Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506

καθαρισε ο τοπος....ασφαλεια παντου
419737017_761580106104878_6105127817054055043_n.jpg

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
Και κάτι ακόμα για την γυναικοκτονία:
Είδα ότι η Κωνσταντοπούλου, κατά τα άλλα "έγκριτη" νομικός, ζήτησε να θεσπισθεί ως "αυτοτελές κακούργημα". Δύο σχόλια:
1) Είναι ήδη, λέγεται ανθρωποκτονία και τιμωρείται με ισόβια.
2) Δεν γνωρίζει ότι αν σε έναν ποινικό κανόνα προσθέσουμε επιπλέον προϋποθέσεις, γίνεται ευνοϊκότερος για τον κατηγορούμενο, γιατί είναι πιο δύσκολη η θεμελιώσή του;
Το γνωρίζει. Αλλά λέει δημόσια αυτή τη σαχλαμάρα, για να χαϊδέψει αυτιά.
Αυτό λέγεται λαϊκισμός κύριοι.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Έχω και εγώ παρόμοιο σκηνικό με φίλο μου που τον έδερνε η γκόμενα μέχρι που η οικογένεια της την έστειλε στο ψυχιατρείο.

Διαφωνώ όμως στο bold. Ή θα γίνουμε κοινωνία ή ζούγκλα. Δε λέω να γίνουμε ρουφιάνοι και να κάνουμε ψευδείς καταγγελίες αλλά όταν όντως υπάρχει θέμα και το ξέρουμε θα πρέπει κάπως να επέμβουμε. Ειδικά στο θέμα της οικογένειας αν δεν βοηθήσουμε εμείς ποιος θα το κάνει; Ο γείτονας που δεν λέει ούτε καλημέρα;

Κάποτε οι γονείς είχαν καλύτερο ένστικτο διότι ήταν πιο "ψημένοι" από τη ζωή και έβλεπαν καθαρά. Σήμερα είναι σκατά. Βλέπεις νέα παιδιά και με ένα γαμησάκι κάνουν παιδί. Ύστερα από 2-3 χρόνια έρχεται το διαζύγιο ευτυχώς αναίμακτα διότι οι καύλες έχουν φύγει και η "σκληρή" ζωή τους χτύπησε την πόρτα.
Αμα σου τύχει, πιθανότατα δεν έχεις λόγο
Είτε δεν σου τα λέει, είτε κοιμάται αλλού, είτε.. είτε

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
434481316_761658836097005_3782045021140183059_n.jpg

ΜΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΟΝΤΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕ 70 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗΣ ΓΑΤΕΣ??????
γαμμω την ελλαδαρα μας
Να ταν μόνο αυτή φίλε μου..ξέρεις πόσα μουνόπανα εφοπλιστές κ κοτεραδες κατεβαίνουν Πέραμα να δουν το σκάφος τους στα καρνάγια συνοδεία ενόπλων κ ασφαλείας με φάρους να μη περιμένει ούτε στο φανάρι το κάθε τσουτσεκι!
Συνοδεία μπάτσων που πληρώνουμε εμείς για να τους γλενταει ο κάθε λεφτας κ όταν εσύ κ εγώ χρειαστούμε κάτι το 2ωρο αναμονή είναι στην καλύτερη...

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
GKOotMJWoAAb9Zc

ο σκοπος του αστυνομικου τμηματος ηταν καταδικασμενος αστυνομικος!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.950
Πόντοι
6.256
Είδα ότι η Κωνσταντοπούλου, κατά τα άλλα "έγκριτη" νομικός, ζήτησε να θεσπισθεί ως "αυτοτελές κακούργημα". Δύο σχόλια:
2) Δεν γνωρίζει ότι αν σε έναν ποινικό κανόνα προσθέσουμε επιπλέον προϋποθέσεις, γίνεται ευνοϊκότερος για τον κατηγορούμενο, γιατί είναι πιο δύσκολη η θεμελιώσή του;
Εσενα η καουρα σου απο ολα αυτα ηταν τι ειπε η Κωνσταντοπουλου καημενε.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
Αυτό το καραγκιοζιλίκι με τη ''γυναικοκτονία'' πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει. Το τραγικό δεν είναι ότι το αναπαράγουν λόγω ιδεοληψίας σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, αλλά έχουν αρχίσει να το υιοθετούν και αδαείς που τους κάνουν χωρίς να το κατανοούν πλύση εγκεφάλου.
Η ανθρωποκτονία τιμωρείται ήδη με ισόβια. Και βγαίνουν διάφοροι φαιδροί και λένε να γίνει ξεχωριστό έγκλημα η γυναικοκτονία με πιο αυστηρή ποινή :D::D::D:. Και τα λένε και σοβαρά, και αντί να τους αρχίσουν με τις ντομάτες, το συζητάνε με περισπούδαστο ύφος. Ούτε μπορεί να γίνει διάκριση στο θύμα λόγω φύλου, θα ήταν αντισυνταγματικό.
Εκτός τούτου, ο όρος ''γυναικοκτονία'' είναι μαλακία και στη σύλληψή του: τη σκότωσε λέει γιατί ήταν γυναίκα. Τη σκότωσε γιατί ήταν σύντροφός του για κάποιο αίτιο που ίσως δε θα μάθουμε ποτέ (κακώς- κάκιστα) και ήταν γυναίκα.
Η δολοφονία λεσβίας από λεσβία, είναι γυναικοκτονία; τη γυναίκα σύντροφό της δε σκοτώνει;

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.502
Πόντοι
206
Αμα σου τύχει, πιθανότατα δεν έχεις λόγο
Είτε δεν σου τα λέει, είτε κοιμάται αλλού, είτε.. είτε

Δεν λέω να μην ξέρεις τίποτα. Αλλά αν σου έρθει τούμπανο από το ξύλο ή όπως αυτή η κοπελιά με αποβολή τότε ξέρεις και σχεδόν συναινείς.

Συμφωνώ πως υπάρχουν άρρωστες καταστάσεις που το κρύβουν, όπως και οικογένειες που δεν έχουν ούτε τις τυπικές σχέσεις μεταξύ τους. Αλλά ρε γαμώτο πάντα υπάρχουν δείγματα. Εδώ ένας πελάτης έρχεται στη δουλειά και τον καταλαβαίνεις ότι δεν πάει καλά. Όχι ο δικός σου άνθρωπος.

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
131
Πόντοι
0
Συγχωρείσαι

Επειδή μπορεί να μην σου έχει τύχει

Αμα της κοπέλας - κόρης της κάνει κλικ, εσύ δεν έχεις λόγο.

Είχε μπλέξει η κόρη μου στα 20-21 της με τύπο ο οποίος είχε μανία καταδίωξης, έμπαινε στην τουαλέτα πριν την κόρη μου να δει μήπως υπάρχει κανένας και της επιτεθεί.
Είχαμε ρωτήσει γιατρό, μας είπε ότι είναι ακίνδυνος.

Ο πατέρας του που ήξερε το πρόβλημα, τον απείλησε ότι αν δεν πάει σε ψυχίατρο θα φωνάξει εισαγγελέα.
Ο πιτσιρικάς νοσηλεύτηκε στο Δαφνί, η κόρη μου του έκανε επισκέψεις.

Ευτυχώς ξεκόλλησε.

Ξέρω κι άλλες περιπτώσεις, μία από αυτές είχε ερωτευτεί πρεζόνι
Ξεμπέρδεψε εύκολα
Της είπε πάω μια βόλτα και βούτηξε από το μπαλκόνι
3 χρόνια ψυχίατροι για την κόρη

Και λέγε ότι θέλεις για πατεράδες/μανάδες, κάποιοι ενδιαφέρονται κάποιοι όχι
Πολλες γυναικες αδερφε εχουν εναν καλο στον εγκεφαλο.Ελκονται απο προβληματικες προσωπικοτητες κ νομιζουν οτι αυτες θα τους κανουν καλα-αλλαξουν-σωσουν.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ξέρω victim blaming και λοιπές μαλακίες. Δεν ζούμε στο 1800. Έχουμε φτάσει στο 1/4 του 21ου αιώνα και στις προηγμένες κοινωνίες υπάρχουν γυναίκες που ακόμη έλκονται από τους μαλάκες και τα "κακά" παιδιά. Τρώνε ξύλο, αποβάλλουν παιδιά και στο τέλος χάνουν τη ζωή τους. Δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο αυτό. Συμβαίνει ΠΑΝΤΟΥ. Ειδικά στην Αμερική με τους Μαύρους κυκλοφορούν και σχετικά meme με τις άλλες που στα 25 τους έχουν 2-3 παιδιά και ο πατέρας τους είναι φυλακή. Και όχι ΔΕΝ φταίνε ούτε τα social, ούτε η Τούνη, ούτε κανένας άλλος παρά μόνο το κλούβιο τους το κεφάλι. Δηλαδή ΤΟΣΕΣ άλλες γυναίκες που είναι παντρεμένες με τον μαλάκα το μεροκαματιάρη και ζουν μια φυσιολογική ζωή τι είναι; Κορόιδα; Μήπως τελικά είναι πιο έξυπνες;

Τυπε δες το παρακατω σχολιο και θα καταλαβεις το σκεπτικο:

1712164412038.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Συμφωνω με τους προλαλήσαντες συναδελφους.
Οποιος μιλαει για καθιερωση 'γυναικοκτονιας', ειναι απλως αγραμματος.
Και καπου εχω βαρεθει ολη αυτην την ασχετοσυνη και την βλακεια.
Να μας εξηγησει η εγκριτη συναδελφος Ζωη, τι εννοει λεγοντας οτι πρεπει να καθιερωθει νομοθετικα το εγκλημα αυτο.
Τι θα θεσπισθει με αυτο?
Ας πουμε, θα θεσπισθει απαγορευση αναγνωρισης ελαφρυντικων?
Ισοβια προβλεπει η ανθρωποκτονια, ισοβια και η "γυναικοκτονια".
Ολοι οσοι ρωταμε τι ζητανε οσοι θελουν αυτον τον διαχωρισμο, δεν εχουν κατι να μας πουν. Απλώς μας αρεσει να φτιαχνουμε νεες ορολογιες ανευ λογου.
Αγραμματοι, ασχετοι, ανίδεοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε δες το παρακατω σχολιο και θα καταλαβεις το σκεπτικο:

1712164412038.png
Ειναι προφανες οτι τρολαρει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εσενα η καουρα σου απο ολα αυτα ηταν τι ειπε η Κωνσταντοπουλου καημενε.....
Ειναι ιερη αγελαδα η Ζωη και θιγεσαι αν την σχολιαζουμε?
Κανε μας ρε τύπε μια λιστα, ποιων πολιτικων τις δηλωσεις μπορουμε να σχολιαζουμε

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
Να μας εξηγησει η εγκριτη συναδελφος Ζωη, τι εννοει λεγοντας οτι πρεπει να καθιερωθει νομοθετικα το εγκλημα αυτο.
Τι θα θεσπισθει με αυτο?
Ολοι οσοι ρωταμε τι ζητανε οσοι θελουν αυτον τον διαχωρισμο, δεν εχουν κατι να μας πουν. Απλώς μας αρεσει να φτιαχνουμε νεες ορολογιες ανευ λογου.

Πραγματικά είναι για γέλια, και το πιο γελοίο είναι ότι βγαίνουν και νομικοί να το υποστηρίξουν.
Και πάμε τώρα σε επιστημονικό επίπεδο: τι θα είναι η γυναικοκτονία; μία διακεκριμένη μορφή; ένα ιδιώνυμο; θα ισχύει σε κάθε ανθρωποκτονία γυναίκας; στον πόσο καιρό θα θεωρείται σύντροφος ο άλλος; θα αφορά στο κίνητρο του δράστη;
Αλήθεια, εάν εγώ είμαι λ.χ. ναυτικός και γυρίζοντας διαπιστώσω ότι η γυναίκα μου έχει αδειάσει τους λογαριασμούς και με κερατώνει με τον κουμπάρο, και πάνω στα νεύρα μου τη σκοτώσω, θα έχω κάνει γυναικοκτονία (τη σκότωσα επειδή είναι γυναίκα :D:) ή ανθρωποκτονία σε βρασμό ψυχική ορμής που με κατέστρεψε ενώ θαλασσοπνιγόμουν;

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Πάρτε λίγο γραμμή σε τι τριμπουρδελο ζούμε..αθωώνονται παιδεραστές κ μαστροποι ανηλίκων,άνθρωποι σκοτώνονται δίπλα στο τμήμα,οι νόμοι αλλάζουν βολικά κ ευνοϊκά για τους δικούς ανθρώπους κ στ'αρχιδια μας αν μας κράζουν κ έχουμε γίνει ρεζίλι..σε όλο τον κόσμο αν μπουν σπίτι σου μπορείς να αμυνθείς κ ο νόμος σε υποστηρίζει (αυτοάμυνα) στην Ελλάδα σου λένε κρύψουν κ κάνε ησυχία μη σε φάνε λάχανο κ μη τους χτυπήσεις θα βρεις κ τον μπελά σου!
Σε όλο τον κόσμο το να τραβάς βίντεο σε δημόσιο χώρο ακόμα κ πρόσωπα είναι ελεύθερο κ επιτρέπεται εδώ απαγορεύεται μη πατήσει πάλι κανένας οδηγός πολιτικού κάνα μηχανάκι κ βρει τον μπελά του το παιδί!
Εδώ μέχρι κ δημοψηφίσματα έχουν αλλάξει ολοφάνερα κ δεν άνοιξε ρουθούνι!!
Για αυτό λίγα χρόνια πριν στην Αφρική στο Ναϊρόμπι είχαν αφίσες στις εκλογές του που έγραφαν "ψηφιστεί σωστά μη γίνουμε σαν την Ελλάδα"..
Να μη πούμε για το δημοσιογραφικό κομμάτι που τους έχουν κράξει παγκόσμιος για το πόσο σάπιοι είναι ούτε ότι πέρυσι εκραξαν από την ΕΕ το δικαστικό σύστημα κ τους απείλησαν με πρόστιμα κ δημόσιο κράξιμο (αλλά ακούσατε τπτ πουθενά περί αυτού;το πρόστιμο όμως το πληρώνουμε από φόρους) κ φυσικά καμία απόφαση δικαστική που θεωρήθηκε λάθος δεν ανακαλεστηκε..

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.502
Πόντοι
206
Τι θα θεσπισθει με αυτο?

ΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙ. Πρέπει να γίνει νομική καθιέρωση του όρου. Θες προστασία μανάρι μου γιατί είσαι αδύναμη; Μαζί σου. Σαν αδύναμο πλάσμα όμως παραδέχεσαι ότι δεν είσαι ίση με τον άντρα οπότε κόψιμο όλων των ισοτήτων. Ξεχωριστά μισθολόγια κατ' αρχάς και μετά να γίνουν ξανά αντικείμενα ιδιοκτησίας όπως ήταν κάποτε. Αφού ο νόμος θα ορίζει σαφώς ότι είσαι αδύναμη τότε να έχεις κηδεμόνα τον πατέρα σου και όταν παντρευτείς τον άντρα σου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ηλιθιος ασχετος ταχαμου δικηγορος στο συμπαν....δεν μπορει να αντιλιφθει τι ειναι να χαρακτηριζεται ενα εγλημα.....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΧΥ ΑΝΤΕΡΟ ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ και να παιρνας μια τρυφερα γυρω γυρω κωλοτρυπιδα αδωνι και πορτοσαλτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom