Διαγραμμένο μέλος 95412
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
δεν εχω παραπονο με φροντιζει και μετο παραπανω ειναι πολυ καλη μαζι μου.αληθεια δαναη εσυ δεν μου ειπες πως τα προτιμας τα γεμιστα?
Ταιριαζη πολυ στα γεμιστα ... εχει υπεροχη γευση στο στομα... ολα τα υπολοιπα και κουκουναρι μαζιδεν εχω δοκιμασει ποτε με κουκουναρι γεμιστα.
Το καλυτερο σου.... αυτο να κανης... Και θα σου κουναει και τα ποδαρακια της απο κατω οταν της δινης μεγαλη μπουκια ..χμμ εγω λεω να κανω γεμιστα και να εχω και την αννουλα αγγαλιτσα να την ταιζω τι λες?
Λοιπον θα πας σε ενα εστιατοριο .... θα βρεις ενα μικρο ταψακη σπιτη σου .. θα δεις ποσα χωραει ... και θα αγορασης 10 ντοματουλες και 5 πιπεριες .. θα τους πεις να σου βαλη και μερικες πατατουλες ξεροψημενες ... θα πας σπιτη θα τα βαλης ομορφα ομορφα στο ταψι ομοιομορφα ... και τις πατατουλες ενδιαμεσα ... πες οτι το εκανες εσυ βρε παιδι μου ... φετα θα βγαλης εσυ απο το ψυγειο .. και κοκκινο κρασακι... και ετοιμο το τραπεζι ... και θα δεις πως θα γλυφετε η Αννουλα .... κορωνα στο κεφαλι της θα σε εχει... γιατι και ολα αυτα που θα κανης θελουν τρεξημο... Ασε μετα τα σχολια για το ποσο νοστημο ειναι το φαγητο σου και γεια στα χερακια σου και τετοια .... Βασιλιας θα εισαι ... Βαλε και τις Βερες μεσα στο κρασακη της κρυφα ... και θα δεις... Δαναη speaking ....το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω να κανω γεμιστα
σε σχήμα πέους φανταζομαιΕγω βαζω κουκουναρι .... οχι κιμα... Γεμιζω και κολοκυθακια ... και πατατουλες μεγαλες να ξεροψηθουν .. ντοματες και πιπεριες .. και τα καλυπτω με αμπελοφυλλα μην καουν
Αννουλα Καλημερσ ... ωραια τα γεμιστα??? Καλα με το που ξυπνας το καβλι σκεφτεσε?? αχορταγο πορνιδιοσε σχήμα πέους φανταζομαι
καλημερουδιααααααααααααααααααααααααα
βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεαυτο κανω και ανυπομωνω να εξερενησω το κορμακι της με την γλωσιτσα μου
κι όταν λέμε άτακτη ....ΠΟΛΥ ομως ...αννουλα το ποιο γλυκο κοριτσι αν και ατακτο