amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.986
- Πόντοι
- 22.785
Μανια΄δακης.. υπουργός ασφαλείας επί Μεταξά... έβαζε τους κρατούμενους να πίνουν ρετσινόλαδο, βραστά αυγά στις μασχάλες και να πατάνε πάνω σε πάγο...
Μανια΄δακης.. υπουργός ασφαλείας επί Μεταξά... έβαζε τους κρατούμενους να πίνουν ρετσινόλαδο, βραστά αυγά στις μασχάλες και να πατάνε πάνω σε πάγο...
αει σιχτίρι ρεεεε....
οταν λες Μεταξα ?
εισαι σιγουρος οτι το πε στους γερμανους ?ελα καλέ τόσο αγεωγράφητη είσαι.. αυτός που είπε το ΟΧΙ στους γερμανούς το 1940...
οταν λες Μεταξα ?
ελα καλέ τόσο αγεωγράφητη είσαι.. αυτός που είπε το ΟΧΙ στους γερμανούς το 1940...
εισαι σιγουρος οτι το πε στους γερμανους ?
Τελικά ξάδελφε...... είσαι πολύ παλιός....!!!
ου γαρ έρχεται μόνον...................
τετοια ακουω και τρελενομαιιιιιιιιιιιιιγυρνα σκύψε και θα δείς εσύ...
τετοια ακουω και τρελενομαιιιιιιιιιιιιι
οταν λες Μεταξα ?
ελα καλέ τόσο αγεωγράφητη είσαι.. αυτός που είπε το ΟΧΙ στους γερμανούς το 1940...
α ολα κι ολα ..αν δε πεις "σκυψε ευλογιμενη" εγω δε σκυβω, να το ξερειςγυρνα σκύψε και θα δείς εσύ...
αν ηξερες τι ειπες ... δεν εχω καλυτερο απο αυτο... μη μου το κανεις ...με πεθανες ...αλλα αν τα πω εδω θα γινω ακαταλληλη ...εισαι ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣετσι μπράβο.. να ακούς τον αφέντη σου κούκλα.. να είσαι καλ΄οκορίτσι και θα τιμηθείς δεόντως...
πες τα OΛAαν ηξερες τι ειπες ... δεν εχω καλυτερο απο αυτο... μη μου το κανεις ...με πεθανες ...αλλα αν τα πω εδω θα γινω ακαταλληλη ...εισαι ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΘΑ με κοψει το Ε.Σ.Ρ.πες τα OΛA
καντα ολα τοτε.....ΘΑ με κοψει το Ε.Σ.Ρ.
ετσι μπράβο.. να ακούς τον αφέντη σου κούκλα.. να είσαι καλ΄οκορίτσι και θα τιμηθείς δεόντως...
αν ηξερες τι ειπες ... δεν εχω καλυτερο απο αυτο... μη μου το κανεις ...με πεθανες ...αλλα αν τα πω εδω θα γινω ακαταλληλη ...εισαι ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ