Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολη την παρεα... Γεια σου καυλιτσα Αννουλα... Τωρα ξερω η ψυχολογια δεν ειναι και πολυ Χαη... αλλα γιαυτο ειμαστε εδω Γιωργο τα φιλια μου  ...  Γεια σου  Χρηστο...

αννουλα τι εγινε τι εχεις??γιατι η ψυχολογια δεν ειναι και τοσο χαι :idiot: :idiot: :idiot:
για πες γιατι μια χαρα σε ακουσα αλλα και σε αφησα χθες που μιλησαμε...εγινε κατι????
καλημερα Δαναη καλως ηρθες καλο μηνα πανω απο ολα και βλεπω και νεες φωτο αρα ειναι απο την τοποθεσια που τραβηξες το βιντεο???
Γιωργο που εισαι βρε χωμενος βρε μεχρι εδω ακογονται τα βογγητα παλι :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλα και εσυ ... δεν ενοω για την ψυχολογια της Αννουλας την ψυχολογια ολων μας εννοω.. με ολα αυτα που γινανε αυτες τις μερες... εγω παντως το εβαλα στοιχημα....  την ψυχολογια σας θα την φτιαξω... και την δικια σου Αννουλα μου..  και του Γιωργου.... και ολονων σας.... αχχχ  αν δεν με ειχατε και εμενα αχχχ....  να σκαση  το  ΔΝΤ...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
η αννουλα δεν ειναι καλα σημερα γιατι χτες ειχαμε 4ωρο ραντεβου που πραγαματικα τα εδωσε ολα ειχα καβλες και αυτη ηταν προθυμη και σημερα σηκωθηκε με πονοκεφαλο σχετικα με χτες θα γραψω αυριο!!!!

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
η αννουλα δεν ειναι καλα σημερα γιατι χτες ειχαμε 4ωρο ραντεβου που πραγαματικα τα εδωσε ολα ειχα καβλες και αυτη ηταν προθυμη και σημερα σηκωθηκε με πονοκεφαλο σχετικα με χτες θα γραψω αυριο!!!!

βρε παλιοπαιδο λαρους παλι το ζαλισες το νυμφιδιο...καλα μεγαλη καριολιτσα ειναι μιλησαμε αργα και δεν ανεφερε τιποτα το νυμφιδιο...βρε θελει  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: μεχρι να αλαξει χρωμα το ποπακι της...αλλα και εσυ κανονισε 6 ωρο την αλλη φορα να κανει 2 μερες να συνεθει το πορνιδιο..χαχαχα

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
βρεεεεεεεεεεεεεεεε
εδω ειμαι ..καποιος με ματιασε και κολλαει το λαπτοπ ...
ΧΡΗΣΤΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΓΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΛΑΡΟΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (καλα δε σε κρατανε τα ποδια, το καταλαβαινω.αλλα ουτε και τα χερια?)
Δ Α Ν Α Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η  (ΤΕΛΕΙΟ αβαταρ)

ελλαδααααααααααα
κοσμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τι κανετε ολοι σας...
σας λατρευωωω σας το πα?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
βρεεεεεεεεεεεεεεεε
ΛΑΡΟΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (καλα δε σε κρατανε τα ποδια, το καταλαβαινω.αλλα ουτε και τα χερια?)

ελλαδααααααααααα
τι κανετε ολοι σας...
σας λατρευωωω σας το πα?
που εισαι βρε κοριτσιιιι????  στην καλλιεργησανε την τρυπα δηλαδη????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γεια σου αχορταγη Αννουλα
το λαπτοπ ας κολα ο  :bigdick: να μην κολα αυτο εχει σημασια  :grin: :grin: :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
βρεεεεεεεεεεεεεεεε

ελλαδααααααααααα
τι κανετε ολοι σας...
σας λατρευωωω σας το πα?
τι επαθε το λαπτοπ;να ερθω να το δω;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
απ εξω η απο μεσα θες να το δεις?????

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
βρεεεεεεεεεεεεεεεε

ελλαδααααααααααα
τι κανετε ολοι σας...
σας λατρευωωω σας το πα?

Γεια σου αννουλα καλα βρε και το λαπτοπ τα επαιξε μετα απο τοσα που εχει δει??? :fuck2: :fuck2: :fuck2:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
λαγε ? ελα να το δεις βρε ..εχω πελαγωσει η καψερη...εχω και καροτα ολοφρεσκα βιολογικα και μαραθο απο το βουνο ....
χρηστακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ξερεις εσυ ....πως να μη τα παιξει κι αυτο, με τοσα που μου κανεις (δεν εχω βγαλει απο το λαιμουδακι το δωρο σου....το θελω και σε κοκκινακι..
Δαναη ...καλε πως ανανεωθηκες ετσι...πες μου ποιος τοπος ειναι αυτος που τα παλικαρια εχουν θαυματουργο σπερμα ..να κανω παραγγελιααααα

γατουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
θα το φερω το λαπτοπ να το λαδωσεις

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Τοτε να δης τι καλα που θα δουλευη οι απαντησεις θα γλιστρανε  :2funny: :2funny: :2funny:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
λαγε ? ελα να το δεις βρε ..εχω πελαγωσει η καψερη...εχω και καροτα ολοφρεσκα βιολογικα και μαραθο απο το βουνο ....
χρηστακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ξερεις εσυ ....πως να μη τα παιξει κι αυτο, με τοσα που μου κανεις (δεν εχω βγαλει απο το λαιμουδακι το δωρο σου....το θελω και σε κοκκινακι..
Δαναη ...καλε πως ανανεωθηκες ετσι...πες μου ποιος τοπος ειναι αυτος που τα παλικαρια εχουν θαυματουργο σπερμα ..να κανω παραγγελιααααα

Αννουλα ασε το λαπτοπ εδω κουκλα μου και πηγαινε συ να σε λαδωσει ο γατος  ασπρο γρασσο θα σου βαλει και μετα δεν θα κολαει θα εχεις εκει την ευκαιρια να δαμασεις τα θηρια :bigdick: :bigdick: :bigdick:πιπα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: κωλο θα σε εχει στο κωλο σου θα στις βρεχει,θα σε πνιξει μες το χυσι και θα ευχαρισηθεις γαμησι...

ρε πουστη μου ουτε ο σεφερης να μουνα.. :headbang: :headbang: :headbang:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
βρε δαναη λυπησου μας βρε κοπελα μου η μια φωτο πιο καυτη απο την αλλη...εχει δικιο η αννουλα εσυ δεν ανανεωθηκες απλα εσυ ματια μου ξαναγεννηθηκες....φτου μην σε ματιασουμε .... :dancing: :dancing: :dancing:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
αννουλα...δαναη...γιωργο...λαρους...λαγουδακι...βρε κανενας δεν λεει τιποτα..στιχακη στην αννουλα...στηχακι στην δαναη...αλλα ουτε ενα ευχαριστω στον ποιητη..ατιμη κοινωνια στην ψαθα θα πεθανω...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αννουλα...δαναη...γιωργο...λαρους...λαγουδακι...βρε κανενας δεν λεει τιποτα..στιχακη στην αννουλα...στηχακι στην δαναη...αλλα ουτε ενα ευχαριστω στον ποιητη..ατιμη κοινωνια στην ψαθα θα πεθανω...
Περασε  οποτε θες απο το Υπουργειο να σε  τραταρω...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η ζωή σου είναι ό,τι βλέπεις και ό,τι αγγίζεις, αλλά ό,τι αγαπάς και ό,τι λατρεύεις. Το χαμόγελο σου να το δίνεις παντού, την καρδιά σου μόνο εκεί
που αξίζει!

για σενα μωρο μου.............

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Περασε  οποτε θες απο το Υπουργειο να σε  τραταρω...

θα με κερασεις εναν καφε .. με την μονη διαφορα ομος θα τον σερβιρεις με τα χειλη σου για να εχει πραγματικο γευστικο αρωμα ανατολης....

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Η ζωή σου είναι ό,τι βλέπεις και ό,τι αγγίζεις, αλλά ό,τι αγαπάς και ό,τι λατρεύεις. Το χαμόγελο σου να το δίνεις παντού, την καρδιά σου μόνο εκεί
που αξίζει!
για σενα μωρο μου.............
καλα Δαναη ..πως και δε κλεινεις τωρα εκκλησια με τετοια ομορφα λογια ...στη θεση σου θα εκλεινα ημερομηνα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom