CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
τρώω γλυκα ...τονουςςςςςκαι οταν λεμε γλυκια εννοουμαι πολυ γλυκια πετιμεζι
και γλυφω και παγωταα
απο κει η γλυκητητα ....
τρώω γλυκα ...τονουςςςςςκαι οταν λεμε γλυκια εννοουμαι πολυ γλυκια πετιμεζι
καλημερούδιααααααααααα
αύριο λένε απεργούν οι υπάλληλοι του δημοσίου
λες να πρέπει να απεργήσουμε και μεις ...που όσο να το πεις του δημοσίου είμαστε ..
καλησπερα ζουρ ...χαχαχαχαχαα............
Καλημέρα καρδία μου.......
βρε ..να σε ρωτησω κάτι ...αύριο στην απεργία, απεργούμε και εμείς "του δημοσίου" ..καλησπερα τρελλα!!!!!!!!!!
εγω περαστικος ειμαι αλλα θα εχει κυκλοφορια,λογω οτι το πρωι θα βαρεθουν να καθονταιβρε ..να σε ρωτησω κάτι ...αύριο στην απεργία, απεργούμε και εμείς "του δημοσίου" ..
η όχι ?
καλα λες ...μια σταση εργασιας θα κάνω ....και θα συνεχήσω κανονικα...εγω περαστικος ειμαι αλλα θα εχει κυκλοφορια,λογω οτι το πρωι θα βαρεθουν να καθονται
το θεμα ειναι αννουλα να τα παρουν κατω κρανιοκαλα λες ...μια σταση εργασιας θα κάνω ....και θα συνεχήσω κανονικα...
μη τα πάρει στο κρανίο και ο πούτην
Καλως το ελευθερο Πνευμα .... δεν εχεις σχεση με το Αγιο Πνευμα θελω να πιστευω???? συγγενης τιποτα...γεια σας κουριτσια :-*
ξέρω να φτιάχνω τηγανίτες ... γεμιστά....και άλλα..λες να αρκούν ....Καλως τη φιλεναδα ... Να σου πω... συντομα θα σε χρειαστω... αν θες φυσικα.... για καλο θα ειναι ... ;)
τωρα ξυπνησες ?γεια σας κουριτσια :-*
μονο με πνευματα κανω παρεα,οπως του αγιου πετρου του μανιτου κλπ.Καλως το ελευθερο Πνευμα .... δεν εχεις σχεση με το Αγιο Πνευμα θελω να πιστευω???? συγγενης τιποτα...