giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
[size=17pt][move]εσυ τι κανεις ;[/move]Μην τον κομπλαρετε τον ανθρωπο... Απο τη φωτο κανει μπαμ οτι προκειται για αντρα που πασαλειβεται με μπογιες στο σπιτι
[size=17pt][move]εσυ τι κανεις ;[/move]Μην τον κομπλαρετε τον ανθρωπο... Απο τη φωτο κανει μπαμ οτι προκειται για αντρα που πασαλειβεται με μπογιες στο σπιτι
δεν θελει;Ναι ναι!!!!
Παρακαλάω τη βάλυ τοσο καιρό να μου κάνει ένα γλυφομούνι!!!
καλα ρωτανε μια δεσποινιδα πως τον εχει;τι ειπα ρε?
Μην τον κομπλαρετε τον ανθρωπο... Απο τη φωτο κανει μπαμ οτι προκειται για αντρα που πασαλειβεται με μπογιες στο σπιτι και μιλαει στις κρυφοαδερφουλες που θελουν α τον φανε..
Να εισαι καλα παιδι μου...
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
δεν θελει;
τον κοτσο στα μαλλια εννοω...καλα ρωτανε μια δεσποινιδα πως τον εχει;
Ααααααααααα για τα μαλλια ελεγεs.................τον κοτσο στα μαλλια εννοω...
Τρεχουμε τρεχουμεαντε αγορια τρεξτε στην τοσο μα τοσο γλυκια κορασιδα βαλ ... μελι σταζει καλε μην αργητε
χαχαχαχαχαχαχα γατεεεεεεεεεε ....Τρεχουμε τρεχουμε
αντε αγορια τρεξτε στην τοσο μα τοσο γλυκια κορασιδα βαλ ... μελι σταζει καλε μην αργητε
καλε αν εισαι με αμαξι παρε μαζι σου το γατο γιατι ερχεται απο μακρια...α μη ξεχασεις και βο και χατακο...εν αναγη νοικιασε ενα φορτηγο ....να πατε ολοι μαζι καλυτερα..μη πας μονος σου καλου κακου, δε ξερεις τι γινεται....χαχαχαχαΕχω λαχανιασει απ το τρεξιμο λεμε....Τρεχω τρεχω........
Καλυτερα με παρεα...........Ολα τα ωραια πραγματα στη ζωη γινονται ακομα πιο ευχαριστα με παρεα......Θα νοικιασω...πουλμαν!!!!!!καλε αν εισαι με αμαξι παρε μαζι σου το γατο γιατι ερχεται απο μακρια...α μη ξεχασεις και βο και χατακο...εν αναγη νοικιασε ενα φορτηγο ....να πατε ολοι μαζι καλυτερα..μη πας μονος σου καλου κακου, δε ξερεις τι γινεται....χαχαχαχα
Καταλαχανιασε με τοσο τρεξιμο ο γατοςχαχαχαχαχαχαχα γατεεεεεεεεεε ....
ειμαι και το δειχνω ...γιατι να το κρυψομε αλλοστεΜην τον κομπλαρετε τον ανθρωπο... Απο τη φωτο κανει μπαμ οτι προκειται για αντρα που πασαλειβεται με μπογιες στο σπιτι και μιλαει στις κρυφοαδερφουλες που θελουν α τον φανε..
ειναι και θεμα σωματικης ακεραιότητας πιστεψε με ...θεμα ασφαλειας βρε αδερφεΚαλυτερα με παρεα...........Ολα τα ωραια πραγματα στη ζωη γινονται ακομα πιο ευχαριστα με παρεα......Θα νοικιασω...πουλμαν!!!!!!
ειναι και θεμα σωματικης ακεραιότητας πιστεψε με ...θεμα ασφαλειας βρε αδερφε
ε βεβαια για να συγουρευτει η κορασιδα οτι ειμαι το απολυτο αρσενικο ....εσεις να προσεχετε που πατε..και το γατο μου ..μη του χαλασει τη γουνα ..τον χρειαζομαι το χειμωναΠεστο ψεμματα..Πανω απ ολα η ασφαλεια!!!!!!
Βλεπω μεγεθυνεs και την φωτο.........Ειδαμε και τα διχτυα και τα διχτυωτα τωρα........
ε βεβαια για να συγουρευτει η κορασιδα οτι ειμαι το απολυτο αρσενικο ....εσεις να προσεχετε που πατε..και το γατο μου ..μη του χαλασει τη γουνα ..τον χρειαζομαι το χειμωνα