Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ααα εγώ.. Αλεξανδρούπολη (πατρίδα) Σαμοθράκη και μετά στο εξοχικό μου (εξω από την Στυλίδα).. έτσι για να γράψω μερικά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο.. χεχεχε

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ααα εγώ.. Αλεξανδρούπολη (πατρίδα) Σαμοθράκη και μετά στο εξοχικό μου (εξω από την Στυλίδα).. έτσι για να γράψω μερικά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο.. χεχεχε
χμ ...αν το παρεις σε ευθεια δεν θα μαστε και μακρια ...χμμμ ..λες μια και δεν με τιμησες ακομα με την παρουσια σου, οπως ειχες πει, λες να σε τιμησω εγω στο εξοχικο σου, που θα σαι και ανυπερασπιστος ?

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
χμ ...αν το παρεις σε ευθεια δεν θα μαστε και μακρια ...χμμμ ..λες μια και δεν με τιμησες ακομα με την παρουσια σου, οπως ειχες πει, λες να σε τιμησω εγω στο εξοχικο σου, που θα σαι και ανυπερασπιστος ?

καλοδεχούμενη... δεν σε τίμησα ακόμη θες να πείς.. .είσαι στα σχέδια μου.. τι να κάνω όμως έχω και άλλες υποχρεώσεις (οικογενειακές, επαγγελματικές)

θα σου γνωρίσω και τον γιό μου που είναι καλύτερος από μένα χεχεχεχε....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Φιλακια πολλα Αννα μου  καλες Διακοπες να περασης τελεια κοπελα μου

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Φιλακια πολλα Αννα μου  καλες Διακοπες να περασης τελεια κοπελα μου
Δαναη μου σ ευχαριστω πολυ καρδια μου ...κι εσυ να περασεις καλα στην ομορφη Κρητη ...και στις πρεσπες ...εισαι και συφουνας ..απο τη μια στην αλλη...ΚΑΛΟ καλοκεριιιιιιιιιιιι

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
μπανιο και ξεκουραση ετσι???? να καθεσαι στην ακρη της παραιας να βρεχεις το κωλαρακι σου να σβησει η διψα σου  :rockon: :rockon: :rockon:
χα χα χα χα ..μπα λεω να μπαινω ολακερη στη θαλασσα ...τι να κανω να πλατσουριζω στην ακτη με το κουβαδακι και τα μπρατσακια...στα βαθεια ειναι αλλοστε τα τεκνα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δαναη μου σ ευχαριστω πολυ καρδια μου ...κι εσυ να περασεις καλα στην ομορφη Κρητη ...και στις πρεσπες ...εισαι και συφουνας ..απο τη μια στην αλλη...ΚΑΛΟ καλοκεριιιιιιιιιιιι
Ασε.....  Συφουνακηδες  και Βρωντακηδες εχω γινη..... Καλο καλοκαιρηηηηη

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Ασε.....  Συφουνακηδες  και Βρωντακηδες εχω γινη.....
χαχαχαχαχα ... αυτα ειναι τα καλα της Κρητης..σε ζηλευω, δεν εχω δει ωραιοτερο μερος απο τα χανια ...ειλικρινα αν ηταν πιο κοντα εκει τηα μουνα καθε σαββατο..εισαι τυχερη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
χα χα χα χα ..μπα λεω να μπαινω ολακερη στη θαλασσα ...τι να κανω να πλατσουριζω στην ακτη με το κουβαδακι και τα μπρατσακια...στα βαθεια ειναι αλλοστε τα τεκνα
Γεια σου Αννα
τα τέκνα εννοεις ετσι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Γεια σου Αννα
τα τέκνα εννοεις ετσι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
αχ βρε γατε, αχ βρε γατε ...θα μου αφισεις αποθυμενο εσυ και τι θα κανω .... ολο και σε θελω περισσοτερο ..κανε κατι να μετακομισεις κανα 6 μηνο εδω ...ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αχ βρε γατε, αχ βρε γατε ...θα μου αφισεις αποθυμενο εσυ και τι θα κανω .... ολο και σε θελω περισσοτερο ..κανε κατι να μετακομισεις κανα 6 μηνο εδω ...ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Και αλλη μετακομιση χθες εκανα παλι,τι αποθυμενα εχεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom