Νέα

Η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μια που ειναι και το θεμα μας συγκεκριμενο μην ξεχασουμε και την Κυρια....
                   [youtube=425,350]8zjw4mlzs48&feature=related[/youtube]
πολυ χαζη διαφημιση.ευτηχως που το ειδα!και ηθελα να ψυφισω Λ.Α.Ο.ς!!!!!καλα δεν υπαρχει κανενας αξιολογος να βαλουνε για βουλευτη.αυτο το ζωω βρηκαν??????

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
δεν ειμαι των ακρων αλλα θεωρω τον εαυτο μου πατριωτη...
οσο πατριωτη μπορει να θεωρησει κανεις τον εαυτο του αν δηλωνει ετοιμος να προστατεψει την πατριδα του απεναντι σε ΚΑΘΕ απειλη!!
με κανει αυτο φασιστα??
οσον αφορα τις εκλογες... οποιο κομμα συμμετεχει σε αυτες αναγνωριζοντας ετσι το δημοκρατικο πολιτευμα εγω το δεχομαι!! οσο ακραιο κι αν ειναι ειτε το ενος ειτε του αλλου ακρου η του κεντρου!!

Casual_Style_

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απαπαπαπα. Αυτες οι λεξεις ειναι κουμουνιστικες. Πιπερι στο στομα

Τι το μαλώνεις το παιδί???
Ακόμα δεν του είπαν ποιές λέξεις/φράσεις δεν πρέπει να χρησιμοποιεί 

εθνικιστης ειπε ειναι το παιδι ρε, οχι νομιμοφρων ακροδεξιος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ειμαι των ακρων αλλα θεωρω τον εαυτο μου πατριωτη...
οσο πατριωτη μπορει να θεωρησει κανεις τον εαυτο του αν δηλωνει ετοιμος να προστατεψει την πατριδα του απεναντι σε ΚΑΘΕ απειλη!!
με κανει αυτο φασιστα??
οσον αφορα τις εκλογες... οποιο κομμα συμμετεχει σε αυτες αναγνωριζοντας ετσι το δημοκρατικο πολιτευμα εγω το δεχομαι!! οσο ακραιο κι αν ειναι ειτε το ενος ειτε του αλλου ακρου η του κεντρου!!
συμφονω και ημουνα ετοιμος να ψυφισω Λ.Α.Ο.ς γιατι τους εχω συχαθει ολους.αλλα εδω βλεπω πολυ ξευτιλα!!!!ουτε αυτοι αξιζουνε την ψηφο!!!!

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γαιτί το λες αυτό; Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ, για ψήφο σε μικρό κόμμα, αλλά μετά από αυτό
137794-aytokollito4.JPG

και άλλα του ΣΥΡΙΖΑ Υμητού θα πάω μάλλον για λάος για τις ευρωεκλογές τουλάχιστον

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γαιτί το λες αυτό; Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ, για ψήφο σε μικρό κόμμα, αλλά μετά από αυτό
137794-aytokollito4.JPG

και άλλα του ΣΥΡΙΖΑ Υμητού θα πάω μάλλον για λάος για τις ευρωεκλογές τουλάχιστον

:thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
137794-aytokollito4.JPG

και άλλα του ΣΥΡΙΖΑ Υμητού θα πάω μάλλον για λάος
αν βγουνε αυτοι μετα απο καμια 15αρια χρονια ολη η βορειος Ελλαδα θα γινει σαν το Κοσσοβο!!!!θα λεμε Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗς ΜΑΚΕΔΟΝΙΑς ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!οι Ελληνες θα ζουνε σε γκετο και σε μερικα χωρια!!!ε,ρε ξυλο που θελουνε μερικοι...

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί λες όμως ότι το λάος δεν αξίζουν;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

για μενα στην ελλαδα κανενα κομμα δεν με καλυπτει εξ ολοκληρου
οποτε ψηφιζω αυτο που ειναι πιο κοντα σαυτα που πιστευω

Casual_Style_

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
O ΣΥΡΙΖΑ ειναι για τον πουτσο τελειος στα εθνικα θεματα.
και ας σκεφτεις οτι και καλα θελει να εκπροσωπει την λαικη και φτωχη ταξη αλλα με τον αλαβανο απο τους πιο πλουσιους βουλευτες, οτι ειναι και καλα υπερ των ανεργων αλλα ταυτοχρονα υπερασπιστης  ολων των μεταναστων στο να μπαινουν χωρις χαρτια και εξετασεις για να δοκιμασουν την τυχη τους στην ελλαδα και με τα μεγαλυτερα πσοστα σε συνοικιες τυπου παπαγου και οχι στο αιγαλεω και στον ταυρο..μαλλον τους καπιταλιστες και τα αφεντικα εκπροσωπει που θελουν φτηνα εργατικα χερια και ανοιχτα συνορα να κλεινουν τα εργοστασια τους στην ελλαδα και να τα μεταφερουν στην 'μακεδονια'

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καταρχην οταν μου βαζει την Εφη Σαρρη για υποψηφιο βουλευτη χανω πασα ιδεα!!!!και ο Καρατζαφερης δεν μου πολυαρεσει που ειναι με ολους και με ολα!!!!και υπερ της χουντας και υπερ των παιδιων του πολυτεχνειου!!!!πιο πολυ μου αρεσε ο Γρηγορης Μιχαλοπουλος και παλια τον εβλεπα στην τηλεοραση.και ειχαμε γραψει και μερικα γραμματα.ειχε σωστες αποψεις.αλλα και ευτος πηγε και εκανε μαλακιες και ειναι φυλακη!!!!τι ηθελε να παει να εκβιασει δεν το καταλαβαινω???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν δεν εβαζε την Εφη Σαρρη εγω το λεω θα ψυφιζα Λ.Α.Ο.ς

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καταρχην οταν μου βαζει την Εφη Σαρρη για υποψηφιο βουλευτη χανω πασα ιδεα!!!!και ο Καρατζαφερης δεν μου πολυαρεσει που ειναι με ολους και με ολα!!!!και υπερ της χουντας και υπερ των παιδιων του πολυτεχνειου!!!!πιο πολυ μου αρεσε ο Γρηγορης Μιχαλοπουλος και παλια τον εβλεπα στην τηλεοραση.και ειχαμε γραψει και μερικα γραμματα.ειχε σωστες αποψεις.αλλα και ευτος πηγε και εκανε μαλακιες και ειναι φυλακη!!!!τι ηθελε να παει να εκβιασει δεν το καταλαβαινω???

ρε οκ με την σαρρη μαλακια ηταν
αλλα μην ξεχνας τι νουμερα εχουν και οι αλλοι
και μαλιστα εντος βουλης

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Δηλαδή δεν καταλαβες ότι ο άλλος ήταν εγκληματίας καιρό;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και μαλιστα εντος βουλης
καλα τους αλλους ουτε που σκεφτηκα να τους ψυφισω!!!
Δηλαδή δεν καταλαβες ότι ο άλλος ήταν εγκληματίας καιρό;
συμφονω αλλα ελεγε σωστα πραγματα!!!δεν πηγαινε με ολους και με ολα.νομιζα οτι πιστευε αυτα που ελεγε.δεν νομιζω οτι ειναι εγκληματιας μαλακας ειναι!!!!!

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ακούστηκε ότι τη στήσανε επειδή εκβίαζε καιρό

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
και μαλιστα εντος βουλης

Δηλαδη αν κανει καποιος μια μαλακια που την εχει κανει αλλος πριν παυει να ειναι μαλακια.
Αφου οι αλλοι κανανε βουλευτη τη φεγγαρο της λαμψης το λαος να κανει την σαρρη.Μιλαμε για επιπεδο κοματος οχι μαλακιες.Ελα μπατε σκυλοι αλλεστε να μαζεψουμε ψηφους να μπουμε στη βουλη.Ο καρατζαφερης ο αρχικαμενος μεχρι και οτι ειναι πιο κουμουνιστης απο τους κουμουνιστες εχει πει προκειμενου να παρει και απο τα αριστερα καμια ψηφο.Δεν με ενοχλει να βαζει υποψηφιοτητα ο καθε
καμμενος, ειτε ειναι λαος ειτε χρυση αυγη, αυτο που τελικα ειναι ενοχλητικο ειναι οτι πανε μαλακες και τους ψηφιζουν.Τι σκατα εχει ο κοσμος στο κεφαλι του μεσα δεν μπορω να καταλαβω.
Αν βγει η χρυση αυγη στις ευρωεκλογες θα σκεφτομαι ποσα τουβλα πηγανε και την ψηφισανε και οτι το επιπεδο των ελληνων οσο παει πεφτει και περισσοτερο.Στο τελος θα γινουν αμερικανακια ολοι, να τρωνε απεξω μπροστα στην τηλεοραση βλεποντας "ενημερωτικα" δελτια σαν του σταρ και καμμενες εκπομπες σαν αυτες του τηλεαστυ και θα τους πιπιλανε το μυαλο με καθε ειδους μαλακια που ξεστομιζουν.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
νΟΜΙΖΩ οτι ειναι μια μοντερνιστικη απεικονιση εραστων σε σταση 69
Υπαρχει σαφης ομοιότητα με την Ναζιστικη Σβαστικα. Αλλωστε δεν το κρυβουν ειναι Εθνικιστες Σοσιαλιστες ( οπως το NSDAP  του Χιτλερ)  και οπωςο Χιτλερ με την ιδια τακτικη θα μαζεψουν καθε κομπλεξικο τεμπελη που επειδη δεν γουσταρει να κανει καμμια δουλεια θα θεωρει υπευθυνους τους μεταναστες παρανομους και μη. Γιατι φυσικα ολα τα μελη της ΧΑ οπως και των Ναζι ειναι πλασμενοι μονο για μεγαλες δοιηκητικες θέσεις - εχουν δεν εχουν τα προσόντα- Επισης δεν καταλαβαινω την χρηση του κοκκινου και του μαυρου απο Ελληνες μια και ουδεμια σχεση εχουν με τα Εθνικα Χρωματα μας . Θα μου πειτε ειναι πολεμικα και αγρια χρωματα και αρεσουν στα παιδακια της ΧΑ που φορανε στολες και παιζουν πολεμο με τους μπατιρηδες και κοκκαλιαρηδες μεταναστες και πρεζακια. Α ναι και για να βοηθανε τους "συναγωνιστές" των ΜΑΤ στις πορειες.
Θυμαμαι το 1980 κατι τσογλανια της ΝΟΠΟ ( ναζιστικη οργανωση παναθηναικων οπαδων) που ζηταγανε ταυτοτητες στην Αλεξανδρας και δερνανε οποιον ηταν πανω απο Λαμια. Ευτυχως ο Χιτλερ αυτοκτονησε και δεν ειδε σε ποιους κακομοιρηδες ξεπεσε η θεωρία του!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
καταρχην οταν μου βαζει την Εφη Σαρρη για υποψηφιο βουλευτη χανω πασα ιδεα!!!!
E, ναι! Ενώ "άλλοι" που θεωρούν αξιόλογους υποψήφιους την "miss soft τσοντα '70s" Ανουσάκη, την Γκερέκου, τον Φασούλα και τόσους άλλους.. είναι "σοβαροί"!

Ε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δηλαδη αν κανει καποιος μια μαλακια που την εχει κανει αλλος πριν παυει να ειναι μαλακια.
Αφου οι αλλοι κανανε βουλευτη τη φεγγαρο της λαμψης το λαος να κανει την σαρρη.Μιλαμε για επιπεδο κοματος οχι μαλακιες.Ελα μπατε σκυλοι αλλεστε να μαζεψουμε ψηφους να μπουμε στη βουλη.Ο καρατζαφερης ο αρχικαμενος μεχρι και οτι ειναι πιο κουμουνιστης απο τους κουμουνιστες εχει πει προκειμενου να παρει και απο τα αριστερα καμια ψηφο.Δεν με ενοχλει να βαζει υποψηφιοτητα ο καθε
καμμενος, ειτε ειναι λαος ειτε χρυση αυγη, αυτο που τελικα ειναι ενοχλητικο ειναι οτι πανε μαλακες και τους ψηφιζουν.Τι σκατα εχει ο κοσμος στο κεφαλι του μεσα δεν μπορω να καταλαβω.
Αν βγει η χρυση αυγη στις ευρωεκλογες θα σκεφτομαι ποσα τουβλα πηγανε και την ψηφισανε και οτι το επιπεδο των ελληνων οσο παει πεφτει και περισσοτερο.Στο τελος θα γινουν αμερικανακια ολοι, να τρωνε απεξω μπροστα στην τηλεοραση βλεποντας "ενημερωτικα" δελτια σαν του σταρ και καμμενες εκπομπες σαν αυτες του τηλεαστυ και θα τους πιπιλανε το μυαλο με καθε ειδους μαλακια που ξεστομιζουν.

οχι παλι ειναι μαλακια
το πολιτικο παιχνιδι ειναι συγκεκριμενο
εδω τον εχουν γαμησει και τι δεν του λενε
αν δεν παιξεις με συγκεκριμενο τροπο δεν επιβιωνεις
οχι μονο στην πολιτικη αλλα και στην ζωη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom