Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Στο φαι  και σε κατι αλλο.........ναι ειμαι αργοs!!!  Να μην καψουμε το παιχνιδι απ την αρχη...Δεν λεει
ωραια , οταν βρεθουμε για φαγητο θα το εχω υποψιν, μιας και αργεις να φερω και το πλεκτο μαζι μου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ωραια , οταν βρεθουμε για φαγητο θα το εχω υποψιν, μιας και αργεις να φερω και το πλεκτο μαζι μου

Ωραια.......θα κανουμε και διπλοβελονια.............Μια μεσα  μια εξω....και ξανα παλι........Μια μεσα μια εξω!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ειναι αυτο που οταν περπαταμε στο δρομο και στριβουμε τη γωνια...πρωτα στριβη αυτο μετα εμεις....
ειναι αυτο που οταν περπαταμε στο δρομο και στριβουμε τη γωνια...πρωτα στριβη αυτο μετα εμεις....

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ειναι αυτο που οταν περπαταμε στο δρομο και στριβουμε τη γωνια...πρωτα στριβη αυτο μετα εμεις....ειναι αυτο που οταν περπαταμε στο δρομο και στριβουμε τη γωνια...πρωτα στριβη αυτο μετα εμεις....
χαχαχαχαχα πες μου πιος στριβει μετα το πεος του να τρεξωωωωωωωωωωωωωω

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ειναι αυτο που οταν περπαταμε στο δρομο και στριβουμε τη γωνια...πρωτα στριβη αυτο μετα εμεις....ειναι αυτο που οταν περπαταμε στο δρομο και στριβουμε τη γωνια...πρωτα στριβη αυτο μετα εμεις....

Ειναι γιατι εχει .....περισκοπιο!!  Μολιs δει μινι  τσουουουουουπ   ακολουθει!!!!!!!  Τι να φταιει αραγε????

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
φταιει η ζεστη ..κρυα ντουζ να κανεις και πολλα υγρα ....
Θαρθειs τουλαχιστον να μου κανειs παρεα στη...ντουζιερα????????  πεφτει ευκολα το σαπουνι και χρειαζομαι καποιον για να σκυβει!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom