Νέα

H βεβαιότητα του επικείμενού σου θανάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
μου ειπε μια γιαγια πριν λιγο αφου πρωτα με ρωτησε ποσο ειμαι, οτι πρεπει να βρω ενα καλο παιδι γτ τα χρονια περνουν και δεν εχω περιθωρια    :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

οποτε πρεπει μαλλον να σκεφτομαι και τον επικειμενο θανατο μου  :headbang: :headbang: :headbang:

:priest: Αιωνία η μνήμη....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτό μου είχε πει και μένα μια θειά μου, γιατί η εγγονή της παντρευόταν 19 χρονών, έγκυος.
εγώ της είπα καλά θειά, να την χαίρεσαι και παράτα με εμένα.

ο γαμπρός τελικά ήταν άνεργος, κλέφτης και πρεζάκι, η εγγονή δεν ξέρω αν είναι πρεζού αλλά δε δουλεύει, και ζουν υπέροχα τα δυο τους με το παιδί που έσπειραν χωρίς να το σκεφτούν σε μια τρώγλη  :dancing:
ε καλα εσυ πηγες στο αλλο ακρο τωρα

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
αυτό μου είχε πει και μένα μια θειά μου, γιατί η εγγονή της παντρευόταν 19 χρονών, έγκυος.
εγώ της είπα καλά θειά, να την χαίρεσαι και παράτα με εμένα.

ο γαμπρός τελικά ήταν άνεργος, κλέφτης και πρεζάκι, η εγγονή δεν ξέρω αν είναι πρεζού αλλά δε δουλεύει, και ζουν υπέροχα τα δυο τους με το παιδί που έσπειραν χωρίς να το σκεφτούν σε μια τρώγλη  :dancing:
πo πo χολή

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μωρη τι βγαζεις τα προσωπικα μου στην φορα???

ταμάμ, όλα αυτά να είναι, πρέπει να σπέρνουν και παιδιά γαμώ την κενωνία?  :headbang:

(όχι ότι είναι σχετικό με αυτό που είπες αλλά έτσι, για να κάνω παράθεση να μη νιώθω ότι πετάω μια μαλακία...)

Επισκέπτης

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
χολή ξεχολή το ηθικό δίδαγμα είναι μην παντρεύεστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon:

Δεν θα συμφωνήσω με το ηθικό δίδαγμα, αλλά για το τελικό συμπέρασμα με βρίσκεις σύμφωνο, σε αυτή την φάση της ζωής μου τουλάχιστον..

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ταμάμ, όλα αυτά να είναι, πρέπει να σπέρνουν και παιδιά γαμώ την κενωνία?  :headbang:

(όχι ότι είναι σχετικό με αυτό που είπες αλλά έτσι, για να κάνω παράθεση να μη νιώθω ότι πετάω μια μαλακία...)
αυτή την ξαδέρφη σου πάντα τη ζήλευες ε?ήταν πάντα πιο όμορη και τα αγοράκια την αγαπούσαν? :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτή την ξαδέρφη σου πάντα τη ζήλευες ε?ήταν πάντα πιο όμορη και τα αγοράκια την αγαπούσαν? :rolleyes:

ναι ήταν η όμορφη του χωριού κι εγώ ήμουν το ασχημόπαπο που όταν σηκωνόταν να χορέψει στα πανηγύρια καθόντουσαν όλοι κάτω  :(

ενω εμεις τα πιπινια, το χτυπησαμε το γκομενακι! αχαχαχαχαχαχα

καλά καλά δε θα παντρευτείς κι εσύ?
θα γελάω με τη δυστυχία σουυυυυυυυυυυυ  :rockon:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246

Γελάς με την δυστυχία των άλλων?  Μπράβο. Να κάνεις παρέα με τον γερμανοτσολιά να γελάς συνέχεια...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ναι ήταν η όμορφη του χωριού κι εγώ ήμουν το ασχημόπαπο που όταν σηκωνόταν να χορέψει στα πανηγύρια καθόντουσαν όλοι κάτω  :(

απ το sex and the city ποια σου αρέσει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom