Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οτι θελης πεστο

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
κανει πολυ ζεστη σημερα και πρεπει να κανω και σεξ ...λες αμα τοω βαλω κατευθειαν στη μπανιερα να στραβωσει ? δεν μπορω αλλιως ..ζεσταινομαι υπερβολικαααααααααααα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
κανει πολυ ζεστη σημερα και πρεπει να κανω και σεξ ...λες αμα τοω βαλω κατευθειαν στη μπανιερα να στραβωσει ? δεν μπορω αλλιως ..ζεσταινομαι υπερβολικαααααααααααα
Λες να στραβωση αμα μπη στην μπανιερα μηπως ισιαξη ποιο πολυ, και να τρεχη το νερο απο πανω συνεχως

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
οποιος αναζητεί σεξ δεν έχει παρά να το ζητήσει αγαπητη μου!!με λόγια δε γίνεται,όποιος θέλει κάνει πράξεις!!

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
οποιος αναζητεί σεξ δεν έχει παρά να το ζητήσει αγαπητη μου!!με λόγια δε γίνεται,όποιος θέλει κάνει πράξεις!!
μα δε κανω και τιποτα αλλο βρε κουκλε ..ολο το ζηταω ...εκτος και αν εννοεις να βγω στο δρομο και να το φωναξω..μονο αυτο δεν εχω κανει ακομα..λεσ να το κανω ? παντως εδω με το τροπο μου το εχω ζητησει....να στο ζητησω και προσωπικα ?

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Στο κάθε μέλος αυτού του ροομ,δικαιωμα έχει ο καθένας να στείλει κάποιο μήνυμα σε καποιο άλλο μέλος και να του εξηγεί τι πιθανόν επιθυμεί!!Θεωρώ πως κάπως έτσι μπορεί να ξεκινήσουν όλα και να λύσεις την πιθανή ελλειψη του σεξ!!Θα μου επιτρεψεις να σου πω επίσης ότι εδώ οι περισσότεροι επιθυμούν σεξ σε όλες του τις μορφές,δήλ. ενεργοπαθητικά και άλλα!!Εάν λοιπόν τα διαθέτεις, τότε με ένα μήνυμα η ευθέως ζητάς αυτό που επιθυμεις με όποιον το επιθυμείς!!Άλλωστε φαίνεσαι εντυπωσιακή,έκφυλη και αλανιάρα!!!φιλάκια

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
μα δε κανω και τιποτα αλλο βρε κουκλε ..ολο το ζηταω ...εκτος και αν εννοεις να βγω στο δρομο και να το φωναξω..μονο αυτο δεν εχω κανει ακομα..λεσ να το κανω ? παντως εδω με το τροπο μου το εχω ζητησει....να στο ζητησω και προσωπικα ?
Τι ειναι ντοματες αγγουρια πατατες αυτα φωναζουνε στο δρομο

ελα το καλο  :knockinb: οποιος περνη ξαναθελη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Στο κάθε μέλος αυτού του ροομ,δικαιωμα έχει ο καθένας να στείλει κάποιο μήνυμα σε καποιο άλλο μέλος και να του εξηγεί τι πιθανόν επιθυμεί!!Θεωρώ πως κάπως έτσι μπορεί να ξεκινήσουν όλα και να λύσεις την πιθανή ελλειψη του σεξ!!Θα μου επιτρεψεις να σου πω επίσης ότι εδώ οι περισσότεροι επιθυμούν σεξ σε όλες του τις μορφές,δήλ. ενεργοπαθητικά και άλλα!!Εάν λοιπόν τα διαθέτεις, τότε με ένα μήνυμα η ευθέως ζητάς αυτό που επιθυμεις με όποιον το επιθυμείς!!Άλλωστε φαίνεσαι εντυπωσιακή,έκφυλη και αλανιάρα!!!φιλάκια
α να στελνω εγω μηνυματα σε ολους εδω ? με το ετσι θελω ? εδω ειμαι, εκτιθεμαι καθημερινα με οσα λεω και με φωτο που δειχνω...τα αγορια που ενδιαφερονται ξερουν τι να κανουν κουκλε μου....

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Θεωρώ πως κάπως έτσι μπορεί να ξεκινήσουν όλα και να λύσεις την πιθανή ελλειψη του σεξ!!
να με συγχωρεις αλλα ελλειωη δεν εχω..αλλο να θελω σεξ κι αλλο εχω ελλειψη..μη τα μπερδευεις

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
οκ αυτό το παιρνω πίσω ,συγνώμμη

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
θελω σεξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ

Συνημμένα

• ANNA4.jpg
    ANNA4.jpg
    47,2 KB · Εμφανίσεις: 38

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
να με συγχωρεις αλλα ελλειωη δεν εχω..αλλο να θελω σεξ κι αλλο εχω ελλειψη..μη τα μπερδευεις
δηλαδη,

δεν χορταινεις ΑΛΛΑ ΚΑΙ δεν εχεις και ελλειψη ????

τσουλα..  :)

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
οκ αυτό το παιρνω πίσω ,συγνώμμη
οκ κουκλε μου ...δεν παρεξηγιεμαι εγω μωρο μου... παντως μεχρι ενος βαθμου καλα τα λες ..ολοι θα πρεπε να μαστε πιο τολμιροι....και τα γορια ομως, μη τα περιμενετε ολα στο πιατο..στειλτε κι εσεις ενα μηνυματακι..εγω παντα χαιρομαι να λαμβανω π.μ. ..

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Πάντως όπως ανακοινώνεις, απο σεπτεμβριο πάλι, μάλλον οι οποιες ορέξεις σου μετατίθενται για τότε, οπότε δεν εχει νόημα να συζητούμε για το απώτερο μέλλον.Εγω θα ασχοληθώ με άμεσα πράγματα που εάν τα βρω θα ικανοποιήσω τις όποιες ορέξεις μου!!ο σεπτεμβρης ειναι λιγο μακρια!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
με ένα μήνυμα η ευθέως ζητάς αυτό που επιθυμεις με όποιον το επιθυμείς!!Άλλωστε φαίνεσαι εντυπωσιακή,έκφυλη και αλανιάρα!!!φιλάκια
Να στελνη μυνηματα σε πολλους ειναι σωστο;
πληρωνης γαμας δεν πληρωνης δεν γαμας  :think:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Πάντως όπως ανακοινώνεις, απο σεπτεμβριο πάλι, μάλλον οι οποιες ορέξεις σου μετατίθενται για τότε, οπότε δεν εχει νόημα να συζητούμε για το απώτερο μέλλον.Εγω θα ασχοληθώ με άμεσα πράγματα που εάν τα βρω θα ικανοποιήσω τις όποιες ορέξεις μου!!ο σεπτεμβρης ειναι λιγο μακρια!!!
μωρο μου ...αν διαβασεις και προσεξεις εδω και μερες γραφω ποσες ακομα μερες ειμαι αθηνα ....προς ενημερωση οσον ενδιαφερονται να μαθαινουν ποσες μερες ακομα θα ειμαι εδω...εσυ εισαι φυσικα ελευθερος να κανεις ο,τι θες ... δεν εχω απαιτησει να κανεις κατι...ομως εδω αι πολυ καιρο ενημερωνω για το προγραμμα μου, μη μου τι λες ετσι γιατι με στενοχωρεις ...ευχομαι να το βρεις αυτο που θες

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Η αληθεια είναι ότι δεν έχω ψαξει τα προηγούμενα για να ξέρω πότε ακριβώς φευγεις!Γραφεις σε 2 μέρες και έτσι παρασύρθηκα.Μικρο το κακό νομίζω,όσο για την ευχή σου να είσαι καλά!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom