CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
για σενα ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαννα εισαι εδω ?
ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΜΕ
για σενα ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαννα εισαι εδω ?
να μου ρθεις κουκλε να πιουμε καφεδακι ...κανα πρωι δευτερας θα σου ρθω για καφεδακι οκ ?ισως το αλλο 3 μαη
α χρυσε μουυυυυυυυυυυυυυ...ε ναι αμα δε με εχει ξεζουμισει η δικια μου γιατι και αυτη λυσσαρα ειναι βραδια και πρωινα
αφου μολις τελειωσες ...θα διαβασουμε την κριτικη σου για το τεμαχιο.....καλησπερα αννουλα τι κανεις ωρε μωρο εσυ?? καλησπερα σε ολη την παρεα...μολις τελειωσα....
να μου ρθεις κουκλε να πιουμε καφεδακι ...
αλλα ....
δε θα με ?
λιγουλακι ?
σε εμπιστευομαι εσενα ..αν ειναι τοσο καλος καιτοσο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ο αλλος ..μεχρι και γαμο δεχομαι ..στο λεω..αντε σε περιμεννω να περασουμε οπως παντα ..ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤώρα στις ακόλαστες επιθυμίες των αγοριών και πρωί???
Έρχεται σύντομα η μέρα που το όμορφο σου κωλαράκι θα ξαναδεχτεί την τιμωρία του. Ετοιμάσου και πάλι για τρελές καύλες και άγρια ξεσκίσματα. Αυτή τη φορά μπορεί και να μην είμαι μόνος μου!!!!!!!!!
σε εμπιστευομαι εσενα ..αν ειναι τοσο καλος καιτοσο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ο αλλος ..μεχρι και γαμο δεχομαι ..στο λεω..αντε σε περιμεννω να περασουμε οπως παντα ..ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
κι ας μη μπορω να καθησω μερικες μερες... μ' εχεις εκπαιδευσει αλλοστε...και μ αρεσειιιιιιιιιιιιιιιι
καλημερα στην κουκλα...επ τι βλεπω εδω ματια μου...εχουμε προταση γαμου???κουκλα θα εισαι με το νιφικο κοπελα μου...περιμενω προσκλητηριο μην με ξεχασεις...καλημερα γιωργο σε εχω χασει τις τελευταιες μερες,,,αντε να κανονισουμε κουστουμι εδω εχουμε γαμους και χαρες....αντε βρε και εγω κουμπαρος....
Και όπως λένε : "ο κουμπάρος την κουμπάρα 3 φορές την εβδομάδα!!!!!!!!!". Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση παίζω το ρόλο του γαμπρού δεν με ενοχλεί καθόλου. Με τις ευχές θα συμβεί Αννούλα και μάλιστα θα βαράω και παλαμάκια με τον ρυθμό του κουμπάρου! Ε, ρε μια πρώτη νύχτα γάμου που θα περάσεις!!!!!!!
προσεχε γιατι 2 ταυτοχρονα τους καταφερνω πανευκολα ....καλημερα φιλε μου....για ποια πρωτη νυχτα λες εσυ??τις χιλιες και μια νυχτες θα ζησει...αντε να οργανωθουμε σε περιμενω....
καλησπερα στην καυλιαρα αννα...βρε μωρο εσυ βαζεις συνεχεια την μια φωτο μετα την αλλη...ολες ειναι πολυ καυλωτικες...θα τρελανεις ολα τα αγορια εδω..που εισαι εξαφανισμενο βρε καυλακι??
δε φταιω εγω chrisακο μου.... εσεις τα αγορια φταιτε ...που καθεστε απεναντι μου με τροπο προκλητικο ..ανοιχτα τα ποδια και φουσκωνει το καβαλο....ε τι να κανω και εγω ?να ηξερα σε πια μπουτια αναμεσα εισαι να κανεις το αγαπημενο σου σπορ και μετα να τρελενεσαι στο
θα βαρας παλαμακια με τον ρυθμο που ο κουμπαρος η με τον ρυθμο που πηδιεμαι εγω ?Και όπως λένε : "ο κουμπάρος την κουμπάρα 3 φορές την εβδομάδα!!!!!!!!!". Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση παίζω το ρόλο του γαμπρού δεν με ενοχλεί καθόλου. Με τις ευχές θα συμβεί Αννούλα και μάλιστα θα βαράω και παλαμάκια με τον ρυθμό του κουμπάρου! Ε, ρε μια πρώτη νύχτα γάμου που θα περάσεις!!!!!!!
απο χθες ετοιμαζομαι ...καλημερα αννουλα...λιγες ωρες μεινανε μεχρι το βραδυ που θα εχεισ ειδικη μεταχειρηση.. μαζεβε δυναμεισ νυμφιδιο...