life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Να αδειασω τα χυσια μου και να στο λερωσο το κοκινο φορεματακι
Εδω διαφωνω φιλε μου Γιωργη...Το φορεμα φευγει...δεν το συζητω....μονο οι γοβεs μενουν
Να αδειασω τα χυσια μου και να στο λερωσο το κοκινο φορεματακι
κανονισε γατε αυτο σου λεω μονο...το αγαπιμενο μου φορεματακι ..απο το παρισι το πηρα και το φοραω μονο σε σπανιες περιπτωσεις ...με σενα θα το φορεσω ..αλλα για να μη μου το λερωσεις , θα τα πιω ολα ..αναγκαστικα ..προκειμενου να το λεκιασω ? στην υγεια μουΝα αδειασω τα χυσια μου και να στο λερωσο το κοκινο φορεματακι
Εμενα δεν με πειραζη καθολου αν το φοραει ισα ισα μου αρεση περισσοτεροΕδω διαφωνω φιλε μου Γιωργη...Το φορεμα φευγει...δεν το συζητω....μονο οι γοβεs μενουν
Τα μισα τα πινης τα υπολοιπα για αλλο σχεδιο προοριζονταικανονισε γατε αυτο σου λεω μονο...το αγαπιμενο μου φορεματακι ..απο το παρισι το πηρα και το φοραω μονο σε σπανιες περιπτωσεις ...με σενα θα το φορεσω ..αλλα για να μη μου το λερωσεις , θα τα πιω ολα ..αναγκαστικα ..προκειμενου να το λεκιασω ? στην υγεια μου
κανονισε γατε αυτο σου λεω μονο...το αγαπιμενο μου φορεματακι ..απο το παρισι το πηρα και το φοραω μονο σε σπανιες περιπτωσεις ...με σενα θα το φορεσω ..αλλα για να μη μου το λερωσεις , θα τα πιω ολα ..αναγκαστικα ..προκειμενου να το λεκιασω ? στην υγεια μου
α οχι ..πινω τη πρωτη δοση και τη δευτερη κατευτηειαν στην παγοθηκη να τα πιω το πρωι να παρω δυναμειςΕμενα δεν με πειραζη καθολου αν το φοραει ισα ισα μου αρεση περισσοτεροΤα μισα τα πινης τα υπολοιπα για αλλο σχεδιο προοριζονται
Βρηκες το πρωινο τονωτικοα οχι ..πινω τη πρωτη δοση και τη δευτερη κατευτηειαν στην παγοθηκη να τα πιω το πρωι να παρω δυναμεις
Εμενα δεν με πειραζη καθολου αν το φοραει ισα ισα μου αρεση περισσοτεροΤα μισα τα πινης τα υπολοιπα για αλλο σχεδιο προοριζονται
καταρχην σε ενημερωνω οτι μες το καλοκερι με τη γοβα δε λεει..αν συμβιβασεσαι με πεδιλακι οκ ...δε θα σκασω εγω στη ζεστηΕγω δεν ζηταω πολλα καρδια μου........Μονο γοβεs και....
Μου παs κοντρα στο φετιχ μου τωρα........σαγιοναρεs και σανταλακια!!!καταρχην σε ενημερωνω οτι μες το καλοκερι με τη γοβα δε λεει..αν συμβιβασεσαι με πεδιλακι οκ ...δε θα σκασω εγω στη ζεστη
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααα --ποσυρω το προηγουμενο ποστ!!!πεδιλακι αυτο εννοω
Καλα που ειναι και το αιρ κοντισιον αλλιως μουσκεμα απο τον ιδρωτακαταρχην σε ενημερωνω οτι μες το καλοκερι με τη γοβα δε λεει..αν συμβιβασεσαι με πεδιλακι οκ ...δε θα σκασω εγω στη ζεστη
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααα --ποσυρω το προηγουμενο ποστ!!!
Κρυωνουμαι αναψε μας λιγο να ζεσταθουμετι μου κανετε αγορια ? μου ζεσταινεστε ?
κατσε βρε γατε ..νωρις ειναι ακομα ... αλλοστε ξερω οτι εσυ εισαι αναμμενος απο μονος σου δεν χρειαζεσαι βοηθεια απο διψασμενα πορνιδιαΚρυωνουμαι αναψε μας λιγο να ζεσταθουμε
Οσο αναμενος και να ειμαι παντα χρειαζεται η βοηθεια να μην πανε χαμενα εχεις αναγκη τις βιταμινεςκατσε βρε γατε ..νωρις ειναι ακομα ... αλλοστε ξερω οτι εσυ εισαι αναμμενος απο μονος σου δεν χρειαζεσαι βοηθεια απο διψασμενα πορνιδια