Νέα

Η αλήθεια για τις γυναίκες (κορυφαίο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
το ανελυσα παραπανω με βαση την πυραμιδα αναγκων του Maslow.

Πρωτα πηδανε οι εχοντες Κυρος/Δυναμη/Εξουσια/Αναγνωρισιμοτητα.

αναξερτητως αλλων προσοντων/παροχων/εμφανισης.

Το κλειδι δεν ειναι να εισαι οντως "καποιος" στην κοινωνια αλλα να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ οτι εισαι....
Και οι σχετικα αγνωστοι σκηνοθετες σπρωχνουνε καργα τυπε μου οχι μονο ο καθε Ταραντινο....

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μεγαλη μουνοπαγιδα το σκηνοθετηλικι....Οι γκομενες νομιζουν οτι τις κανει τιμη να της πηδηξει ενας εν δυναμει διανοουμενος.... :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:το ζουμι ειναι οτι ιδιος παραδεχετε οτι και πριν γινει διασημος δεν εχει προβλημα στο να πλησιαζει ωραιες γκομενες ουτε αισθανονταν ανεπαρκης απλως λογο καταστασεων και περιβαλλοντος εργασιακου η μη δεν ερχονταν σε επαφη συχνα με ωραιες γκομενες η γυναικες γενικα. ;)

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
εγώ θέλω ν αποκτήσω την ικανότητα να τις διώχνω γρήγορα
+1

Πολλες φορες υπαρχει κι αυτο ο προβλημα... Τηλεφωνακια, μηνυματακια, κλαψες, γκρινιες... :S

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:το ζουμι ειναι οτι ιδιος παραδεχετε οτι και πριν γινει διασημος δεν εχει προβλημα στο να πλησιαζει ωραιες γκομενες ουτε αισθανονταν ανεπαρκης απλως λογο καταστασεων και περιβαλλοντος εργασιακου η μη δεν ερχονταν σε επαφη συχνα με ωραιες γκομενες η γυναικες γενικα. ;)

Για να χρησιμοποιεις ως εμπνευση για τις ταινιες σου τo exploitation ρισκαροντας απιστευτα τοτε η αυτοπεποιθηση ειναι εμφυτη.... :2funny:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το κλειδι δεν ειναι να εισαι οντως "καποιος" στην κοινωνια αλλα να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ οτι εισαι....
Και οι σχετικα αγνωστοι σκηνοθετες σπρωχνουνε καργα τυπε μου οχι μονο ο καθε Ταραντινο....
ζουμε σε κοινωνια αποτελεσματος των αποδοσεων..εξουσια σε οποια μορφη της....αν πχ εισαι πνευματωδες τυπος και σου βαζω και καλη εμφανιση τη να το κανει η μεση γκομενα αν εσυ καιγεσαι με Godard και διαβαζεις Σαρτ λινοντας υπαρξιακες αναζητησεις εαν δεν βλεπει καποιο αποτελεσμα στην κοινωνικη σου ζωη...οπως και πχ εαν εισαι μουσικος και παιζεις για την παρτι σου δεν εχει καποιο χειροπιαστο αποτελεσμα..αν ομως εισαι σε καποιο κωλογκρουπ ακομα και με 500 φιλους στο Myspace και 50 ατομα στα Live τοτε αλλαζει η ολη οπτικη εισαι καποιος για τον μικροκοσμο της...
η τεχνη οπως διαβασα καπου ειναι σταδιοδρομια αλλιος ειναι κατι μη υπαρκτο για την γυναικα...ασχετα αν και η ιδια μπορει να κερδισει απο ενα καλο μυαλο και να της ανοιξει ο εγκεφαλος.

την μονη μαλακια που χρεωνω σε γκομενες ειναι οτι περιμενουν απο αλλους(εμας) για να πανε ''καπου''..λιγες ξεκιναν μονοπατια και εξευρευνησεις της υπαρξης τους και σαν ζωη-επιλογες απο μονες τους/..

τα παντα ετοιμα και σε ασφαλες περιβαλλον παντοτε...... μονο σε αυτο το πραγμα χαλιεμαι....ολα τα αλλα ειναι σχετικα..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
την μονη μαλακια που χρεωνω σε γκομενες ειναι οτι περιμενουν απο αλλους(εμας) για να πανε ''καπου''..λιγες ξεκιναν μονοπατια και εξευρευνησεις της υπαρξης τους και σαν ζωη-επιλογες απο μονες τους/..

τα παντα ετοιμα και σε ασφαλες περιβαλλον παντοτε...... μονο σε αυτο το πραγμα χαλιεμαι....ολα τα αλλα ειναι σχετικα..

να μη σε χαλαει καθολου. δες το σαν ενα ακομα στοιχειο χρησιμο στη διαμορφωση στρατηγικης.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
ζουμε σε κοινωνια αποτελεσματος των αποδοσεων..εξουσια σε οποια μορφη της....αν πχ εισαι πνευματωδες τυπος και σου βαζω και καλη εμφανιση τη να το κανει η μεση γκομενα αν εσυ καιγεσαι με Godard και διαβαζεις Σαρτ λινοντας υπαρξιακες αναζητησεις εαν δεν βλεπει καποιο αποτελεσμα στην κοινωνικη σου ζωη...οπως και πχ εαν εισαι μουσικος και παιζεις για την παρτι σου δεν εχει καποιο χειροπιαστο αποτελεσμα..αν ομως εισαι σε καποιο κωλογκρουπ ακομα και με 500 φιλους στο Myspace και 50 ατομα στα Live τοτε αλλαζει η ολη οπτικη εισαι καποιος για τον μικροκοσμο της...
η τεχνη οπως διαβασα καπου ειναι σταδιοδρομια αλλιος ειναι κατι μη υπαρκτο για την γυναικα...ασχετα αν και η ιδια μπορει να κερδισει απο ενα καλο μυαλο και να της ανοιξει ο εγκεφαλος.

Και να την κανω εγω μια "μεση γκομενα" τυπε μου, που δεν μπορει να καταλαβει τις δικες μου ανησυχιες και αναζητησεις και την νοιαζει μονο να εχω ενα καποιο κοινο να με χειροκροτει?
Να λεω οτι εχω γκομενα απλα για να εχω για να μην μου βγαλει ο περιγυρος κουσουρι και να νιωθω κοινωνικα αποδεκτος? Χετηκαμαν... Στην ζωη μας εχουμε πολλα αφεντικα πανω απο το κεφαλι μας ε δεν θελουμε και αλλο ενα ακομα..... :)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γιατι, ειπα εγω πουθενα οτι ψαχνω να βρω γκομενα?? απλα αναρωτιεμαι αν ο τυπας που το εγραψε, οντως τα εφαρμοζει ολα αυτα. Φαινεται να ξερει τι λεει. Αλλα εχει διαφορα η θεωρια απο την πραξη
:2funny: :2funny: :2funny:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και να την κανω εγω μια "μεση γκομενα" τυπε μου, που δεν μπορει να καταλαβει τις δικες μου ανησυχιες και αναζητησεις και την νοιαζει μονο να εχω ενα καποιο κοινο να με χειροκροτει?
Να λεω οτι εχω γκομενα απλα για να εχω για να μην μου βγαλει ο περιγυρος κουσουρι και να νιωθω κοινωνικα αποδεκτος? Χετηκαμαν... Στην ζωη μας εχουμε πολλα αφεντικα πανω απο το κεφαλι μας ε δεν θελουμε και αλλο ενα ακομα..... :)
μαζι σου...I'd rather die than give you control.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λουκρητια υπαρχει εστω 1 σημειο που να συμφωνεις? Δεν ειδες τον εαυτο σου σε ΠΟΥΘΕΝΑ σε ολο αυτο?
de nomizv alla einai k τεραστιο το κειμενο....διαφωνω κυριως στο οτι τσουβαλιαζει.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Η Λουκια ειναι μια πρακτορας τους ελλεινιδικου κοσμοπολιταν που κανει βομβιστικες επιθεσεις emoticon στα βαρβατα αντρικα θρεντ και μετα το σκαει..... :cheesy:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η Λουκια ειναι μια πρακτορας τους ελλεινιδικου κοσμοπολιταν που κανει βομβιστικες επιθεσεις emoticon στα βαρβατα αντρικα θρεντ και μετα το σκαει..... :cheesy:

Αληθεύει ότι σε αυτήν ανήκει και η αλήστου μνήμης ατάκα: "Πάω να ρίξω ένα μουνί στο γκόμενο κι έρχομαι";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom