You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 415
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αν κ ΜΙΣΩ καθε ειδους φασισμο,ειτε αυτος λεγεται χρυση αυγη,ειτε κομμουνιστες,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να κατεβουν,τα φασιστακια στις εκλογες..
ισα ισα δειχνουν οτι σεβονται τους νομους αυτης της χωρας
Δικαίωμά σου να μισείς όποιον νομίζεις.
Αλλά ο άρρωστος αντικομμουνισμός σου (τον έχουμε δει σε πολλά τόπικ άλλωστε) δεν συνάδει πάντως με την ιδιότητα του "ανένταχτου αριστερού" που δηλώνεις οτι είσαι.
Οι αριστεροί δεν είναι -εξ όσων γνωρίζω- αντικομμουνιστές.
Ούτε όλοι οι κομμουνιστές σταλινικοί.
Για να μην πως επίσης οτι δεν ξέρω κανέναν "αριστερό" που να εύχεται να κατέβει ο Βγενόπουλος στην πολιτική, όπως εσύ.
Γιατί οι αριστεροί δεν είναι πρώτα η ομάδα τους (όποιος και αν την εκπροσωπεί) και μετά η ιδεολογία τους.
Όσο για τη Χρυσή Αυγή, φυσικά και πρέπει να κατέβει στις εκλογές.
Για να ξαναπάρει το σύνηθες 0,00002%.
Δικαίωμά σου να μισείς όποιον νομίζεις.
Αλλά ο άρρωστος αντικομμουνισμός σου (τον έχουμε δει σε πολλά τόπικ άλλωστε) δεν συνάδει πάντως με την ιδιότητα του "ανένταχτου αριστερού" που δηλώνεις οτι είσαι.
Οι αριστεροί δεν είναι -εξ όσων γνωρίζω- αντικομμουνιστές.
Ούτε όλοι οι κομμουνιστές σταλινικοί.
Για να μην πως επίσης οτι δεν ξέρω κανέναν "αριστερό" που να εύχεται να κατέβει ο Βγενόπουλος στην πολιτική, όπως εσύ.
Γιατί οι αριστεροί δεν είναι πρώτα η ομάδα τους (όποιος και αν την εκπροσωπεί) και μετά η ιδεολογία τους.
Όσο για τη Χρυσή Αυγή, φυσικά και πρέπει να κατέβει στις εκλογές.
Για να ξαναπάρει το σύνηθες 0,00002%.
Δεν είναι αυτός ο λόγος που ΠΡΕΠΕΙ να τους επιτρέπεται να κατεβαίνουν.αν κ ΜΙΣΩ καθε ειδους φασισμο,ειτε αυτος λεγεται χρυση αυγη,ειτε κομμουνιστες,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να κατεβουν,τα φασιστακια στις εκλογες..
ισα ισα δειχνουν οτι σεβονται τους νομους αυτης της χωρας
Οι λόγοι είναι άλλοι:
-Ότι πρέπει να επιτρέπεται ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (οι εποχές των "απαγορευμένων" κομμάτων έχουν περάσει, και καλά έκαναν) να ζητάει να ψηφιστεί.
-Ότι καταγράφεται τι ακριβώς σημαίνει (σε ισχύ) η παρουσία τους.
-Ότι η κάθοδος (του οποιουδήποτε) στις εκλογές αναγκαστικά τον φέρνει αντιμέτωπο με τον αντίλογο αυτών που λέει και διακηρύσσει.
-Ότι αναγκαστικά "προσαρμόζεται" στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής και των καιρών, επομένως οι θέσεις του τουλάχιστον διατυπώνονται "κάπως"...
Ειδικά για το τελευταίο:
Το αν γίνεται πιστευτός, είναι βέβαια μια άλλη ιστορία, και σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την ωριμότητα του εκλογικού σώματος. Θα σου φέρω ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα (σχεδόν χθεσινό), όπου αποδεικνύεται αυτό που λέω:
Βεβαίως και δεν υπαινύσσομαι τίποτα σε σχέση με φασισμούς και κομμουνισμούς για κανέναν, αλλά πρόσεξε:
Ο Ιωαννίδης έκανε αίτηση αποφυλάκισης (υπάρχει και σχετικό thread).
Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ "δήλωσε" "Ναι, να βγει, και να πάει να ζήσει στη Βόρεια Κύπρο, να δει τι έκανε με τις πράξεις του" ή κάτι τέτοιο.
Νομίζω ότι θυμάμαι τον κ. Καρατζαφέρη παλιότερα να αναφέρεται στους φυλακισμένους πραξικοπηματίες σαν "οι φυλακισμένοι αξιωματικοί", αν όχι σαν "οι έντιμοι φυλακισμένοι αξιωματικοί". Τώρα, τα γυρνάει λιγάκι.
Είναι και αυτό μια εξέλιξη. Οφείλεται στο ότι στο προσεχές μέλλον θα ΞΑΝΑζητήσει την ψήφο του κόσμου.
Από κει και πέρα, το πόσο μας πείθει ότι η (οποιαδήποτε) στάση του είναι σταθερή, είναι ένα άλλο θέμα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ΟΚ, όλοι ωραία τα λέτε και εγώ μαζί σας, δλδ, η δημοκρατία πρέπει να επιτρέπει σε όλους κάποια πράγματα.
Ειδικά αυτά που γράφει ο Σταύρος, έχει απόλυτο δίκιο.
Το πολύ μικρό και φτωχό μυαλό μου όμως δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί (όπως τα μικρά παιδιά), μα πως είναι δυνατόν να δώσουμε δημοκρατικά δικαιώματα σε αυτούς που θέλουν να τερματίσουν την δημοκρατία?
Δλδ, γιατί να έχει η Χρυσή Αυγή δικαίωμα γνώμης και παρουσίας στο κοινοβούλιο, όταν π.χ. ξέρουμε ότι συγκεκριμένα κόμματα ή ακόμη και ολόκληρες φυλές ανθρώπων δεν θα έχουν καν δικαίωμα ίδρυσης αντισφαιρικού ομίλου σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή κυβερνούσε? (Λέμε τώρα...κάτι σαν όνειρο μετά από LSD φαντάζει αυτό, δλδ κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής).
Αυτό που σίγουρα γουστάρω πάντως, είναι ότι με το να κατεβεί στις εκλογές, θα έχουμε πλέον και επίσημα στοιχεία, ότι είναι λιγότεροι και από τους οπαδούς του Ηρακλή.
(xa xa xa xa xa, αστειάκι κάνω, μην μου ορμήσουν οι οπαδοί του απόλυτα συμπαθούς Βορ.Ελλαδίτικου συλλόγου).
Ειδικά αυτά που γράφει ο Σταύρος, έχει απόλυτο δίκιο.
Το πολύ μικρό και φτωχό μυαλό μου όμως δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί (όπως τα μικρά παιδιά), μα πως είναι δυνατόν να δώσουμε δημοκρατικά δικαιώματα σε αυτούς που θέλουν να τερματίσουν την δημοκρατία?
Δλδ, γιατί να έχει η Χρυσή Αυγή δικαίωμα γνώμης και παρουσίας στο κοινοβούλιο, όταν π.χ. ξέρουμε ότι συγκεκριμένα κόμματα ή ακόμη και ολόκληρες φυλές ανθρώπων δεν θα έχουν καν δικαίωμα ίδρυσης αντισφαιρικού ομίλου σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή κυβερνούσε? (Λέμε τώρα...κάτι σαν όνειρο μετά από LSD φαντάζει αυτό, δλδ κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής).
Αυτό που σίγουρα γουστάρω πάντως, είναι ότι με το να κατεβεί στις εκλογές, θα έχουμε πλέον και επίσημα στοιχεία, ότι είναι λιγότεροι και από τους οπαδούς του Ηρακλή.
(xa xa xa xa xa, αστειάκι κάνω, μην μου ορμήσουν οι οπαδοί του απόλυτα συμπαθούς Βορ.Ελλαδίτικου συλλόγου).
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Tην τελευταία φορά που κατεβήκανε σε ευρωεκλογές μαζευτήκανε σχεδόν 7500
αν θυμάμαι καλά πάντα.
Είδωμεν.
Στην καλύτερη δλδ γεμίζουν κανένα μικρό κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Για γήπεδο ποδοσφαίρου, ούτε κουβέντα. Είναι λιγότεροι ακόμη και από τους δημότες Παπάγου....
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ούτε το ΚΚΕ θα έπρεπε να κατέβει τότε διότι, στις ίδιες πιθανότητες να βγει, κάνεις δε είχε ούτε δική του παράγκα - αντισυνταγματικό επίσης.
Μπορεί γιαυτό κάποτε να ήταν απαγορευμένο! xa xa xa xa
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Χωρίς πλάκα....
Μία εύλογη (νομίζω) απορία διατύπωσα, αλλά δεν είμαι υπέρ να τους απαγορευτεί η υποψηφιότητα.
Άλλωστε ανήκουν στην κατηγορία "ομάδων" που όσο τους επιτρέπεις να εμφανίζονται, τόσο περισσότερο ξεφτυλίζονται από μόνοι τους. Είναι αυτό που λέμε, τι παραπάνω μπορείς να τους κάνεις από αυτά που παθαίνουν μόνοι τους με την μαλακία που τους δέρνει?
Άστους να ξεφτυλίζονται, έτσι απομυθοποιούνται κιόλας.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Η άμυνα σε αυτά τα ακραία φαινόμενα δεν είναι η απαγόρευση (IMHO).
Μία εύλογη (νομίζω) απορία διατύπωσα, αλλά δεν είμαι υπέρ να τους απαγορευτεί η υποψηφιότητα.
Άλλωστε ανήκουν στην κατηγορία "ομάδων" που όσο τους επιτρέπεις να εμφανίζονται, τόσο περισσότερο ξεφτυλίζονται από μόνοι τους. Είναι αυτό που λέμε, τι παραπάνω μπορείς να τους κάνεις από αυτά που παθαίνουν μόνοι τους με την μαλακία που τους δέρνει?
Άστους να ξεφτυλίζονται, έτσι απομυθοποιούνται κιόλας.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Η άμυνα σε αυτά τα ακραία φαινόμενα δεν είναι η απαγόρευση (IMHO).
Μπορεί γιαυτό κάποτε να ήταν απαγορευμένο! xa xa xa xa
Φοιτήτριες που κατέβηκαν από χωριό, Αθήνα.... Μιλάγαμε στη σχολή με κάτι πσκ και τα κορίτσια κοιτάγανε :o. Λέω, γιατί κοιτάτε κορίτσια; Κοιτάμε να δούμε πως είναι οι Κομμουνιστές που μας είπαν σπίτι μας . Και όμως 10 χρόνια πριν.
Πάνε κοντά δεκαπέντε χρόνια. Οι κοινωνικές συνθήκες μάλλον έχουν αλλάξει.
Εκείνα τα χρόνια δεν τόλμαγαν μάλλον ούτε να σκεφτούν να κάνουν ανοιχτες συγκεντρώσεις.
Τώρα το έχουν για πλάκα.
Ε όχι και για πλάκα.
Την τελευταία φορά πάντως που επιχείρησαν να κάνουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, τον Ιανουάριο που μες πέρασε, και παρά την εμφανή και σκανδαλώδη προστασία τους απο την Αστυνομία, η πορεία τελικά ΔΕΝ έγινε.
Ε όχι και για πλάκα.
Την τελευταία φορά πάντως που επιχείρησαν να κάνουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, τον Ιανουάριο που μες πέρασε, και παρά την εμφανή και σκανδαλώδη προστασία τους απο την Αστυνομία, η πορεία τελικά ΔΕΝ έγινε.
Kαιρο εχουμε να τα πουμε!
Για πες καμια μ@λ@κια να γελασουμε!
Tην τελευταία φορά που κατεβήκανε σε ευρωεκλογές μαζευτήκανε σχεδόν 7500
αν θυμάμαι καλά πάντα.
Είδωμεν.
Δεν βρήκα αποτέλεσμα ευρωεκλογών, αλλά στις βουλευτικές εκλογές της 22/9/1996 τα Χρυσά Αυγά είχαν πάρει 4.487 ψήφους (0,07 %) και αναδείχθησαν αισίως ...δέκατη τέταρτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Kαιρο εχουμε να τα πουμε!
Για πες καμια μ@λ@κια να γελασουμε!
Μη σου στερήσω την αποκλειστικότητα!
Μη σου στερήσω την αποκλειστικότητα!
Δεν μου την στερεις.
Απλα οταν μιλας εινα σαν να
Σε χαίρομαι.
Πάντα on topic.
Και με απόψεις, όχι μπαρμπούτσαλα!
Μετά βέβαια θα διαμαρτύρονται κάποιοι γιατί γαμιούνται τα θρεντ.........
Οκ. Λοιπον.
Γιατι να μην κατεβει η Χ.Α. Δεν το καταλαβα?
Δημοκρατικο κρατος δεν ειστε? Αφηστε του να κατεβουν.
Θα σας κοψουν ψηφους ομως ε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 152
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 100
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 9