Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Kαλησπερα Δαναη με της καυλες σου
Ε πως να μην χασουμε την ρατσα, διαιωνηση του ειδους δεν ειπαμε  :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Kαλησπερα Δαναη με της καυλες σου
Ε πως να μην χασουμε την ρατσα, διαιωνηση του ειδους δεν ειπαμε  :grin: :grin: :grin:
ναι αλλα εσυ το εχεις παρακανη βρε Γιωργο μουυυυ..... δεν εχεις αφηση καμμια ρατσα χωρις διαιωνησηηηη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ναι αλλα εσυ το εχεις παρακανη βρε Γιωργο μουυυυ..... δεν εχεις αφηση καμμια ρατσα χωρις διαιωνησηηηη
Α εμεις οι προστυχογατοι  :2funny: :2funny: δεν κοιταμε τι ρατσα ειναι η γατα μονο να καρφωσουμε θελουμε

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
προσεχε ομως μην μας βγει καμμια ρατσα αλιεν  στο τελος...... γιατι εσυ και με αυτην θα πηγαινες...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλησπέρα Αννούλα μου!!!!!!!!

τι κάνεις μωράκι?

πρέπει να ξεκουραστείς!!!! σκόνη την έχεις κάνει την τζούλια!!!!
βρεεεεεεεεεεεεεεεε

ακομα να μαζευτεις εσυ ?
τι κανεις βρε κουκλε?

μαυρη πετρα εχεις ρηξει ?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
μονο στο καπακι και στην λεκανη και στην κουζινα ακομα και στην ταρατσα θα στο κανω προστυχο κωλαρακι !!!!!!!!!!!

αννα σημερα εχω μεγαλες καβλες λεμε για αλλαγες ρολων για σεξ με αξεσουαρ και οτι βαζει η φανατσια σου μην κλεισεις κανενα ραντεβου αποψε εισαι πριβε μετα της 8!!!!!!

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα αννα...αν και βλεπω οτι καλυτερα θα ειναι η νυχτα...φιλε λαρους λεω μετα το βιντεο της δαναης να βγαλουμε και το βιντεο της αννας...λυσαξανε οι ρουφιανες να γινουν σταρ.. :headbang: :headbang:  αντε αννουλα θα καλοπερασεις ...τσοντα μακρας διαρκειας θα γυρισουμε...καλημερα Γιωργο...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εγω λεω να κανουμε την αντισειρηνα προντακσιον και να εχουμε πρωταγωνιστριες αννα και δαναη!!!

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
οτι πεις...τον βαγγελη τον ξερω...πρωταγωνιστριες εχουμε..δηλωστε συμετοχες λποιπον........

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλα ...γιατι δε λετε κατευθειαν οτι θελετε να μας  :fuck1: :fuck1:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ετσι κι αλλιως οχι δε λεμε εμεις

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καυλακι δεν θα σας :knockinb: :knockinb: :knockinb: ενας ενας αλλα μιλαμε απο την μια η φιληδονη δαναη απο την αλλη το νυμφιδιο αννα και καμια 15 πρωταγωνιστες για τρελα γουστα.. :tits2: :tits2: :tits2:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
θελω μια κριτικη σαν του λαρυ ..μονο που θα αλλαξουμε τον αριθμο των αντρων...
κι εσυ ξερεις chrisako οτι το κανω ...
και το κανω και με αποδειξεις

υ.γ πηρα κατι μινακια φανταστικα ..ροζ με κορδελιτσεςςςςςςςςςςς

χθεσινοβραδινη επισκεψη στο κολαστηριο της ΑΝΝΑΣ.
με υποδεχτηκε μονο με τα απαραιτητα το ουισκι μου με περιμενε στο τραπεζακι του σαλονιου με τα δυο παγακια μεσα ετσι οπως το πινω!!!
η αννα αφου με εβαλε να κατσω μου ξεκουμπωσε το παντελονι και μου τον εβγαλε εξω μου ειπε να τις δεσω τα χερια και τα ματια και αρχισε να μου παιρνει μια πιπα βαθια τοσο βαθια και υγρη που καταλαβα πως την επνιγε ομως ακουραστα τον καταπινε ολον,αφου ο πουτσος μου ειχε γινει μεγαλος και υγρος επεσε στα 4 και μου ειπε θελω να νιωσω ολον τον πουτσο σου να με γαμαει ανελεητα και χωρις οικτο χτυπαμε φτυσε με κανε με δικια σου ηταν τα λογια που ψελιζε και οταν ηρθε η ωρα να χυσω την αρπαξα απο το μαλλι ............. και εγω την αφηνα εκει λησασμενη σκυλα που μοιλις τις εδωσα το πρασινο φως επεσε στα φουσκωμενα μου αρχιδια και τα εγλειψε αλλη μια φορα με ζηλο .....

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
γιωργο και λαρους μου φαινεται οτι κανουν την παπια τα κοριτσακι :idiot: :idiot: :idiot:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εγω παντα φροντιζω να εχω δικο μου προντακτιον....  που να νοιωθω ανετα και να εχω εμπιστοσυνη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom