Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
λαγε ? ελα να το δεις βρε ..εχω πελαγωσει η καψερη...εχω και καροτα ολοφρεσκα βιολογικα και μαραθο απο το βουνο ....
χρηστακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ξερεις εσυ ....πως να μη τα παιξει κι αυτο, με τοσα που μου κανεις (δεν εχω βγαλει απο το λαιμουδακι το δωρο σου....το θελω και σε κοκκινακι..
Δαναη ...καλε πως ανανεωθηκες ετσι...πες μου ποιος τοπος ειναι αυτος που τα παλικαρια εχουν θαυματουργο σπερμα ..να κανω παραγγελιααααα

γατουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
θα το φερω το λαπτοπ να το λαδωσεις

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
και βεβαια να ερθω,αλλα μην συζητας με αλλους για λαδωμα :2funny: :2funny:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλα Δαναη ..πως και δε κλεινεις τωρα εκκλησια με τετοια ομορφα λογια ...στη θεση σου θα εκλεινα ημερομηνα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αννουλα την εκλησια την εκλεισε βρε η κουμπαρουλα  αλλα μας την εκανε η νυφη...ξερεις εσυ κατι???για κοιτα μηπως εχει κρυφτει εκει γυρω η ατιμη???

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλα Δαναη ..πως και δε κλεινεις τωρα εκκλησια με τετοια ομορφα λογια ...στη θεση σου θα εκλεινα ημερομηνα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εχω ακουση εγω πολλα λογια στην ζωη μου αγαπη μου και εχω πετσωση γιαυτο... κατι πιο χειροπιαστο????  

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
θα ξεκινησω απο εξω αν και το προβλημα πιστευω οτι θα ειναι μεσα :2funny: :2funny:
αν ειναι βαθυ το προβλημα αναγκαστικα θα πρεπει να το ανοιξης ολο θα σου παρη πολυ χρονο.... να προσεχης την μπαταρια γιατι χυνη

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
εχω ακουση εγω πολλα λογια στην ζωη μου αγαπη μου και εχω πετσωση γιαυτο... κατι πιο χειροπιαστο????  
για να πω την αληθεια μου ..εγω δεν εχω ακουσει κατι τοσο ομορφο ....
παντως Δαναη εχεις τα δικια σου ....το πιο χειροπιαστο ..ειναι καλυτερο...τα λογια τα παιρνει ο αερας ..
ε λαγε?

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16

βρε δαναη εγω για κουμπαρα σε υπολογιζα κανονισε να μου φυγεις και εσυ να ψαχνω εκτος την νυφη και κουμπαρα...θα πεσω στα πατωματα.. :headbang: :headbang: :headbang:
λοιπον αννα φερε την νυφη εδω τωρα μην τα μπερδευεις αλλο νυφη αλλο νυμφιδιο ...θυμασαι στο ξεκαθαρισαμε πριν λιγο καιρο με τον γατο αλλα ακομα μπερδευεσαι///

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
για να πω την αληθεια μου ..εγω δεν εχω ακουσει κατι τοσο ομορφο ....
παντως Δαναη εχεις τα δικια σου ....το πιο χειροπιαστο ..ειναι καλυτερο...τα λογια τα παιρνει ο αερας ..
ε λαγε?
συμφωνω!!!!

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
και βεβαια να ερθω,αλλα μην συζητας με αλλους για λαδωμα :2funny: :2funny:
μονο σε σενααααααααααααααααααααααααααααααααα

λαγος - λαδωτηρι ?  :think:
δεν το αφηνω τετοιο γατζετ με τιποταααααααααααααααααααα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ναι αλλα και η Κουμπαρα λενε εχει υποχρεωσεις.... και ηδη ειναι βεβαρημενο το προγραμμα μου...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι αλλα και η Κουμπαρα λενε εχει υποχρεωσεις.... και ηδη ειναι βεβαρημενο το προγραμμα μου...

α τωρα καταλαβα βρε τι πατε να μου σκαρωσετε...κουμπαρα και γυναικα μαζι αυτο θα ειναι το ενας γαμος σημερα μια κηδεια αυριο...βρε τι θα παθω ο καψερος...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
βρε δαναη εγω για κουμπαρα σε υπολογιζα κανονισε να μου φυγεις και εσυ να ψαχνω εκτος την νυφη και κουμπαρα...θα πεσω στα πατωματα.. :headbang: :headbang: :headbang:
λοιπον αννα φερε την νυφη εδω τωρα μην τα μπερδευεις αλλο νυφη αλλο νυμφιδιο ...θυμασαι στο ξεκαθαρισαμε πριν λιγο καιρο με τον γατο αλλα ακομα μπερδευεσαι///
καλε της ειπα να κλεισει ημερομηνια για το γαμο αλλα δεν εκλεισε ακομα..μαλον ψαχνει παπα .... και ξερεις αυτη τη παπα θελει ? παπα με @@

εγω νυμφιδιο το εμπεδωσα ....θα περω πιπες στους καλεσμενουσ

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλε της ειπα να κλεισει ημερομηνια για το γαμο αλλα δεν εκλεισε ακομα..μαλον ψαχνει παπα .... και ξερεις αυτη τη παπα θελει ? παπα με @@

εγω νυμφιδιο το εμπεδωσα ....θα περω πιπες στους καλεσμενουσ

αποτιστη θα μεινεις θα γινει σε στενο κυκλο γιατι αλλιως βλεπω να την παρω εγω την νυφη μετα απο 6 χρονια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
λαγουδακι λαγουδακι μηπως ειναι εκει το πουτανακι που θα ειχα τωρα γυναικακι???θα το σφαξω το τσουλακι που με αφησε αμανατι και γαμιεται σε αλλο χωραφακι!!!!
τυπε μου γραφεις!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καληνυχτα... θα τα ξαναπουμε ...  θα σας στρωσω εγω...   :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!