You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 301K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
κανει πολυ ζεστη σημερα και πρεπει να κανω και σεξ ...λες αμα τοω βαλω κατευθειαν στη μπανιερα να στραβωσει ? δεν μπορω αλλιως ..ζεσταινομαι υπερβολικααααααααααααΟτι θελης πεστο
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Λες να στραβωση αμα μπη στην μπανιερα μηπως ισιαξη ποιο πολυ, και να τρεχη το νερο απο πανω συνεχωςκανει πολυ ζεστη σημερα και πρεπει να κανω και σεξ ...λες αμα τοω βαλω κατευθειαν στη μπανιερα να στραβωσει ? δεν μπορω αλλιως ..ζεσταινομαι υπερβολικαααααααααααα
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
οποιος αναζητεί σεξ δεν έχει παρά να το ζητήσει αγαπητη μου!!με λόγια δε γίνεται,όποιος θέλει κάνει πράξεις!!
κανει πολυ ζεστη σημερα και πρεπει να κανω και σεξ ...λες αμα τοω βαλω κατευθειαν στη μπανιερα να στραβωσει ? δεν μπορω αλλιως ..ζεσταινομαι υπερβολικαααααααααααα
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
μα δε κανω και τιποτα αλλο βρε κουκλε ..ολο το ζηταω ...εκτος και αν εννοεις να βγω στο δρομο και να το φωναξω..μονο αυτο δεν εχω κανει ακομα..λεσ να το κανω ? παντως εδω με το τροπο μου το εχω ζητησει....να στο ζητησω και προσωπικα ?οποιος αναζητεί σεξ δεν έχει παρά να το ζητήσει αγαπητη μου!!με λόγια δε γίνεται,όποιος θέλει κάνει πράξεις!!
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Στο κάθε μέλος αυτού του ροομ,δικαιωμα έχει ο καθένας να στείλει κάποιο μήνυμα σε καποιο άλλο μέλος και να του εξηγεί τι πιθανόν επιθυμεί!!Θεωρώ πως κάπως έτσι μπορεί να ξεκινήσουν όλα και να λύσεις την πιθανή ελλειψη του σεξ!!Θα μου επιτρεψεις να σου πω επίσης ότι εδώ οι περισσότεροι επιθυμούν σεξ σε όλες του τις μορφές,δήλ. ενεργοπαθητικά και άλλα!!Εάν λοιπόν τα διαθέτεις, τότε με ένα μήνυμα η ευθέως ζητάς αυτό που επιθυμεις με όποιον το επιθυμείς!!Άλλωστε φαίνεσαι εντυπωσιακή,έκφυλη και αλανιάρα!!!φιλάκια
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τι ειναι ντοματες αγγουρια πατατες αυτα φωναζουνε στο δρομομα δε κανω και τιποτα αλλο βρε κουκλε ..ολο το ζηταω ...εκτος και αν εννοεις να βγω στο δρομο και να το φωναξω..μονο αυτο δεν εχω κανει ακομα..λεσ να το κανω ? παντως εδω με το τροπο μου το εχω ζητησει....να στο ζητησω και προσωπικα ?
ελα το καλο οποιος περνη ξαναθελη
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
α να στελνω εγω μηνυματα σε ολους εδω ? με το ετσι θελω ? εδω ειμαι, εκτιθεμαι καθημερινα με οσα λεω και με φωτο που δειχνω...τα αγορια που ενδιαφερονται ξερουν τι να κανουν κουκλε μου....Στο κάθε μέλος αυτού του ροομ,δικαιωμα έχει ο καθένας να στείλει κάποιο μήνυμα σε καποιο άλλο μέλος και να του εξηγεί τι πιθανόν επιθυμεί!!Θεωρώ πως κάπως έτσι μπορεί να ξεκινήσουν όλα και να λύσεις την πιθανή ελλειψη του σεξ!!Θα μου επιτρεψεις να σου πω επίσης ότι εδώ οι περισσότεροι επιθυμούν σεξ σε όλες του τις μορφές,δήλ. ενεργοπαθητικά και άλλα!!Εάν λοιπόν τα διαθέτεις, τότε με ένα μήνυμα η ευθέως ζητάς αυτό που επιθυμεις με όποιον το επιθυμείς!!Άλλωστε φαίνεσαι εντυπωσιακή,έκφυλη και αλανιάρα!!!φιλάκια
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
να με συγχωρεις αλλα ελλειωη δεν εχω..αλλο να θελω σεξ κι αλλο εχω ελλειψη..μη τα μπερδευειςΘεωρώ πως κάπως έτσι μπορεί να ξεκινήσουν όλα και να λύσεις την πιθανή ελλειψη του σεξ!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
δηλαδη,να με συγχωρεις αλλα ελλειωη δεν εχω..αλλο να θελω σεξ κι αλλο εχω ελλειψη..μη τα μπερδευεις
δεν χορταινεις ΑΛΛΑ ΚΑΙ δεν εχεις και ελλειψη ????
τσουλα..
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
οκ κουκλε μου ...δεν παρεξηγιεμαι εγω μωρο μου... παντως μεχρι ενος βαθμου καλα τα λες ..ολοι θα πρεπε να μαστε πιο τολμιροι....και τα γορια ομως, μη τα περιμενετε ολα στο πιατο..στειλτε κι εσεις ενα μηνυματακι..εγω παντα χαιρομαι να λαμβανω π.μ. ..οκ αυτό το παιρνω πίσω ,συγνώμμη
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ευλογισονδηλαδη,
δεν χορταινεις ΑΛΛΑ ΚΑΙ δεν εχεις και ελλειψη ????
τσουλα..
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Πάντως όπως ανακοινώνεις, απο σεπτεμβριο πάλι, μάλλον οι οποιες ορέξεις σου μετατίθενται για τότε, οπότε δεν εχει νόημα να συζητούμε για το απώτερο μέλλον.Εγω θα ασχοληθώ με άμεσα πράγματα που εάν τα βρω θα ικανοποιήσω τις όποιες ορέξεις μου!!ο σεπτεμβρης ειναι λιγο μακρια!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Να στελνη μυνηματα σε πολλους ειναι σωστο;με ένα μήνυμα η ευθέως ζητάς αυτό που επιθυμεις με όποιον το επιθυμείς!!Άλλωστε φαίνεσαι εντυπωσιακή,έκφυλη και αλανιάρα!!!φιλάκια
πληρωνης γαμας δεν πληρωνης δεν γαμας
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
προσφορα για σημερα...στις 2 πιπες η τριτη δωρο ...Τι ειναι ντοματες αγγουρια πατατες αυτα φωναζουνε στο δρομο
ελα το καλο οποιος περνη ξαναθελη
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
μωρο μου ...αν διαβασεις και προσεξεις εδω και μερες γραφω ποσες ακομα μερες ειμαι αθηνα ....προς ενημερωση οσον ενδιαφερονται να μαθαινουν ποσες μερες ακομα θα ειμαι εδω...εσυ εισαι φυσικα ελευθερος να κανεις ο,τι θες ... δεν εχω απαιτησει να κανεις κατι...ομως εδω αι πολυ καιρο ενημερωνω για το προγραμμα μου, μη μου τι λες ετσι γιατι με στενοχωρεις ...ευχομαι να το βρεις αυτο που θεςΠάντως όπως ανακοινώνεις, απο σεπτεμβριο πάλι, μάλλον οι οποιες ορέξεις σου μετατίθενται για τότε, οπότε δεν εχει νόημα να συζητούμε για το απώτερο μέλλον.Εγω θα ασχοληθώ με άμεσα πράγματα που εάν τα βρω θα ικανοποιήσω τις όποιες ορέξεις μου!!ο σεπτεμβρης ειναι λιγο μακρια!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ωρε ξεζουμισμα που θα πεση πανε τα γονατα θα τρεμουν για δυο μερεςπροσφορα για σημερα...στις 2 πιπες η τριτη δωρο ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 16K