Νέα

Handjob σε στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nowon52
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 268
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nowon52

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια δεν ηξερα πως να ρωτησω και εγραψα εδω ελπιζω να μην σας πειραζει συγχωρηστε με.... εχω ενα φετιχ με handjob  :cum: :tits: θα ηθελα να μου απαντησετε εαν ξερετε κανενα στουντιο που να κανει αυτο και ποσο περιπου παει? σας ευχαριστω

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αν υπάρχει πλέον στούντιο που να ΜΗΝ κάνει, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
526
Πόντοι
81
πήγαινε σε μασάζ σίγουρα προσφέρουν

Επισκέπτης
Καλά, θὰ πληρώσητε διὰ handjob; Εἶναι ἡ εὐχερεστέρα αὐτοαπασχόλησις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλά, θὰ πληρώσητε διὰ handjob; Εἶναι ἡ εὐχερεστέρα αὐτοαπασχόλησις.

Πως δεν το σκέφθηκε η Κυβέρνηση, να υποχρεώσει τους αυτοαπασχολούμενους εις αυτήν την δραστηριότητα να αυτασφαλίζονται εις τον Ο.Α.Ε.Ε.? :think: :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πως δεν το σκέφθηκε η Κυβέρνηση, να υποχρεώσει τους αυτοαπασχολούμενους εις αυτήν την δραστηριότητα να αυτασφαλίζονται εις τον Ο.Α.Ε.Ε.? :think: :cheesy:

Βαζειs ιδεεs............

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Βαζειs ιδεεs............

Ωφέλιμες δι'όλους!!!

α)Η Κυβέρνηση θα εισπράξει από τους αμετανότητους χρήματα.

β) Οι υπόλοιποι, θα περιορίσουν σημαντικά την απώλεια των σωματικών τους υγρών! :grin:

vasoly7

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
παιδια δεν ηξερα πως να ρωτησω και εγραψα εδω ελπιζω να μην σας πειραζει συγχωρηστε με.... εχω ενα φετιχ με handjob  :cum: :tits: θα ηθελα να μου απαντησετε εαν ξερετε κανενα στουντιο που να κανει αυτο και ποσο περιπου παει? σας ευχαριστω

Συμπαθα με αλλα θα φωναξεις και ηλεκτρολογο να σου αλλαξει λαμπα στο σπιτι?

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω ότι παντού θα σού κάνουν handjob (και μάλιστα θα "αρέσει" και στην κοπέλα γιατί θα βγαλει πιο άκοπα τα χρήματα που της αντιστοιχούν από μία συνεύρεση). Το ερώτημα είναι αν αξίζει να δώσεις 50 ευρώ για κάτι τέτοιο...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αν υπάρχει πλέον στούντιο που να ΜΗΝ κάνει, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο σκευτικα μολις ειδα τον τιτλο

Μαλακια με παρεα το λενε στο χωριο μου  :cheesy:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
:2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο θα πει να εισαι εξωστρεφης...
Με τιποτα δεν θα πληρωνα για να μου τον παιξουν απλως.
Υπαρχει και το fleshlight.
Για οσους ξερουν.

prague5

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
σε όλα θα σου κάνουν handjob απλά πρέπει να το πηρώσεις ως πήδημα.

εσύ πληρώνεις οπότε δικαιούσαι να κάνεις το κέφι σου όπως τη βρίσκεις - εξάλλου το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο: εσύ χύνεις και η γκόμενα πέρνει τα λεφτα !!

Πάντως πολλές προτιμούν το γα^&σι και όχι το handjob όπου και δυσανασχετούν !!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο σκευτικα μολις ειδα τον τιτλο

Ωστε με παρεα κανετε εσειs το χειρογλυκανο ε????
Χρειαζεται μετα να τραταρειs και ουζακια??? :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
οπου κ να πας κ πεις τι θελεις θα το εχεις , σε στουντιο σε μασαζ σε μπουρδελο σε στριπclub....
αλλα να δωσεις τοσα λεφτα μονο για  :jerking:........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δλδ.....να σηκωθειs απ τον καναπε, να πλυθειs , να μπανιαριστειs, να ξουριστειs , να ντυθειs , να μπειs στο λεωφορειο(γιατι με αμαξι δεν συμφερει), να περπατησειs στα στενοσοκακα, να μπειs στο "σπιτι" και ξανα μανα να γδυθειs , για ενα ....χερογλυκανο και μετα παλι φτου κι επιστροφη πισω , αφου χτυπησειs κι ενα πιτογυρο????
Δεν συμφερει.........Ανοιξε Tv , δεs Τατιανα, Ελεονωρα αντε Σκορδα και με μηδεν κοστοs , βαφτισε την

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Δλδ.....να σηκωθειs απ τον καναπε, να πλυθειs , να μπανιαριστειs, να ξουριστειs , να ντυθειs , να μπειs στο λεωφορειο(γιατι με αμαξι δεν συμφερει), να περπατησειs στα στενοσοκακα, να μπειs στο "σπιτι" και ξανα μανα να γδυθειs , για ενα ....χερογλυκανο και μετα παλι φτου κι επιστροφη πισω , αφου χτυπησειs κι ενα πιτογυρο????
Δεν συμφερει.........Ανοιξε Tv , δεs Τατιανα, Ελεονωρα αντε Σκορδα και με μηδεν κοστοs , βαφτισε την
:2funny: :2funny: :2funny: σωστος....

gamisakias13

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Ψάχνω ένα στούντιο? ρδελο? ότι νανε.... αλλά που να μπορεί να στον παίξουν μόνο ... χωρίς γαμίσι.... μόνο μαλακία..... και στην ανάλογη τιμή έτσι!! thanks

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα. Ψάχνω ένα στούντιο? ρδελο? ότι νανε.... αλλά που να μπορεί να στον παίξουν μόνο ... χωρίς γαμίσι.... μόνο μαλακία..... και στην ανάλογη τιμή έτσι!! thanks

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
παντου τυπε
απλα πες στην γκομενα να μην γαμησεις αλλα να την βγαλεις με μαλακια
δεν βλεπω τον λογο να πει οχι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom