siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Θα περασει , ο Λακης ειναι τακτικος , δεν αφηνει τα πραγματα στην μοίρα τους ..
Εγώ πάω για ύπνο, άμα περάσει κάποιος να του πει :-*
Θα περασει , ο Λακης ειναι τακτικος , δεν αφηνει τα πραγματα στην μοίρα τους ..
Δεν μπορεί τώρα, είναι στο δίπλα κι εξηγεί γιατί πληρώνει γαμισιάτικα
Εγώ πάω για ύπνο, άμα περάσει κάποιος να του πει :-*
Πού την θυμηθηκες την βελβυ τυπε?Αυτό το σκουπίδι είναι ο επόμενος κλώνος της Velvy που έφαγε μπάνιο και έχει πιασει δουλεια ....
Πού την θυμηθηκες την βελβυ τυπε?
Καμια σχεση. Στο εγγυωμαι εγω.
Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν κλωνοι, ειπα οτι δεν ειναι η Βελβυ αυτη.Έχεις δίκιο ρε.
Δεν υπάρχουν κλώνοι εδώ μέσα ....
σαν να λέμε τώρα ότι έχει ... κλώνους ο Πορνόπαππος ....
Δεν ασχολείσαι εσύ λιγάκι , με τα βρωμόμουνα ;;;;;
Είσαι και λιγάκι δικός τους,
μιας και το 1996 ψηφισες Κωνσταντόπουλο !!!!
Γιατί εγώ τον Αύγουστο θα λείπω
και θα πλήξουν .........
δεν τρώνε που δεν τρώνε πούτσα ...
να λείπει και ο εχθρός τους από το bou.com ....
Και γιατί νομίζεις ότι ενδιαφέρομαι να σε φοβίσω; Άλλη δουλειά δεν είχα...1)Δεν με φοβίζει το να με πουν "ναζί". Το διατυμπανίζω μάλιστα και μόνος μου.
Λες να με φοβίζει το να με πουν "νεοφιλελεύθερο" ;;;;;
Όπως έχουμε ξαναπεί, εγώ είμαι η μαριάνα. Αδιάβαστος.(¨Όλες οι γυναίκες του φόρουμ , οι μη εκδιδόμενες, πλην της μαριάνας, είναι ΜΠΑΖΑ,
Πάλι αδιάβαστος, άσε που είμαι και ζάμπλουτη.αν ψήνεσαι , αρχίζουμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες, με ακριβά ρούχα π.χ. αν γουστάρεις.
Κι εγώ σε έχω χεσμένο παιδί μου, απλώς δεν το κάνω θέμα.Σε έχω χεσμένη , το δηλώνω ευθέως , σάλτα γαμήσου.
Δεν έχεις τα κότσια να πεις το ίδιο , ούτε ανώνυμα σε ένα κωλό-forum ...
Ε, άμα σε ενδιαφέρει, θα βρεις τον τρόπο, Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.3)Πάλι θα με ενδιέφερε να μάθω τους κανόνες της λογικης που βγάζουν το συμπέρασμα ότι κάποιος που την πέφτει πολύ ή κάποιος που δεν γουστάρεις εσύ, δεν γαμάει ...
Βάση πιθναοτήτων δε γαμάς, ρεζιλεύεσαι μόνο.Βάση πιθανοτήτων , όσο περισσότερο την πέφτεις, τόσο συχνότερα θα γαμήσεις.
Την εμφάνιση και τα κόλπα που σε κάνουν πιο "πιασάρικο" τα μαθαίνεις κι αυτα με την εμπειρία.
Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν κλωνοι, ειπα οτι δεν ειναι η Βελβυ αυτη.
Θα κανω ό,τι μπορω εν τη απουσια σου παντως.
Επιτρεψε μου να εχω γνωση επι του θεματος. ;)Όχι ρε ... δεν είναι ...........
Είπαμε ...... δεν υπάρχουν κλώνοι ......
και η βρώμα Velvy με τα 30.000 posts
μόλις έφαγε banίο δεν θα ξανάμπαινε .....
θα το έκοβε ..........
Βάση πιθναοτήτων δε γαμάς, ρεζιλεύεσαι μόνο.
Επιτρεψε μου να εχω γνωση επι του θεματος. ;)
λακη πολυ αυστηρος εισαι με τα "μπαζα"... δηλαδη για σενα οι μοναδικες που αξιζουν ειναι αυτες με την μεσουλα δαχτυλιδι την κωλαρα τουμπανο και τα βυζια μπαλονια?
Μπορει να νιωσεις καλα και με μια γυναικα οχι τοσο μοντελο εμφανισιακα επειδη υπαρχει χημεια.
Κανείς άνδρας που θα την πέσει σε 10 , δεν θα γαμήσει και τις 10.
Ειδικά αν πρόκειται για γκόμενες που έχουν ζήτηση και όχι ΜΠΑΖΑ-ΑΖΗΤΗΤΕΣ.
Αν ξέρει να την πέφτει , δεν ρεζιλεύεται , δεν μπορεί να ρεζιλευτεί !!
Απλή λογική.
Γνωρίζεις κάποια.
Πιάνεις κουβέντα ... αν ανταποκρίνεται .... αν όχι , δεν ξαναμιλάς ποτέ-->next
Ζητάς το τηλέφωνό της , σύντομα .... αν ανταποκρίνεται .... αν όχι , δεν ξαναμιλάς ποτέ-->next
Προτείνεις 1 ΦΟΡΑ, να βρεθείτε κάπου για καφέ, όχι σάββατα , όχι βράδια ,όχι επισημότητες .... αν ανταποκρίνεται .... αν όχι , δεν ξαναμιλάς ποτέ-->next
Άπαξ και βγεις , δημιουργείς ερωτικό mood ... ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο καφέ ... με σκοπό να δρομολογηθεί το σεξ ... αν ανταποκρίνεται .... αν όχι , δεν ξαναμιλάς ποτέ-->next
Δεν είπα για μοντέλες.
Αλλά για γυναίκες που γουστάρεις εσύ ο ίδιος πολύ.
Αυτό μετρά.
Κι αυτό που χαλά τον καθένα, είναι ότανκαταλήγεικαταντά με την Σούλα , ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ , επειδη θεωρεί ότι δεν φτάνει το μπόϊ του για την Χ,Ψ,Ω άλλη .................
Συμφωνω στο οτι αν δεν ανταποκρινεται δεν το συνεχιζεις αλλα αμα σου πει καλημερα καμια μερα δεν βρισκω το λογο, εχω βρει καποιες συμφοιτητριες απο το φβ και σε 2-3 που εχω μιλησει δεν απαντησαν καν.... ε δεν τις εσβησα απλα τις κρατησα χωρις να ξαναμιλησω επειδη δεν θελω να γινομαι κουραστικος.
Αστες εκει να καθονται σε ενοχλουν σε κατι? ΟΧΙ.
υγ Θυμαστε παλια μια που με ειχε κανει ντιλιτ απο το φβ χωρις λογο? επεστρεψε ξανα!!!! καταλαβε οτι αυτο που εκανε το εκανε χωρις λογο και συμμορφωθηκε.
Μια γυναικα που δεν ειναι τοσο φοβερη εμφανισιακα μπορει να αξιζει στο κρεβατι σε αντιθεση με μια θεα που μπορει να σου βγαλει το λαδι με τις ιδιοτροπιες της.
Το να είσαι σκληρός, ΜΕΤΡΑΕΙ και τις κάνει να σκέφτονται περισσότερο
όταν πάνε να κάνουν πουστιά.
Αυτό που τις κάνει σκύλες, είναι ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΥΡΦΟΡΟΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ,
που συνεχίζουν να κερνάνε και να κάνουν χάρες ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΑΝ.
Τραγωδια .... τους λυπάμαι τους τύπους ....
Ιδιοτροπίες ;;;;;;;;
Τις καυτηριάζεις από την 1η φορά που θα τις δεις
και της λες να τις κόψει !!!!!
Αν όχι ,σουτάρεις και δεν ξαναμιλάς ποτέ-->next