πανσελινος ε ? κατσε να δεσω το σκυλο ..........
Μάλλον το..... πουλί του teras πρέπει να δέσεις!
πανσελινος ε ? κατσε να δεσω το σκυλο ..........
Καλημερα.... ωχ σημερα ειναι???? βαριεμε να τρεχω στα δαση παλι για θυματα....
Μάλλον το..... πουλί του teras πρέπει να δέσεις!
μα πιο αργος και απο τη καθυστερηση πια ?
τι ειναι πεος?μη μου το πέος τάρατε ρεεεεεεεεεεεεε
τι ειναι πεος?
ωραια , οταν βρεθουμε για φαγητο θα το εχω υποψιν, μιας και αργεις να φερω και το πλεκτο μαζι μουΣτο φαι και σε κατι αλλο.........ναι ειμαι αργοs!!! Να μην καψουμε το παιχνιδι απ την αρχη...Δεν λεει
κατι υποψιαζομαιδεν ξέρεις μωράκι μου...???
ωραια , οταν βρεθουμε για φαγητο θα το εχω υποψιν, μιας και αργεις να φερω και το πλεκτο μαζι μου
τι ειναι πεος?
ναι ναι , να το τελειωσω πια αυτο το σιπουνακι ..επιτελουςΩραια.......θα κανουμε και διπλοβελονια.............Μια μεσα μια εξω....και ξανα παλι........Μια μεσα μια εξω!!!
ειναι αυτο που οταν περπαταμε στο δρομο και στριβουμε τη γωνια...πρωτα στριβη αυτο μετα εμεις....τι ειναι πεος?
Kαι το ζιπουνακι θα τελειωσει.........Κι εμειs θα ..........τελειωσουμε........αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!ναι ναι , να το τελειωσω πια αυτο το σιπουνακι ..επιτελους
χαχαχαχαχα πες μου πιος στριβει μετα το πεος του να τρεξωωωωωωωωωωωωωωειναι αυτο που οταν περπαταμε στο δρομο και στριβουμε τη γωνια...πρωτα στριβη αυτο μετα εμεις....ειναι αυτο που οταν περπαταμε στο δρομο και στριβουμε τη γωνια...πρωτα στριβη αυτο μετα εμεις....
να πας στη πετρουλα να κανετε μαζι το δελτιου καιρουKαι το ζιπουνακι θα τελειωσει.........Κι εμειs θα ..........τελειωσουμε........αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!
ειναι αυτο που οταν περπαταμε στο δρομο και στριβουμε τη γωνια...πρωτα στριβη αυτο μετα εμεις....ειναι αυτο που οταν περπαταμε στο δρομο και στριβουμε τη γωνια...πρωτα στριβη αυτο μετα εμεις....
Ειναι γιατι εχει .....περισκοπιο!! Μολιs δει μινι τσουουουουουπ ακολουθει!!!!!!! Τι να φταιει αραγε????
φταιει η ζεστη ..κρυα ντουζ να κανεις και πολλα υγρα ....Ειναι γιατι εχει .....περισκοπιο!! Μολιs δει μινι τσουουουουουπ ακολουθει!!!!!!! Τι να φταιει αραγε????
Θαρθειs τουλαχιστον να μου κανειs παρεα στη...ντουζιερα???????? πεφτει ευκολα το σαπουνι και χρειαζομαι καποιον για να σκυβει!!!!!!!!φταιει η ζεστη ..κρυα ντουζ να κανεις και πολλα υγρα ....
τωρα εκανα λειζερ κ εχω αφρατο μουνακι...........φταιει η ζεστη ..κρυα ντουζ να κανεις και πολλα υγρα ....