Νέα

H βεβαιότητα του επικείμενού σου θανάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γελάς με την δυστυχία των άλλων?   Μπράβο. Να κάνεις παρέα με τον γερμανοτσολιά να γελάς συνέχεια...

γελάω κι από μόνη μου, δε χρειάζομαι μαθήματα ηθικής από μητέρες τερέζες, ούτε από άτομα που δεν μπορούν να διακρίνουν την ειρωνεία...  :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σε παω οτι στοιχημα θελεις οτι θα παντρευτεις πρωτη!  :birdman: :birdman:  
:-*

πότε? εγώ το έχασα το τρένο, δυστυχία μου...  :(

απ το sex and the city ποια σου αρέσει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η κάρι, είναι το απόλυτο πρότυπο γυναίκας, άντρα θέλω τώρα τονε θέλω, όπως τονε θέλω, πλούσιο όμορφο για να σκάνε οι φίλες μου, να με θέλει στα 40 που είμαι, να με πηγαίνει ταξίδια και βόλτες στα συντριβάνια και να ανέχεται τις παραξενιές και την γκρίνια μου.
:rockon:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
γελάω κι από μόνη μου, δε χρειάζομαι μαθήματα ηθικής από μητέρες τερέζες, ούτε από άτομα που δεν μπορούν να διακρίνουν την ειρωνεία...  :rolleyes:

Τους ειρωνεύεσαι κιόλας???? Ξανά μπράβο!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

(και ύστερα κατηγορείς τους άλλους ότι δεν μπορούν να διακρίνουν την ειρωνία!!!)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
η κάρι, είναι το απόλυτο πρότυπο γυναίκας, άντρα θέλω τώρα τονε θέλω, όπως τονε θέλω, πλούσιο όμορφο για να σκάνε οι φίλες μου, να με θέλει στα 40 που είμαι, να με πηγαίνει ταξίδια και βόλτες στα συντριβάνια και να ανέχεται τις παραξενιές και την γκρίνια μου.
:rockon:
έέέέέέέέέτσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...(πρέπει επιτέλους να βάλουν emoticon με μούτζα)

Επισκέπτης
απανωτα τα χτυπηματα της μοιρας σημερα!! με τριγυρνα το θανατικο..

πρωτα θα μεινω ανυπαντρη και δαχτυλοδεικτουμενη..

σημερα ερχεται παπας για να ευλογησει! και με εβαλαν να φιλησω το σταυρο (ντραπηκα να πω κατι  :rolleyes: ) κι οπως σκυβω, ριχνω το νετμπουκ κατω, βγαινει η μπαταρια και ο παπας συνεχιζει να πεταει νερακι με το βασιλικο και του λεω μηηη θα βραχει και μου λεει ειναι αγιασμος-δεν πειραζει! χαχαχαχα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

σημερα ερχεται παπας για να ευλογησει! και με εβαλαν να φιλησω το σταυρο (ντραπηκα να πω κατι  :rolleyes: ) κι οπως σκυβω, ριχνω το νετμπουκ κατω, βγαινει η μπαταρια και ο παπας συνεχιζει να πεταει νερακι με το βασιλικο και του λεω μηηη θα βραχει και μου λεει ειναι αγιασμος-δεν πειραζει! χαχαχαχα  :2funny: :2funny:
σκυψε ευλογημενη..
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καταστραφηκε ολη η χρονια σου..
το μονο που σε σωζει ειναι να βγεις ΑΜΕΣΑ με τον mc..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxxaxxaxa....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
ποια ειναι η καρι???
η ψηλη ξανθια που γαμιεται ασυστολα με οτι της κατσει???

Ποιά είναι η ψηλή ξανθιά που γαμιέται ασύστολα με ότι της κάτσει? Μου αρέσει το καρεκλάτο.....

Επισκέπτης
έτσι και υποψιαστώ ότι είσαι furry θα σου κόψω τα πόδια  :s&m_3:

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ποια ειναι η καρι???
η ψηλη ξανθια που γαμιεται ασυστολα με οτι της κατσει???
οχι η πρωταγωνιστρια, η κοντη ξανθια που ολα της μυριζουν κι ολα της βρωμανε  :headbang:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
μπούμπα δύσκολα τα πράγματα :-

Stories