Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
περιμένεις να απαντήσω.?
Όχι δεν ήταν ερώτηση για να απαντήσεις απαραίτητα, αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τοποθετηθείς αν θέλεις σε αυτό που σχολίασα.
Το θα «σε πάρει με τις πέτρες» ήταν χιουμοριστικό, αν ενόχλησε κάπως, ζητώ συγνώμη.
Προφανώς ο καθένας έχει δική του οπτική αλλά όταν γράφει αυτό:
[quote author=bigshak link= ] Όλες οι επαγγελματίες (καλές η κακές ) είναι άνω των 23 και όσες δηλώνουν π.χ. 19 η 20 ε απλά πιστευω ότι δεν είναι . Και δεύτερον στον χώρο υπάρχουν πανέμορφες γυναίκες μεν ωστόσο όχι αψεγαδιαστες δε (για το πρόσωπο μιλάω πάντα )
Θέλω να σας ρωτήσω μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός και πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πιπίνια η έστω γυναίκες με καθαρά -αψεγάδιαστα -αγγελικά πρόσωπα ? Και ότι υπάρχουν μόνο γυναίκες τουλάχιστον άνω των 23 με εκφυλα χαρακτηριστικά ?
[/quote]
…είναι φανερό ότι ψάχνει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Η δεύτερη λοιπόν από τις προτάσεις σου μου φάνηκε άστοχη, είναι φανερό ότι είναι και εκτός των ηλικιακών κριτηρίων που θέτει, γιατί για την ομορφιά μπορεί να πει κάποιος πως είναι υποκειμενικό κριτήριο.
Άλλωστε τις ενστάσεις του τις είπε και ο ίδιος στην απάντηση του.
Φυσικά η άποψή σου είναι σεβαστή, εγώ σε παρέθεσα χιουμοριστικά. Επίσης εγώ σαν Leclerc, Εχω ένσταση και για την Βανέσα.
Για μένα αυτό που ψάχνει δεν υπάρχει εδώ μέσα και δεν υπάρχει και στα λεφτά που παίζουν τα φανερά call girl. Πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρει «αγγελικό πρόσωπο».
Τώρα αν από όλες εδώ πρέπει απαραίτητα να διαλέξει μια … εγώ θα του πρότεινα την Σάντρα.