CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
έχω κάνει τάμα ..στη παναγιά τη φανερωμένη ...μπας και κάνει κανά θαυμα....δεν σούχω πει μωρή να μην εκθετεις τα...προσόντα μου?............
υπομονή ....
έχω κάνει τάμα ..στη παναγιά τη φανερωμένη ...μπας και κάνει κανά θαυμα....δεν σούχω πει μωρή να μην εκθετεις τα...προσόντα μου?............
οικολογικά ? η εμποριου?αστο πανω μας,και πρασσατα λουκανικα εχει το προγραμμα
σεβωμασται το περιβαλλον,οικολογικα,σχαρας λεμε ζεστα ζεσταοικολογικά ? η εμποριου?
λουκάνικα σχάρας ? ειναι υπεύθηνη η Δανάη....αυτή κάνει της ώρας κι εγώ στα μαγειρευτά ..... καυτά και στις 2 περιπτώσεις ...σεβωμασται το περιβαλλον,οικολογικα,σχαρας λεμε ζεστα ζεστα
μυρισε φαη και ηρθε....
εμ!τους ξελιγωσατεμυρισε φαη και ηρθε....
μυρισε φαη και ηρθε....
Αννουλα ξερεις τι σημαινη ΑΝΤΡΑΣ να σου φτιαχνη Γαριδομακαροναδα εεεε???? Μεγαλη ευθυνη ...λουκάνικα σχάρας ? ειναι υπεύθηνη η Δανάη....αυτή κάνει της ώρας κι εγώ στα μαγειρευτά ..... καυτά και στις 2 περιπτώσεις ...
ίσως ναλάβω και μενού 5,5 εκατοστών ...για τον ερωτά μου
μωρη τι λες? δε δέχομαι από άντρα γαριδακι...ουτε στα μακαρόνια ..ουτε στο .....(καταλαβαινεις που?)Αννουλα ξερεις τι σημαινη ΑΝΤΡΑΣ να σου φτιαχνη Γαριδομακαροναδα εεεε???? Μεγαλη ευθηνη ...
ειναι δυσκολο μενου,πρεπει να χεις πειρα,γιατι αυτα τα μενου ειναι σπεσιαλ!!!Αννουλα ξερεις τι σημαινη ΑΝΤΡΑΣ να σου φτιαχνη Γαριδομακαροναδα εεεε???? Μεγαλη ευθυνη ...
τα ακους ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?????ειναι δυσκολο μενου,πρεπει να χεις πειρα,γιατι αυτα τα μενου ειναι σπεσιαλ!!!
για αυτο υπαρχουν οι γαριδες ατλαντικου Νο1 16-18 ποντους με το συμπαθειομωρη τι λες? δε δέχομαι από άντρα γαριδακι...ουτε στα μακαρόνια ..ουτε στο .....(καταλαβαινεις που?)
τα ακους ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?????
ας μιλησει ΤΩΡΑ ο γαριδοφορος ...για αυτο υπαρχουν οι γαριδες ατλαντικου Νο1 16-18 ποντους με το συμπαθειο
την έχω στείλει να μαζέψει ξύλα...μέχρι να μάσω το βούτηρο....Δαναη δεν πιστευω να σε εβαλε η αννα να κανεις λουκανικα?