CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
εεε λιγακι ..πιρα ενα σετ παγοθηκες και θελω να τις γεμισω παγακια για το φραπεδακι μου ... τι λες? θα κανεις κατι ?Απειλες να κρυφτω θελης να με ξεζουμισης;
εεε λιγακι ..πιρα ενα σετ παγοθηκες και θελω να τις γεμισω παγακια για το φραπεδακι μου ... τι λες? θα κανεις κατι ?Απειλες να κρυφτω θελης να με ξεζουμισης;
η δικια μου πισω οψη καλη καιη μπροστα του σατυρου που εχεις στο αβαταρ επισης καλη...τι λες ? θα μας κανεις το κονε ?Ποτέ κουκλαρα μας!!!
Μην χαλάσεις αυτη την οπίσθια όψη χαρμα-άγαλμα, που σίγουρα την ζηλευουν οι καλλίτερες γκόμενες. Όπως εισαι σκετη καυλα!!!
η δικια μου πισω οψη καλη καιη μπροστα του σατυρου που εχεις στο αβαταρ επισης καλη...τι λες ? θα μας κανεις το κονε ?
μην κουνηθεις ..μεινε οπως εισαι ..ερομαι να γεμησω την παγοθηκη ... γιατι ο γατος κανει τη παπιαΑαααχ!!!
Με καυλωσες πάλι τρελοκόριτσο.
Ενα χερακι δαχτυλακι σε βαζωεεε λιγακι ..πιρα ενα σετ παγοθηκες και θελω να τις γεμισω παγακια για το φραπεδακι μου ... τι λες? θα κανεις κατι ?
αλλα λογια να αγαπιομαστε ε? θα σε υποχρεωσω μη κανεις τη παπια και δεν τα μασαω εγω κατι τετοια. οριστε μαςςςςςςςςςΕνα χερακι δαχτυλακι σε βαζω
μην κουνηθεις ..μεινε οπως εισαι ..ερομαι να γεμησω την παγοθηκη ... γιατι ο γατος κανει τη παπια
Οχι κανω και την παπιααλλα λογια να αγαπιομαστε ε? θα σε υποχρεωσω μη κανεις τη παπια και δεν τα μασαω εγω κατι τετοια. οριστε μαςςςςςςςςς
Οχι κανω και την παπια στην δουλεια ειμαι
ναιεισαι ελευθερος επαγγελματιας?
καλα μωρε ..εγω μια χαρη σου ζητησα ...τι φιλος εισαι εσυ ? δεν μπορεισ δηλαδη να μου γεμισεις ενα σετ παγοθηκες ? τοσο δυσκολο ειναι ? να ...εκει που καθεσαι στη δουλεια ευκερια ειναι να τις γεμιζεις σια - σιγα... δεν το περιμενα απο σενα αυτο ...να βγω δηλαδη στο δρομο με τη 12 ποντη και την παγοθηκη ? εσυ που εισαι φιλαρακι δηλαδη ...καλα , καταλαωα ...Οχι κανω και την παπια στην δουλεια ειμαι
Τα παγακια εννοουσες και εγω καταλαβα αλλο να τα γεμισω γιατι οχικαλα μωρε ..εγω μια χαρη σου ζητησα ...τι φιλος εισαι εσυ ? δεν μπορεισ δηλαδη να μου γεμισεις ενα σετ παγοθηκες ? τοσο δυσκολο ειναι ? να ...εκει που καθεσαι στη δουλεια ευκερια ειναι να τις γεμιζεις σια - σιγα... δεν το περιμενα απο σενα αυτο ...να βγω δηλαδη στο δρομο με τη 12 ποντη και την παγοθηκη ? εσυ που εισαι φιλαρακι δηλαδη ...καλα , καταλαωα ...
Τελευταιος και τυχεροςβαζω χρυσοοοοοοοο, βαζω σατεενννννννννν κι ερχομαιιιιιιιιιιιιι πρωτη σταση ο χοτακος και δευτερη ο γατουλινοςςςςςςςςςς
Τελευταιος και τυχερος
α μπα ? μας μιλησες επιελους ...λεω ουτε γεια δε θα πει αυτο το παιδι ....οχι ρε μετά θα έρθει πιό βόρεια σε μένα.. .χεχεχεχε
Εσυ εισαι νοτια οσπου να πας στα βορεια θα εχη φυγηοχι ρε μετά θα έρθει πιό βόρεια σε μένα.. .χεχεχεχε
Ετσι που το λές γλύκα μου με τις στάσεις, μου θωρείς Τρόλεϊ , και μεις επιβάτες να μπαινοβγαίνουμε με κάρτα διαρκείας. Πατήσια Παγκράτι Αμπελόκηποι!!βαζω χρυσοοοοοοοο, βαζω σατεενννννννννν κι ερχομαιιιιιιιιιιιιι πρωτη σταση ο χοτακος και δευτερη ο γατουλινοςςςςςςςςςς
πρωτον εβαλα τα ματακια μου στο αβαταρ για να μη μου παραπονιεσαι συνεχεια οτι βλεπεις την πισω κινηση μονο...τωρα οπως βλεπεισ σε κοιτα στα ματια χοτακουλινο μου... οσο για τρολευ και επιβατες εχεις ενα δικιο...λεω λοιπον να στρατοπαιδευσω κοντα σου, χωρις στασεις και χωρις μετακινησεις ... στη ψωλιτσα μας ....ματςςςςςςςςςςς ...Ετσι που το λές γλύκα μου με τις στάσεις, μου θωρείς Τρόλεϊ , και μεις επιβάτες να μπαινοβγαίνουμε με κάρτα διαρκείας. Πατήσια Παγκράτι Αμπελόκηποι!!