CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
καλημερα στο πιο σεξυ αντρα της υφηλιουκαλημερα καυλα, προστυχη . . . .
καλημερα στο πιο σεξυ αντρα της υφηλιουκαλημερα καυλα, προστυχη . . . .
μαζι φευγουμε τερας μου ...κι εγω φευγω σαββατο κουκλε μου....
προς 12νησα ...εσυ?για που το βάζεις κούκλα?
χμ ...αν το παρεις σε ευθεια δεν θα μαστε και μακρια ...χμμμ ..λες μια και δεν με τιμησες ακομα με την παρουσια σου, οπως ειχες πει, λες να σε τιμησω εγω στο εξοχικο σου, που θα σαι και ανυπερασπιστος ?ααα εγώ.. Αλεξανδρούπολη (πατρίδα) Σαμοθράκη και μετά στο εξοχικό μου (εξω από την Στυλίδα).. έτσι για να γράψω μερικά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο.. χεχεχε
χμ ...αν το παρεις σε ευθεια δεν θα μαστε και μακρια ...χμμμ ..λες μια και δεν με τιμησες ακομα με την παρουσια σου, οπως ειχες πει, λες να σε τιμησω εγω στο εξοχικο σου, που θα σαι και ανυπερασπιστος ?
μη μου βαζεις ιδεεςθα σου γνωρίσω και τον γιό μου που είναι καλύτερος από μένα χεχεχεχε....
12νησα κωστα μαςΠου θα πας διακοπες Αννα μας?
μπανιο και ξεκουραση ετσι???? να καθεσαι στην ακρη της παραιας να βρεχεις το κωλαρακι σου να σβησει η διψα σου12νησα κωστα μας
Δαναη μου σ ευχαριστω πολυ καρδια μου ...κι εσυ να περασεις καλα στην ομορφη Κρητη ...και στις πρεσπες ...εισαι και συφουνας ..απο τη μια στην αλλη...ΚΑΛΟ καλοκεριιιιιιιιιιιιΦιλακια πολλα Αννα μου καλες Διακοπες να περασης τελεια κοπελα μου
χα χα χα χα ..μπα λεω να μπαινω ολακερη στη θαλασσα ...τι να κανω να πλατσουριζω στην ακτη με το κουβαδακι και τα μπρατσακια...στα βαθεια ειναι αλλοστε τα τεκναμπανιο και ξεκουραση ετσι???? να καθεσαι στην ακρη της παραιας να βρεχεις το κωλαρακι σου να σβησει η διψα σου
Ασε..... Συφουνακηδες και Βρωντακηδες εχω γινη..... Καλο καλοκαιρηηηηηΔαναη μου σ ευχαριστω πολυ καρδια μου ...κι εσυ να περασεις καλα στην ομορφη Κρητη ...και στις πρεσπες ...εισαι και συφουνας ..απο τη μια στην αλλη...ΚΑΛΟ καλοκεριιιιιιιιιιιι
χαχαχαχαχα ... αυτα ειναι τα καλα της Κρητης..σε ζηλευω, δεν εχω δει ωραιοτερο μερος απο τα χανια ...ειλικρινα αν ηταν πιο κοντα εκει τηα μουνα καθε σαββατο..εισαι τυχερηΑσε..... Συφουνακηδες και Βρωντακηδες εχω γινη.....
Γεια σου Ανναχα χα χα χα ..μπα λεω να μπαινω ολακερη στη θαλασσα ...τι να κανω να πλατσουριζω στην ακτη με το κουβαδακι και τα μπρατσακια...στα βαθεια ειναι αλλοστε τα τεκνα
αχ βρε γατε, αχ βρε γατε ...θα μου αφισεις αποθυμενο εσυ και τι θα κανω .... ολο και σε θελω περισσοτερο ..κανε κατι να μετακομισεις κανα 6 μηνο εδω ...ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΓεια σου Αννα
τα τέκνα εννοεις ετσι
Και αλλη μετακομιση χθες εκανα παλι,τι αποθυμενα εχεις;αχ βρε γατε, αχ βρε γατε ...θα μου αφισεις αποθυμενο εσυ και τι θα κανω .... ολο και σε θελω περισσοτερο ..κανε κατι να μετακομισεις κανα 6 μηνο εδω ...ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Καλε ποσα σπιτια εχεις και μετακομιζεις συνεχεια ?Και αλλη μετακομιση χθες εκανα παλι,τι αποθυμενα εχεις;
Ενα εχω δεν εχω 10Καλε ποσα σπιτια εχεις και μετακομιζεις συνεχεια ?