Νέα

Η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
υ.γ. μωρε ας ειχαμε τον κεμαλ στρατηγο εμεις αντι για αυτους και θα ειχαμε φτασει τωρα στην ινδια.... :P
στην Ιαπωνια!!!!ειχουμε τον Παπαγο το μεγαλο αρχηστρατηγο :bigdick:!!!και τον υμνουμε!!ενω ηταν ασχετος!!!!δεν μπορουσε να προβλεψει οτι οι Γερμανοι θα κατεβουνε απο τον αξιο και θα μπουνε στη Θεσσαλονικη με της μοτοσυκλετες???γιατι δεν εβαλε στα περασματα στρατο?οι Αγγλοι ητανε μαλακιες που του ειπανε να κανει οχυροματα στον Πηνειο?ανετα θα μπορουσε να σκαψει οχυρωματα και να βαλει και 10.000 στρατο στη γραμμη Πηνειος Αλιακμονας!!!και τωρα να πανηγυριζουμε και να λεμε οτι κρατησαμε τους Γερμανους 3-4μηνες!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οσο για τους Κυπριους πιο κουραδομαγκες δεν υπαρχουνε!!!!εχω ενα φιλο απο την Παφο καιμου ειχε πει οταν τον ρωτησα τι θα κανεις αν σας την πεσουνε οι Τουρκοι?μου απαντησε εχω μια βαρκα φουσκωτη με μηχανη θα τν κανω και οπου με βγαλει Αιγυπτο,Ισραηλ!!!!αν και ειναι τοσο μαλακας που μπορει κατα λαθος να παει Τουρκια!!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εν κατακλείδι, οι πρόγονοί μας θεωρούσαν διαχρονικά ως βάρβαρο τον αλλοδαπό και όχι τον έλληνα άλλης περιοχής ή τον έλληνα που μίλαγε ιδίωμα με βαρβαρική γλώσσα.
Σταματείστε να διαστρεβλώνετε τον Ισοκράτη (επαινετικός λόγος προς Αθηναίους) για να στηρίξετε τις ανυπόστατες πολιτικές θέσεις σας.
Μηπως τους θεωρουσε βαρβαρους μονο ο Ισοκρατης? :o

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οσο για τους Κυπριους πιο κουραδομαγκες δεν υπαρχουνε!!!!εχω ενα φιλο απο την Παφο καιμου ειχε πει οταν τον ρωτησα τι θα κανεις αν σας την πεσουνε οι Τουρκοι?μου απαντησε εχω μια βαρκα φουσκωτη με μηχανη θα τν κανω και οπου με βγαλει Αιγυπτο,Ισραηλ!!!!αν και ειναι τοσο μαλακας που μπορει κατα λαθος να παει Τουρκια!!!!

ελα ρε τωρα,μην τους τα χωνεις ετσι
σιγουρα υπαρχουν και μαλακες κυπριοι
εδω το ιδιο τοχω ακουσει απο πολλους ελληνες
και μαλιστα μου λεγαν και μερικοι
αν ειναι επεκτατικος ο πολεμος δεν θα παρουμε μερος :2funny: :2funny:

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δεν νομίζω να υπόθηκε ποτέ τέτια φράση από τον Μακάριο. Το μόνο σίγουρο είναι το πιο κάτω

1950: Παρά την αντίθεση της Ελληνικής κυβερνήσεως, πραγματοποιείται στην Κύπρο ενωτικό δημοψήφισμα. Το 95,7% του πληθυσμού μεταξύ των οποίων και ορισμένοι Τούρκοι ζητούν την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα. Αντιπροσωπείες από την Κύπρο με τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στο χέρι επισκέπτονται και γνωστοποιούν τον πόθο των Ελλήνων της Κύπρου σε πολλά κράτη. Η αντιπροσωπεία που καταφθάνει στην Ελλάδα γίνεται με ενθουσιασμό δεκτή από τον λαό. Όμως η Ελληνική κυβέρνηση αρνείται να τους δεχτεί επίσημα και να παραλάβει το δημοψήφισμα. Η Ελληνοκυπριακή αντιπροσωπεία ζητά από τον πρωθυπουργό της Ελλάδος να αναγνωρίσει το δημοψήφισμα και να ζητήσει από την Αγγλία την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Και σε περίπτωση αρνητικής απαντήσεως να προσφύγει στον Ο.Η.Ε. Η απάντηση του αντιπροέδρου της Ελλάδος Γεώργιου Παπανδρέου προς το αίτημα των Ελλήνων της Κύπρου ήταν χαρακτηριστική: «Η Ελλάς αναπνέει σήμερα με δυο πνεύμονες, έναν αμερικανικό και έναν αγγλικό και δι αυτό δεν ημπορεί, λόγω του Κυπριακού, να διακινδυνεύσει να πάθει ασφυξία».

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Κατ' αρχήν, χαίρομαι που αισθάνεσαι έλληνας...γιατί υπάρχουν και μερικοί αριστεροί στην Κύπρο που μισούν οτιδήποτε ελληνικό.

Και μιας και πέτυχα Κύπριο, για να σου πω 2 λογάκια...

Την προδοτική δράση του ΑΚΕΛ επί ΕΟΚΑ Α, την προδοτική δράση εναντίον των μαχητών του Γρίβα και την κατάδοση και συμμαχία με τους..ιμπεριαλιστές άγγλους, τις γνωρίζεις φαντάζομαι...

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αρκετοί αριστεροί δολοφονήθηκαν άδικος για υποψία προδοσίας. Δεν υπάρχουν στοιχεία για κανένα αριστερό που να πρόδωσε αγωνιστή αδελφό. Αντίθετα στηρίξαμε τους αγωνιστές, αρκετοί από αυτούς μάλιστα στην πρώτη γραμμή. Δυστυχώς το κόμμα ακολουθώντας οδηγίες από την ΕΣΣΔ ζητούσε διέξοδο με διπλωματικά μέσα και όχι με στρατιωτικά.

Διάβασα αρκετά για τον ρόλο του Πολύκαρπου Γιωρκάτζη. Πως είχε πάρε δώσε με τους Αγγλους,

Όπως σωστά είπες το θέμα της εισβολής ήταν προδιαγεγραμμένο, άρα τι έχει μεγαλύτερη σημασία, οι συνθήκες που επέτρεψαν και οδήγησαν στην εισβολή (βλέπε προδοσία ελλήνων πολιτικών και μακάριου) ή η αφορμή από το πραξικόπημα;;;; Δεν θα έβρισκε νομίζεις κάποια άλλη αφορμή η Τουρκία;;

Δυστυχώς αδελφέ μονάχοι μας βγάλαμε τα μάτια μας. Δώσαμε την αφορμή στον εχθρό, ανοίξαμε τις πύλες και μετά παραδώσαμε τα όπλα. Ντροπή μας.

Ακόμη και έτσι όμως στον αττίλα 1 οι τούρκοι είχαν μόνο ένα προγεφύρωμα 2-3% και από τις 24/7 η Ελλάδα κυβερνιόταν από δημοκρατία και καραμανλή, γιατί δεν επιτέθηκαν στην τουρκία ή γιατί γύρισαν πίσω τα στρατεύματα που πήγαιναν προς Κύπρο;;;

Στον αττίλα 2 όπου οι τούρκοι κέρδισαν το 34%, ποια ήταν η αντίδραση της δημοκρατίας και των πολιτικών;;;

Έλα ντε. ‘εδώ σε θέλω. Παίχτηκε η δεν παίχτηκε ένα άσχημο παιχνιδί?

Για τς προδοτικές συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου όπου έβαλαν την τουρκία στο παιχνίδι, τι έχεις να πεις;;

Για το κάλεσμα του Μακαριου στους Τούρκους τι έχεις να πεις;;; Έτσι είναι οι εθναρχες;;

Δίχως να θέλω να γίνομε αντιαισθητικός, μου θύμισες μια φράση. « Από τα σκάτα στα κότσιρα». Ήταν δύσκολες εποχές. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν αρκετά χειροτέρα. Η και καλύτερα ένα δεν βάζαμε μόνοι μας αυτογκόλ.

Για την ξεφτίλα σας, 34 χρόνια τώρα όπου αντί να προσπαθήσετε να φτιάξετε ισχυρη Ε.Φ. καταδέχεστε και συνομιλείτε με τον κατακτητή σας τι έχεις να πεις;;

Προχωράμε συνεχώς σε αναβάθμιση της Ε.Θ, στον βαθμό που μας επιτρέπουν (βλέπε S300) και πσάχνουμε για μια διπλωματική λύση. Θες να γίνουμε μια δεύτερη Παλαιστίνη.

Για την θέση του Χριστόφια περι αποστρατικοποίησης, τι έχεις να πεις;; έχετε πάρει χαμπαρι ότι πίσω σας έχετε θάλασσα και ο Αττίλας 3 θα σας βρει να κολυμπάτε;; Εκτός και αν υπάρχει κανεις ηλίθιος που πιστεύει ότι μια συμφωνία μπορεί να εγγυηθεί την ειρήνη για πάντα ή αν είστε ακόμη πιο ηλίθιοι να θεωρείτε ότι θα πολεμήσουν άλλοι για εσάς.

Αποστρατικοποίηση η μόνη λύση. Έξω όλοι οι στρατοί. Να τα βρούμε μεταξύ μας, να αρχίσουμε να κάνουμε business together και όλοι θα πάρουμε. Να δεις και η Ελλάδα με την Τουρκία πως θα ευημερήσουν. Άντε με το κάλο να κυνηγήσεις και εσύ κανένα τουρκικό κωλαράκι. ¨)

Κάτι τελευταίο φίλε Analhunter. Βλέπω πως είσαι μελετημένος. Επιλεκτικά, αλλά μελετημένος. Διαφωνώ με τα επιχειρήματα σου αλλά χαίρομε που είσαι ένας σωστός συνομιλητής. Έπαψα να μιλώ για πολιτικά επειδή οι περισσότεροι είναι άσχετοι και επιθετικοί. Να σε συγχαρώ για το ήθος σου.

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ελα ρε τωρα,μην τους τα χωνεις ετσι
σιγουρα υπαρχουν και μαλακες κυπριοι
εδω το ιδιο τοχω ακουσει απο πολλους ελληνες
και μαλιστα μου λεγαν και μερικοι
αν ειναι επεκτατικος ο πολεμος δεν θα παρουμε μερος :2funny: :2funny:

Μην πιστεύεις τον κάθε μαλακά που σου κάνει πλάκα. Θέλουμε δεν θέλουμε θα πολεμήσουμε αυτή την φορά. Κάθε σπίτι και όπλο, κάθε σπίτι και κάστρο.

Πίστεψε με, δεν θα δείλιαζα να πυροβολήσω κάποιον που το βάζει στα πόδια

Την επόμενη φορά θα είμαστε έτοιμοι

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Υ,Γ. Το προσωπικό ημερολόγιο του Ιωάννη Μεταξά το έχω διαβάσει εδώ και πολλά χρόνια. Είχε κυκλοφορήσει απο τις εκδόσεις Γκοβόστη. Και καταδιασκέδασα -διαβάζοντάς το- με την αγωνιώδη του προσπάθεια να κόψει τον ...καθημερινό αυνανισμό, όπως και με το κόμπλεξ του γιατί ήταν κοντός.
Ο ίδιος τα λέει, άλλωστε.
Ο ...Μεγάλος Κυβερνήτης.

Πήγα σήμερα να το αγοράσω αλλά δεν το βρήκα. Ξέρεις τίτλο η συγγραφέα?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πήγα σήμερα να το αγοράσω αλλά δεν το βρήκα. Ξέρεις τίτλο η συγγραφέα?

Ο τίτλος του είναι "Το προσωπικό ημερολόγιο του Ιωάννη Μεταξά" (Συγγραφέας φέρεται ο ίδιος, είναι εκδόσεις Γκοβόστη, χωρίς χρονολογία έκδοσης.)
Το είχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια, δεν ξέρω αν είναι ακόμα στην κυκλοφορία.
Μπορείς να ρωτήσεις όμως και σε βιβλιοπωλεία που σου βρίσκουν καταργημένα βιβλία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μην πιστεύεις τον κάθε μαλακά που σου κάνει πλάκα. Θέλουμε δεν θέλουμε θα πολεμήσουμε αυτή την φορά. Κάθε σπίτι και όπλο, κάθε σπίτι και κάστρο.

Πίστεψε με, δεν θα δείλιαζα να πυροβολήσω κάποιον που το βάζει στα πόδια

Την επόμενη φορά θα είμαστε έτοιμοι
παντος δεν ξερω τη συμπερασματα θα βγαλεται.αυτος ο φιλος μου ειναι μισος Κυπριος.ο πατερας του ειναι Κυπριος και η μανα του απο τη Χαλκηδικη.εχει γεννηθει και μεγαλωσει στην Κυπρο.δε λεω ειχα πετυχει μερικους Κυπριους γαμω τα παιδια τη δεκαετια του 90.αλλα δυστηχως ειναι λιγα τα καλα ατομα.

tsegke

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
koyfales fasistes!!exete kylhsei polles fores thn anthropothta sto aima

Π Ο Τ Ε Ξ Α Ν Α  Φ Α Σ Ι Σ Μ Ο Σ

solaria

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οπότε μόλις διάβασες ότι ο Βενιζέλος κυβέρνησε με τα όπλα των ξένων δυνάμεων και των στρατηγών που τον ανέβασαν...πόσο δημοκρατικό είναι αυτό;;;
Τον Μεταξά ποιος τον έστειλε εξορία;;;;;

To 1915 έγιναν δύο φορές εκλογές, μετά τη διπλή άρνηση του βασιλιά Κων/νου και του υπασπιστή Μεταξά, να σεβαστούν τις επιλογές της δημοκρατικής τάξης. Εν τω μεταξύ η περιοχές της χώρας είχαν καταληφθεί από διάφορα στρατεύματα άτυπα. Η κακώς νοούμενη πίστη του Βασιλιά και του Μεταξά στο Γερμανικό άξονα και άρνηση των δημοκρατικών επιλογών, έφεραν τη de facto κατάσταση στη Θεσ/νίκη. Ο Μεταξάς της εποχής εκείνης ήταν υποχείριο της βασιλικής "τάξης" που χρόνια υπέσκαπτε τη χώρα.

Για αυτούς που θεωρούν τον Μεταξά ήρωα και πατριώτη….λυπάμαι

Για αυτούς που χαίρονται ότι κτύπησαν τούρκους στο εξωτερικό …φίλε μου εύχομαι κάποια μέρα να καταλάβεις ότι αυτό ήταν λάθος. Έχει πλάκα να νομίζεις πως είσαι και χριστιανός.

Το ΟΧΙ δεν το είπε ο μεταξάς αλλά ο ελληνικός λαός. Είχε προηγηθεί ο τορπιλισμός της Έλλης, στα σύνορα γίνονταν μάχες και ο κόσμος (αυτός ο φτωχός αλλά περήφανος ελληνικός λαός) είχε βγει στους δρόμους ζητώντας εκδίκηση. Ένα ο μεταξάς έλεγε ΝΑΙ δεν θα έβλεπε την επόμενη μέρα. Να σας θυμίσω πως ο φασισμός-ναζισμός είχε αρκετούς οπαδούς στην ελλάδα.

Το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς. Εάν δεν υπήρχε σαφής, έστω και ενταγμένη στα Αγγλικά συμφέροντα στρατιωτική οργάνωση χρονών, πιθανότατα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Στην χουντα ηταν καλα δεν κλεβανε και δεν κανανε αλητιες στους δρομους.Και οσοι κανανε μαλακιες δεν τους τιμωρουσαν αλλα τους εστελναν διακοπες σε νησια οπως η μακρονησος και η ικαρια.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καπως ετσι πρεπει να γινει και τωρα,δυστυχως..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην χουντα ηταν καλα δεν κλεβανε και δεν κανανε αλητιες στους δρομους.Και οσοι κανανε μαλακιες δεν τους τιμωρουσαν αλλα τους εστελναν διακοπες σε νησια οπως η μακρονησος και η ικαρια.
καπως ετσι πρεπει να γινει και τωρα,δυστυχως..
οτι πρεπει η πολιτεια να ασχολιθει με την εγγληματικοτητα πιο σοβαρα δεν χοραει καμια αμφιβολια αλλα δε νομιζω οτι πρεπει να φτανουμε και στα ακρα...αν και ισως παιδια εχεται δικιο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom