οκ θα ρθει ενα super puma απο την πολεμικη αεροπορια να με μεταφερει, τωρα θα πεταξει καπου την παζαιτη και καπακι ερχεται ....
δεν την φέρνεις και αυτή μαζί για ένα τρίο χεχεχεχεχε... αξιογάμητη είναι...
οκ θα ρθει ενα super puma απο την πολεμικη αεροπορια να με μεταφερει, τωρα θα πεταξει καπου την παζαιτη και καπακι ερχεται ....
Μουρλια θα εισαινα βαλω και μια κορδελιτσα κοκκινη με φιογκακι ? σε συσκευασια δωρου ?
Λιγο ποιο σεμνα ποτε δεν ξερης τι γινεταιδεν την φέρνεις και αυτή μαζί για ένα τρίο χεχεχεχεχε... αξιογάμητη είναι...
Λιγο ποιο σεμνα ποτε δεν ξερης τι γινεται
ποτε δεν μοιραζομαι την λεία μουλες ????
ποτε δεν μοιραζομαι την λεία μου
απλα διψαω πολι σημερα και δε σκοπευω να μοιραστω με καμια αλλη τα ..μοναχοφαγού γάτα...
λες ????
Καλα ειναι να μην αναφερουμε ονοματαποτε δεν μοιραζομαι την λεία μου
απλα διψαω πολι σημερα και δε σκοπευω να μοιραστω με καμια αλλη τα ..
Καλα ειναι να μην αναφερουμε ονοματα
Μην το λες δεν θα τα προλαβενης και θα τρεχουνε και εξωαπλα διψαω πολι σημερα και δε σκοπευω να μοιραστω με καμια αλλη τα ..
μπα μην ανυσηχεις και καταπινω γρηγορα εγω ...Μην το λες δεν θα τα προλαβενης και θα τρεχουνε και εξω
Προσεχε να μην πνιγης μονομπα μην ανυσηχεις και καταπινω γρηγορα εγω ...
βρε γατε ...μιλας λες και εισαι χθεσινος ...αφου ξερεις "τα πινω ολα" ...πρωτα γαργαριτσα και μετα ...για να μην πνιγομαι..ελα βρε μωρο...αφου τα ξερεις αυτα......Προσεχε να μην πνιγης μονο
Τα ξερω και πολυ καλα αλλα να που μου ετυχε μια και γκουρλωθηκεβρε γατε ...μιλας λες και εισαι χθεσινος ...αφου ξερεις "τα πινω ολα" ...πρωτα γαργαριτσα και μετα ...για να μην πνιγομαι..ελα βρε μωρο...αφου τα ξερεις αυτα......
μη με συγκρινεις με τις ερασιτεχνιδες χρυσε μουΤα ξερω και πολυ καλα αλλα να που μου ετυχε μια και γκουρλωθηκε
Οχι καθολουμη με συγκρινεις με τις ερασιτεχνιδες χρυσε μου