Δεν είναι το throat gagging το δυνατό σου σημείο!
ποσα ξέρεις εσύ παλιοσουπιά.....
Δεν είναι το throat gagging το δυνατό σου σημείο!
φαντασου να πλακωθω στα τστσικια και στα σκορδα και να ερθεις καπιος να του παρω πιπα ? τι κραξιμο εχω να ακουσω
καλα ..οταν εθεις να μου το πεις να φαω 5 σκορδα να σε δω μετα ...γιατί καλέ?? λες να αισθανεται κάψιμο?... καφτερή πιπερια να μην φάς μόνο και κάνεις πίπα μετά...
καλα ..οταν εθεις να μου το πεις να φαω 5 σκορδα να σε δω μετα ...
χαχαχαχαχα μονο να ενημερωσεις εδω οτι θα ερθεις , γιατι λυπαμαι τον επομενο με τοσες αναθυμιασεις ...δεν θα του ξανασυκωθει για 2 μηνες ..θα έχω φάει παστουρμά πρώτα κούκλα μου....
χαχαχαχαχα μονο να ενημερωσεις εδω οτι θα ερθεις , γιατι λυπαμαι τον επομενο με τοσες αναθυμιασεις ...δεν θα του ξανασυκωθει για 2 μηνες ..
χαχαχαχαχα μονο να ενημερωσεις εδω οτι θα ερθεις , γιατι λυπαμαι τον επομενο με τοσες αναθυμιασεις ...δεν θα του ξανασυκωθει για 2 μηνες ..
Τι πραμα ειναι αυτο απο την μια δεν χορταινη με τιποτα και απο την αλλη να μας λερωση τα παπαρια
ποσα ξέρεις εσύ παλιοσουπιά.....
θα έχω φάει παστουρμά πρώτα κούκλα μου....
βλέπω ότι κατέχεις πράμα κι εσύ....!!!
εμενα δε με πιραζει..πιες και ρετσινολαδολες να μην φύγει η μυρωδιά μέσα σε 24 ώρες?
εμενα δε με πιραζει..πιες και ρετσινολαδο
οταν λες Μανιαδακη ?ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ .. ήμαρτον δεν το ξανακάνω...
ποιά είσαι κουκλα μου ενσάρκωση του Μανιαδάκη????
οταν λες Μανιαδακη ?
[size=13pt]Μανια΄δακης.. υπουργός ασφαλείας επί Μεταξά[/size]... έβαζε τους κρατούμενους να πίνουν ρετσινόλαδο, βραστά αυγά στις μασχάλες και να πατάνε πάνω σε πάγο...
......τόσο παλιός είσαι ρε ξάδελφε....???????
οταν λες Μεταξα ?Μανια΄δακης.. υπουργός ασφαλείας επί Μεταξά... έβαζε τους κρατούμενους να πίνουν ρετσινόλαδο, βραστά αυγά στις μασχάλες και να πατάνε πάνω σε πάγο...