CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
Ε ναι..το τερας ειπε τη μαγικη φραση...σημερα το προγραμμα εχει τετοια ...καντα ολα τοτε.....
Ε ναι..το τερας ειπε τη μαγικη φραση...σημερα το προγραμμα εχει τετοια ...καντα ολα τοτε.....
Κλαψ κλάααααάψ!!! >
Μου το κλεψες το κορίτσι βρε τερατένιε!!! Και ότι το είχα ψιλοψήσει άτιμε!!!
Με θέλετε κουμπάρο, να βαράω και γώ με το ?
Ε ναι..το τερας ειπε τη μαγικη φραση...σημερα το προγραμμα εχει τετοια ...
εεεε μεγάλε .. έχουμε και παραπάνω χρόνια προυπηρεσία....
η φαντασια δουλευει καργα. τωρα η πισω κινηση της αννας θα δουλεψει πολλα χιλιομετρα.........και πιθανόν και άλλα πολλά.. βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει....
εεεε μεγάλε .. έχουμε και παραπάνω χρόνια προυπηρεσία....
καλο ειναι μεχρι τοτε να παρακολουθησεις και μαθηματαΚλαααααααααααααααψ!!
Ααααααατιμη!!!
Που θα μου πάει θα μεγαλώσω θα ομορφήνω και θα δείς , θα παρακαλάς μετα!!!
Μην τα λες ολα τα μυστικα ρε καρντασι θα ψαχνουν για σκόρδα δεν θα μεινη τιποτα στην λαικηο παλιός είναι αλλιώς... έχει βαρύτερο χέρι, μεγαλύτερη π..τσα και αντί για βιάγκρα τρώει σκόρδο...
Μην τα λες ολα τα μυστικα ρε καρντασι θα ψαχνουν για σκόρδα δεν θα μεινη τιποτα στην λαικη
Βαλτους στη σειρα τους νεανιες και εντατικα μαθηματα και οποιος δεν μαθενηκαλο ειναι μεχρι τοτε να παρακολουθησεις και μαθηματα
Εχω και εγω, να κατι χοντρα που ειναι τωραεχω παραγωγη δικια μου.. θα σου στειλω...
γεια σου γατε ....αστα και ειμαι τρελαμενη...αποψε μονο και αυριο ειμαι εδω και μετα φευγω..οποτε καταλαβαινεις ? πρεπει να μαζεψω πρωτεινες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΓεια σου Αννα
Εκει που θα πας δεν θα εχει πρωτεινες;γεια σου γατε ....αστα και ειμαι τρελαμενη...αποψε μονο και αυριο ειμαι εδω και μετα φευγω..οποτε καταλαβαινεις ? πρεπει να μαζεψω πρωτεινες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
εκει που θα παω μετρια πραγματα...θελω ντοπιο αθηναικο αποψε...τι να περιμενω ?Εκει που θα πας δεν θα εχει πρωτεινες;
Ντοπιο και βαρβατο εργαλειο ακριβως οπως το ζητας διαθετωεκει που θα παω μετρια πραγματα...θελω ντοπιο αθηναικο αποψε...τι να περιμενω ?
το ξερω γατε ..εχω λαβει ενημερωσηΝτοπιο και βαρβατο εργαλειο ακριβως οπως το ζητας διαθετω