Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Οσο αναμενος και να ειμαι παντα χρειαζεται η βοηθεια  :pipa1: να μην πανε χαμενα  :pipa2: εχεις αναγκη τις βιταμινες  :2funny: :2funny: :2funny:
ε βεβαιαααααα χωρις βιταμινουλες δε γινεται ...και πρεπει να τις παρω και μαζεμενες να εχω αποθεματα για οσο ειμαι διακοπες

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ε βεβαιαααααα χωρις βιταμινουλες δε γινεται ...και πρεπει να τις παρω και μαζεμενες να εχω αποθεματα για οσο ειμαι διακοπες
Ααααα εδω θα σε μαλωσο ακου εκει αποθεματα για τις διακοπες και αν υπαρχουν βιταμινες στις διακοπες κιλα ολοκληρα  :grin: :grin: :grin:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Με αυτες τις μαλακιες που τρωμε τωρα τι να περιμενουμε ..........
πατσάς ντουζλαμας με μπόλικο σκορδοστούμπι και μπούκοβο... τι βιάγκρα και παπαριές...

και πεθαμένους αναστένει...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
πατσάς ντουζλαμας με μπόλικο σκορδοστούμπι και μπούκοβο... τι βιάγκρα και παπαριές...

και πεθαμένους αναστένει...
Φαε τωρα σκορδο και πλησιασε καμια να δουμε τι θα σου πη η πως θα αντιδραση και ας ειναι το καλυτερο φαρμακο

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Φαε τωρα σκορδο και πλησιασε καμια να δουμε τι θα σου πη η πως θα αντιδραση και ας ειναι το καλυτερο φαρμακο

σκέφτομαι να λανσάρω νέο ανδρικό αφτερ σείβ... εσάνς σκόρδου .. από καλά σκόρδα όμως ... από τον Εβρο οχι τις μαλακίες τα κινέζικα...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τερας σταματα ..εμετος μου ρθε ..

ελα καλέ.. πολύ μυγιαγκιχτη είσαι.. αμα το σκόρδο είναι ντόπιο μυρίζει ωραία...

μάλιστα τώρα βγάλανε και καινούργια ποικιλία.. διασταύρωση με μπανανιά.. βγάζει δύο είδη.. ενα με άρωμα μπανάνας και γεύση σκόρδου και ένα με γεύση μπανάνας και άρωμα σκόρδου.... χεχεχεχεχεχεχε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Stories

Νέο!