Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4

Συνημμένα

• 3anna3.jpg
    3anna3.jpg
    67,9 KB · Εμφανίσεις: 16

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
κανα πρωι δευτερας θα σου ρθω για καφεδακι  οκ ?ισως το αλλο 3 μαη

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ε ναι αμα δε με εχει ξεζουμισει η δικια μου  :2funny: :2funny: :2funny: γιατι και αυτη λυσσαρα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: βραδια  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:  και πρωινα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ε ναι αμα δε με εχει ξεζουμισει η δικια μου  :2funny: :2funny: :2funny: γιατι και αυτη λυσσαρα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: βραδια  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:  και πρωινα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
α χρυσε μουυυυυυυυυυυυυυ...

να χω αντρα για καφεδακι και οσο τον πινει να μην τον πιπωνω? δε παιζει..
δε το επιτρεπω στον εαυτο μου
....
ειτε καφε πινει, ειτε ουισκακι, ειτε βλεπει τηλεοραση (μπαλα) ...
ιερες στιγμες ...το καθηκον μου θα το κανω υποχρεωτικα

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα αννουλα τι κανεις ωρε μωρο εσυ?? καλησπερα σε ολη την παρεα...μολις τελειωσα....α και να μην ξεχασω πολυχρονος Γιωργο οτι επιθυμεις καρνταση...να εχεις πουτσα σιδερο και να γαμας αβερτα να χαιρωνται τις χαρες σου ολες και να τισ ξεδιψας αβερτα.....φιλακια στην ανουλα..φιλια δαναη..

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλησπερα αννουλα τι κανεις ωρε μωρο εσυ?? καλησπερα σε ολη την παρεα...μολις τελειωσα....
αφου μολις τελειωσες ...θα διαβασουμε την κριτικη σου για το τεμαχιο.....

καλησπερα καυλαρεεεεεεεεεε

αντε να την κανω κι εγω γιατι πρεπει να τελειωσουν κι αλλοι

μωρο μουυυυυυυυυυυ καλο σαββατοκυριακο ..να ξεκουραστεις ...

anal_lover

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
να μου ρθεις κουκλε να πιουμε καφεδακι ...

αλλα ....

δε θα με  :fuck1:  ?
λιγουλακι ?

Τώρα στις ακόλαστες επιθυμίες των αγοριών και πρωί???
Έρχεται σύντομα η μέρα που το όμορφο σου κωλαράκι θα ξαναδεχτεί την τιμωρία του. Ετοιμάσου και πάλι για τρελές καύλες και άγρια ξεσκίσματα. Αυτή τη φορά μπορεί και να μην είμαι μόνος μου!!!!!!!!!

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα στην καυλιαρα αννα...βρε μωρο εσυ βαζεις συνεχεια την μια φωτο μετα την αλλη...ολες ειναι πολυ καυλωτικες...θα τρελανεις ολα τα αγορια εδω..που εισαι εξαφανισμενο βρε καυλακι??

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
να ηξερα σε πια μπουτια αναμεσα εισαι να κανεις :pipa1: :pipa1: το αγαπημενο σου σπορ και μετα να τρελενεσαι στο  :knockinb: :knockinb:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Τώρα στις ακόλαστες επιθυμίες των αγοριών και πρωί???
Έρχεται σύντομα η μέρα που το όμορφο σου κωλαράκι θα ξαναδεχτεί την τιμωρία του. Ετοιμάσου και πάλι για τρελές καύλες και άγρια ξεσκίσματα. Αυτή τη φορά μπορεί και να μην είμαι μόνος μου!!!!!!!!!
σε εμπιστευομαι εσενα ..αν ειναι τοσο καλος καιτοσο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ο αλλος ..μεχρι και γαμο δεχομαι ..στο λεω..αντε σε περιμεννω να περασουμε οπως παντα ..ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
κι ας μη μπορω να καθησω μερικες μερες... μ' εχεις εκπαιδευσει αλλοστε...και μ αρεσειιιιιιιιιιιιιιιι

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
σε εμπιστευομαι εσενα ..αν ειναι τοσο καλος καιτοσο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ο αλλος ..μεχρι και γαμο δεχομαι ..στο λεω..αντε σε περιμεννω να περασουμε οπως παντα ..ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
κι ας μη μπορω να καθησω μερικες μερες... μ' εχεις εκπαιδευσει αλλοστε...και μ αρεσειιιιιιιιιιιιιιιι

καλημερα στην κουκλα...επ τι βλεπω εδω ματια μου...εχουμε προταση γαμου???κουκλα θα εισαι με το νιφικο κοπελα μου...περιμενω προσκλητηριο μην με ξεχασεις...καλημερα γιωργο σε εχω χασει τις τελευταιες μερες,,,αντε να κανονισουμε κουστουμι εδω εχουμε γαμους και χαρες....αντε βρε και εγω κουμπαρος....

anal_lover

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα στην κουκλα...επ τι βλεπω εδω ματια μου...εχουμε προταση γαμου???κουκλα θα εισαι με το νιφικο κοπελα μου...περιμενω προσκλητηριο μην με ξεχασεις...καλημερα γιωργο σε εχω χασει τις τελευταιες μερες,,,αντε να κανονισουμε κουστουμι εδω εχουμε γαμους και χαρες....αντε βρε και εγω κουμπαρος....

Και όπως λένε : "ο κουμπάρος την κουμπάρα 3 φορές την εβδομάδα!!!!!!!!!". Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση παίζω το ρόλο του γαμπρού δεν με ενοχλεί καθόλου. Με τις ευχές θα συμβεί Αννούλα και μάλιστα θα βαράω και παλαμάκια με τον ρυθμό του κουμπάρου! Ε, ρε μια πρώτη νύχτα γάμου που θα περάσεις!!!!!!!

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και όπως λένε : "ο κουμπάρος την κουμπάρα 3 φορές την εβδομάδα!!!!!!!!!". Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση παίζω το ρόλο του γαμπρού δεν με ενοχλεί καθόλου. Με τις ευχές θα συμβεί Αννούλα και μάλιστα θα βαράω και παλαμάκια με τον ρυθμό του κουμπάρου! Ε, ρε μια πρώτη νύχτα γάμου που θα περάσεις!!!!!!!

καλημερα φιλε μου....για ποια πρωτη νυχτα λες εσυ??τις χιλιες και μια νυχτες θα ζησει...αντε να οργανωθουμε σε περιμενω....

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλημερα φιλε μου....για ποια πρωτη νυχτα λες εσυ??τις χιλιες και μια νυχτες θα ζησει...αντε να οργανωθουμε σε περιμενω....
προσεχε γιατι 2 ταυτοχρονα τους καταφερνω πανευκολα ....
για θυμησου  :think:
απο κει και πανω..δε ξερω ..αναλογως

καλησπερα στην καυλιαρα αννα...βρε μωρο εσυ βαζεις συνεχεια την μια φωτο μετα την αλλη...ολες ειναι πολυ καυλωτικες...θα τρελανεις ολα τα αγορια εδω..που εισαι εξαφανισμενο βρε καυλακι??
να ηξερα σε πια μπουτια αναμεσα εισαι να κανεις :pipa1: :pipa1: το αγαπημενο σου σπορ και μετα να τρελενεσαι στο  :knockinb: :knockinb:
δε φταιω εγω chrisακο μου.... εσεις τα αγορια φταιτε ...που καθεστε απεναντι μου με τροπο προκλητικο ..ανοιχτα τα ποδια και φουσκωνει το καβαλο....ε τι να κανω και εγω ?
ειναι να μη γονατισω αμεσως ?  :pipa1: :pipa1: :pipa1:
ασε μετα ....που ορματε ...να πω οχι ? δε γινεται

θα βαρας παλαμακια με τον ρυθμο που  :fuck1: ο κουμπαρος η με τον ρυθμο που πηδιεμαι εγω ?  :think: :think: :think:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους τους φιλους εδω μεσα το επομενο το αφιερωνω στον γιωργο το γατο....να εισαι καλα αρχοντα...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα αννουλα...λιγες ωρες μεινανε μεχρι το βραδυ που θα εχεισ ειδικη μεταχειρηση.. :pipa1: :knockinb: :s&m_2: :pipa1: :knockinb: :s&m_2:  μαζεβε δυναμεισ νυμφιδιο... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλημερα αννουλα...λιγες ωρες μεινανε μεχρι το βραδυ που θα εχεισ ειδικη μεταχειρηση.. :pipa1: :knockinb: :s&m_2: :pipa1: :knockinb: :s&m_2:  μαζεβε δυναμεισ νυμφιδιο... :fuck2: :fuck2: :fuck2:
απο χθες ετοιμαζομαι ...
μαζεψε κι εσεις δυναμεις ..θα σου χρειαστουν περισσοτερο απο οτι σε μενα...

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ετσι μπραβο να ετοιμαζεσαι για την εκπαιδευση σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom