Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Ποτέ κουκλαρα μας!!!
Μην χαλάσεις αυτη την οπίσθια όψη χαρμα-άγαλμα, που σίγουρα την ζηλευουν οι καλλίτερες γκόμενες. Όπως εισαι σκετη καυλα!!!  :rockon:  :zfuck:
η δικια μου πισω οψη καλη καιη μπροστα του σατυρου που εχεις στο αβαταρ επισης καλη...τι λες ? θα μας κανεις το κονε ?

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Οχι κανω και την παπια στην δουλεια ειμαι
καλα μωρε ..εγω μια χαρη σου ζητησα ...τι φιλος εισαι εσυ ? δεν μπορεισ δηλαδη να μου γεμισεις ενα σετ παγοθηκες ? τοσο δυσκολο ειναι ? να ...εκει που καθεσαι στη δουλεια ευκερια ειναι να τις γεμιζεις σια - σιγα... δεν το περιμενα απο σενα αυτο ...να βγω δηλαδη στο δρομο με τη 12 ποντη και την παγοθηκη ? εσυ που εισαι  φιλαρακι δηλαδη ...καλα , καταλαωα ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλα μωρε ..εγω μια χαρη σου ζητησα ...τι φιλος εισαι εσυ ? δεν μπορεισ δηλαδη να μου γεμισεις ενα σετ παγοθηκες ? τοσο δυσκολο ειναι ? να ...εκει που καθεσαι στη δουλεια ευκερια ειναι να τις γεμιζεις σια - σιγα... δεν το περιμενα απο σενα αυτο ...να βγω δηλαδη στο δρομο με τη 12 ποντη και την παγοθηκη ? εσυ που εισαι  φιλαρακι δηλαδη ...καλα , καταλαωα ...
Τα παγακια εννοουσες και εγω καταλαβα αλλο να τα γεμισω γιατι οχι

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
βαζω χρυσοοοοοοοο, βαζω σατεενννννννννν κι ερχομαιιιιιιιιιιιιι πρωτη σταση ο χοτακος και δευτερη ο γατουλινοςςςςςςςςςς

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
βαζω χρυσοοοοοοοο, βαζω σατεενννννννννν κι ερχομαιιιιιιιιιιιιι πρωτη σταση ο χοτακος και δευτερη ο γατουλινοςςςςςςςςςς
Ετσι που το λές γλύκα μου με τις στάσεις, μου θωρείς Τρόλεϊ , και μεις επιβάτες να μπαινοβγαίνουμε με κάρτα διαρκείας. Πατήσια Παγκράτι Αμπελόκηποι!!  :cheesy:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Ετσι που το λές γλύκα μου με τις στάσεις, μου θωρείς Τρόλεϊ , και μεις επιβάτες να μπαινοβγαίνουμε με κάρτα διαρκείας. Πατήσια Παγκράτι Αμπελόκηποι!!  :cheesy:
πρωτον εβαλα τα ματακια μου στο αβαταρ για να μη μου παραπονιεσαι συνεχεια οτι βλεπεις την πισω κινηση μονο...τωρα οπως βλεπεισ σε κοιτα στα ματια χοτακουλινο μου... οσο για τρολευ και επιβατες εχεις ενα δικιο...λεω λοιπον να στρατοπαιδευσω κοντα σου, χωρις στασεις και χωρις μετακινησεις ... στη ψωλιτσα μας ....ματςςςςςςςςςςς ...
υ

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αντε hotyan μας το εφαγες το κοριτσι

Stories

Νέο!