giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το αραπικοπως μ αρεσει το φυστικιιιιιιιιιιιιιιιιι
Το αραπικοπως μ αρεσει το φυστικιιιιιιιιιιιιιιιιι
το γατισιοΤο αραπικο
Το θελες εε δεν στο δινωτο γατισιο
Ναι δυσκολα φευγη, αργηκαλα ρε γατε ...θα σε στριμωξω κι ελα μετα να μου κανεις τον δυσκολο ...
οταν θα μαι στα 4 .....χαχαχαχαχαχα
καλε που πηγαν οι αλλοι ..ολοι κατι επειγον εχουν ?
ελα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεγώ εδώ είμαι αλλά δεν μου μιλάς....................
μωρε λες να συνομωτουν ?Ναι δυσκολα φευγη, αργη
ελα ντε ολοι μαζι εξαφανιστηκαν
ναι ναι ...δουλεια το λενε τωρα ...επεσε δουλεια ...ημουν σιγουρος πως σ αρεσει το φυστικι ατακτο πορνιδιο
μωρε λες να συνομωτουν ?
οριστε?????????ναι... σκοπευουμε να ριξουμε τη Κυβερνηση.... συνομοσιες εγω δεν κανω αγαπητη μου με κανεναν... οτι εχω να πω το λεω και δεν κολωνω... γιαυτο μην σκεφτεσε διαφορα... αλλου ψαξε να βρεις τι παιζετε... εγω τη δουλεια μου κανω και τιποτα παραπανω....
παντα βρε ξυλο στο κωλαρακι και προστυχολογα....εσυ στα τεσσερα στην ακρη του κρεββατιου και εγω ορθιος πισω σου να σε εχω πιασει απ τα χερια σου και σε τραβαω πισω με φορα να καρφωνεσαι....αφημενη τελειως....ναι ναι ...δουλεια το λενε τωρα ...
αχ παω να σε δω λιγο ...και ξαναρχομαι
μη μου πεις οτι θελεις κι εσυ να με στο ποπακοοοοο
ριγε ειναι το καημενουλι ....
χαχαχαχαχχα αν να χαθεις μωρηηηηηηηηηηηξερω εγω τι συνομοσιες εννοης?? Γενικα μιλαγες επειδη εξαφανιστηκαμε ολοι συνχρονως... γιαυτο το ειπα... εγω με κοσμο που βλεπω δεν εχω τιποτα παραπανω απο σεξ.... τιποτα παραπανω... απλα το διευκρινηζω για να μην νομιζης οτιδηποτε....
βρε Αρη μου δεν μιλαω για σενα.... ξερει αυτη...
εχεις λαγο ?exeis pm
ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιαννούλα τα αγόρια σου σε έχουν εξουθενώσει.
θα σου βγάλω εισητήρια για λονδίνο νασε φιλοξενήσω. χρειάζεσαι ξεκούραση........