Μόνο για να τσεκάρουμε αν το πράττεις σωστά....
Για να βοηθήσουμε και μόνο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκες που φιλιούνται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Βάλτε γυναικεία γλωσσόφιλα στο λαό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......
ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ - ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Μόνο για να τσεκάρουμε αν το πράττεις σωστά....
Για να βοηθήσουμε και μόνο
το ξερω
διοτι ειστε τοσο αθωα αγορακια
οκ για παρτη σας κ μονο.. μολις δοκιμασω θα σας κανω επιδειξη
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το ξερω
διοτι ειστε τοσο αθωα αγορακια
οκ για παρτη σας κ μονο.. μολις δοκιμασω θα σας κανω επιδειξη
:o :o :o :o
Νομίζω οτι τώρα σκλάβωσες όλο το site. Μας γονάτισες κυριολεκτικά.
Αναμένουμε.... :-*
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
:o :o :o :o
Νομίζω οτι τώρα σκλάβωσες όλο το site. Μας γονάτισες κυριολεκτικά.
Αναμένουμε.... :-*
ναι δεν ειπα πότε ομως 0.....
αμα κατσει η φαση, πρωτους εσας θα σκεφθω
(αν δεν με σφαξει στο γονατο ο μποτοφιλος μολις δει τι γραφω εν τη απουσια του )
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ναι δεν ειπα πότε ομως 0.....
αμα κατσει η φαση, πρωτους εσας θα σκεφθω
(αν δεν με σφαξει στο γονατο ο μποτοφιλος μολις δει τι γραφω εν τη απουσια του )
Είμαι απόλυτα σίγουρος οτι θα μας σκεφτείς
Όσο για τον Μποτ, πιστεύω για τα παιδιά εδω να κάνει μια εξαίρεση >
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
κ εγω ειμαι σιγουρη οτι θα μας δωσει κ τις ευχες του...
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ενταξει και με σφαγμενο γονατο μπορεις να φιλας! lol
βασικα οταν 8α κανουμε το πρωτο μας τριο να ειστε σιγουροι οτι εσας 8α προτιμησουμε για να ποσταρουμε!
βασικα οταν 8α κανουμε το πρωτο μας τριο να ειστε σιγουροι οτι εσας 8α προτιμησουμε για να ποσταρουμε!
να παραθέσω κι εγώ 2 αγαπημένες μου φωτο. καθώς και ενα λινκ με μερικές φωτο
Ελπιζω να σας αρέσουν
Ελπιζω να σας αρέσουν
Συνημμένα
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Παρακαλώ πολύ τους συναγωνιστές να δώσουν τα φώτα τους εδώ............
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αχ τι εχασα ψες βραδυ.....εγω φταιω που αποφασισα να γινω καλο κοριτσι και να κοιμηθω μια φορα και γω στην ωρα μου......φτου...
συμφωνω με τον τριχωτουλη παντως για το αισθησιακο του θεματος.......οσο για την ατυχη συγκριση με τους γκει υπαρχει επιχειρηματολογια......δυο γυναικες που φιλιουνται (η βγαζουν τα ματια τους γενικοτερα) απλα εξελισσουν τον ηδη αισθησιακο-γυναικειο ρολο τους......δυο αντρες που κανουν το ιδιο πραγμα γινονται θηλυπρεπεις και μαλλον δεν εξελισσουν τον ανδρικο-αρρενωπο ρολο τους.....οποτε δεν υπαρχει συγκριση......
υ.γ. παντως μην αυταπαταστε απο τις φωτογραφιες.....οι λεσβιες δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που βλεπετε.......χαχαχαχαχαχα
συμφωνω με τον τριχωτουλη παντως για το αισθησιακο του θεματος.......οσο για την ατυχη συγκριση με τους γκει υπαρχει επιχειρηματολογια......δυο γυναικες που φιλιουνται (η βγαζουν τα ματια τους γενικοτερα) απλα εξελισσουν τον ηδη αισθησιακο-γυναικειο ρολο τους......δυο αντρες που κανουν το ιδιο πραγμα γινονται θηλυπρεπεις και μαλλον δεν εξελισσουν τον ανδρικο-αρρενωπο ρολο τους.....οποτε δεν υπαρχει συγκριση......
υ.γ. παντως μην αυταπαταστε απο τις φωτογραφιες.....οι λεσβιες δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που βλεπετε.......χαχαχαχαχαχα
Οσον αφορα στο ερωτημα του poll ψηφιζω 1)γυναικες που φιλιουνται και 2)γυναικες που πλακωνονται...
Πραγματι το θεαμα 2 γυναικων που φιλιουνται τρυφερα μεταξυ τους ειναι καταρχην απο αισθητικης αποψης πολυ ανωτερο απο το εμετικο και γελοιο θεαμα δυο μαντραχαλαδων να φιλιουνται.Οταν ειχα δει στην τηλεοραση το περιβοητο gay φιλι στο σηριαλ του Παπακαλιατη δεν ηξερα αν πρεπει να λιγωθω στα γελια η να παω στο μπανιο να ξερασω.Αντιθετως οταν ειχα δει στην TV εκεινες τις 2 νεαρες να φιλιουνται στο ΟΑΚΑ σε αγωνα της ΑΕΚ περα απο το σεξουαλικο του θεματος ηταν κι ενα ομορφο αισθητικα (αλλα και αισθησιακα θεαμα).
Τωρα οσον αφορα στο καθαρα σεξουαλικο ειναι φυσικο το 90% των ανδρων να φτιαχνεται απο το λεσβιακο φιλι. 1ον) γιατι δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο στον κοσμο απο μια γυμνη γυναικα εκτος αν προκειται για 2 ΓΥΜΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ;), 2ον) γιατι ενεργοποιειται αμεσως η φαντασιωση του να βρισκεσαι αναμεσα τους και 3ον) γιατι οι λεπτομερειες του φιλιου ειναι εξαιρετικα διεγερτικες (πχ. οι γλωσσιτσες τους που συναντιουνται, η τρυφεροτητα που βγαζουν, το μαλλακι που πεφτει αναμεσα και το μαζευουν κλπ.)
Αλλωστε το γεγονος οτι ποτε δε θα παρεξηγησεις 2 κολλητες που ριχνουν ενα πεταχτο φιλι μεταξυ τους για αποχαιρετισμο ενω θα πεις γκεουλες δυο κολλητους με την ιδια συμπεριφορα δειχνει καθαρα οτι αν και μιλαμε για το ιδιο πραγμα, εντουτοις το ενα ειναι αποδεκτο ενω το αλλο ανωμαλο κι αφυσικο...Και πιστευω την ιδια αποψη εχουν και οι γυναικες επι του θεματος.Δε νομιζω δηλαδη οτι φτιαχνονται απο gay αντρικο φιλι!!!
Παντως και ο (fake) γυναικειος καυγας ειναι διεγερτικος...Ποιος δε συγκινειται απο δυο ημιγυμνες που παλευουν με τα εσωρουχα η απο τις περιβοητες λασπομαχιες που κανουν γκομενες με bikini;
Αν ειστε μελη του Youtube παραθετω 2 βιντεακια (γιατι καλες οι φωτο αλλα το μεγαλειο της κινησης ειναι αξεπεραστο) το ενα με δυο απιστευτα ξανθια μουνια που κανουν αισθησιακο γλωσσοφιλο για 7:30 λεπτα!!! (αν το δειτε θα ξεροχυσετε) και το αλλο με 2 αμερικανες Hooter girls που παλευουν ψιλοαληθινα απο ενα σημειο και μετα γιατι νευριαζουν (ειδικα το "κλειδωμα" που κανει η μια με τα μπουτια στο κεφαλι της αλλης σε συνδυασμο με το μαλλιοτραβηγμα ειναι ολα τα λεφτα...)
Για οσους δεν ειστε μελη ειναι απλο, τσαμπα και γρηγορο να γινετε μελη στη διευθυνση
. Πρεπει παντως να εχετε ενα εγκυρο e-mail για να κανετε επιβεβαιωση εγγραφης.Το πρωτο βιντεο ειναι το φιλι και το δευτερο το μουνοπλακωμα.
1)
2)
Πραγματι το θεαμα 2 γυναικων που φιλιουνται τρυφερα μεταξυ τους ειναι καταρχην απο αισθητικης αποψης πολυ ανωτερο απο το εμετικο και γελοιο θεαμα δυο μαντραχαλαδων να φιλιουνται.Οταν ειχα δει στην τηλεοραση το περιβοητο gay φιλι στο σηριαλ του Παπακαλιατη δεν ηξερα αν πρεπει να λιγωθω στα γελια η να παω στο μπανιο να ξερασω.Αντιθετως οταν ειχα δει στην TV εκεινες τις 2 νεαρες να φιλιουνται στο ΟΑΚΑ σε αγωνα της ΑΕΚ περα απο το σεξουαλικο του θεματος ηταν κι ενα ομορφο αισθητικα (αλλα και αισθησιακα θεαμα).
Τωρα οσον αφορα στο καθαρα σεξουαλικο ειναι φυσικο το 90% των ανδρων να φτιαχνεται απο το λεσβιακο φιλι. 1ον) γιατι δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο στον κοσμο απο μια γυμνη γυναικα εκτος αν προκειται για 2 ΓΥΜΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ;), 2ον) γιατι ενεργοποιειται αμεσως η φαντασιωση του να βρισκεσαι αναμεσα τους και 3ον) γιατι οι λεπτομερειες του φιλιου ειναι εξαιρετικα διεγερτικες (πχ. οι γλωσσιτσες τους που συναντιουνται, η τρυφεροτητα που βγαζουν, το μαλλακι που πεφτει αναμεσα και το μαζευουν κλπ.)
Αλλωστε το γεγονος οτι ποτε δε θα παρεξηγησεις 2 κολλητες που ριχνουν ενα πεταχτο φιλι μεταξυ τους για αποχαιρετισμο ενω θα πεις γκεουλες δυο κολλητους με την ιδια συμπεριφορα δειχνει καθαρα οτι αν και μιλαμε για το ιδιο πραγμα, εντουτοις το ενα ειναι αποδεκτο ενω το αλλο ανωμαλο κι αφυσικο...Και πιστευω την ιδια αποψη εχουν και οι γυναικες επι του θεματος.Δε νομιζω δηλαδη οτι φτιαχνονται απο gay αντρικο φιλι!!!
Παντως και ο (fake) γυναικειος καυγας ειναι διεγερτικος...Ποιος δε συγκινειται απο δυο ημιγυμνες που παλευουν με τα εσωρουχα η απο τις περιβοητες λασπομαχιες που κανουν γκομενες με bikini;
Αν ειστε μελη του Youtube παραθετω 2 βιντεακια (γιατι καλες οι φωτο αλλα το μεγαλειο της κινησης ειναι αξεπεραστο) το ενα με δυο απιστευτα ξανθια μουνια που κανουν αισθησιακο γλωσσοφιλο για 7:30 λεπτα!!! (αν το δειτε θα ξεροχυσετε) και το αλλο με 2 αμερικανες Hooter girls που παλευουν ψιλοαληθινα απο ενα σημειο και μετα γιατι νευριαζουν (ειδικα το "κλειδωμα" που κανει η μια με τα μπουτια στο κεφαλι της αλλης σε συνδυασμο με το μαλλιοτραβηγμα ειναι ολα τα λεφτα...)
Για οσους δεν ειστε μελη ειναι απλο, τσαμπα και γρηγορο να γινετε μελη στη διευθυνση
1)
Μπορώ να χύσω μόνο και που βλέπω 2 γυναίκες να γλωσσοφιλιούνται! Είναι ό,τι πιο κάβλα μπορώ να φανταστώ!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Μπράβο εύγε! Τίποτα άλλο δεν έχω να πω, εύγε!
ενα φιλησεις μια φιλη σου στομα δεν εγινε κ κατι
αν την φιλησεις ομως μπροστα σε ανδρα... κατι θα παθει αυτος
Ναι μπορεί να σας στείλει στο διάολο για παράδειγμα.
Ειδικά οι Ρωσίδες έχουν σαφέστατα ομοφυλοφιλικές τάσεις κάτι το οποίο το έχω τσεκάρει, μου το έχουν εξομολογηθεί και το είδα με τα μάτια μου. Δεν θα ξεχάσω που μία Ρωσίδα είχε πολύ φιλικές σχέσεις με μια φίλη μου και ένα βράδυ όταν η Ρωσίδα (ω τι πρωτότυπο) έγινε λιώμα από το ποτό άρχισε να την χουφτώνει και να την λέει "Έλα να σε δείξω πως φιλάνε" Ευτυχώς η δικιά μου πρόλαβε και πήρε τηλέφωνο και ήρθαν και την μαζέψανε οι φίλες της. Έχω επίσης δει καταλάθος αισθησιακές φωτογραφίες με φοιτήτριες στην Ελλάδα, μεγαλωμένες όμως στο ανατολικό μπλοκ, όταν μια εξ αυτών με κάλεσε στο σπίτι της (όχι βέβαια για να δούμε DVD). Όταν την ρώτησα στα ίσα τι είναι αυτά μου απάντησε ότι κάνανε χαβαλέ. Καλά με έπεισε ;) Με τα "λίγα" που ξέρω πάντως αυτές που είναι χωρίς taboo στο σεξ είναι οι Ρωσίδες και οι Ουκρανέζες. Αντίθετα, Γεωργιανές και Καζακστανές είναι μεγάλες κομπλεξάρες. Ακόμη και σήμερα ισχύει η παρθενία μέχρι τον γάμο σε αυτές τις χώρες (γι' αυτό και βλέπεις 18-19 χρονών παντρεμένες - χωρισμένες με παιδί και όταν έρχονται στην Ελλάδα δεν αφήνουν πουλί για πουλί, ενώ οι Ελληνίδες είναι μαγκιώρες: δεν παντρεύονται και γαμιούνται αβέρτα κουβέρτα (λόγο τόνωσης του εγώ) μέχρι να σιτέψουν και βρουν έναν μαλάκα να τις παντρευτεί)
Οσον αφορα στο ερωτημα του poll ψηφιζω 1)γυναικες που φιλιουνται και 2)γυναικες που πλακωνονται...
Για οσους δεν ειστε μελη ειναι απλο, τσαμπα και γρηγορο να γινετε μελη στη διευθυνση. Πρεπει παντως να εχετε ενα εγκυρο e-mail για να κανετε επιβεβαιωση εγγραφης.Το πρωτο βιντεο ειναι το φιλι και το δευτερο το μουνοπλακωμα.
1)2)
πολύ καλο ευγε . μακρυ αισθησιακο φιλή 2 γυναικών. και τη γυναικών.
Οσοι με ακουσατε και γινατε μελη στο YouTube ειστε κερδισμενοι.Παραθετω αλλα δυο κορυφαια βιντεο με γυναικεια γλωσσοφιλα.Το πρωτο ειναι αισθησιακο αναμεσα σε 2 ξανθα μουνια και το δευτερο ειναι πιο εντονο αναμεσα σε 2 μελαχροινα.Στο δευτερο προς το τελος εχουν καυλωσει τοσο που φιλιουνται σαν να θελουν να φανε η μια την αλλη.Συνολικα 15 καυτα λεπτα...Κολαση!!!
1)
2)
1)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 834
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K