Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ετσι μπραβο να ετοιμαζεσαι για την εκπαιδευση σου...
η αληθεια ειναι οτι παντα ειμαι προθυμη να εκπαιδευτω σε νεες επιθυμιες σας ...
οποτε ....γιατι οχι?...να εκπαιδευτω και στις δικες σου.....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλημερα αννουλα...λιγες ωρες μεινανε μεχρι το βραδυ που θα εχεισ ειδικη μεταχειρηση.. :pipa1: :knockinb: :s&m_2: :pipa1: :knockinb: :s&m_2:  μαζεβε δυναμεισ νυμφιδιο... :fuck2: :fuck2: :fuck2:
απο χθες ετοιμαζομαι ...
μαζεψε κι εσεις δυναμεις ..θα σου χρειαστουν περισσοτερο απο οτι σε μενα...

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Ρε τι θα γινη με εσας το βγαλατε τα ματια ξεκωλοθηκατε  :pipa1: :pipa1: :knockinb: :knockinb: :grin: :grin: :grin:   :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερεςςςςςς στον λαο

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα στην αννα,καλημερα γιωργο,λοιπον φιλε χθες υπηρξε συναντηση με το νυμφιδιο εδω..ειμαστε 2 συναγωνιστες ξεκινησε με βαθια υγρα πιπα μεχρι τελους να την βλεπεις να πνιγεται εναλαξ και ο φιλοσ τησ εκανε την πρωτη καταθεση στο προσωπο της,μετα ασχοληθηκε με μενα και τελικα σαν αχορταγο πουτανακι που ειναι πηρε και τα δευτερα σκαγια του συναγωνιστη γιατι επρεπε να αποχωρησει λιγο συντομα...μετα συνεχισαμε με βαθυ τσιμπουκι και με τρελο  :fuck2: :fuck2: ελπιζω να θελει να γραψει εδω το πως ειναι σημερα το κωλαρακι της...λοιπον αννα για ωραια γουστα...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ορθια απο χθες ειμαι ...μηπως μπορω να καθησω?

ξερετε εσεις τι κανετε ...να μη μπορω να καθησω μεχρι να ξαναρθετε...
ευχαριστω και τους δυο σας  για την ομορφη νυχτα

φαντασου να ηταν και ο γατος .. τι χαμος θα γινοταν

καλησπερα σε ολουςςςςςςςςςςςςςςς

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ορθια απο χθες ειμαι ...μηπως μπορω να καθησω?

ξερετε εσεις τι κανετε ...να μη μπορω να καθησω μεχρι να ξαναρθετε...
ευχαριστω και τους δυο σας  για την ομορφη νυχτα

φαντασου να ηταν και ο γατος .. τι χαμος θα γινοταν

καλησπερα σε ολουςςςςςςςςςςςςςςς

γιωργο απο οτι βλεπεις εχουμε προταση εδω τι λες θα κατεβεις η να ερθει καλυτερα πανω ????

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Καλημερα στην αννα,καλημερα γιωργο,λοιπον φιλε χθες υπηρξε συναντηση με το νυμφιδιο εδω..ειμαστε 2 συναγωνιστες ξεκινησε με βαθια υγρα πιπα μεχρι τελους να την βλεπεις να πνιγεται εναλαξ και ο φιλοσ τησ εκανε την πρωτη καταθεση στο προσωπο της,μετα ασχοληθηκε με μενα και τελικα σαν αχορταγο πουτανακι που ειναι πηρε και τα δευτερα σκαγια του συναγωνιστη γιατι επρεπε να αποχωρησει λιγο συντομα...μετα συνεχισαμε με βαθυ τσιμπουκι και με τρελο  :fuck2: :fuck2: ελπιζω να θελει να γραψει εδω το πως ειναι σημερα το κωλαρακι της...λοιπον αννα για ωραια γουστα...
παντως η καλυτερη ενυδατικη προσωπου ...μπορει να μην μπορω να καθησω με ανεση....αλλα μου κανατε ενα δερματακι ...μουρλιαααααααα
λεω να το κανω συστυματια

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
εσυ δεν χανεις ευκαιρια γατε εκει να αναβεις φωτιες αντε να καθαρισω τωρα...
Φιλε δεν φταιω εγω εσυ της το εταξες
...μπορει να μην μπορω να καθησω με ανεση....αλλα μου κανατε ενα δερματακι ...μουρλιαααααααα
Σημερα πιστευω θα καθησεις με ανεση στο μαγιοξυλο
Καλημερα Αννα

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Φιλε δεν φταιω εγω εσυ της το εταξεςΣημερα πιστευω θα καθησεις με ανεση στο μαγιοξυλο
Καλημερα Αννα
πες του τα ..."σηκωτη θα σε παω στο γατο"..ετσι μου χει υποσχεθει...
μη λεμε και ξελεμε  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

θα φορεσω λουλουδια ...πορτοκαλι φορεματακι ... ε τι λειπει ?
το μαγιοξυλοοοοοοοοο  :think: :think: :think: :think:
..το εθιμο το απαιτει ...δε κανει να μην το τηρησω ..
καλημερα αλανιαρη γατουληηηηηηηηηηηηηηηη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Λουλουδια πορτοκαλι φορεμα σαν δωρο θα εισαι για το μαγιοξυλο

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λουλουδια πορτοκαλι φορεμα σαν δωρο θα εισαι για το μαγιοξυλο

καλημερα φιλε...καλημερα στο νυμφιδιο αννα...εσυ βρε καυλακι δεν χορταινεις ποτε...λοιπον για κανονιστε ποτε μπορειται να βρεθηται και θα ερθω φιλε μου..θα στην φερω την καυλιαρα με εχει φαει να ερθει...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Kαλησπερα φιλε
πρεπη και στον τιτλο να προστεθη το αχορταγη
οποτε βολευη την Αννα

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα αννουλα τι κανεις βρε καυλακι εσυ??πως πηγε χθες η εξοδος??εγω το ξενυχτησα λιγακι με επιασε το ψυχοπονιαρικο και εγραψα καποια πραγματακια σε καποιες μεχρι και στην καινουργια εδω ...παντως σε ευχαριστω βρε ματακια για τα καλα σου λογια..καλα το λεω εγω οτι εχεις μια υπεροχη καρδια... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλημερα αννουλα τι κανεις βρε καυλακι εσυ?? ...παντως σε ευχαριστω βρε ματακια για τα καλα σου λογια..καλα το λεω εγω οτι εχεις μια υπεροχη καρδια...
κουκλε μου...καυλα μου ...εγω το χω πει ...τα λατρευω τα αγορια και ειδικα εσενα ... οχι μονο στο κρεβατι, αλλα γενικα ... ο,τι ειπα σε σενα και σε αλλους τα εννοω .. ειστε καταπληκτικοι ανθρωποι, καλοι εραστες και εξαιρετικοι φιλοι..... υπεροχη καρδια δεν εχω ...εχω απλως καρδια ... κι οχι μονο...αντε να μου κανεις κανα τρελο ξεσκισμα να σε κανω να τα ξεχασεις ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ..... :dancing: :dancing: :booty
να στα ξαναπω μπας και τα εμπεδωσεις ...να χουμε ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα γλυκεια υπαρξη πως εισαι σημερα??καλη εβδομαδα πανω απο ολα..τις καλιμερες μου στην παρεα εδω..καλημερα Γιωργο...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερα σε ολη την παρεα... Γεια σου καυλιτσα Αννουλα... Τωρα ξερω η ψυχολογια δεν ειναι και πολυ Χαη... αλλα γιαυτο ειμαστε εδω Γιωργο τα φιλια μου  ...  Γεια σου  Χρηστο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom