DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αχχχχχχχ...... με ποναει η εσωτερικη μου Ηφαλοτρυπιδα.... να βαλω παγακια λετε???? Αννουλααααα...... Βονζουαρ
ξερω ενα φαρμακο εγω αλλα δε στο λεω ...Αχχχχχχχ...... με ποναει η εσωτερικη μου Ηφαλοτρυπιδα.... να βαλω παγακια λετε???? Αννουλααααα...... Βονζουαρ
Καλως την Βαμμενα κοκκινα μαλλια...ξερω ενα φαρμακο εγω αλλα δε στο λεω ...
θα με κοψει το Ε.Σ.Ρ. ....
καλησπερα γαζοξανθιαααααααααααααααα
αγαπη μου εσυ δεν θες μονο το κερασμα... θα φας και ολοκληρη την Τουρτα.... αφησε και τιποτα για τα ορφανα...εγω παντως του καθομαι ..
ετσι για τα χρονια πολλα βρε παιδι μου ...
να παρω και το κερασμα ....
Δεν χανεις ευκαιριαεγω παντως του καθομαι ..
ετσι για τα χρονια πολλα βρε παιδι μου ...
να παρω και το κερασμα ....
Η Αννουλα αν μπορουσε θα ειχε βαλη αυτο το λαστιχο που αρμενουν με μηχανημα της αγελαδες θα στο εβαζε και θα το λαμβανε στην Αθηνα στο αψε σβησε...Αννα και Δαναη σας ευχαριστω :-* :-* :-*
Εαν ηταν ευκολο(χιλιομετρικα)το κερασμα ηταν σιγουρο
καλε ναι ειδες???? τιποτα δεν αφηνη... ουτε κουνουπι... και αυτο το αρμεγηΔεν χανεις ευκαιρια
Η Αννουλα αν μπορουσε θα ειχε βαλη αυτο το λαστιχο που αρμενουν με μηχανημα της αγελαδες θα στο εβαζε και θα το λαμβανε στην Αθηνα στο αψε σβησε...
σε μενα ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΣας αφηνω για περιπου μια ωρα
Τι κουνουπι και ο ψυλος αρμεγμα θεληκαλε ναι ειδες???? τιποτα δεν αφηνη... ουτε κουνουπι... και αυτο το αρμεγη
Ναι κοντευη να φτασησε μενα ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
κοιτα ...αν το κουνουπι ειναι θυληκο, το φλιταρω και ξεμπερδευω ...καλε ναι ειδες???? τιποτα δεν αφηνη... ουτε κουνουπι... και αυτο το αρμεγη
Eυχαριστω Αρηκαλησπερες στο λαο και χρονια πολλα στον εορταζων....