Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Να αδειασω τα χυσια μου και να στο λερωσο το κοκινο φορεματακι
κανονισε γατε αυτο σου λεω μονο...το αγαπιμενο μου φορεματακι ..απο το παρισι το πηρα και το φοραω μονο σε σπανιες περιπτωσεις ...με σενα θα το φορεσω ..αλλα για να μη μου το λερωσεις , θα τα πιω ολα ..αναγκαστικα ..προκειμενου να το λεκιασω ? στην υγεια μου

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εδω διαφωνω φιλε μου Γιωργη...Το φορεμα φευγει...δεν το συζητω....μονο οι γοβεs μενουν
:lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Εμενα δεν με πειραζη καθολου αν το φοραει ισα ισα μου αρεση περισσοτερο
κανονισε γατε αυτο σου λεω μονο...το αγαπιμενο μου φορεματακι ..απο το παρισι το πηρα και το φοραω μονο σε σπανιες περιπτωσεις ...με σενα θα το φορεσω ..αλλα για να μη μου το λερωσεις , θα τα πιω ολα ..αναγκαστικα ..προκειμενου να το λεκιασω ? στην υγεια μου
Τα μισα τα πινης τα υπολοιπα για αλλο σχεδιο προοριζονται  :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Εγω δεν ζηταω πολλα καρδια μου........Μονο γοβεs και.... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Εμενα δεν με πειραζη καθολου αν το φοραει ισα ισα μου αρεση περισσοτεροΤα μισα τα πινης τα υπολοιπα για αλλο σχεδιο προοριζονται  :grin: :grin: :grin:
α οχι ..πινω τη πρωτη δοση και τη δευτερη κατευτηειαν στην παγοθηκη  να τα πιω το πρωι να παρω δυναμεις

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εμενα δεν με πειραζη καθολου αν το φοραει ισα ισα μου αρεση περισσοτεροΤα μισα τα πινης τα υπολοιπα για αλλο σχεδιο προοριζονται  :grin: :grin: :grin:

Εγω φοβαμαι πωs την ωρα του αχαλινωτου παθουs μπορει να τηs το σχισω το φορεμα.....οποτε καλο ειναι να το βγαλει........
Αλλα οι γοβεs....γοβεs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
καταρχην σε ενημερωνω οτι μες το καλοκερι με τη γοβα δε λεει..αν συμβιβασεσαι με πεδιλακι οκ ...δε θα σκασω εγω στη ζεστη
Μου παs κοντρα στο φετιχ μου τωρα........σαγιοναρεs και σανταλακια!!!
τσ τσ τσ.....τεσπα.....Θα κανω την καρδια μου και...... κατι αλλο πιο χαμηλα...... πετρα και θα σουρθω!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καταρχην σε ενημερωνω οτι μες το καλοκερι με τη γοβα δε λεει..αν συμβιβασεσαι με πεδιλακι οκ ...δε θα σκασω εγω στη ζεστη
Καλα που ειναι και το αιρ κοντισιον αλλιως μουσκεμα απο τον ιδρωτα

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλημερα στα σεξυ αγοριααααααααααααα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα σεξοκαυλιαρα Αννουλα

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
τι μου κανετε αγορια ? μου σεσταινεστε ?  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
κατσε βρε γατε ..νωρις ειναι ακομα ... αλλοστε ξερω οτι εσυ εισαι αναμμενος απο μονος σου δεν χρειαζεσαι βοηθεια απο διψασμενα πορνιδια
Οσο αναμενος και να ειμαι παντα χρειαζεται η βοηθεια  :pipa1: να μην πανε χαμενα  :pipa2: εχεις αναγκη τις βιταμινες  :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εγώ πάντα σε φόρμα είμαι.. έπεσα μέσα σε ένα καζάνι με βιάγκρα όταν ήμουν μικρός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom