή"??
Στη Βουλή δεν μπαίνεις ούτε με πραξικόπημα, ούτε με κλήρωση.
Πρέπει να σε ψηφίσει ο "κυρίαρχος Λαός". Άν τους ψηφίσει θα μπούν, αν δεν τους ψηφίσει δεν θα μπούν. Αν εσύ θέλεις να μπούν, ψήφισέ τους. Τώρα, αν θέλεις να μπούν και άλλοι, π.χ. οικολόγοι, ψαράδες, φυσιολάτρεις και δεν ξέρω 'γω τι, θα έχεις δίλημμα...
Προσωπικά πιθανολογώ πως δεν θα μπούν στη Βουλή και κάθε άλλο παρά θα στενοχωρηθώ για να είμαι και ειλικρινής.
Αν μη τι άλλο από συμπαράσταση στους Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία τη δεκαετία του '60!!
E ναι εννοειται αυτο.....αμα δεν τους ψηφισουν μη σωσουν και μπουν....σιγα....απλα εννοω οτι προσωπικα δεν το θεωρω αρνητικο το να μπουν στη βουλη...οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα.... οχι οτι πρεπει σωνει και ντε να μπουν προσωπικα δε θα τους ψηφιζα ποτε....αλλα και παλι ας μη λεμε μεγαλες κουβεντες ποτε δεν ξερεις....
Χαχαχα. Πως τα λες έτσι θεία μου νίτσαE ναι εννοειται αυτο.....αμα δεν τους ψηφισουν μη σωσουν και μπουν....σιγα....απλα εννοω οτι προσωπικα δεν το θεωρω αρνητικο το να μπουν στη βουλη...οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα.... οχι οτι πρεπει σωνει και ντε να μπουν προσωπικα δε θα τους ψηφιζα ποτε....αλλα και παλι ας μη λεμε μεγαλες κουβεντες ποτε δεν ξερεις....
Πρέπει να ασχοληθώ μαζί σου.
Ως γνωστόν ως Siegmund Freud, έχω αναλύσει το θέμα "νιμού" καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Εεεεπ, εδώ είμαστε συμπεριφοριστές.
analhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αν και διαφωνω με τις αποψεις τους (οχι ολες ομως....) θα ηθελα να μπουνε στη βουλη ακομα και οι χρυσαυγιτες.....γενικα ειμαι υπερ της πολιτικης ποικιλλιας και μακαρι η επομενη κυβερνηση να μην βγει με αυτοδυναμια
καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις στη βουλη και παραεξω απο κει....
υ.γ. το πας μη ελλην βαρβαρος δεν εχει την εννοια που οι πιο πολλοι ξεροκεφαλοι πιστευουν οτι εχει....
υ.γ.2 καλη και αξια η χρυση αυγη αλλα οι πιο πολλοι χρυσαυγιτες ειναι απλως παραφουσκωμενα γομαρακια που τα χαρακτηριζει η ημιμαθεια
υ.γ.3 η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας σας το ανεφερα?
Ψιτ, μουνίτσα...όταν είμαστε ημιμαθείς σε κάποιο θέμα, σώφρων είναι να το βουλώνουμε παρά να το παίζουμε γνώστες και να κατηγορούμε και τους άλλους για ημιμάθεια και ξεροκεφαλιά.
Για να μαθαίνεις λοιπόν, αυτά περί δήθεν ελληνικής παιδείας είναι ασυναρτησίες ασχέτων, ούτε ο Ισοκράτης εννοούσε αυτό που λες (αντιθέτως πρέσβευε ότι πρέπει να ειλωτεύουμε τους βαρβάρους) αλλά ούτε και οι αρχαίοι Έλληνες (οι οποίοι ευτυχώς ήταν καθ' όλα φυλετιστές).
Κάτι άλλο που δεν γνωρίζεις, είναι ότι οι χα δεν είναι εθνικιστές αλλά εθνικοσοσιαλιστές (ναζί) και όντως δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία αλλά φυσικά είναι δικαίωμά τους να κατέβουν σε εκλογές.
Το θέμα είναι να μην παραπλανιούνται οι νέοι και μπλέκουν εκεί.
Και δεν χρειάζεται ξεχωριστό θέμα η είδηση ότι ένα κόμμα κατεβαίνει σε εκλογές.
Εεεεπ, εδώ είμαστε συμπεριφοριστές.
Παρντόν μεσιέ Voltaire??
Το πας μη 'Ελλην βάρβαρος έχει αυτή ακριβώς την σημασία που καταλαβαίνουν οι περισσότεροι και έτσι το εννοούσε ο Ισοκράτης. Βάρβαρους αποκαλούσαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι συλλήβδην όλους τους μη-Έλληνες.
Οσοι έχουν έχουν ασχοληθεί και διαβάσει αρχαία εληνική γραμματεία δεν έχουν καμία αμφιβολία περί του θέματος αυτού.
Οσοι έχουν έχουν ασχοληθεί και διαβάσει αρχαία εληνική γραμματεία δεν έχουν καμία αμφιβολία περί του θέματος αυτού.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ψιτ, μουνίτσα...όταν είμαστε ημιμαθείς σε κάποιο θέμα, σώφρων είναι να το βουλώνουμε παρά να το παίζουμε γνώστες και να κατηγορούμε και τους άλλους για ημιμάθεια και ξεροκεφαλιά.
Για να μαθαίνεις λοιπόν, αυτά περί δήθεν ελληνικής παιδείας είναι ασυναρτησίες ασχέτων, ούτε ο Ισοκράτης εννοούσε αυτό που λες (αντιθέτως πρέσβευε ότι πρέπει να ειλωτεύουμε τους βαρβάρους) αλλά ούτε και οι αρχαίοι Έλληνες (οι οποίοι ευτυχώς ήταν καθ' όλα φυλετιστές).
Κάτι άλλο που δεν γνωρίζεις, είναι ότι οι χα δεν είναι εθνικιστές αλλά εθνικοσοσιαλιστές (ναζί) και όντως δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία αλλά φυσικά είναι δικαίωμά τους να κατέβουν σε εκλογές.
Το θέμα είναι να μην παραπλανιούνται οι νέοι και μπλέκουν εκεί.
Και δεν χρειάζεται ξεχωριστό θέμα η είδηση ότι ένα κόμμα κατεβαίνει σε εκλογές.
αποτι ειδα αυτον που το ανοιξε το θεμα δεν ανηκει στον χωρο
το ανοιξε για τον αντιθετο λογο απο αυτον που υποννοεις
ενω ας πουμε ενα θεμα που λεγεται ελλαδα μια χωρα που λεγεται μπανανια η το θελω να φυγω απο αυτην την σκατοχωρα ειναι πολυ χρησιμο
ενω ας πουμε ενα θεμα που λεγεται ελλαδα μια χωρα που λεγεται μπανανια η το θελω να φυγω απο αυτην την σκατοχωρα ειναι πολυ χρησιμο
Δεν έχεις άδικο. Και εγώ που έχω φύγει από αυτή τη σκατοχώρα, ξαναγύρισα τρέχοντας. Καλά είναι να τη βρίζουμε μεταξύ μας γιατί τη θέλουμε καλύτερη, αλλά όχι και να έχουμε κομπλεξ κατωτερότητας (ούτε ανωτερότητας).
analhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μπόρεσες να καταλάβεις τι υποννοώ;;
Δεν υποννοώ κάτι, πόσο μάλλον αυτό που εσύ υποννοείς, το λέω ξεκάθαρα είναι εντελώς ανούσιο θέμα. Ούτε σχολίασα τα κίνητρα του δημιουργού.
Για τα υπόλοιπα θέματα εσύ τα ανέφερες, δεν θα κάτσω να σχολιάσω αυτά που λες.
Το πας μη 'Ελλην βάρβαρος έχει αυτή ακριβώς την σημασία που καταλαβαίνουν οι περισσότεροι και έτσι το εννοούσε ο Ισοκράτης. Βάρβαρους αποκαλούσαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι συλλήβδην όλους τους μη-Έλληνες.
+1
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μπόρεσες να καταλάβεις τι υποννοώ;;
Δεν υποννοώ κάτι, πόσο μάλλον αυτό που εσύ υποννοείς, το λέω ξεκάθαρα είναι εντελώς ανούσιο θέμα. Ούτε σχολίασα τα κίνητρα του δημιουργού.
Για τα υπόλοιπα θέματα εσύ τα ανέφερες, δεν θα κάτσω να σχολιάσω αυτά που λες.
+1
οχι οπως γραφεις ειμαι βλακας
σιγα μην καταλαβω τι εννοεις
ε μην σχολιασεις
ξερεις και εγω....
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
14/88 = 14φορες/Ηezo Hitler
Αχά! Thx.
analhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
οχι οπως γραφεις ειμαι βλακας
σιγα μην καταλαβω τι εννοεις
ε μην σχολιασεις
ξερεις και εγω....
με τις υγείες σου...λίγο προσοχή στην αισθητική όμως δεν βλάπτει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
με τις υγείες σου...λίγο προσοχή στην αισθητική όμως δεν βλάπτει
ευχαριστω νασαι καλα φιλε
ναι καλο θα ηταν να μην λεμε βλακα καποιον
πολυ καλο σου βραδυ
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να παρουν δρομο τα αλβανια τα πακιστανα οι μαυροι και ολη η σαρα μαρα που εχει μαζευτει!
προσδοκω οργανωση(ταγματα εφοδου)και να τους τα σπανε
οι μουσουλμανοι δεν αφομιωνονται ουτε μετα απο 10 γεννιες!!!εγω τους λυπαμαι γιατι ειναι βλακες!!!αυτοι που ειναι χειροτερα καθαρματα και πιο επυκκινδηνοι ειναι οι Καθολικοι!!!αυτος ειναι ο κυνδινος και οχι οι Βεδου'ι'νοι Αραβες που ειναι σαν τα ζωα.
με τους μεταναστες εμεις φταιμε που τους δωσαμε δικαιωματα!!!!αν τους ειχαμε οπως τη δεκαετια του 70 και του 80 παρανομους δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα.οι καθολικοι ομως ειναι επυκκινδινοι και εχουνε δυναμη.δες στη Γιουγκοσλαβια τη κανανε.και μας μισουνε!!!οι Πολωνοι μας μισουνε περισσοτερο ακομα και απο τους Ρωσσους!!!
οι πολωνοι ειναι χειροτεροι απο ολους σχεδον
καλυτερα πακιστανια παρα πολωνοι
οντως μας μισουνε εχει δικιο ο τυπος
Παραθέτω, απλώς, γιατί αδυνατώ να κατανοήσω την ικανότητα πολλών εδώ να μιλάνε τόσο άνετα με στερεότυπα. Συγγνώμη αν παρεξήγησα...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Παρντόν μεσιέ Voltaire??
Αποτυχημένη προσπάθεια για χιούμορ.
Αλλά άσε, μπορεί να τσιμπήσει καμία ψυχολόγα από αυτές που μπαίνουν στο site.
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αποτυχημένη δεν ήταν, κάποιοι το συλλάβαμε.
Μα οι ψυχολόγες εδώ μέσα δεν νομίζω ότι είναι και πολλές, voltaire...
Μα οι ψυχολόγες εδώ μέσα δεν νομίζω ότι είναι και πολλές, voltaire...
Πολλή φασαρία για το τίποτα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως μια ομάδα ανθρώπων που ιδεολογικα αποδέχεται στρατιωτικά καθεστώτα και πραξικοπήματα προσπαθεί να ανέλθει μέσω κοινοβουλευτικών θεσμών. Το θρεντ θυμίζει έντονα το " Αλβανικό κόμμα ιδρύεται στην Ελλάδα ". Ενδιαφέρον θα παρουσίαζε και μια σύγκριση επιχειρημάτων των ίδιων ατόμων στις 2 περιπτώσεις. Όπως είπα και στην αρχή πολλή κουβεντα για το τίποτα.
Εγώ ακόμη αδυνατώ να κατανοήσω πώς ο ελληνικός εθνικισμός μπορεί να συνδέεται ή και να εκφράζεται μέσα από σχήματα προσκείμενα στον πάλαι ποτέ γερμανικό εθνικο-σοσιαλισμό.
Λογικά ο οποιοσδήποτε Έλληνας εθνικιστής θα έπρεπε να αποστρέφεται μετά βελυγμίας αυτούς που εισέβαλαν και υποδούλωσαν την πατρίδα του για 4 χρόνια.
Ας μου απαντήσει κάποιος φίλος της Χρυσής Αυγής επ'αυτής της απορίας μου αν γίνεται.
Λογικά ο οποιοσδήποτε Έλληνας εθνικιστής θα έπρεπε να αποστρέφεται μετά βελυγμίας αυτούς που εισέβαλαν και υποδούλωσαν την πατρίδα του για 4 χρόνια.
Ας μου απαντήσει κάποιος φίλος της Χρυσής Αυγής επ'αυτής της απορίας μου αν γίνεται.
Την έχω και εγώ χρόνια αυτην την απορία αλλά δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση. Θα μπορούσα να κατανοήσω έναν περισσότερο " εσωτερικό ", πιο υγιή αν θέλεις πατριωτισμό συνδεδεμένο με μια αγάπη προς την Ελλάδα. Ωστόσο, πως συνδέονται οι ναζιστικοι χαιρετισμοι, τα μαυροκοκκινα συμβολα, τα ξυρισμενα κεφαλια, οι αντισημιτικες κορωνες η θεωρια περι αρίων και όλα τα άλλα με τον ελληνικο εθνικισμο ειναι πραγματικα αξιο αποριας. Πραγματικα θα ηθελα και εγω μια απαντηση απο καποιον οπαδό της χρυσης αυγης, που παρεπιπτόντως είναι ουτως ή αλλως ωραιότατο κοκτέιλ. Golden Dawn (τζιν, χυμος φρεσκου πορτοκαλιου και ελάχιστο μπράντυ )Εγώ ακόμη αδυνατώ να κατανοήσω πώς ο ελληνικός εθνικισμός μπορεί να συνδέεται ή και να εκφράζεται μέσα από σχήματα προσκείμενα στον πάλαι ποτέ γερμανικό εθνικο-σοσιαλισμό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 152
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 100
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις