giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τι ακριβως ενημερωση μπορω να μαθωτο ξερω γατε ..εχω λαβει ενημερωση
και αν οχι δημοσιος περιμενω να το πης στο αυτι
Τι ακριβως ενημερωση μπορω να μαθωτο ξερω γατε ..εχω λαβει ενημερωση
Καλησπερα καυλιαρικο μωροΚαλημερα στα σεξυ αγοριαααααααααααααααααααααααα ..τι μου κανετε αγορινες μου ????????/
αντε πια ..που χαθηκατε ολοι σημερα ? σας εχουν ξελογιασει τα "εισαγωμενα τεμαχια" ?Καλησπερα καυλιαρικο μωρο
Ε και εσυ μεσημεριατικα,εχουμε και λιγη ξεκουρασηαντε πια ..που χαθηκατε ολοι σημερα ? σας εχουν ξελογιασει τα "εισαγωμενα τεμαχια" ?
Ε και εσυ μεσημεριατικα,εχουμε και λιγη ξεκουραση
Ε και εσυ μεσημεριατικα,εχουμε και λιγη ξεκουραση
αααααα οχι και ξεκουραση..απαγορευεται..τελειωστε ο,τι δουλεια εχετε μεχρι απογευμα ...καντε μπανακι ...φρασκαριστητε ..γιατι το βραδυ σας περιμενω..ολα κι ολα ..σημερα ειναι η τελευταια μου μερα καιεχετε την υποχρεωση να με αποχαιρετισετε ...ετσι γατε ?Ε και εσυ μεσημεριατικα,εχουμε και λιγη ξεκουραση
Τον βρισκω διαφορετικα δεν γινεται,απο τις 6,30 που ανοιγω ως το βραδυ πως θα αντεξω χωρις ξεκουρασηρε κωλόφαρδε, έχεις χρόνο και κοιμάσαι το μεσημέρι?
Τον βρισκω διαφορετικα δεν γινεται,απο τις 6,30 που ανοιγω ως το βραδυ πως θα αντεξω χωρις ξεκουραση
Χωρις ξεκουραση το εργαλειο δεν ανταποκρινεται δυναμικα,το βραδυ πανετοιμος, μπανιαρισμενος ξυρισμενος και το τουφεκι ετοιμοπολεμοαααααα οχι και ξεκουραση..απαγορευεται..τελειωστε ο,τι δουλεια εχετε μεχρι απογευμα ...καντε μπανακι ...φρασκαριστητε ..γιατι το βραδυ σας περιμενω..ολα κι ολα ..σημερα ειναι η τελευταια μου μερα καιεχετε την υποχρεωση να με αποχαιρετισετε ...ετσι γατε ?
Καθολου κακη ιδεαπαρε την Αννα να σε ξεκουράζει το μεσημεράκι...
Για το βραδυ θα την εχω εγω τι ωρα θα ξεμπλεξω μαλλον μεταμεσονυκτια,για ποιο σιγουρα βαλε τα χαραματακαι το βράδυ να μου την στείλεις στο γραφείο να ξεκουράσει εμένα...
να βαλω και μια κορδελιτσα κοκκινη με φιογκακι ? σε συσκευασια δωρου ?και το βράδυ να μου την στείλεις στο γραφείο να ξεκουράσει εμένα...
Οχι και μοναχοφαης στις 10,00 θα παω και στις 11 σε σενα,γινεται;;; τι ειναι μπαμ και κατωκάτσε ρε μοναχοφάη.. στείλε μου την κατά τις 11 ρε σύ...
στις 10 θεσσαλονικη και στις 11 αθηνα ? μισο να ρωτησω τον πιλοτο μου ?Οχι και μοναχοφαης στις 10,00 θα παω και στις 11 σε σενα,γινεται;;; τι ειναι μπαμ και κατω