master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
καπως ετσι ?
στα 4!!!!!!!!!
καπως ετσι ?
εχω απαιτησεις απο σενα πολλες. σκληρες και υγρεςγια σενα το αλλαξα..ξερω οτι σου αρεσουν τα δικτυωτα κουκλε μουυυυ
αφου ξερεις βρε μωρο ...τα κανω ολαααααααααααααααααεχω απαιτησεις απο σενα πολλες. σκληρες και υγρες
τα κανω ολααααααααααααααααα μετα τις 2??????????αφου ξερεις βρε μωρο ...τα κανω ολααααααααααααααααα
μπα εγω ξεκιναω νωριτερα το προγραμμα μου και 22.00 να ερθεις παλι ΟΛΑ θα τα κανωτα κανω ολααααααααααααααααα μετα τις 2??????????
ειδικα εσενα κανεις ... μαλλον θα χω καλη ψαρια life ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΑυτα τα δικτυωτα ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!! "Κι αν καποτε στα διχτυα τηs πιαστειs, κανειs δεν θα μπορεσει να σε βγαλει..."
το ξερω οτι εισαι αχορταγη ολη την διαρκεια της ημερας και ειδικα της νυχτας. καυλιαραμπα εγω ξεκιναω νωριτερα το προγραμμα μου και 22.00 να ερθεις παλι ΟΛΑ θα τα κανω
μη ξεχνας οτι εχω να γεμισω και τοσες παγοθηκες ..πως θα πιω καφαδακι αυριο αν μεινουν αδειες ? δε γινεταιτο ξερω οτι εισαι αχορταγη ολη την διαρκεια της ημερας και ειδικα της νυχτας. καυλιαρα
μη ξεχνας οτι εχω να γεμισω και τοσες παγοθηκες ..πως θα πιω καφαδακι αυριο αν μεινουν αδειες ? δε γινεται
Αχ απο το στοματακι σου και στο κρεβατι εεεε στο πιατο μου θελω να πω.......παει πολυs καιροs που εχω να φαω.....ψαρι !!ειδικα εσενα κανεις ... μαλλον θα χω καλη ψαρια life ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
θα σε ταισω ζαχαρη ..θα σε ταισω μελι ...να ναι γλυκο μετα τοΑχ απο το στοματακι σου και στο κρεβατι εεεε στο πιατο μου θελω να πω.......παει πολυs καιροs που εχω να φαω.....ψαρι !!
θα σε ταισω ζαχαρη ..θα σε ταισω μελι ...να ναι γλυκο μετα το
αυτο αστο πανω μου ..ξερω εγω τι πρεπει να κανω ,,,Το βλεπω!!!!!!!!!!! Θα καλοπερασω...........Αλλο που δεν θελω!!!!!!!!!!!
ελα βρε τερας ,..καθομαι εδω τοση ωρα ολομοναχη ...και σκεφτομουνα που πηγατε ολα τα αγορια σημερα ...σας επιασε η ζεστη ?καλημέρα κούκλα...
μαζι φευγουμε τερας μου ...κι εγω φευγω σαββατο κουκλε μου....όχι βρε κουκλίτσα .. απλά πλάκωσε δουλειά.. Παρασκευή διακοπές... και πρέπει να μην αφήσουμε ακρες στο γραφείο..
καλημερα καυλα, προστυχη . . . .