Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Συμφωνω με τους προλαλήσαντες συναδελφους.
Οποιος μιλαει για καθιερωση 'γυναικοκτονιας', ειναι απλως αγραμματος.
Και καπου εχω βαρεθει ολη αυτην την ασχετοσυνη και την βλακεια.
Να μας εξηγησει η εγκριτη συναδελφος Ζωη, τι εννοει λεγοντας οτι πρεπει να καθιερωθει νομοθετικα το εγκλημα αυτο.
Τι θα θεσπισθει με αυτο?
Ας πουμε, θα θεσπισθει απαγορευση αναγνωρισης ελαφρυντικων?
Ισοβια προβλεπει η ανθρωποκτονια, ισοβια και η "γυναικοκτονια".
Ολοι οσοι ρωταμε τι ζητανε οσοι θελουν αυτον τον διαχωρισμο, δεν εχουν κατι να μας πουν. Απλώς μας αρεσει να φτιαχνουμε νεες ορολογιες ανευ λογου.
Αγραμματοι, ασχετοι, ανίδεοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειναι προφανες οτι τρολαρει
Κανε αλλους 2 κλωνους τυπε να τα λετε....:confused:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.770
Πόντοι
2.816
Τελικα και περιπολικο ειχαμε και οταν πηρε τηλεφωνο η κοπελα στο 100 της ειπαν οτι δεν ειναι ταξι και να παει να γαμηθει....πιστευω οτι αμα προσλαβουμε αλλουν 20000 μπατσους θα διορθωθουν αυτες οι παθογενειες.Θα τους εκπαιδευσει και ο παλαιοΠΑΣΟΚος Χρυσοχοιδης με τα μανιουαλαλαλαλαλαλ......:confused:
Ναι τύπε
Το 100 δεν είναι ταξί
Εφόσον δεν υπέβαλε μήνυση επειδή δεν τον φοβόταν τι περιπολικό ήθελε να την πάει σπίτι;
Είχε και σύνοδο. Τι έκανε ο συνοδός;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ηλιθιος ασχετος ταχαμου δικηγορος στο συμπαν....δεν μπορει να αντιλιφθει τι ειναι να χαρακτηριζεται ενα εγλημα.....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΧΥ ΑΝΤΕΡΟ ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ και να παιρνας μια τρυφερα γυρω γυρω κωλοτρυπιδα αδωνι και πορτοσαλτε
Κατσε τωρα εχει μπει η αγια τριαδα της μαλακιας να μας πουνε για τη γυναικοκτονια και ποσο αστεια ειναι σαν ορος...για τη σφαγη ενος ανθρωπου εξω απο το αστυνομικο τμημα δεν ειχαν καμμια γνωμη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πραγματικά είναι για γέλια, και το πιο γελοίο είναι ότι βγαίνουν και νομικοί να το υποστηρίξουν.
Και πάμε τώρα σε επιστημονικό επίπεδο: τι θα είναι η γυναικοκτονία; μία διακεκριμένη μορφή; ένα ιδιώνυμο; θα ισχύει σε κάθε ανθρωποκτονία γυναίκας; στον πόσο καιρό θα θεωρείται σύντροφος ο άλλος; θα αφορά στο κίνητρο του δράστη;
Αλήθεια, εάν εγώ είμαι λ.χ. ναυτικός και γυρίζοντας διαπιστώσω ότι η γυναίκα μου έχει αδειάσει τους λογαριασμούς και με κερατώνει με τον κουμπάρο, και πάνω στα νεύρα μου τη σκοτώσω, θα έχω κάνει γυναικοκτονία (τη σκότωσα επειδή είναι γυναίκα :D:) ή ανθρωποκτονία σε βρασμό ψυχική ορμής που με κατέστρεψε ενώ θαλασσοπνιγόμουν;
Εισαι ηλιθιος και ασχετος, κλώνε μου....
Γιατι δεν παραδειγματιζεσαι απο μερικες τεραστιες μορφες εδω μεσα?
Νομιζεις οτι επειδη πηρες ενα πτυχιο, εισαι καποιος?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Κανε αλλους 2 κλωνους τυπε να τα λετε....:confused:
μαλακα θα ψοφησει συντομα απο παχυσαρκια κι εντονη μαλακια και δεν θα ειναι κανεις στη ταφη του....για την ακριβεια θα φυγουν και τα σκουληκια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Ναι τύπε
Το 100 δεν είναι ταξί
Εφόσον δεν υπέβαλε μήνυση επειδή δεν τον φοβόταν τι περιπολικό ήθελε να την πάει σπίτι;
Είχε και σύνοδο. Τι έκανε ο συνοδός;
Ελα ρε τυπε αληθεια δεν ειναι ταξι;Τοτε γιατι της ειπανε οι ιδιοι οι μπατσοι να καλεσει το 100;Γιατι ξηλωσανε τον διοικητη του τμηματος;

Ειχε λεει και συνοδο ο Αινσταιν!Τι επρεπε να κανει ο συνοδος απεναντι σε εναν ψυχακια με μαχαιρι;Να τον εξουδετερωσει σαν τον Μπρους Λι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κατσε τωρα εχει μπει η αγια τριαδα της μαλακιας να μας πουνε για τη γυναικοκτονια και ποσο αστεια ειναι σαν ορος...για τη σφαγη ενος ανθρωπου εξω απο το αστυνομικο τμημα δεν ειχαν καμμια γνωμη.
Δεν ειναι απλως αστειος ορος, ειναι μια γελοιοτητα
Και για το αστυνομικο τμημα φυσικα εχουμε γνωμη.

Η "αγια τριαδα της μαλακιας" γιατρε, ειναι τρεις δικηγοροι που ξερουν φυσικα πολυ καλυτερα νομικα απο εσενα, και με το να απαξιωνεις τη νομικη τους αποψη, μαλλον εσενα καθιστά γραφικό και οχι εμας

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Αυτον τον εχεις κανει πολυ ηλιθιο για να μαζευει τα μπινελικια απο σενα τυπε...τον αλλον τον Αναμαλακια τον εχεις κανει να λεει τις κρετινιες αλλα χωρις να προκαλει ιδιαιτερα για να μην τρωει ΧριστοΠαναγιες.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Πραγματικά είναι για γέλια, και το πιο γελοίο είναι ότι βγαίνουν και νομικοί να το υποστηρίξουν.
Και πάμε τώρα σε επιστημονικό επίπεδο: τι θα είναι η γυναικοκτονία; μία διακεκριμένη μορφή; ένα ιδιώνυμο; θα ισχύει σε κάθε ανθρωποκτονία γυναίκας; στον πόσο καιρό θα θεωρείται σύντροφος ο άλλος; θα αφορά στο κίνητρο του δράστη;
Αλήθεια, εάν εγώ είμαι λ.χ. ναυτικός και γυρίζοντας διαπιστώσω ότι η γυναίκα μου έχει αδειάσει τους λογαριασμούς και με κερατώνει με τον κουμπάρο, και πάνω στα νεύρα μου τη σκοτώσω, θα έχω κάνει γυναικοκτονία (τη σκότωσα επειδή είναι γυναίκα :D:) ή ανθρωποκτονία σε βρασμό ψυχική ορμής που με κατέστρεψε ενώ θαλασσοπνιγόμουν;
Διακεκριμένο αδίκημα. Σε βασικό που τιμωρείται ήδη με ισόβια...
Σαν να λέμε -10 βαθμοί Κέλβιν.

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Αυτό το ξέχασα, ότι ο άλλος ο ανεκδιήγητος με είπε κλώνο σου :D::D::D:
Ναι, ένα πτυχίο συν ένα τέταρτο του αιώνα στο κουρμπέτι, δεν έχουν καμία αξία όταν είσαι δικηγόρος του καφενέ.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Τυπε δες το παρακατω σχολιο και θα καταλαβεις το σκεπτικο:

1712164412038.png
Μαλλον ειναι τρολ τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κλώνοι μου, κρατατε γερά

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Διακεκριμένο αδίκημα. Σε βασικό που τιμωρείται ήδη με ισόβια...
Σαν να λέμε -10 βαθμοί Κέλβιν.
Μα πώς θα γίνει το διακεκριμένο; και ποια θα είναι η διαφορά από την ανθρωποκτονία στη ''βασική'' μορφή; το θύμα/ γυναίκα; το ''κίνητρο'' του δράστη; η συζυγική/ συντροφική σχέση;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Δεν ειναι απλως αστειος ορος, ειναι μια γελοιοτητα
Και για το αστυνομικο τμημα φυσικα εχουμε γνωμη.

Η "αγια τριαδα της μαλακιας" γιατρε, ειναι τρεις δικηγοροι που ξερουν φυσικα πολυ καλυτερα νομικα απο εσενα, και με το να απαξιωνεις τη νομικη τους αποψη, μαλλον εσενα καθιστά γραφικό και οχι εμας
Την ειδαμε τη γνωμη σου....με το που εγινε οτι εγινε η πρεμουρα σου ηταν να πεις τα ΨΕΜΜΑΤΑ που ελεγε η ΕΛΑΣ οτι δεν υπηρχε περιπολικο και οτι ειπε οτι και καλα δεν του κανει μηνυση γιατι δεν τον φοβαται.

Μετα οταν βγηκαν στη φορα τα πραγματικα γεγονοτα εσυ και οι "δικηγοροι" πιασατε τα γνωστα αυτιστικα νομικα σας για τη γυναικοκτονια που κανεναν δεν ενδιαφερουν και κανατε αβαβα για ολα τα υπολοιπα....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
"Δε γίνεται να βασανίζεται εκείνος ο πρωθυπουργός,να κάνει 1000 πράγματα και να του χαλάει μια στιγμή μια δολοφονία μέσα σε αστυνομικό τμήμα " Μαντούβαλος

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Αυτό το ξέχασα, ότι ο άλλος ο ανεκδιήγητος με είπε κλώνο σου :D::D::D:
Ναι, ένα πτυχίο συν ένα τέταρτο του αιώνα στο κουρμπέτι, δεν έχουν καμία αξία όταν είσαι δικηγόρος του καφενέ.
Τυπε κολακευτικο ηταν για σενα που σε ειπα κλωνο γιατι αμα δεν εισαι κλωνος εισαι τοσο ηλιθιος που ουτε για θυρωρος πολυκατοικιας δεν θα εκανες....:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Την ειδαμε τη γνωμη σου....με το που εγινε οτι εγινε η πρεμουρα σου ηταν να πεις τα ΨΕΜΜΑΤΑ που ελεγε η ΕΛΑΣ οτι δεν υπηρχε περιπολικο και οτι ειπε οτι και καλα δεν του κανει μηνυση γιατι δεν τον φοβαται.

Μετα οταν βγηκαν στη φορα τα πραγματικα γεγονοτα εσυ και οι "δικηγοροι" πιασατε τα γνωστα αυτιστικα νομικα σας για τη γυναικοκτονια που κανεναν δεν ενδιαφερουν και κανατε αβαβα για ολα τα υπολοιπα....
Αν δεν σε ενδιαφερουν γιατι σχολιαζεις?
Ποιος κανει αβαβα? Φαντασματα βλεπεις?

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Πολλες γυναικες αδερφε εχουν εναν καλο στον εγκεφαλο.Ελκονται απο προβληματικες προσωπικοτητες κ νομιζουν οτι αυτες θα τους κανουν καλα-αλλαξουν-σωσουν.
Και άντρες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506

θα γινουν και αλλα....και επειδη δεν στοιχιζει θα το κανει ο κουλης....και σε ενα χρονο απο τωρα θα βγαινει ο αδωνις-σπυρος να το πουλαει.....ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom