Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Mα  τοτε θα πηγαινω κι εγω τοιχο τοιχο........δεν ξερειs καμμια φορα!!!!!!!
Βλεπω το χειμωνα σ αρεσει να ...κουλουριαζεσαι στα ζεστα ε??????????
μμμμ να σε εχω ορθιο στο τοιχο ε ? γυμνο εντελως ...κ εχω μπροστα σου ? στα 4 ? δεν ειναι κι ασχημη ιδεα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μμμμ να σε εχω ορθιο στο τοιχο ε ? γυμνο εντελως ...κ εχω μπροστα σου ? στα 4 ? δεν ειναι κι ασχημη ιδεα

Παλι αφηνειs την κουβεντα στα μισα!!!!!!  ενταξει το ορθιο  το καταλαβα...το γυμνο εντελωs κι αυτο το καταλαβα
Αυτο με το....στα 4???  καντο μου πιο λιανα.........πεστο μου μ ολα τα γραμματα με φι χι ψι κι ωμεγα

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Παλι αφηνειs την κουβεντα στα μισα!!!!!!  ενταξει το ορθιο  το καταλαβα...το γυμνο εντελωs κι αυτο το καταλαβα
Αυτο με το....στα 4???  καντο μου πιο λιανα.........πεστο μου μ ολα τα γραμματα με φι χι ψι κι ωμεγα
μποστα σου γονατιστη (φι) να κοιτω ευθεια μπροστα (χι) με ανοιχτω στωμα και γλωσιτσα εξω (ψ) και να γερνω ελεφρα προς το μερος σου (ω) ....το πιασες τωρα η να το ζωγραφισω ?

:pipa1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μποστα σου γονατιστη (φι) να κοιτω ευθεια μπροστα (χι) με ανοιχτω στωμα και γλωσιτσα εξω (ψ) και να γερνω ελεφρα προς το μερος σου (ω) ....το πιασες τωρα η να το ζωγραφισω ?

:pipa1:

Εεεεεεεεεεεεετσι  να το καταλαβω ο ανθρωποs!!!!!!....ειχα βεβαια την υποψια αλλα ειπα και να βεβαιωθω.......
Αυτο με την ζωγραφια......γινεται μονο απο κοντα!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Επιτελουσσσσσσσσσσ  :headbang: :headbang: :headbang:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα  Μα μου αρεσει να μιλαω με γυναικεs με διχτυωτα......Μου παιρνουν το μυαλο και την καθυστερω την κουβεντα επιτηδεs!!!!!

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
χαχαχαχα πνευματώδες..πρωτη φορα το ακουω το σχολιο ..οι 9 στους 10 βρησκουν αυτον τον πολυ εξυπνο τροπο να με σχολιασουν ...αφου σκεφτομαι να το κανω dvd_cd_anna  να ηρεμησω πια 

χαχαχαχα...οινοπνευματωδες!οι 9 στους 10 θελουν να με ποτισουν πριν με σκισουν,εσενα? :grin:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλημερα στα σεξι αγοριαααααααααα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλημερα  Αννα.....  Να σε ρωτησω κατι????  Τι δουλεια κανης????

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλημέρα κορίτσια.. πανσέληνος απόψε....

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Καλημερα  Αννα.....  Να σε ρωτησω κατι????  Τι δουλεια κανης????
Καλημερα Δαναη ... θα σου απαντησω καπως γενικα και soryy αλλα καταλαβαινεις ...εργαζομαι ως υπαλληλος γραφειου ...θες να μου πεις τον λογο που ρωτας ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom