Επισκέπτης
εν οιδα οτι πουλεν ειδαΕσύ κάτι ξέρεις - κάτι ξέρεις
εν οιδα οτι πουλεν ειδαΕσύ κάτι ξέρεις - κάτι ξέρεις
σιγα μη ξινισουμε τα μουτρα,οταν αλλοι χαλανε 20ευρα για καφεδες εμεις πηδαμε.
έτσι μπράβο.εν οιδα οτι πουλεν ειδα
να ριχνεις χυλοπιτα σε ελληνιδα αφου εχεις παρει τη φιλη της που σε εβριζε πριν...ανεκτιμητης αξιας...να χαλας 20 ευρα για 15λεπτη ηδονη ενω οι ελληνιδες με τα ιδια λεφτα μακιγιαρονται χωρις αποτελεσμα...ανεκτιμητης αξιας...να εισαι αντρας ,με ειλικρινη αισθηματα και χωρις ανασφαλεις...ανεκτιμητο...Για να μην μιλήσουμε πόσο κοστίζει η φράση:
"Λάκη,μωράκι μου, θα πάμε ένα τριήμερο στην Αράχωβα γιατί βαρέθηκα να ξύνω το νιμού μου στην Αθήνα και να με ταϊζεις τα ίδια και τα ίδια?".
Κάνει και για διαφήμιση γνωστής πιστωτικής κάρτας με λεζάντα από κάτω:
"Ταξίδι στην Αράχωβα με πόκεμον ελληνίδα: τιμή? ανεκτίμητης αξίας"
ποσα ξερεις μαιμου μαλβινα απαιχτηέτσι μπράβο.
Το σύνθημά είναι:
"Εγώ ξέρω αλλά δεν λέω"
να ριχνεις χυλοπιτα σε ελληνιδα αφου εχεις παρει τη φιλη της που σε εβριζε πριν...ανεκτιμητης αξιας...να χαλας 20 ευρα για 15λεπτη ηδονη ενω οι ελληνιδες με τα ιδια λεφτα μακιγιαρονται χωρις αποτελεσμα...ανεκτιμητης αξιας...να εισαι αντρας ,με ειλικρινη αισθηματα και χωρις ανασφαλεις...ανεκτιμητο...
σιγα μη τους το δειξεις κιολας...τον κλιντ ιστγουντ που κρυβεις μεσα σου θα δειξεις και μετα αν αξιζει της δειχνεις και τιποτα αλλο...Συνηθως αμα το δειξεις αυτο ομως θα παρεις μπουλο.
Και μήπως θα ο καληνυχτάκιας. Θα μείνει με το στο χέρι.Για να μην μιλήσουμε πόσο κοστίζει η φράση:
"Λάκη,μωράκι μου, θα πάμε ένα τριήμερο στην Αράχωβα γιατί βαρέθηκα να ξύνω το νιμού μου στην Αθήνα και να με ταϊζεις τα ίδια και τα ίδια?".
Κάνει και για διαφήμιση γνωστής πιστωτικής κάρτας με λεζάντα από κάτω:
"Ταξίδι στην Αράχωβα με πόκεμον ελληνίδα: τιμή? ανεκτίμητης αξίας"
στον καιαδα επιτοπου.ηξερε και τη μυκονο το μπαζο...τι να κανω μωρη στη μυκονο να γινω πουστης???ουστΚαι μήπως θα ο καληνυχτάκιας. Θα μείνει με το στο χέρι.
Σκηνικό στην παραλία του Σκοινιά:
Ο τύπος παιδαράς με τα όλα του η τύπισσα μπάζο του κερατά.
Αυτός της λέει να πάνε διακοπές το 15γουστο στην Λευκάδα.
Γυρνάει η καραμπαζάρα και του λέει:
Εγώ θέλω να πάω Μύκονο δεν είμαι πολίτης Β΄κατηγορίας να πάω στην Λευκάδα.
Και ο καληνυχτάκιας της λέει:
Εντάξει αγάπη μου ότι πεις.
Τον Γ@@@ας Κύριε πρόεδρε μετά.
Εννοείται. Λεφτά αισθήματα πρέπει να δείξεις.Συνηθως αμα το δειξεις αυτο ομως θα παρεις μπουλο.
στον καιαδα επιτοπου.ηξερε και τη μυκονο το μπαζο...τι να κανω μωρη στη μυκονο να γινω πουστης???ουστ
φολα στη μπαζολα...ακους εκει.εχουν τρελαθει στην αγαμια και το παιζουν ντιβεςΜερικοι δεν εχουν αξιοπρεπεια και καθονται και γινονται χαλι για μια πατσαβουρα του κερατα που ουτε συγκρινεται με τα θεομουνα του εξωτερικου.
Ρικτε ακυρο στις μπαζολες ρε να δεις πως θα στρωσουν μυαλα μετα.
Την φράση αυτή την είχε πει Πρώτος ο Κώστας Βουτσάς σε μια ταινία με Αυλωνίτη και Ρίζο.ποσα ξερεις μαιμου μαλβινα απαιχτη
Και μήπως θα ο καληνυχτάκιας. Θα μείνει με το στο χέρι.
Σκηνικό στην παραλία του Σκοινιά:
τι να καταλαβει που τη ρωτας την ωρα και νομιζει οτι της την πεφτεις.ειναι και εγωπαθεις εκτος των αλλωνΤην φράση αυτή την είχε πει Πρώτος ο Κώστας Βουτσάς σε μια ταινία με Αυλωνίτη και Ρίζο.
Δεν θυμάμαι το όνομα.
Αλλά μεταξύ ανδρών είναι το σύνθημά μας.
"ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ"
Άντε πες το σε γυναίκα αυτό.
Ούτε που θα το καταλάβει.
Για ψάχτο λίγο.re πατερα θα μας τρελανεις τελειως μηπως εισαι οντως ο πατερας μου κ εχεις ασυρματο λαπτοπ
εσυ μουνιλα τις εχεις δεκα δεκα,δεν εχεις αναγκη,καταρχας εχεις την αλικη-χανια αυτο και μονο φτανειre πατερα θα μας τρελανεις τελειως μηπως εισαι οντως ο πατερας μου κ εχεις ασυρματο λαπτοπ
Ε όχι και ο γιος μου με τραβέλι. θα τον σκοτώσω.εσυ μουνιλα τις εχεις δεκα δεκα,δεν εχεις αναγκη,καταρχας εχεις την αλικη-χανια αυτο και μονο φτανει
τι να καταλαβει που τη ρωτας την ωρα και νομιζει οτι της την πεφτεις.ειναι και εγωπαθεις εκτος των αλλων
ετσι ντε.ο ρομαντισμος επιστρεφει...κοπελια,ποσο παει το μουνι?χλατς η σφαλιαραΣιγά μην τη ρωτήσεις και την ώρα (η οποία αν δεν είναι σε ηλεκτρονική μορφή παίζει και να μην μπορεί να τη διαβάσει... )
Ως μέλος της μπουρδελοκοινότητας περιμένω την ώρα που θα μπαίνεις στο μαγαζί,θα προσεγγίζεις την κοπέλα και με φωνή αλά Γιώγος Μίνου (σαν να έχει καταπιεί τηλεβόα δηλ.) θα τη ρωτάς:
Πόσα θες να σε γαμήσω??
Λιτά,απέριτα και κυρίως ρομαντικά...